چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۷:۳۷ - ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۶۹۳۱
چهره ها در سینما و تلویزیون

یاسین رامین به طلبه جوانی که از مهناز افشار شکایت کرده بود نامه نوشت / توییت همسرم، دستمایه طراحی ناجوانمردانه ای بر علیه وی شد!

یاسین رامین و مهناز افشار,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
یاسین رامین همسر خانم افشار در نامه ای به روحانی جوان بابلی نوشت: چند روزی است که جنابعالی در صدر خبرهای رسانه ای قرار دارید و به دلیل اصرار بر شکایت از "مهناز افشار" مورد حمایت و بهره برداری صداوسیما و برخی رسانه های ویژه هستید. روحانیون در تمام ادیان و فرهنگ های جهان به عنوان "مردان خدا" همواره دارای جایگاه رفیع و مورد وثوق و احترام مردمان پاک سرشت و خداپرست بوده اند و هرچند نوسانات تاریخ در تقویت و یا تضعیف این جایگاه تاثیرگذار بوده، اما اصل آن همچنان استوار مانده است. این مرقومه را برایتان می نویسم چون به نظر می رسد امروز شما در جایی قرار گرفته اید که گفتار و کردارتان چو نیک باشد, می تواند در این سیر تاریخی تاثیرگذار باشد.

به گزارش دیده بان ایران، در پی شکایت روحانی جوان بابلی سید غفار دریاباری از مهناز افشار ، یاسین رامین گفت: هموطن روحانی ... "مرد خدا" باشید و بگذارید ما بندگان خدا از گفتار و کردار شما پند آموزی کنیم.

 

یاسین رامین همسر خانم افشار در نامه ای به روحانی جوان بابلی نوشت:

 

چند روزی است که جنابعالی در صدر خبرهای رسانه ای قرار دارید و به دلیل اصرار بر شکایت از "مهناز افشار" مورد حمایت و بهره برداری صداوسیما و برخی رسانه های ویژه هستید.

 

روحانیون در تمام ادیان و فرهنگ های جهان به عنوان "مردان خدا" همواره دارای جایگاه رفیع و مورد وثوق و احترام مردمان پاک سرشت و خداپرست بوده اند و هرچند نوسانات تاریخ در تقویت و یا تضعیف این جایگاه تاثیرگذار بوده، اما اصل آن همچنان استوار مانده است.

 

این مرقومه را برایتان می نویسم چون به نظر می رسد امروز شما در جایی قرار گرفته اید که گفتار و کردارتان چو نیک باشد, می تواند در این سیر تاریخی تاثیرگذار باشد.

 

چندی پیش توییتی در فضای مجازی منتشر شد که فحوای آن تبلیغ تن فروشی زنان و دختران این مرز و بوم بود و همسر بنده به عنوان یک زن ایرانی نسبت به آن واکنش داشت و جویای رگ غیرت مردان ایرانی شد. نکته قابل تامل این است که توییت مورد اشاره، به مدت شش روز در حال دست به دست شدن در فضای مجازی بود تا اینکه همسر بنده به دلیل عدم برخورد دستگاههای ذیربط، در این خصوص واکنش نشان داد. در این بین حادثه کشته شدن یک روحانی همدانی، که ظهر همان روز و چندین ساعت قبل از توییت خانم افشار اتفاق افتاده بود، دستمایه طراحی ناجوانمردانه ای بر علیه وی شد! تروری که به گواه گزارشات و اسناد، چندین ساعت پیش از توییت همسر بنده صورت پذیرفته بود را به گردن او انداختند!

 

چه بسا ممکن است پاسخ این پرسش که کشته شدن یک هموطن ملبس در همدان با چه انگیزه ای صورت پذیرفته است، متاسفانه بدلیل کشته شدن قاتل هرگز برملا نشود؛ حال آنکه سخنگوی محترم قوه قضاییه نیز پس از بررسی های لازمه، هرگونه ارتباط بین این دو موضوع را اساسا تکذیب کرده اند.

 

نخستین ابهام درباره شکایت جنابعالی با عنوان "نشر اکاذیب"، این است که در حالی که توییت مورد اشاره به نام شما نبوده و شما هم انتساب این اکانت به خود را تکذیب کرده اید، استفاده اکانت مورد اشاره از تصویر جنابعالی چه ارتباطی به خانم افشار پیدا می کند و باعث انگیزه شما در طرح شکایت از ایشان شده است؟ و متاسفانه نکته ای که تا این لحظه از سوی جنابعالی و رسانه های حامی شما مورد غفلت یا تغافل قرار گرفته است، محتوای پیام منتشر شده و انتساب آن به یک روحانی است!

 

در خصوص توییت منتشر شده چهار فرض محتمل است:

 

اول آنکه اکانت متعلق به خود جنابعالی بوده و جهت گریز از عواقب قانونی چنین پیام هایی، محتوا را با عکس خود ولی با نام دیگری منتشر کرده اید.

 

حالت دوم این است که "سید مصطفی حجازی" یکی از مریدان شماست و به این واسطه افکار شما را با عکس خودتان ولی به نام خویش منتشر کرده است.

 

فرض سوم هم اینکه اکانت مربوط به شخص ثالثی بوده که هیچ شناخت و ارتباطی با شما نداشته و صرفا افکار خودش را منتشر کرده است و از بد حادثه عکس جنابعالی را برای اکانت خویش پسندیده است؛

 

و حالت چهارم این است که اکانت مربوط به دشمنان شما بوده و با طراحی قبلی در صدد تخریب شما برآمده اند.

 

در خصوص فرض اول و دوم اصل را بر صداقت شما می گذارم و آنها را از دایره محاسبات خارج می کنم. اما آنچه که رسانه های حامی شما انتخاب کرده اند گزینه چهارم؛ یعنی طراحی از پیش تعیین شده دشمنان می باشد.

 

این که چرا دشمن باید برای یک چنین موضوع حساسی جنابعالی را انتخاب کرده باشد، پرسشی است که اینجا مورد تحلیل بنده نیست زیرا که سخن امروز من با شما چیز دیگری است.

 

استحضار دارید که اصولا تشخیص و احراز هویت، به ویژه در فضای مجازی، با "نام" فرد و تایید ارتباط اکانت با صاحب نام صورت می گیرد. پس اینکه حامیان شما یا دشمنان شما با اسم خودشان و یا حتی با اسم جعلی مطلبی را با تصویر شما منتشر کنند، آن مطلب را به جنابعالی منتسب نمی کند. وجود پرشمار اکانت هایی که با «آی دی» و نام مستعار و عکسی دلخواه مطالب شان را منتشر می کنند، یکی از جلوه های غیر قابل انکار فضای مجازی امروز ماست. مثال بارز آن اکانت هایی هستند که با تصاویر پروفایل رهبری، شعائر اهل بیت ، طبیعت ، بازیگران داخلی و خارجی، ورزشکاران و ... مشغول فعالیت و انتشار همه گونه محتوای درست و نادرست می باشند و تاکنون مورد اعتراض هیچ کس هم قرار نگرفته اند.

 

بنابراین تا این بخش از ماجرا هیچ موضوعی متوجه جنابعالی نبود تا اینکه ناگهان خودتان و تازه پس از ترور دردناک روحانی همدانی اعلام حضور کردید و عنوان کردید که تصویر پروفایل آن متن قبیح متعلق به حضرتعالی است! از آنجایی که همچنان نام گوینده فرد دیگری بود، باز هم کسی نمی توانست مطلب را به شما منتسب نماید و توطئه ای برای شما طراحی کند؛ اما اصرار شما بر حضور در صحنه و اعاده حیثیتی که اصلا مخدوش نشده است، شما را در کانون توجهات قرار داد و در نهایت شکایت از خانم افشار، شما را به سوژه ای موازی و چهره ای مشهور مبدل کرد: " طلبه ای که مهناز افشار را دادگاهی کرد"!

 

سرعت اعجاب انگیز بازپرس محترم شعبه مربوطه بابل، در رسیدگی به شکایت یک طلبه جوان در خصوص یک اکانت جعلی و در نهایت "خبر کذب" رسانه های ویژه مبنی بر "صدور حکم جلب مهناز افشار"، ابعاد تازه ای به این موضوع بخشید.

 

شاید دانستن این نکته برای شما جالب باشد؛ هم بنده و هم خانم افشار، چند سالی است که در دوره ریاست پیشین قوه قضاییه از همین رسانه های ویژه به دلیل نشر اکاذیب در پردازش موضوع واردات شیر خشک های فاسد و کور و کشته شدن هزاران نفر شکایت کرده ایم، اما حتی دل نگرانی برای سلامتی هزاران نوزاد مورد ادعا هم باعث نشده است که با چنین سرعت و غیرتی به این شکایت ها رسیدگی شود، چه برسد به پیگیری! حال تصور بفرمایید ترکیب بار سنگین انواع اهانت های مربوط به چهار سال گذشته که به بهانه دروغین موضوع "شیرخشک های فاسد" صورت میگرفت، با موج جدید تخریب های امروز چه فضای سنگینی ایجاد کرده است!

 

از تریبون امروز خود استفاده و از اتفاقات آینده پیشگیری کنید؛ اگر تا امروز از وجود چنین اکانت هایی با چنین مضامینی مطلع نبودید، امروز به لطف این جنجال ها آگاه شده اید! اگر موضع امثال جنابعالی صریح و شفاف باشد، هرگز کسی به خودش اجازه نخواهد داد در پس تصویر یک طلبه یا روحانی، به زبان پارسی تبلیغ و ترویج تن فروشی به سبک "جهاد النکاح" داعشی را نماید!

 

شوربختانه نه صدا و سیما و نه هیچ یک از رسانه های حامی شما نه تنها تا این لحظه از محتوای توییت منتشر شده اعلام برائت نکرده اند، بلکه صدا وسیما ،از احساسات جریحه دار شده دختر تازه عروس آن روحانی شهید بی شرمانه در راستای تهییج هر چه بیشتر فضای عمومی سو استفاده میکند و اصلا در نظر نمیگیرد که به عنوان یک رسانه ملی اولا باید معیار رفتارش بی طرفی و مواضع رسمی قوه قضاییه باشد، و ثانیا مسوول ایجاد حس امنیت در جامعه است و نه اشاعه دهنده هرج و مرج و بی قانونی.

 

به عنوان یک ایرانی آرزو می کردم؛ ای کاش با لباس پیامبر اکرم (ص) که در صداوسیما حاضر می شدید می فرمودید:

 

"خواهرم پیامت را خواندم ، غیرتمندی یک زن ایرانی را ارج می نهم و علیرغم اینکه توییت انتسابی ارتباطی با من نداشته است، برای شادی روح هم لباس شهیدم ضمن محکوم کردن محتوای پیام اکانت جعلی، در این مسیر با شما همراه می شوم؛ و در عین حال شماها را به دقت بیشتر در رفتار اجتماعی خود و عواقب احتمالی آن دعوت می کنم!"

 

در پایان عرض میکنم که انگیزه شما در طرح این شکایت را بواسطه صیانت از لباستان میدانم و در راستای همان جایگاه یقین دارم که تخریب ناجوانمردانه آلوده به دروغ و بهتان را بر علیه هیچ بنده خدایی بر نمی تابید.

 

هموطن روحانی ... "مرد خدا" باشید و بگذارید ما بندگان خدا از گفتار و کردار شما پند آموزی کنیم

ارادتمند مردان خدا

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
فقط ای کاش یکذره وجدان داشتی و یه نامه سرگشاده هم مینوشتی به اون پسر یتیم نه بخاطر خدا بخاطر وجدانی که ندارید وفقط دنبال تبرئه کردن حق بجانب خودتون هستید
روحانیت معظم شیعه هیچ نیازی به خط دادن تو برای مرد خدا بودن ندارن بنظرم اگه کسی از شما بگذره بخاطر این اشتباه قابل تکرارتون مرد گربه هم نیست چه برسه به خدا
تو وزنت که میگید خدا... اگه به خدا اعتقاد داشتید ابروی مردم وخون ریخته شده ی مردم براتون مهم بود
تو که حکیمی وهمه رو نصیحت میکنی خب اول زنتو نصیحت میکردی که به قول خودت کردار وگفتارش نیک بود نه صرفا با دیدن یک عکس ابروی یکی رو توی فامیل اشنا و...وتوی یک ملت به خطر بندازه وشاید باعث فراهم شدن زمینه شرارتها بشه،عاقل پرفسور حکیم فرزانه ...
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش