به گزارش فارس، از تابلوهای موزه امام علی که برای شرکت در نمایشگاه دائمی «Word Art Dubai» به دبی رفته بود، ٢ تابلو فروخته و الباقی به موزه برگشت.
رئیس کمیسیون فرهنگی نرگس معدنی پور میگوید که «تابلوها را دیده و اصل بودن آنها تایید شده است».
از گنجینه موزه امام علی (ع) تابستان امسال ٣٠ اثر هنری به نمایشگاه دبی رفت. ناصر امانی عضو شورای شهر میگوید که «شهرداری تابلوها را فروخت و دلار گرفت» اما عضو کمیسیون فرهنگی احمد علوی با بیان اینکه تابلوها به کشور بازگشته است به فارس میگوید که «اگر مخالف هم هستیم نباید حقیقت را کتمان کنیم».
۳۰ اثر از ۱۹ هنرمند شامل آیدین آغداشلو، نعمت لالهای، صادق تبریزی، مهدی حسینی، آنه محمد تاتاری، محمد جوادیپور، علیاکبر صادقی، علی ذاکری، عنایتالله نظری نوری، خسرو خسروی، بابک خدابنده، رضا هدایت، رضوان صادقزاده، حسین محجوبی، هانیبال الخاص، احمد خلیلی فرد، علی شیرازی، احمد وکیلی و حبیب توحیدی در نمایشگاه «Word Art Dubai» به نمایش گذاشته شده بود اما فقط «دو اثر از هانیبال الخاص فروخته و پولش به حساب سازمان فرهنگی واریز شده است».
نمایشگاه آرت دبی از سال ۲۰۰۷ فعالیت خود را آغاز کرد و در نمایشگاه امسال بیشاز ۴٠ کشور مانند استرالیا، فرانسه، آلمان و ... حضور داشتند و قرار است تبادل نظر در زمینه هنر بین کشورها صورت گیرد.
کارشناس شهری بهرام کاویانپور میگوید که شهرداری بدون اجازه آثار موزه امام علی را به خارج از کشور منتقل کرده و باید در این زمینه از شورا اجاره میگرفت. در مقابل کارشناس هنری ماندا یاوری با بیان اینکه سازمان فرهنگی هنری هیات امنایی اداره میشود و هیات امنا اجازه این کار را داده است، میگوید که تمام آثار ارسالی ارزشمند نبوده و میتوان با فروش آنها آثار ارزشمندتری را خریداری کرد.
کارشناسان میگویند که باید طرحی در شورا تصویب شود تا تمامی آثار ارزشمند شهرداری تهران در سامانه جام(ثبت آثار هنری) ثبت شود تا آثار بر اساس ضوابط، قوانین و نظرات تخصصی شورا به نمایشگاهها ارسال شود و همچنین با خرید آثار جدیدتر موزهها را غنیتر کرد.
- 18
- 4