جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۳:۰۰ - ۲۸ مهر ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۷۲۰۱۹
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم جذاب و تاثیرگذاری که داستان هایشان در آفریقای دوران استعمار روایت می شود

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

روزیاتو | از دهه ۱۸۰۰ تا اواسط قرن بیستم، آفریقا توسط قدرت های مختلف اروپایی استعمار شده بود. انگیزه های اشغال هم سیاسی و هم اقتصادی بود، چرا که این کشورها نه تنها از منابع آفریقایی استفاده می کردند، بلکه مردان توانمند آفریقایی را در ارتش های خود به خدمت می گرفتند، در نتیجه احتمال پیروزی آن ها در طول دو جنگ جهانی افزایش می یافت. امروزه بحث بر سر این است که آیا استعمار برای آفریقا مضر بوده یا مضر. این موضوع بسته به اینکه چه زمانی و در کجا مورد بحث قرار می گیرد، می تواند اعصاب خردکن باشد یا حس نوستالژی افراد را تحریک کند اما هالیوود و دیگر صنایع فیلمسازی با دقت و حساسیت بیشتری به این موضوع پرداخته اند.

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

در طول این سال ها، فیلم های متعددی با تمرکز بر اتفاقاتی در دوران آفریقای استعماری ساخته شده اند و همه آن ها با تمرکز بر زوایای سرگرم کننده به جای زوایای بحث برانگیز، خوب عمل کرده اند. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ فیلم قوی و تاثیرگذار آشنا کنیم که داستان آن ها در دوران استعمار آفریقا روایت می شود.

۱۰- The Ghost and the Darkness (1996)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

در آفریقای امروزی، حرکت حیوانات وحشی محدود به محیط های مدیریت شده است، اما در آفریقای دوران استعمار، انسان و حیوان مرتباً با هم روبرو می شدند که منجر به درگیری های مرگبار برای بقا بین طرفین می شد. این بازی “شکارچی در برابر شکار” به بهترین شکل در شبح و ظلمت نشان داده می شود. در این فیلم که در قرن نوزدهم در آفریقا روایت می شود، یک مهندس نظامی انگلیسی، سرهنگ دوم جان هنری پترسون، برای ساخت یک راه آهن در کنیا استخدام می شود، اما مدتی بعد شیرهای انسان خوار شروع به هدف قرار دادن کارگران راه آهن کنند.

جدای از به تصویر کشیدن برخی از مرگبارترین جانوران شروری که تا به حال روی پرده سینما دیده شده اند، The Ghost and the Darkness جزئیاتی کلیدی در مورد ماجرای اشغال شرق آفریقا توسط بریتانیا ارائه می دهد که آن را به فیلمی بی نقص هم برای مورخان و هم برای طرفداران فیلم های جذاب در مورد موجودات قاتل تبدیل می کند. علاوه بر این، وال کیلمر کار بزرگی برای نمایش خشم و ناامیدی ستوان پترسون انجام می دهد. قهرمان داستان خود را در موقعیت دشواری می بیند زیرا نمی تواند مثل بقیه وسایلش را جمع کرده و فرار کند. این همان شغلی است که چیزی قوی به رزومه اش اضافه می کند، بنابراین باید این کار را به پیش برده و از شر شیرهای آدمخوار خلاص شود.

۹- The African Queen (1951)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

ملکه آفریقایی در فهرست بلندبالای فیلم های دیدنی در مورد جنگ جهانی اول قرار دارد. داستان این فیلم درباره کاپیتان مست یک قایق و تلاش های یک مبلغ مذهبی برای کمک به انگلیسی ها برای حمله به نیروهای آلمانی در تانگانیکا است. در ابتدا، نیروهای انگلیسی به دلیل حضور یک قایق بزرگ توپدار که در دریاچه گشت زنی می کند، برای ورود به این منطقه با مشکل مواجه هستند. در نتیجه این دو، راهی برای نابودی این قایق آلمانی پیدا می کنند.

با حضور هامفری بوگارت و کاترین هپبورن، بازی ها در طول ۱۰۵ دقیقه نمایش فیلم همواره قوی باقی می مانند. در واقع این همان نقشی است که تنها اسکارِ بوگارت را برایش به ارمغان آورد. جدای از بازیگری و ماجرای جنگ جهانی اول، این فیلم با یک ماجرای عاشقانه جذاب تقویت شده است. رابطه پرتنش بین یک زن خداپرست و یک مرد دائم الخمر مطمئناً عجیب است، و حتی زمانی که این دو عاشق می شوند، داستانشان جذاب تر هم می شود. آن ها با هم عهد می بندند که زنده از این مخمصه بیرون بیایند.

۸- Mountains of the Moon (1990)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

در بیشتر نقاط آفریقا، بومیان اغلب در مورد این واقعیت که کاشفان خارجی با کشف کوه ها، حوزه های آبی و مناطق مختلف برای خود نامی دست و پا کرده اند، شوخی می کنند، با این حال بسیاری از مردم محلی قبلاً این “اکتشافات” را دیده بودند. البته ممکن است برخی استدلال کنند که این کشف تا زمانی که مستند نشده، رسمی نیست و این زاویه ای است که فیلم کوه های روی ماه با آن همراه می شود. این فیلم ماجراهای دو کاشف به نام های ریچارد برتون و جان هنینگ اسپکه را روایت می کند که با پیدا کردن سرچشمه رود نیل مشهور شدند.

قبل از رسیدن به موفقیت، این دو مرد با انواعی از چالش ها مواجه می شوند. آن ها با بومیان درگیر می شوند، شرایط آب و هوایی خشنی را تجربه می کنند و دچار آسیب های شخصی و فیزیکی می شوند. حتی بعد از این افتخار، پایان خوشی در انتظارشان نیست. دشمنی شکل می گیرد و برتون دوست خود را فردی نه در جستجوی حقایق بلکه در جستجوی شهرت می داند. اسپیک می گوید که ماموریتشان تمام شده است، اما برتون اصرار دارد که شواهد هنوز کافی نیستند. و پایان داستان چیزی است که یقیناً مخاطبان را شوکه می کند.

۷- Mister Johnson (1990)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

آقای جانسون که بر اساس رمانی از جویس کری به همین نام ساخته شده است، داستان مردی نیجریه ای را روایت می کند که شیفته تمام چیزهای انگلیسی است. او بیشتر با استعمارگرها همزادپنداری می کند تا آفریقایی های هم تبارش و روزهای خود را صرف تحت تاثیر قرار دادن رئیسش هری رودبک (پیرس برازنان) می کند. تمایل او به درخشش در نگاه رییسش باعث می شود که کارهای غیرقانونی متعددی انجام دهد که منجر به سقوطش می شود.

معمولاً شخصیت هایی که برای پیشرفت به تملق و چاپلوسی متکی هستند، همیشه دوست داشتنی نیستند، اما آقای جانسون می تواند با طنز، سختکوشی و انعطاف پذیری خود مخاطبان را به وجد بیاورد. تنها چیزی که او می خواهد این است که به خانواده اش زندگی بهتری بدهد و اگر این به معنای روز صد بار گفتنِ عبارت “بله آقا!” به آقای رودبک باشد، اصلاً برایش مشکلی ندارد. متأسفانه، او در انتهای داستان بیش از حد جوگیر می شود.

۶- Out of Africa (1985)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

بیشتر آثار مریل استریپ از دهه ۸۰ میلادی کمتر مورد توجه قرار گرفته و نادیده باقی مانده اند و در میان آثار کم تر شناخته شده او در دوران جوانی، نام فیلم خارج از آفریقا نیز به چشم می خورد. او در این فیلم نقش یک اشراف زاده انگلیسی به نام کارن بلیکسن را بازی می کند که در سال ۱۹۱۳ برای کمک به شوهرش در اداره یک مزرعه قهوه به کنیا می رود. وقتی شوهر کارن به او خیانت می کند، زن داستان نیز شیفته یک شکارچی می شود، اما این رابطه پیچیده تر از این حرف هاست، زیرا شکارچی اصلاً به مفهوم ازدواج اعتقادی ندارد.

جدا از داستان عاشقانه، این فیلم به خاطر تلاش های شدید و بی وقفه کارن برای اطمینان از زندگی خوب کارگرانش، عموماً دلگرم کننده است. او حتی قصد دارد پس از نقل مکان به این کشور، زمین های خود را به کارگرانش واگذار کند. امروزه، مزرعه وسیع کارن بلیکسن در حال حاضر پیشرفته ترین و بهترین منطقه ییلاقی کنیا و خانه برخی از ثروتمندترین و تاثیرگذارترین افراد در این کشور شرق آفریقا است.

۵- Zulu (1964)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

زولو یکی از فیلم هایی است که مایکل کین به آن افتخار می کند و در آن، وی نقش سرباز شجاع اما مغرور و خودبرتربین انگلیسی، ستوان گونویل برومهد را بازی می کند که وظیفه اش جلوگیری از شورش قبیله زولو در آفریقای جنوبی استعماری است. این وقایع به ماجرایی ختم می شود که اکنون به عنوان نبرد دریفت رورک شناخته می شود.

این داستان کمی شبیه داستان ۳۰۰ اسپارتی است که از ترموپیل در برابر یک نیروی مهاجم بزرگ ایرانی دفاع کردند .در اینجا ۱۵۰ سرباز انگلیسی (که تعدادی از آن ها زخمی شده اند) مجبور به دفاع از خود در برابر نیروی بزرگ ۴,۰۰۰ نفری قبیله زولو می شوند. بنابراین بهترین لحظات فیلم از سکانس های نبرد و مبارزه اش به دست می آیند و نکته جالب تر در مورد این نبرد خاص این است که هیچ بازنده ای وجود ندارد. ۴۰۰ زولو و ۱۷ افسر انگلیسی کشته شدند و در نهایت هر دو طرف با آتش بس موافقت کردند.

۴- Chocolat (1988)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

شکلات که از طریق یک سری فلش بک ها روایت می شود، داستان یک زن فرانسوی به نام فرانس دالنز را روایت می کند، در حالی که وی روزهای ابتدایی زندگی اش در کامرونِ تحت اشغال فرانسه را به یاد می آورد. در طول سال های کودکی، او دوستی محکمی با خدمتکار خانه، ایمی، برقرار می کند. بنابراین فیلم از دیالوگ های بین این دو برای بحث درباره خوبی ها و بدی های استعمار استفاده می کند. به زودی همه چیز پیچیده می شود، وقتی که مادر فرانس به مرد فروتن آفریقایی علاقه پیدا می کند.

از آنجا که پدر فرانس یک مدیر استعمارگر بدجنس و متعصب است و هر لحظه این خطر وجود دارد که متوجه حس دختر و همسرش به خدمتکار خوش قلب خانواده شود، در سراسر فیلم احساس تنش وجود دارد. در نهایت، مادر فرانس تبدیل به یک شرور داستان می شود، چرا که پس از اینکه ایمی درخواست های ضمنی او را به دلیل ترس از توهین به کارفرمای خود رد می کند، ناگهان در صدد انتقام از مرد آفریقایی بر می آید.

۳- Ceddo (1977)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

فیلم هایی با مضامین مذهبی همیشه تفکر برانگیز هستند و شدو نیز از این قاعده مستثنی نیست. فرانسوی ها در سنگال پست های کنترلی ایجاد کردند و در عین حال، مبلغان مذهبی نیز به این منطقه ورود می کنند و اکثریت مردم را به مسلمان تبدیل کردند. با این حال، گروهی به نام شدو در برابر تلقین تفکرات مذهبی مسیحیان فرانسوی مقاومت می کند و بر حفظ ارزش های سنتی و پرستش خدایان آفریقایی اصرار دارد.

حتی در شرایطی که مبلغان صلح را موعظه می کنند، جنگی بین مسلمانان و غیرمسلمانان محلی در می گیرد و هر گروه قصد دارد سلطه خود را در منطقه اعلام کند. به طور کلی صحنه های نبرد بی پایان چیزی است که شدو را به جایگاه فیلمی که باید دید می رساند اما دیالوگ ها هم هوشمندانه هستند و فیلم اغلب به این نکته اشاره می کند که معنویت به مراتب بهتر از دین است.

۲- The Lion Has Seven Heads (1970)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

شیر هفت سر دارد از ماجراجویی های چه گورا در آفریقا الهام می گیرد. این انقلابی علاوه بر ایفای نقشی مهم در انقلاب کوبا، تلاش کرد تا منطقه کنگو را از امپریالیسم آزاد کند و در این فیلم شخصیتی دیده می شود که از او الگو گرفته شده است. در اینجا، قهرمان با بیماری و چالش های بوروکراتیکی که چه گوارا با آن ها مواجه بود، روبرو نمی شود. در عوض، او مخالف یک واعظ متعصب است که او را ضد مسیح می داند. عنوان فیلم اشاره ای است به یک جانور هفت سر که در کتاب مکاشفه در مورد آن صحبت شده است.

این فیلم بازیگران زیادی از بومیان را به عنوان سیاهی لشکر به کار می گیرد، از این رو بسیار واقعی به نظر می رسد. علاوه بر این، فیلمبرداری آن با توجه به پوشش گیاهی و طراحی معماری منحصر به فرد آن زمان که به طور منظم به نمایش گذاشته می شود، الهام بخش و تاثیرگذار است. زوایای دوربین هم چیزی است که باید آن را ببینید و در اکثر صحنه ها، همیشه به نظر می رسد که شخصیت ها مستقیماً با بیننده صحبت می کنند.

۱- Wah-Wah (2005)‎

بهترین فیلم ها در مورد آفریقای دوران استعمار,فیلم درباره آفریقا

کشور کوچک سوازیلند درست در وسط آفریقای جنوبی واقع شده است و با وجود اینکه این کشور تا اوایل دهه ۹۰ به استقلال کامل دست نیافته بود، اما آفریقای جنوبی در اوایل سال ۱۹۶۸ استقلال خود را بدست آورد. چنین روند پیچیده سیاسی در کمدی – درام واه – واه بررسی می شود، جایی که رالف، مرد جوان سفیدپوستی که در سوازیلند بزرگ شده است، شاهد از هم پاشیدگی خانواده اش به دلیل پایان حکومت استعماری است.

در حالی که پیشرفت های جدید شادی زیادی را برای مردم محلی به ارمغان می آورد، رالف به شدت در رنج است. پدرش الکلی می شود و افرادی که دوستان خانوادگی محسوب می شوند، ناگهان آن ها را ترک می کنند. و بعد از اتمام فیلم، چیزهای بیشتری وجود دارد که مخاطبان می توانند از آن لذت ببرند. ریچارد ای.گرانت، کارگردان فیلم، کتابی (The Wah-Wah Diaries) نوشت که در آن به فرآیند آشفته ساخت این فیلم می پردازد. در برهه ای از این دوران، گرانت حتی مجبور به ملاقات با پادشاه سوازیلند و عذرخواهی به خاطر استفاده از ترانه های محلی محلی بدون تایید او شد.

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش