جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳
۱۱:۱۰ - ۱۵ شهریور ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۶۱۰۹۴
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم جذاب که با یک صحنه تصادف آغاز می‌ شوند؛ از The Descent تا Another Earth

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

روزیاتو | در دنیای سینما، صحنه آغازین به عنوان اولین تاثیر حیاتی بر مخاطب عمل می کند، صحنه ای که حال و هوای فیلم را برقرار نموده و اغلب به طور ضمنی نشان می دهد که چه اتفاقی قرار است در ادامه بیفتد. برخی از فیلمسازان با شروع داستان های خود با یک سانحه رانندگی – لحظه ای از هرج و مرج و پیامدها – رویکردی دراماتیک و تاثیرگذار را انتخاب می کنند.

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

این لحظات سینمایی به یاد ماندنی نه تنها توجه ما را به خود جلب می کنند بلکه ما را به قلب روایت سوق می دهند. در این مقاله به بررسی ۱۰ فیلم جذاب و تاثیرگذاری می پردازیم که داستان خود را با قدرت انفجاری یک تصادف رانندگی آغاز می کنند.

۱۰- X-Men: Dark Phoenix

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

مردان ایکس: ققنوس سیاه ساخته سایمون کینبرگ در سال ۲۰۱۹، دهمین قسمت از سری فیلم های مردان ایکس، حول محور شخصیت محبوب جین گری (با بازی سوفی ترنر) ساخته شده است. فیلم با صحنه تصادف دردناک خودرویی در سال ۱۹۷۵ آغاز می شود، جایی که جین جوان به دلیل قدرت های غیرقابل کنترل دورجنبانی اش تصادف کرده و این تصادف منجر به جدایی او از والدینش می شود.

داستان عمدتاً حول تلاش او برای کنترل توانایی های بسیار قدرتمندش می چرخد، که وقتی او در طول یک ماموریت نجات فضایی با یک نیروی کیهانی مواجه می شود، تا حد زیادی تقویت می شود. وقتی قدرت های جین از کنترل خارج می شوند، او تبدیل به یک ققنوس سیاه بسیار خطرناک و غیرقابل پیش بینی می شود.

۹- Deuce Bigalow: European Gigolo​​​​​

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

دوس بیگالو: جیگولوی اروپایی (۲۰۰۵) یک فیلم کمدی به کارگردانی مایک بیگلو و با بازی راب اشنایدر است. این فیلم دنباله ای است بر فیلم Deuce Bigalow: Male Gigolo (۱۹۹۹)‎. این فیلم ماجراهای خنده دار دیوس بیگالو بی دست و پا در سفر به آمستردام برای کمک به دوستان سابقش، از جمله تی جی هیکس (با بازی ادی گریفین) را روایت می کند، کسی که به اشتباه متهم به قتل زنجیره ای ژیگولوها شده است.

صحنه آغازین فیلم شامل یک ژیگولوی خوش قیافه اروپایی است که پس از یک شب کار در عمارتی پر از مشتریان راضی، ترور شده توسط قطار ترور شده و با قطار برخورد می کند. دیوس به عنوان تمیز کننده استخر ماهی کار می کند، و وقتی تماسی دریافت می کند که او را از دستگیری تی جی مطلع می کند، به آمستردام می رود و در آنجا درگیر یک سری اتفاقات مضحک و کمدی می شود که با قاتل سریالی ژیگولوهاو قربانیانش در ارتباط است. این فیلم به شدت به کمدی همراه با شوخی کلامی، کنایه های جنسی و موقعیت های مضحک متکی است و مخاطب خاصی را جذب می کند که به دنبال نوعی طنز بصری و سبک است که معمولاً در فیلم های آدام سندلر، بن استیلر، ویل فرل و البته راب اشنایدر یافت می شود.

۸- The Nice Guys

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

فیلم مردان خوب (۲۰۱۶) به کارگردانی شین بلک یک تریلر کمدی جنایی است که در دهه ۱۹۷۰ در لس آنجلس روایت می شود. فیلم با صحنه تصادف عجیب اما خنده دار ماشین آغاز می شود که در آن یک بازیگر پورن به نام میستی ماونتز ماشین خود را به یک خانه می کوبد. این اتفاق شرایط را برای مجموعه ای از اسرار سرگرم کننده آماده می کند.

داستان از این قرار است که دو کارآگاه خصوصی بی احساس و سختگیر به نام های جکسون هیلی (راسل کرو) و هولاند مارس (رایان گاسلینگ) با اکراه در حل پرونده دختر گمشده ای به نام آملیا با هم همکار می شوند. در شرایطی که این دو در این پرونده غرق می شوند، شبکه ای از فساد و قتل در صنعت فیلمسازی بزرگسالان، صنعت خودرو و وزارت دادگستری آمریکا را کشف می کنند. به نوشته مجله ورایتی، مردان خوب از آن دسته فیلم ها در مورد دوستی های با اکراه است که از دهه ۸۰ میلادی به بعد بسیار شایع شدند، جز این که این یکی به طرز عجیبی لودگی و مسخره بودنش را با زیرکی به تصویر می کشد.

۷- Three Colors: Blue

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

سه رنگ: آبی (Three Colors: Blue) فیلمی از کریژتوف کیشلوفسکی در سال ۱۹۹۳ و اولین قسمت از سه گانه کلاسیک سه رنگ است. پس از یک صحنه ترسناک که زندگی قهرمان داستان، جولی با بازی ژولیت بینوش را نابود می کند، او شوهرش که یک آهنگساز مشهور است و همچنین دختر جوانشان را از دست می دهد، اتفاقی که او را در وضعیت غم و اندوه و آسیب روحی شدیدی قرار می دهد.

جولی برای کنار آمدن با درد خود به دنبال قطع تمام روابط با زندگی گذشته اش است، از جمله آهنگسازی ناتمام همسرش که اهمیت زیادی دارد. وی به یک آپارتمان کوچک نقل مکان کرده و خود را از دوستان و خانواده اش جدا می کند و تلاش دارد تا دوباره در دنیایی عاری از رنگ و احساس زندگی اش را شروع کند. در حال حاضر، این فیلم دارای نمره باورنکردنی ۹۸ درصد از منتقدان و ۹۳ درصد از مخاطبان در سایت راتن تومیتوز است.

۶- The Descent

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

نزول (۲۰۰۵) یک فیلم ترسناک انگلیسی پرخفقان و تنگناهراسانه به کارگردانی نیل مارشال است. فیلم با صحنه تصادف ماشین آغاز می شود که در آن قهرمان داستان، سارا (شانا مک دونالد)، همسر و دخترش را از دست می دهد.

او برای کنار آمدن با اندوه و آسیب روحی اش، با دوستان خود به یک سفر اکتشافی در کوه های آپالاش می رود. هنگامی که آن ها به اعماق غارهای زیرزمینی بزرگ وارد می شوند، خود را در دام افتاده دیده و متوجه می شوند که توسط نیروهای ناشناخته ای تعقیب می شوند، موجوداتی که معلوم می شود نژادی از موجودات انسان تبار گوشت خوار زیرزمینی هستند. آنچه در ادامه می آید، نبردی بی رحمانه برای بقا در تونل های تنگ و تاریک است. راجر ایبرت، منتقد سینمایی، فیلم The Descent را تریلری ترسناک توصیف کرده که به قدری خوب است که ما را به یاد آثار کلاسیک ترسناک و پر از آدرنالینی مانند Deliverance، Jaws، Alien و Dead Calm می اندازد.

۵- Fly Away Home

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

پرواز به خانه (۱۹۹۶) یک درام خانوادگی دلگرم کننده از کارول بالارد با بازی جف دنیلز و آنا پاکین در دوران جوانی است. پس از مرگ غم انگیز مادرش در یک حادثه رانندگی، ایمی آلدن خردسال (پاکین) به کانادا فرستاده می شود تا با پدرش، توماس (دنیلز)، در زندگی کند. ایمی در حالی که خود را با زندگی جدیدش وفق می دهد، لانه ای پر از تخم های غاز رها شده را در نزدیکی مزرعه پدرش پیدا می کند.

وقتی جوجه ها از تخم بیرون می آیند، ایمی نقش مادر گروهی از بچه غازهای یتیم را بر عهده می گیرد. او و پدرش که مصمم به آموزش پرواز و هدایت این غازها برای مهاجرت زمستانی هستند، با استفاده از یک هواپیمای فوق سبک منحصر به فرد و آزمایشی، سفری جادویی را آغاز کردند. این فیلم با الهام از داستان واقعی مخترع و هوانورد کانادایی، بیل لیشمن ساخته شده است، کسی که در ایده هدایت غازها در مسیر مهاجرتشان با استفاده از چنین هواپیماهایی پیشگام بود. این فیلم در حال حاضر امتیاز فوق العاده ۸۸ درصد از منتقدان را در سایت راتن تومیتوز در اختیار دارد.

۴- ​​​۱۰ Cloverfield Lane

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

شماره ۱۰ خیابان کلاورفیلد یک تریلر علمی تخیلی ترسناک به کارگردانی دن تراختنبرگ در سال ۲۰۱۶ است. داستان فیلم درباره دختری به نام میشل (مری الیزابت وینستد) است که پس از یک تصادف شدید رانندگی، در یک پناهگاه زیرزمینی از خواب بیدار می شود. هاوارد (جان گودمن) مدعی است که با آوردن او به پناهگاهی برای روز قیامت، جان او را نجات داده است. هاوارد اصرار دارد که جهان خارج به دلیل یک رویداد فاجعه بار غیرقابل سکونت شده است.

در شرایطی که میشل خود را با واقعیت جدید وفق می دهد، به طور فزاینده ای به نیات هاوارد و ماهیت واقعی آخرالزمان مشکوک می شود. او با یکی دیگر از ساکنان پناهگاه به نام اِمت (جان گالاگر جونیور) که سعی می کند با او راهی برای خروج از پناهگاه هاوارد پیدا کند، اتحاد عجیبی را شکل می دهد. این فیلم بخشی از سری فیلم های آنتولوژی کلاورفیلد است و راجر ایبرت آن را «یک تریلر جمع و جور و پرتنش» توصیف کرده که با بازی عالی همراه است.

۳- Another Earth

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

زمین دیگر (۲۰۱۱) یک درام علمی تخیلی تعمق برانگیز به کارگردانی مایک کیهیل است. این فیلم که به عنوان فیلمی که بریت مارلینگ را به ستاره تبدیل کرد شناخته می شود، با یک صحنه تصادف ترسناک و مهم آغاز می شود که در آن یک ستاره شناس جوان و باهوش به نام رودا ویلیامز (مارلینگ) اشتباه وحشتناکی مرتکب می شود که مسیر زندگی چندین نفر را تغییر می دهد. در همان شب، سیاره جدیدی مشابه زمین در آسمان کشف می شود که کنجکاوی و امید به شروعی تازه را در میان مردم برانگیخته می کند.

زندگی رودا پس از این حادثه به شکل غم انگیزی تغییر می کند و منجر به زندانی شدن او می شود. پس از آزادی، او به زمینِ جدید جذب می شود، جایی که او امیدوار است شانس دومی برای یک زندگی آرام و خوب داشته باشد. او وارد یک مسابقه مقاله نویسی می شود تا برنده سفر به این سیاره مرموز شود و در عین حال با جان بروکس (ویلیام ماپوتر)، مردی که او سهواً زندگی اش را نابود کرده، ارتباط غیرمنتظره ای برقرار می کند. به نوشته مجله امپایر، زمین دیگر قطعا ارزش تماشا کردن را دارد!

۲- ​​​Mulholland Drive

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

جاده مالهالند ساخته دیوید لینچ (۲۰۰۱) یک تریلر روانشناختی سوررئال نئونوآر است. فیلم با صحنه تصادف مرموز و تکان دهنده خودرو در جاده مالهالند آغاز می شود، جایی که یک زن مو مشکی (با بازی لورا هرینگ) از یک تصادف تقریباً مرگبار جان سالم به در می برد اما حافظه اش را از دست می دهد. با پیشرفت داستان، دو خط داستانی به ظاهر نامربوط در هم می آمیزند. یکی از آن ها زن فراموشکار را دنبال می کند که سعی دارد گذشته و هویت خود را پیدا کند و در نهایت با یک بازیگر ناکام به نام بتی المز (نائومی واتس) آشنا می شود. خط داستانی دیگر مربوط به یک فیلمساز (با بازی جاستین ثرو) است که در شبکه ای از خیانت و فساد در صنعت هالیوود گرفتار شده است.

جاده مالهالند به خاطر سبک روایت رویای گونه، غیر خطی، نمادپردازی رمزی و استفاده همیشگی لینچ از سوررئالیسم شناخته می شود و جوایز متعددی از جمله جایزه بهترین کارگردانی کن در سال ۲۰۰۱ را به دست آورده است. این فیلم در سایت راتن تومیتوز امتیاز ۸۴ درصد از منتقدان و امتیاز ۸۷ از جانب بنندگان را به خود اختصاص داده است.

۱- Crash

فیلم سینمایی,فیلم سینمایی با آغاز درباره تصادف

تصادف (۲۰۰۴) به کارگردانی پل هاگیس، یک درام پیچیده و مملو از احساسات است که زندگی شخصیت های متعددی از زمینه های مختلف نژادی و اجتماعی را در لس آنجلس در هم می آمیزد. فیلم با صحنه تصادفی تاثیرگذار و نمادین آغاز می شود که فضای کل داستان را تعیین می کند و به عنوان کاتالیزوری برای داستان های به هم پیوسته شخصیت ها عمل می کند، جایی که آن ها را در برخورد احساسات، پیش داوری ها و رستگاری کنار هم قرار می دهد.

بازیگران این فیلم، از جمله ساندرا بولاک، دان چیدل، مت دیلون و تاندی نیوتن، بازی های استثنایی ارائه می دهند که پیچیدگی های رفتار انسان را بررسی می کند .این فیلم مورد تحسین منتقدان قرار گرفته و در سال ۲۰۰۵ برنده جایزه اسکار بهترین فیلم شد .امروزه این فیلم در وبسایت راتن تومیتوز امتیاز ۸۸ درصد را از آن خود کرده است.

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش