به گزارش دیباچه، نشست خبری هفدهمین جشن «حافظ» بدون حضور علی معلم، بانی این رویداد سینمایی در دفتر مجله دنیای تصویر برگزار شد. برخی از اهالی رسانه در این گردهمایی حضور داشتند و امید معلم (فرزند علی معلم) دبیر جشن و آذر معماریان سخنوران این نشست بودند.
آذر معماریان در ابتدای این نشست خبری گفت: جشن امسال به یاد علی معلم برگزار خواهد شد و هدف ما این است که جشنی خوب و درخور برگزار کنیم.
امید معلم نیز گفت: روال برگزاری و سیاست های جشن حافظ با بقیه جشنواره ها متفاوت است؛ زیرا در جشن «حافظ» همه آثار اکران شده و پخش شده از شبکه نمایش خانگی توسط هیئت داوران دیده می شوند؛ اتفاقی که در دیگر جشنواره های سینمایی نمی افتد.
وی گفت: برگزاری جشن امسال کار سختی بود؛ زیرا علی معلم اعتقاد داشت جشن حافظ متعلق به مردم است و این مهم باید در همه زمینه ها از برگزاری گرفته تا داوری وجود داشته باشد.
امید معلم با تأکید بر اینکه جشن حافظ رقیب جشنواره فجر نیست گفت: جشن حافظ تنها رویداد خصوصی کشور است که پایگاه مردمی دارد.
دبیر اجرایی جشن حافظ در ادامه گفت: در پوستر امسال از تصویر کبوتر استفاده کردیم زیرا نشانه صلح و نماد سفر ابدی علی معلم است.
امید معلم گفت: در جشن امسال تندیسی ویژه به نام علی معلم به جوایز اضافه شده است و قصد داریم آنرا به یک کسی بدهیم که برای کشور کار مهمی انجام داده باشد.
امید معلم با اشاره به اینکه جایزه ویژه کیارستمی نیز به یکی از نامزدها اهدا خواهد شد، گفت: همچنین امسال در بخش یک عمر فعالیت نوشتاری از شهرام جعفرینژاد تقدیر خواهد شد.
دبیر اجرایی جشن حافظ گفت: نامزدهای هر بخش به صورت مرحله ای معرفی میشوند و تاریخ برگزاری جشن، اوایل مرداد ماه خواهد بود و مکان دقیق و زمان دقیق بزودی اعلام میشود؛ همچنین در جشن امسال فیلمهایی که سال گذشته تا اسفند ۹۵ نمایش داده شدهاند نیز مورد داوری قرار میگیرند.
امید معلم در پایان، با اشاره به اینکه آثار امسال را سیزده هنرمند داوری خواهند کرد، گفت: جشن حافظ همیشه به مسایل شرعی و انقلابی توجه کرده است و مسایلی که سال گذشته بوجود آمد دلایل دیگری داشت که به خود جشن خیلی مربوط نبود.
- 9
- 2