دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۱۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۳۵۲۱
فستیوال ها و جشنواره های هنری

کدام فیلم‌ها به جشنواره فجر ۳۶ نرسیدند؟ (+تصاویر)

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

جای خالی برخی فیلمسازان در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر امسال احساس می‌شود.

 

به گزارش هنرآنلاین، هر سال نزدیک به پاییز که فصل تولیدات جدید است همه سینماگران سخت مشغول تولید تازه‌ترین آثار خود هستند تا بتوانند آن را برای حضور در مهم‌ترین جشن سینمایی کشور آماده کنند.

 

 

تا زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر همه سخت مشغول کار و فعالیت شبانه روزی هستند. در سال‌های گذشته همین امر کار را برای هیئت انتخاب اندکی سخت می‌کرد، اما امسال با تدابیری که در نظر گرفته شد تمامی فیلم‌ها باید نسخه کامل شده خود را به دفتر جشنواره ارسال می‌کردند. به این ترتیب تعدادی از فیلم‌ها که مراحل تولید آن نهایی نشده بود از حضور باز ماندند. تعدادی از فیلم‌ها هم هرچند آماده شدند، اما نتوانستند به فهرست هیئت انتخاب جشنواره راه پیدا کنند. در این میان برخی از کارگردان‌ها و صاحبان آثار نیز ترجیح دادند اولین نمایش خود را در خارج از جشنواره داشته باشند و در دقایق نهایی از حضور در جشنواره انصراف دادند. در این مجال نگاهی به تولیداتی داریم که در جشنواره حضور ندارند، اما آثار درخوری هستند که باید منتظر اکران آن‌ها ماند.

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"سال دوم دانشکده من"

به کارگردانی رسول صدرعاملی و تهیه‌کنندگی مسعود ردایی و نگارش پرویز شهبازی این روزها مراحل فنی خود را پشت سر می‌گذارد. صدرعاملی با این فیلم پس از یک دهه دوری از سینما باز می‌گردد. علی مصفا، بابک حمیدیان، شقایق فراهانی، ویشکا آسایش، افشین هاشمی، پدرام شریفی، نیلوفر خوش خلق، شیوا خسرومهر، مریم بوبانی بازیگران این فیلم سینمایی هستند. به جز بازیگران نامبرده، ٢٢ نفر از چهره‌های شناخته نشده نیز در این فیلم برای اولین بار به ایفای نقش می‌پردازند که در این میان سه نفر جزو بازیگران اصلی و مابقی در نقش‌های فرعی مقابل دوربین رفته‌اند. این ٢٢ نفر از میان ٩٠٠ نفر و پس از پشت سر گذاشتن مراحل تست و تمرینات بازیگری برای حضور در این فیلم انتخاب شده‌اند. "سال دوم دانشکده من" به نویسندگی پرویز شهبازی مضمونی اجتماعی دارد.

 

"در وجه حامل"

با عنوان قبلی "خیابان دیوار" به تهیه‌کنندگی مصطفى کیایى و کارگردانى بهمن کامیار در مقام کارگردان است که پیش‌ازاین فیلم "مرداد" را در مقام کارگردان ساخته بود و هنوز فرصت اکران نیافته است. او همچنین "سد معبر" را سال گذشته در مقام تهیه‌کننده در جشنواره فیلم فجر داشت که این روزها برپرده سینماها در حال نمایش است. "در وجه حامل" تمامى مراحل فنى را پشت سر گذاشته و نسخه بازبینى آن براى ارائه به دبیرخانه سى و ششمین جشنواره فیلم فجر ارسال شد اما موفق به حضور در جشنواره نشد.

 

این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و داستان آن روایتگر زندگی زنی به نام مهری است که ناخواسته درگیر ماجرایی مجهول می‌شود و در پی حل آن است. تمامی مراحل فیلم‌برداری "در وجه حامل " در لوکیشن‌های تهران انجام‌شده است. ژاله صامتی، محمدرضا غفاری، ایرج سنجری، احسان امانی، رویا جاوید نیا، معصومه رحمانی، بابک بهشاد، جواد زیتونی، بیژن افشار، میثاق جمشیدی، مژده دایی، سید وحید منافی، مهدی میری، پاوان افسر، اکبر مددی مهر، غلامحسین عباسی، مهران آتش زا، فرزاد سینا، شهرزاد بخشی، مهران فراهانی، فاطمه بابایی، رضوان جعفری، حمیدرضا خسرویون، با هنرمندی محسن کیایی و با حضور رعنا آزادی ور در این اثر به ایفای نقش پرداختند.

 

"گرگ بازی"

به کارگردانی عباس نظام دوست و تهیه‌کنندگی محمدعلی نجفی است. نظام دوست پیش‌ از این در مقام دستیار با نجفی همکاری داشته است و این اولین تجربه ساخت فیلم بلند داستانی اوست. علی مصفا، هانیه توسلی، نگار جواهریان، سعید چنگیزیان، سهیلا گلستانی، مهسا علافر، فهیمه امن‌زاده، احسان گودرزی، حمید پورآذری، امیرحسین قدسی، ژرژ پطروسی، منوچهر زنده‌دل، محمدرضا مالکی، سوده سعدایی، قاسم فرمانبردار بازیگران "گرگ بازى" هستند. فیلم سینمایی "گرگ بازی " روایتگر داستان چند دوست قدیمی است که یک‌شب در خانه موروثی یکی‌ از این دوستان جمع می‌شوند. با ورود مهمانان تازه‌وارد به جمع، ماجراهای عجیبی رخ می‌دهد.

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"آهوی پیشونی سفید ۲"

 

به تهیه‌کنندگی و کارگردانی سید جواد هاشمی است که در فصل اول آن توانست عنوان بهترین فیلمنامه را از سی‌امین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان (سال جاری) به دست آورد. اولین "آهوی پیشونی سفید" پنج سال پیش توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از بیست‌و‌پنجمین جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان از آن خود کند و ترلان پروانه برای بازی در نقش پیشونی سفید "پروانه زرین بهترین بازیگر نوجوان" این جشنواره را به دست آورد، همچنین امین حیایی برای بازی در نقش "آقا موشِ" کاندید بهترین بازیگر مرد سی‌امین جشنواره فیلم فجر شد.

 

سید جواد هاشمی به‌عنوان نویسنده، کارگردان تهیه‌کننده این اثر سینمایی در فیلم جدید خود قصه دیگری از پیشونی سفید را روایت می‌کند. محمدرضا شریفی‌نیا، لیلا اوتادی، پژمان بازغی، امیر غفارمنش، هومن حاجی‌عبداللهی، ترلان پروانه، ارسلان قاسمی، سید جواد هاشمی، امیر سهیلی، امیررضا احمدی، ابراهیم شفیعی، داریوش پیرو، یوسف طاهریان، رکسانا وطن‌خواه فرزانه زهره‌وند و ساناز نادری در "آهوی پیشونی سفید ۲" ایفای نقش کرده‌اند.

 

"همه چی عادیه"

به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محسن دامادی است. دامادی "همه چی عادیه" را زمستان سال گذشته در تهران و ورامین مقابل دوربین برد و فیلمبرداری آن تا اواخر سال به طول انجامید. این فیلم روایتگر داستان زندگی جوانی روستایی است که به دلیل کمبود و بحران آب و به دنبال لقمه نانی به پایتخت مهاجرت می‌کند. او مجبور به فعالیت در مشاغلی می‌شود که دانش و تجربه‌ای از آن‌ها ندارد…. عباس غزالی، بهنوش بختیاری، رز رضوی، (با هنرمندی) پژمان بازغی، رضا رویگری، لیلا بلوکات و (با حضور) سحر قریشی، همراه با نگین معتضدی، صفر کشکولی، امیر جنانی و عرفان حسینی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

 

"هت تریک"

فیلم سینمایی "هت تریک" به کارگردانی رامتین لوافی بهمن ماه سال گذشته در لواسان کلید خورد و فیلمبرداری در مکان‌هایی چون خیابان شریعتی، جمهوری و ... ادامه پیدا کرد. پس از فیلمبرداری نیز مراحل فنی فیلم از جمله تدوین توسط هایده صفی یاری، صداگذاری توسط امیرحسین قاسمی و ... انجام شد. امیر جدیدی، پریناز ایزدیار، ماهور الوند و صابر ابر بازیگران اصلی"هت تریک" هستند. در خلاصه داستان فیلم آمده است: یه عبارت بیمزه هست که میگه آدما یه دفعه تغییر نمیکنن، این ماییم که دیر به دیر نگاشون میکنیم ... .

 

"آستیگمات"

به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی که به قلم مشترک پیام کرمی و مصطفوی به نگارش درآمده است، اواسط بهمن سال گذشته فیلمبرداری این کار آغاز شد و آخر اسفند به پایان رسید. مهتاب نصیرپور، محسن کیایی، باران کوثری، هادی حجازی فر، سیامک صفری، حسین پاکدل، بهنوش بختیاری، حسام محمودی، محمد شاکری و با حضور نیکی کریمی در این فیلم ایفای نقش می کنند.

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"دوباره زندگی"

اولین ساخته بلند رضا فهیمی در مقام کارگردان است. گلاب آدینه با ایفای نقشی متفاوت در کنار شمس لنگرودی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌ است. رضا فهیمی پیش از این در عرصه ساخت فیلم کوتاه فعالیت داشته و فیلم کوتاه "کودکان ابری" آخرین ساخته کوتاه این کارگردان موفق به دریافت جوایز بسیاری از جشنواره‌های داخلی و بین المللی شده است و این فیلم سال گذشته به عنوان نماینده فیلم کوتاه به اسکار معرفی شد.

 

"خون‌مردگی"

اثر تازه کارگردان "هاری" به نویسندگی بهزاد اقطاعی و تهیه‌کنندگی مشترک امیر احمد انصاری و علی گل‌بهاران که در مراحل فنی پس از تولید قرار دارد. "خون‌مردگی" اثری اجتماعی است و به مشکلاتی که کم‌کم تبدیل به گره‌های کور در زندگی می‌شود خواهد پرداخت. در خلاصه داستان فیلم آمده است؛ تو غلط کردی می خوای بری دنبال زندگی خودت! امیررضا میر آقا، نازنین علم دوست، ایلیا کیوان، علیرضا گیلوری، امیر محقق، فرهاد تاوتلی، پویا بیگی، مریم سردشتی، مانیا شاهوردی، حوریه پورصائب، محمد شیرازی، رها تفکری و کامبیز بنان بازیگران "خون‌مردگی" هستند.

 

"فصل شکار"

به کارگردانی داریوش یاری که از سال گذشته متوقف‌شده بود و درنهایت امسال دوباره مقابل دوربین رفت و فیلمبرداری آن به پایان رسید. "فصل شکار" اواخر دی‌ماه سال ۱۳۹۵ کلید خورد اما پس از مدتی به دلیل مشکلاتی،‌ فیلمبرداری آن متوقف شد. حامد کمیلی، مهران احمدی و مهیا دهقانی در "فصل شکار" بازی می‌کنند که سومین فیلم بلند سینمایی یاری است. کارهای پیشین او، "دخیل" و "کربلا جغرافیای یک تاریخ" است. موضوع این فیلم درباره آسیب‌های اجتماعی است و یاری به‌زودی تدوین فیلم را آغاز خواهد کرد.

 

"جن زیبا"

مهرداد فرید که سال گذشته با فیلم" دعوتنامه" در جشنواره فیلم فجر حضور داشت امسال قصد داشت درمقام تهیه کننده فیلم "جن زیبا" در جشنواره حضور یابد که این امر میسر نشد. "جن زیبا" به کارگردانی بایرام فضلی از ابتدای روند تولید با حواشی بسیاری همراه بود. ازجمله این حواشی می‌توان به حضور نورگل یشلیچای بازیگر معروف تلویزیون ترکیه اشاره کرد که در کنار فرهاد اصلانی در این فیلم به ایفای نقش پرداخته است.

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"سراسر شب"

پس از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر که فیلم "خفه‌گی" به نمایش درآمد، بازی متفاوت الناز شاکردوست نظر بسیاری از منتقدان را به خود جلب کرد. این بازیگر امسال نیز با حضور در فیلم "سراسر شب" فرزاد موتمن می‌خواست با نقش متفاوت دیگری برای دومین سال پیاپی در جشنواره فیلم فجر حضور یابد اما نامی از "سراسر شب" فرزاد موتمن در میان فیلم‌های منتخب نیست. "موتمن" در جشنواه‌های سی‌وسوم و سی‌وچهارم با فیلم‌های "خداحافظی طولانی" و "آخرین بار کی سحر را دیدی؟" به این رویداد سینمایی آمد و قصد داشت امسال پس از یکسال غیبت با "سراسر شب" به جشنواره امسال بیاد که در نهایت این اتفاق رخ نداد.

 

"درخونگاه"

دیگر فیلم جا مانده از جشنواره امسال، "درخونگاه" سیاوش اسعدی است در اواسط فیلمبرداری این فیلم، حادثه‌ای برای امین حیایی رخ داد و باعث شکستگی پای او شد. امین حیایی بعد از چند روز استراحت اعلام کرد که می‌خواهد با پای شکسته در این فیلم جلوی دوربین برود تا "درخونگاه" به جشنواره امسال برسد؛ اما با وجود این‌که جدیدترین ساخته سیاوش اسعدی به دبیرخانه جشنواره فجر امسال رسید، این فیلم نتوانست فرصت حضور در سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را بدست آورد.

 

"اردک لی"

به کارگردانی بهروز غریب پور نیز از حضور در جشنواره باز ماند. غریب پور برای ساخت این فیلم از هیچ چیز مضایقه نکرد برای ساخت موسیقی از امیر بهزادی خواست تا به همراهی ارکستر متروپولیتن در پراگ موسیقی فیلم را تولید کند. پدر اردک لی که کارگر فنی راه آهن تبریز است بخاطر معالجه همسر بیمارش که مریضی صعب العلاج دارد ناچار می شود به تهران کوچ کند و فرزند باهوش و درسخوانش را در مدرسه نمونه هدایت ثبت نام کند. غافل از اینکه نام و اسم فامیل پسرش می‌تواند به نقطه ضعفی تراژیک تبدیل شده و زندگی را بر او و همسر و فرزندش تلخ کند و تا مرزهای فاجعه بار پیش ببرد. به رغم مقاومت پدر که نام فامیلی‌اش را رگ و ریشه خود می‌داند او مجبور می‌شود که نام خانوادگی بایرام اردک لی را تغییر بدهد…. تمام وقایع این فیلم در دوره پهلوی دوم رخ می دهد. آخرین فیلم غریب پور در سینما به فیلم "تنبل قهرمان" برمی‌گردد که در سال ۸۰ روی پرده رفت. هنگامه قاضیانی، شاهرخ فروتنیان، احسان امانی و بیش از ۲۰۰ بازیگر در نقش های کوتاه و کودکان در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند.

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"شاه کش"

فیلم سینمایی "شاه کش" دومین ساخته سینمایی وحید امیرخانی با بازی مهناز افشار، هادی حجازی‌فر و فرید سجادی حسینی نخستین تجربه تهیه کنندگی عباس نادران است. وحید امیرخانی، پیش از این فیلم سینمایی "در مدت معلوم" را کارگردانی کرد. این فیلمنامه یک درام معمایی- اجتماعی متفاوت است که در سکوت خبری مراحل کسب مجوز آن پیش رفت. مهناز افشار و هادی حجازی فر نقش‌های اصلی "شاه کُش" را برعهده دارند. در خلاصه داستان "شاه کُش" آمده است: "گوزنِ قرمز از پشتِ صخره‌ یخ‌زده، نگاهی به مردِ شکارچی که سیگاری دود می‌کند می‌اندازد. گرگ، مچاله از سرما سرفه‌ای می‌کند. گوزنِ قرمز: می‌خواد چی کار کنه؟ گرگ: نمیدونه می‌خواد چی کار کنه. گوزنِ قرمز: اینا که نمی‌دونن می‌خوان چی کار کنن خطرناک‌ترن... من برمی‌گردم!"

 

"خودسر"

کمال تبریزی کارگردانی فیلمی را برعهده دارد که مرد داستان سودای قدرت دارد. در فیلم سینمایی "خودسر" ویشکا آسایش، حامد بهداد، آزاده صمدی، رضا ناجی، محمد بحرانی، سیاوش چراغی پور، مرتضی زارع، بهزاد قدیانلو، فرهان معین زاده حضور دارند.

 

"واسطه"

بسیاری از مخاطبان جدی سینما، آرش لاهوتی را به عنوان کارگردان فیلم‌های مستند می‌شناسند. این کارگردان با مستند "راننده و روباه" توانست مورد توجه قرار گیرد. او پیش از این هم چندین فیلم کوتاه را جلوی دوربین برده بود. لاهوتی به تازگی فیلمبرداری اولین فیلم سینمایی خود را با نام "واسطه" آغاز کرد. در این فیلم سینمایی هدیه تهرانی و علی مصفا با یکدیگر همبازی شده‌اند، این فیلم درباره "آبان" زنی ۴۵ ساله است که واسطه استخدام کارگران فصلی است.

 

"کروکودیل"

به کارگردانی مسعود تکاور ساخته شده است. کوروش تهامی، اندیشه فولادوند، حسین مهری، الهه حصاری، رضا یزدانی، رامین پرچمی، افسانه چهره آزاد و رامتین خداپناهی بازیگران این فیلم سینمایی هستند که فضایی حادثه ای دارد و درباره چند جوان است که می‌خواهند از مسیری سریع اما پر خطر، همه چیز را یک شبه به دست بیاورند، اما …

 

فیلم های بازمانده از جشنواره فجر 36,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره

"پاسیو"

اولین ساخته مریم بحرالعلومی است که بهناز جعفری، محدثه حیرت، کریم امینی، یاسمن ترابی، حسین ملکی، بهروز قادری، سحر غمخوار، محمدرسول صفری، علی یعقوبی، علیرضا دیلمی، امید سعیدی، مهسا سیاری، بابک انصاری، پوریا پورسرخ و شقایق فراهانی در آن به ایفای نقش می‌پردازند. "پاسیو" قصه‌ای زنانه را در بستر شهر روایت می‌کند.

 

"زنانی که با گرگ‌ها دویده‌اند"

به کارگردانی امیراطهر سهیلی تولید شده است. لعیا زنگنه بازیگر اصلی این فیلم است و در خلاصه داستان آن آمده: هزاران سال قبل یونس شک می‌کند، می‌لغزد و آنجا که باید داستانش در اوج تمام شود طعمه ماهی می گردد و شکم ماهی آغاز داستان یونس می‌شود. اکنون هزاران سال بعد ژاله شک می‌کند، می لغزد و آنجا که باید داستانش در اوج تمام شود "زنانی که با گرگها میدوند" آغاز می شود.

 

"دِرِساژ"

پویا بادکوبه آن را کارگردانی کرده و علی مصفا، شبنم مقدمی، هوشنگ توکلی، علیرضا ثانی فر، علیرضا آقاخانی، سیامک ادیب، جلال فاطمی، لویی سیفی، یسنا میرطهماسب، باسط رضایی، به آفرید غفاریان، شایان فصیح زاده، رامبد مطلبی و با معرفی نگار مقدم        در آن به ایفای نقش پرداخته‌اند. این فیلم قصه دختری ١۶ ساله است که بر سر دوراهی ایستاده است.

 

"یک کیلو و بیست و یک گرم"

به کارگردانی رحیم طوفان که لیلا زارع، سعید آقاخانی، فرشته صدر عرفایی، آناهیتا افشار، بابک انصاری، روشنک گرامی، مریم کاویانی، رهام مخدومی، سمیرا ذکایی و بازیگران خردسال ساغر کیان راستی و مانلی اصفهانی درآن بازی کرده‌اند. "یک کیلو و بیست و یک گرم" یک اثر اجتماعی است و سه قشر از طبقه فرهنگی را کارشناسی و روایت می کند.

 

 

 

 

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش