جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۱۹ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۹۱۵۶۵
فیلم و سینمای جهان

۷ فیلم برتر اندرو گارفیلد به جز مرد عنکبوتی که تماشایی هستند

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

زمانی که اندرو گارفیلد در سال ۲۰۱۲ نقش پیتر پارکر را در «مرد عنکبوتی شگفت‌انگیز» بازی کرد، فرض عموم افراد این بود که هالیوود یک بازیگر مناسب برای نقش‌های اصلی پیدا کرده است که به طور مداوم می‌تواند در راس بزرگ‌ترین پروژه‌ها قرار بگیرد.

او پیش از این در فیلم بسیار مشهور «شبکه اجتماعی» بازی کرده بود. گارفیلد کاریزماتیک و خوش تیپ بود و می‌دانست که چگونه جلوی دوربین رفتار کند. با این حال، وی هرگز در قید و بند نقش‌های اصلی و مردان معمولی قرار نگرفت. علایقش او را مانند کالین فارل یا جود لاو، از کانون توجه اصلی هالیوود دور کرد و او سعی کرد تا محدودیت‌های خود را زیر پا بگذارد. گارفیلد در سال ۲۰۲۱ در سه فیلم «جریان اصلی»، «چشمان تامی فی» و «تیک تیک بوم» در نقش اصلی بازی کرده است که آخرین مورد توجه زیادی را به خود جلب کرده و احتمالا جوایز زیادی را برای اجرایش در نقش آهنگسازی به نام جاناتان لارسون برای او به ارمغان آورد.

هر سه این اجراها در کنار بسیاری از کارهای او در طول دوران کاری کوتاه اما پربارش، در دسته بندی آثار برتر گارفیلد قرار دارند که با وسواس خاصی آن‌ها را انتخاب کرده است. گارفیلد از انتخاب‌های بزرگ و غیرعادی خجالت نمی‌کشد، انتخاب‌هایی که بسیاری از مخاطبان ممکن است آن‌ها را عجیب و غریب یا نامرتبط بدانند. برخی ممکن است روش و سبک وی را دوست نداشته باشند اما به هر حال، هیچ کس هرگز نمی‌تواند کار او را بر این اساس مورد انتقاد قرار دهد و او به هیچ وجه در هر پروژه‌ای که به او پیشنهاد شود بازی نمی‌کند. این تعهد شدید اغلب نتیجه کاملا ویژه‌ای رقم می‌زند و حالا زمان آن رسیده است که دلیل بی‌نظیر بودن اندرو گارفیلد را با رتبه‌بندی ۷ مورد از بهترین فیلم‌های کارنامه‌اش بررسی کنیم. 

۷. ماجراجویی سرخ: سال پروردگار ما ۱۹۷۴ (Red Riding: The Year of Our Lord 1974)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: جولین جارولد

بازیگران: اندرو گارفیلد، دیوید موریسی، شان بین

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۱۰۰ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷ از ۱۰

سه‌گانه «ماجراجویی سرخ» دیگر در گفتگوهای فرهنگی و سینمایی امروزه جایی ندارد. این فیلم از کانال ۴ بریتانیا پخش شد و در سینماهای ایالات متحده اکران گردید اما در اقلیت ماند. این سه فیلم جنایی با اقتباس از رمان‌های دیوید پیرس که تعداد زیادی از بازیگران فوق‌العاده بریتانیایی از ربکا هال گرفته تا پیتر مولان در آن‌ها به ایفای نقش می‌پردازند، زاویه‌ دیدی متفاوت به داستان تاریخی یک قاتل زنجیره‌ای در دهه‌ ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ میلادی دارند. اندرو گارفیلد در اولین فیلم، «سال پروردگار ما ۱۹۷۴»، در نقش یک خبرنگار جوان بازی می‌کند که درگیر جریان قتل و فساد درونی اداره پلیس می‌شود.

گارفیلد در آن زمان در اواسط دهه سوم زندگی‌اش قرار داشت اما در این داستان جنایی که اغلب شاید حول افراد مسن‌تر بگردد و مناسب قشر خاصی از جامعه باشد، به خوبی نقش‌آفرینی کرد. بازی او در این فیلم که بهترین اثر این سه‌گانه محسوب می‌شود به او کمک کرد تا در واقع توجه فیلمسازان هالیوود را برای کارهای پرمخاطب‌تر به خود جلب کند. 

۶. پسر الف (Boy A)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: جان کراولی

بازیگران: اندرو گارفیلد، کیتی لیونز، شاون ایوانز

تاریخ انتشار: ۲۰۰۸

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۸ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۶ از ۱۰

«پسر الف» فیلم دیگری است که در تلویزیون بریتانیا پخش شد و در سینماهای ایالات متحده اکران گردید. گارفیلد برای اولین بار به عنوان بازیگر نقش اول یک فیلم سینمایی، نقش مرد جوانی را بازی می‌کند که پس از ارتکاب جنایتی فجیع از زندان آزاد می‌شود و زندگی خود را در مکانی جدید با نامی جدید آغاز می‌کند. کارگردان، جان کراولی (کارگردان فیلم بروکلین) و مارک اورو، فیلمنامه‌نویس، زندگی آدم‌هایی را به تصویر می‌کشند که بار خشم، افسردگی، تراژدی و نفرت از خود را به دوش می‌کشند.

تحمل کردن «پسر الف» از نظر طراحی، سخت است اما گارفیلد آن‌قدر فوق‌العاده نقش جک بریج را بازی می‌کند که هر چقدر هم که ناامیدی در عمق داستان رسوخ کند، شما نمی‌توانید از آن دل بکنید. این فیلم مقدمه‌ای مناسب برای حرفه او بود که با شخصیت اصلی آن همزادپنداری می‌کنید و دقیقا در راستای بقیه آثار گارفیلد و انتخاب‌های جسورانه‌اش قرار دارد. او در آن سال جایزه بفتای بهترین بازیگر مرد تلویزیون را به خانه برد که کاملا شایسته‌اش بود. 

۵. تیک تیک بوم (!tick, tick… BOOM)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: لین مانوئل میراندا

بازیگران: اندرو گارفیلد، ونسا هاجنز، الکساندرا شیپ

تاریخ انتشار: ۲۰۲۱

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۸ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۷ از ۱۰

آخرین نقش‌آفرینی گارفیلد بهترین عملکرد اخیر اوست که در آن، اجرایی فوق‌العاده را به نمایش می‌گذارد. بازی‌های او در «چشمان تامی فی» یا «زیر دریاچه نقره‌ای» نیز به همین اندازه متعهدانه هستند اما لین مانوئل میراندا در فیلم «تیک تیک بوم»، پیکره‌ اثر را بر اساس انرژی جنون‌آمیز گارفیلد در اجرای شخصیت جاناتان لارسون طراحی می‌کند. این انرژی جنون‌آمیز بدون شک مورد پسند برخی از افراد نیست اما گارفیلد کاملا به اجرای این نقش متعهد است. به علاوه، او توانایی آوازخوانی دارد که مهارت نسبتا مهمی است که بسیاری از آثار موزیکال اغلب از آن غافل می‌شوند. «تیک تیک بوم» مطمئنا نظر بسیاری از مردم را درباره پتانسیل گارفیلد به عنوان یک بازیگر تغییر خواهد داد. 

۴. ۹۹ خانه (Homes 99)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: رامین بحرانی

بازیگران: اندرو گارفیلد، مایکل شنون، لورا درن

تاریخ انتشار: ۲۰۱۵

امتیاز راتن تومیتوز: ۹۲ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

گارفیلد در اولین فیلم خود پس از مرد عنکبوتی، نقش یک کارگر ساختمانی بیکار و پدر مجردی را در «۹۹ خانه» به کارگردانی رامین بحرانی ایفا کرد که از خانه خود در اورلاندو بیرون رانده شده است. این فیلم با بازی فوق‌العاده مایکل شنون در نقش یک مشاور املاک درنده، بی‌رحمی افراد پولدار را به تصویر می‌کشد که از افرادی مانند گارفیلد سواستفاده می‌نمایند و برخورد مناسبی با آن‌ها ندارند. «۹۹ خانه» اغلب در فضایی نئورئالیستی روایت می‌شود و گارفیلد علی‌رغم قدرت اجرای خود، کاملا با جهان فیلم ترکیب می‌شود. پرده سوم باعث افت فیلم می‌شود و این اثر را از فضای اصلی خود خارج می‌کند و آن را به فیلمی سنتی‌ و مبتنی بر طرح‌ تبدیل می‌نماید اما بازی‌های گارفیلد و شنون و توجه شدید کارگردان به جزئیات همچنان جذابیت «۹۹ خانه» را حفظ می‌کنند. 

۳. شبکه اجتماعی (The Social Network)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: دیوید فینچر

بازیگران: اندرو گارفیلد، جسی آیزنبرگ، آرمی همر

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۹۶ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۷ از ۱۰

شگفتی «شبکه اجتماعی» در این لیست برای اکثر خوانندگان این است که در جایگاه شماره یک قرار ندارد. این فیلم واقعا مسیر را برای اندرو گارفیلد هموار کرد. او در این اثر نقش بهترین دوست بنیانگذار فیسبوک، مارک زاکربرگ (جسی آیزنبرگ) را بازی می‌کند که تبدیل به رقیب و دشمن او می‌شود. دیوید فینچر و نویسنده فیلم، آرون سورکین فیلمی ساختند که پس از یازده سال به دلیل تکامل فیسبوک (یا به‌طور دقیق‌تر، واگذاری اختیارات آن) داستانی تسخیر کننده محسوب می‌شود. گارفیلد با قدرت، دیالوگ‌های سورکین را ادا می‌کند و در هر لحظه پا به پای آیزنبرگ پیش می‌رود. او در آن سال، نامزد اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد نشد که یکی از عجیب‌ترین تصمیمات اخیر آکادمی است. «شبکه اجتماعی» قطعا یکی از بهترین فیلم‌های دهه گذشته است که گارفیلد را در زمره بازیگران درجه یک قرار داد. 

۲. هرگز رهایم نکن (Never Let Me Go) 

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: مارک رومانک

بازیگران: اندرو گارفیلد، کیرا نایتلی، الکس گارلند

تاریخ انتشار: ۲۰۱۰

امتیاز راتن تومیتوز: ۷۱ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۱ از ۱۰

اندرو گارفیلد در پاییز ۲۰۱۰ توجهات بسیاری را برای بازی در «شبکه اجتماعی» به خود جلب کرد اما علاوه بر آن، او در همان سال در کنار کری مولیگان و کیرا نایتلی در درامی علمی تخیلی و واقعا زیبا به کارگردانی مارک رومانک (که به طرز عجیبی بعد از این اثر، دیگر فیلمی نساخت)، «هرگز رهایم نکن» نیز بازی کرد. این داستان که توسط الکس گارلند از رمان کازوئو ایشی‌گورو اقتباس شده، درباره گروهی از کلون‌ها است که با هدف صریح پیوند اعضا در آینده رشد یافته‌اند و فیلمی دلخراش به حساب می‌آید که به شکلی علمی تخیلی و احساسی به پرسش کلاسیک سینما درباره معنای انسان بودن می‌پردازد.

تامی با بازی گارفیلد، هنرمندی مستعد حملات عصبی است و بیشتر وزن عاطفی فیلم را به دوش می‌کشد و تنها کسی است که واقعا هر چیزی را که احساس می‌کند به زبان می‌آورد. او، مولیگان و نایتلی مانند سه بازیگر کودکی که در دوران مدرسه نقش آن‌ها را بازی می‌کنند، رابطه‌ای فوق‌العاده با یکدیگر برقرار می‌نمایند. «هرگز رهایم نکن» آن‌طور که باید، دیده نشده است، در حالی که یکی از بهترین فیلم‌های دهه گذشته محسوب می‌شود.

۱. سکوت (Silence)

اندرو گارفیلد,فیلم های برتر از اندرو گارفیلد

کارگردان: مارتین اسکورسیزی

بازیگران: اندرو گارفیلد، آدام درایور، لیام نیسون

تاریخ انتشار: ۲۰۱۶

امتیاز راتن تومیتوز: ۸۳ از ۱۰۰

امتیاز IMDb به فیلم: ۷.۲ از ۱۰

مارتین اسکورسیزی حدود بیست و پنج سال در تلاش بود تا از رمان «سکوت» نویسنده ژاپنی، شوساکو اندو فیلمی بسازد تا این که تلاش‌های او سرانجام در سال ۲۰۱۶ به ثمر نشست. بازیگرانی مانند دنیل دی‌لوئیس و بنیسیو دل تورو نیز به این پروژه لینک شده بودند اما در نهایت، گارفیلد ردای پدر سباستیائو رودریگز، کشیشی پرتغالی را در ماموریتی در ژاپن بر تن کرد تا مسیحیت را به کشوری بیاورد که این دین را غیرقانونی اعلام کرده بود. «سکوت» پس از اکران، به نوعی با سکوت روبه‌رو شد و چندان مورد استقبال منتقدان قرار نگرفت و فقط یک نامزدی اسکار برای فیلمبرداری رودریگو پریتو به همراه داشت و تنها نیمی از بودجه تولید ۴۶ میلیون دلاری خود را در گیشه جهانی به دست آورد.

واقعا مایه شرمساری است، زیرا «سکوت» یکی از بهترین فیلم‌های اسکورسیزی، نه تنها در دوره اخیر، بلکه در کل دوران حرفه‌ای او به شمار می‌رود و به طرز ماهرانه‌ای با تناقضات اشرافیت و خودپرستی، اشکال کم اهمیت استعمار و آشتی دادن افراد با ایمان، دست و پنجه نرم می‌کند که همگی موضوعات مورد علاقه اسکورسیزی هستند. گارفیلد در طول فیلم وزن زیادی را بر شانه‌های ضعیف خود (از نظر فیزیکی) حمل می‌کند و به زیبایی، مبارزات و اقدامات پدر رودریگز (به ویژه در رویارویی او با بازپرس مصممی که قصد دارد او را وادار به انکار ایمانش کند) را به تصویر می‌کشد. «سکوت» قطعا با گذشت زمان بهتر و قوی‌تر می‌شود. در آینده، این فیلم که توسط یک فیلم‌ساز چیره‌دست ساخته شده است و بازیگری با مهارت در آن بازی می‌کند، به درستی مورد تحسین قرار خواهد گرفت.

اندرو گارفیلد تنها ۳۸ سال سن دارد و حرفه طولانی و هیجان انگیزی پیش روی اوست. آثار بعدی او سریال‌های «زیر پرچم بهشت» ​​و «حتی اگر از آسمان سنگ ببارد» هستند. البته گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره بازی مجدد او در نقش پیتر پارکر در فیلم موردانتظار «مرد عنکبوتی: راهی به خانه نیست» وجود دارد. این نقش، او را به جمع بازیگران درجه یک رساند اما این لیست به وضوح نشان می‌دهد که گارفیلد به پروژه‌ها و نقش‌های بسیار متفاوت‌تری علاقه دارد که اغلب غرایز تجاری سنتی را زیر پا می‌گذارند.

digikala.com
  • 12
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش