شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۱۴:۰۰ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۱۸۵۲
فیلم و سینمای جهان

۱۰ سریال سیاسی برتر تاریخ تلویزیون؛ از House of Cards تا The West Wing

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

روزیاتو | به نظر می رسد چرخه اخبار سیاسی این روزها واقعا زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده و به کنترل خود درآورده است. چه در حال گشت و گذار در اپلیکیشن های گوشی خود باشید، چه در حال ورق زدن یک روزنامه در کافی شاپ یا مترو باشید، یا فقط با یکی از دوستان خود مکالمه داشته باشید، تقریباً به طور قطع می توان گفت که وضعیت سیاسی خود را نشان خواهد داد. و در حالی که داستان های درام می توانند جذاب باشند، گاهی اوقات آرزو می کنید که ای کاش برای مدتی از سریال های درام خانگی فاصله می گرفتید و وارد درامی در مورد سیاست می شدید.

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

خوشبختانه، تعدادی درام های مهیج، کمدی های خنده دار، و تاریخ های سیاسی جذاب وجود دارند که شما را از توطئه ها، گاف ها و مکان های مشهور های سیاسی بی نیاز می کنند، بدون اینکه لازم باشد زیاد در مورد رویدادهای جاری فکر کنید. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ سریال سیاسی جذاب آشنا کنیم که از دیدنشان لذت خواهید برد.

۱۰- Versailles

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال تاریخی تنها سه فصل داشت، اما درام سیاسی فرانسوی Versailles یکی از جذاب ترین رهبران تمام دوران ها را در مرکز داستان خود داشت: لویی چهاردهم، پادشاه خورشید، که سلطنت ۷۲ ساله رکورد شکنش هنوز مترادف با ثروت، تجمل، فرهنگ و روشنفکری است. جورج بالگدن بازیگر انگلیسی نقش لویی چهاردهم را بازی می کند، شاهی که در اواخر دهه ۱۶۶۰ میلادی دربار خود را به شهر کوچک ورسای منتقل کرده و در آنجا به تبدیل کردن کاخ ورسای به آنچه امروز هست می پردازد. آیا این سریال از نظر تاریخی دقیق است؟ تا حدود زیادی.

آیا به شکلی مناسب روایت ها را برای حداکثر درام تغییر داده و خلاصه می کند؟بله. آیا زوایای تاریک و پرسروصدای زندگی در بارگاه پادشاه را روایت می کند؟البته. اما تا زمانی که برایتان مهم نیست که این سریال کمی از واقعیت ها فاصله بگیرد، سریال ورسای یک بررسی باشکوه از یک دوره بسیار مهم در تاریخ فرانسه است، با فیلمبرداری هایی که در کاخ ورسای واقعی و همچنین دیگر کاخ های مهم فرانسه رخ می دهد.

۹- Scandal

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

کری واشینگتن در طول هفت فصل سریال Scandal در نقش اولیویا پوپ هنرنمایی کرد، کسی که یک تیم مدیریت بحران واشینگتن دی سی را اداره می کند. پوپ و کارکنانش درباره جاسوسان، سوء قصد به جان رئیس جمهور، قتل ها، روابط عاشقانه و غیره تحقیق می کنند. در آنچه که احتمالاًی باید تضاد منافع آشکار باشد، پوپ با رئیس جمهور، فیتزجرالد گرانت سوم (تونی گلدوین) رابطه دارد. این سریال در مورد طلاق ها و سقوط هواپیماها، اخاذی و اختلاس است که آن را به نسخه ای جذاب و پرسروصدا از یک درام سیاسی تبدیل می کند تا یک درام واقعی.

بانوی اول سابق به اولین رئیس جمهور زن تبدیل می شود؛ پوپ باید معاون رئیس جمهور را به قتل برساند، همه نوع همسر و اعضای خانواده تلاش می کنند یکدیگر را بکشند، با درجات مختلفی از موفقیت. با این حال، داستان این سریال سیاسی از واقعیت الهام گرفته شده است: شاندا رایمز به طور آزادانه شخصیت اولیویا پوپ را بر اساس کار مدیریت بحرانِ دستیار مطبوعاتی دولت بوش، جودی اسمیت خلق کرده است.

۸- Chief of Staff

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

لی یونگ جائه دو سال قبل از بازی در نقش سئونگ جی هون در سریال مشهور و موفقSquid Game سال ۲۰۲۱، در دو فصل در سریال Chief of Staff، یک درام سیاسی کره ای بازی کرد. لی، در این سریال نقش جانگ تائه – جون، کارآگاه سابقی را بازی می کرد که به سیاست روی آورده است و به عنوان رئیس کارکنان یک سیاست مدار حرفه ای کار می کند، شغلی که نیاز به تمام مهارت های او به عنوان یک جویای پیشرفت سیاسیِ شکاک و سرسخت دارد. جانگ با یک وکیل و روزنامه نگار تلویزیونی سابق به نام کانگ سون یونگ که اکنون نماینده مجلس است رابطه دارد.

هم لی و هم جانگ (که برای احزاب مخالف کار می کنند) بسیار جاه طلب هستند و برنامه هایی برای پیشرفت بسیار فراتر از مسئولیت های فعلی خود دارند که البته رابطه عاشقانه مخفی آن ها را پیچیده می کند. اگر دوست دارید قهرمانان داستان هایتان در عین تلاش برای مخفی نگه داشتن رابطه شان با فساد سیاسی مبارزه کنند، هنگام تماشای این سریال کره ای اوقات خوشی خواهید داشت.

۷- House of Cards

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

احتمالاً با درام سیاسی آمریکایی خانه پوشالی (House of Cards) آشنا هستید که به مدت شش فصل ادامه داشت و فصل آخر آن بدون حضور ستاره اش، کوین اسپیسی فیلمبرداری شد. این سریال سیاسی داستان فرانک آندروود است، دموکراتی اهل کارولینای جنوبی که به همراه همسرش کلر راه خود را از کنگره به کاخ سفید باز می کنند. اما این سریال از یک تریلر سیاسی چهار اپیزودی بریتانیایی اقتباس شده است که از نگاه بسیاری یکی از بهترین سریال های بریتانیایی تمام دوران محسوب می شود.

یان ریچاردسون در این سریال نقش فرانسیس اورکوهارت، یکی از اعضای شیاد و خودخواه حزب محافظه کار را بازی می کند که در نهایت به مقام نخست وزیری رسید. این سریال با الهامات واضحی که از آثار شکسپیر (به ویژه مکبث و ریچارد سوم) گرفته بود، به خاطر علاقه ویژه اورکوهارت به شکستن دیوار چهارم و خطاب مستقیم به تماشاگران قابل توجه بود.

۶- The Crown

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال درام تاریخی که توسط پیتر مورگان نوشته شده است، به یکی از بهترین و پرطرفدارترین درام های تلویزیونی یک دهه اخیر تبدیل شده است، سریالی که زندگی خانواده سلطنتی بریتانیا که با ازدواج ملکه الیزابت دوم و فیلیپ، دوک ادینبورگ در سال ۱۹۴۷ آغاز شد و به روزگار کنونی کشیده شده، مورد بررسی قرار می دهد و فصل ششم آن نیز در حال ساخت است. ملکه الیزابت با ۷۰ سال سلطنت، جایگاه مهمی در رویدادهای سیاسی بی شماری هم در انگلستان و هم در خارج از این کشور داشت و رویدادهای پوشش داده شده در این سریال شامل بحران سوئز، ماجرای رابطه عاشقانه موسوم به پروفومو و آمد و رفت نخست وزیران متعددی است که در پس زمینه رویدادهای مرتبط با خاندان سلطنتی روایت می شوند.

سریال تاج نیز مانند ورسای گاهی دقت تاریخی را فدای پیپیده و جذاب کردن داستان می کند اما بسیار تاثیرگذار است، و با گذشت زمان و تفییر شخصیت هاّ از بازیگران ستاره زیادی استفاده می کند،؛ از جمله کلر فوی، مت اسمیت، جارد هریس، جان لیثگو، هلنا بونهام – کارتر، لزلی منویل، ایملدا استنتون، گیلیان اندرسون، اولیویا کولمن و بسیاری دیگر.

۵- Wolf Hall

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

اگر در درام سیاسی خود به دنبال واقعیات هستید، نمی توانید بهتر از دو فصل Wolf Hall پیدا کنید. این مجموعه براساس دو کتاب اول از سه گانه تحقیقی دقیق هیلاری منتل به نام Wolf Hall and Bring Up the Bodies ساخته شده است، جایی که مارک رایلنس فوق العاده با استعداد را در نقش توماس کرامول داریم، وکیلی که قبل از اینکه از اعتبار افتاده و در نهایت به دستور پادشاه سر بریده شود، به عنوان وزیر ارشد هنری هشتم انتخاب می شود. این سریال از همان روزهای نخست خدمتش به کاردینال وولزی که خود رسوا شده و احتمالاً اگر قبل از مجازات نمرده بود، به سرنوشتی مشابه کرامول دچار می شد، به روایت سرنوشت این شخصیت تاریخی مشهور می پردازد.

این سریال یک نگاه دقیق و ظریف به نقشه های پیچیده سیاسی است که در داخل و اطراف دربار هنری هشتم (که به طرز استادانه ای توسط دیمین لوئیس به تصویر کشیده شده است)رخ می دهد، از ازدواج ها و انتصاب های متعدد او گرفته تا اتحادهای سیاسی دائما در حال تغییرش (و همپوشانی های موجود در آن) که در آن گفتن کلمه ای اشتباهی به فردی اشتباهی می تواند منجر به سقوط سریع یک نفر شود.

۴- The Thick of It

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال طنز پرستاره بریتانیایی، زاییده فکر آرماندو یانوچی بود که آن را در یک فیلم بلند به نام In the Loop نیز به کار گرفت و یک سریال آمریکایی را بر اساس آن خلق کرد که در امتداد همان خطوط سریال Veep کار می کرد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد. بازیگران این سریال شامل پیتر کاپالدی، جوانا اسکانلان و راجر آلام بودند و داستان بر یک بخش تازه تاسیس دولتی متمرکز بود که بسیار شبیه به دفتر کابینه بود و این مزیت را داشت که دستیاران، پزشکان شیفتی و مشاورانی که با بخش های مختلف سیاسی سر و کار داشتند، در آن حضور داشته باشند.

این سریال با الهام از کمدی کلاسیک انگلیسی بله وزیر یا  Yes, Minister، داستانی نقادانه، تند و تا حد زیادی بداهه گویانه داشت و به سبک مستند فیلمبرداری شده بود. این سریال تاثیر زیادی بر فرهنگ بریتانیا داشت و حتی کلمه ای که در این سریال ابداع شده بود را به کار گرفت؛ کامه omnishambles که در پارلمان بریتانیا استفاده می شود و به معنای موقعیت بدون مدیریت درست و مملو از آشوب است.

۳- The West Wing

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این سریال ساخته آرون سورکین که در داخل کاخ سفید روایت می شود استانداردی قوی را برای درام های سیاسی آمریکایی ایجاد کرد، با گروهی با استعداد از بازیگران از جمله مارتین شین، راب لو، آلیسون جینی، آلن آلدا، و استوکارد چانینگ در طول هفت فصل (اگر چه سورکین پس از فصل چهارم از آن جدا شد) داستنی با نویسندگی خاص مارک سورکین را اجرا کردند که آن را به یکی از بهترین سریال های تلویزیونی تاریخ تبدیل کرد.

این سریال داستان رئیس جمهور ایالات متحده (مارتین شین، جانشین جیمی اسمیتز) و اعضای ارشد دفتر ریاست جمهوری را روایت می کند در حالی که با فراز و نشیب های امور روزمره دفتر سیاسی سر و کار دارند. داستان این سریال شاید بهتر از زندگی واقعی یک رییس جمهور و زیردستانش نوشته شده باشد، اما بسیاری از کارکنان، سیاستمداران و روزنامه نگاران واقعی، آنرا به خاطر رویکرد واقع گرایانه اش تحسین کرده اند.

۲- Veep

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

جولیا لوئیس دریفوس نقش ماندگار و نمادین دیگری را به عنوان معاون رئیس جمهور سلینا میر در این سریال نیمه اقتباسی از رمان In the Loop نوشته آرماندو یانوچی ایفا کرد. سلینا به همراه رئیس دفترش امی (آنا چلومسکی)، مدیر ارتباطات مایک (مت والش)، و دستیار گری (تونی هیل) و بسیاری دیگر از دستیارانش، راه خود را در زندگی سیاسی به پیش می برد و از هر کسی که با او در تماس است رنجیده خاطر می شود در حالی که سعی می کند خود و دفترش را در موقعیت بهتری قرار دهد، و امیدوار است بدین شکل شرایط را برای رئیس جمهور نیز بهتر کند.

این سریال از سال ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۹ پخش می شد، زمانی که سیاست های آمریکا در وضعیت تغییر عظیمی قرار داشت و با اینکه روایت های سریال اغلب مضحک و خنده دار بود، اما اغلب به طرز عجیبی پیش بینی کننده رویدادهای سیاسی آن زمان بودند. این سریال کمدی مورد تحسین منتقدان قرار گرفت و به طور مرتب نامزد جوایز متعددی از جمله برای گروه بازیگران بااستعدادش شد.

۱- Borgen

بهترین سریال های سیاسی,سریال سیاسی

این درام پرهیجان دانمارکی چهار فصل به طول انجامید و با بازی سیدسه بابت کنودسن در مورد شخصیت بیرجیت نیبورگ است، یکی از اعضای میانه رو پارلمان که به طور غیرمنتظره ای به عنوان نخست وزیر انتخاب شد، موضوعی که او را به اولین زن دانمارکی تبدیل کرد که این مقام را در اختیار دارد. این سریال بر فداکاری های روزمره نیبورگ متمرکز است که باید چه از نظر شخصی و چه از نظر سیاسی برای حفظ موقعیت دشوار خود انجام دهد. از بازیگران اصلی این سریال می توان به پزشک شیفتی نیبورگ، کاسپر جول (پیلو آسباک)، جوانی با اخلاقیات سست و گذشته ای غم انگیز، و کاترین فونسمارک (بیرجیت هژورت سورنسن)، یک مجری بی رحم اخبار تلویزیون (و همسر سابق جول) اشاره کرد.

این سریال در نشان دادن بازی های سیاسی مداوم و اتحادهای در حال تغییر که یک دولت را تشکیل می دهند و اینکه هیچ چیز به صورت رایگان به دست نمی آید و همچنین عوارض وحشتناکی که یک جایگاه سیاسی می تواند در زندگی خانوادگی فرد داشته باشد، بسیار درخشان عمل می کند، در شرایطی که خانواده سابقاً خوشحال نیبورگ تقریباً به محض پذیرش نامزدی برای نخست وزیری شروع به فروپاشی می کند. این سریال با هرگز وارد نشدن به قلمرو سریال های تلویزیونی خانوادگی درام (soap opera) و نشان دادن شخصیت های مشکل دار و باورپذیر و در عین حال دوست داشتنی، توانسته یکی از بهترین و باکیفیت ترین سریال های سیاسی باشد که در صدر این فهرست نیز قرار گرفته است.

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش