چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۳۳ - ۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۰۴۷۹
فیلم و سینمای جهان

صنعت‌سریال‌سازی بر بازار سینما تاثیرگذاشته است

سریال‌های جذاب ۲۰۱۷

سینما و جادوی آن در چند سال اخیر مقهور سریال‏سازی برای تلویزیون شده است. سریال‏هایی که در چند سال اخیر تولید شده‏اند چه به لحاظ هزینه ساخت و چه به لحاظ درآمد، رقم‏های بسیار بالایی رکورد زده‏اند و توانسته‏اند گستره مخاطبانشان را روز به روز بیشتر کنند.

دنیای اقتصاد: به نظر می‏رسد با توجه به اینکه سریال‏های تلویزیونی، مخاطبان پیگیر و وفادارتری دارند، بازار اقتصادی و سیاسی مناسب‏تری را برای سودآوری سرمایه‏گذاران و سوداگری سیاستمداران فراهم می‏کنند. اگر پیش از این سینما به عنوان صنعت شماره یک هنرهای نمایشی، کعبه آمال هنرمندان بود و بسیاری از کاراکترهای تلویزیونی با حضور در قاب فیلم‏های سینمایی اعتبار کسب می‏کردند، امروزه جهت این روند تغییر کرده و برعکس شده است. این موضوع در دخل و خرج آثار تصویری هم مصداق دارد.

 

در دو دهه گذشته ساخت فیلم‏های بلاک باستر، بازار جهانی سینما را به تسخیر درآورده بود اما به یکباره با تغییر فاز سینماگران از فیلمسازی به سریال‏سازی، کانون اقتصادی تغییر کرد و سریال‏ها مورد توجه قرار گرفتند. برای مثال پرهزینه‏ترین فیلم تاریخ سینمای جهان، چهارمین قسمت از سری فیلم‏های تخیلی «دزدان دریایی کارائیب» با عنوان فرعی «سوار بر امواج ناشناخته» ساخته راب مارشال است که با بیش از ۳۷۸ میلیون دلار هزینه (چیزی حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان) و با اختلاف در صدر جدول قرار دارد. این فیلم در سال ۲۰۱۱ ساخته شد و در اکران جهانی کمی بیش از یک میلیارد دلار فروش داشت.

 

جالب آنکه اگر بخواهیم مجموع هزینه و فروش همه قسمت‏های یک سریال را محاسبه کنیم، اختلاف میان رقم‏های مربوط به سریال‏سازی و فیلمسازی سر به فلک می‏کشد.روند سریال‏سازی در سال ۲۰۱۷ بیش از همیشه سرعت گرفته و استقبال از سریال‏ها هم در همین چهار ماهی که از سال جدید میلادی گذشته، روند رو به رشدی را تجربه کرده است. چنان‌که برخی از پیش‏بینی‏ها حاکی از کاهش استقبال از سینما و گسترش استقبال از سریال‏ها در آینده نزدیک است. طبق گزارش اف ایکس استادی (FX study) در سال ۲۰۱۷ بیش از ۵۰۰ سریال تلویزیونی پخش خواهد شد که نسبت به تعداد ۴۵۵ تایی سال گذشته، رشد چشمگیری را نشان می‌دهد. این موضوع کار را برای کسانی که دوست دارند تمامی سریال‌های مهیجی را که تولید می‌شود تماشا کنند، سخت خواهد کرد. در ادامه بخشی از مهم‌ترین سریال‏ها و پربحث‏ترین آنها را مرور خواهیم کرد.

 

Emerald City- شهر زمرد

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

برای تماشاگران امروزی سریال جدید شبکه ان بی سی با نام «Emerald City» که نسخه تلویزیونی فیلم کلاسیک «جادوی شهر اُز» (Wizard of Oz) به شمار می‌آید بسیار جذاب‌تر و غیرمنتظره‌تر از نسخه کلاسیک و سینمایی آن است. این سریال تمامی اصول اساسی داستان نسخه سینمایی را در خود دارد اما بازیگران مختلفی در آن ایفای نقش کرده، داستان آن قهرمانانه‌تر بوده و در دورانی پر از خشونت در سرزمینی جادویی اتفاق می‌افتد. کارگردان هندی تارسم سینگ زندوار (Tarsem Singh Dhandwar) که ساخت فیلم‌های «آینه آینه» (Mirror Mirror) و «سلول» (The Cell) را در کارنامه خود دارد این سریال را کارگردانی می‌کند.

 

TaboO - تابو

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

تام هاردی نامزد دریافت جایزه اسکار که سال گذشته در فیلم‌های «بازگشته» (The Revenant) و «مکس دیوانه: جاده خشم» (Mad Max: Fury Road) ایفای نقش کرده بود در این سریال تلویزیونی نقش جیمز را بازی می‌کند که گاهی یک نجیب‌زاده لندنی است و گاهی یک فرد شرور. داستان فیلم در سال ۱۸۱۴ اتفاق می‌افتد و در مورد شخصی به نام جیمز است که بعد از ۱۰ سال اقامت در آفریقا به خانه بازمی‌گردد. همه فکر می‌کرده‌اند که جیمز در آفریقا مرده است اما در کمال ناباوری وی ظاهر می‌شود و سعی دارد از میراث پدرش در مقابل دشمنان او محافظت کند. جیمز به یکباره خود را در مواجهه با قدرتمندترین شرکت تجاری آن دوران یعنی کمپانی هند شرقی می‌بیند. ریدلی اسکات کارگردان فیلم «بلید رانر» (Blade Runner) به‌عنوان تهیه‌کننده در این پروژه سریالی شبکه فاکس حضور دارد.

 

Unfortunate Events – اتفاق‏های نحس

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

این سریال که بر اساس مجموعه داستان‌های پرفروش دانیل هندلر (Daniel Handler) ساخته شده در مورد شخصی به نام کُنت اولاف با بازی نیل پاتریک هریس (Neil Patrick Harris) است که به اشتباه بعد از مرگ یک زن و شوهر در جریان یک آتش‌سوزی به عنوان سرپرست سه کودک آنها انتخاب می‌شود. او نقشه‌ای برای تصرف اموال و املاکی که به این کودکان به ارث رسیده است می‌کشد که برای پیاده کردن آن باید چندین نقش متفاوت را بازی کند. هندلر و هریس همراه با بَری ساننفلد (Barry Sonnenfeld) که قبلا تهیه‌کنندگی فیلم‌های «مردان سیاهپوش» (Men in Black) و «خانواده آدامز» (The Addams Family) را بر عهده داشته است، تهیه‌کنندگی این سریال را نیز متقبل شده‌اند.

 

The Young Pope – پاپ جوان

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

در سریال «پاپ جوان» جود لا (Jude Law) نقش پاپ جوان و فریبنده‌ای به نام لِنی بِلاردو، اولین پاپ آمریکایی را بازی می‌کند. او تمام دارایی و توان خود را برای پیروانش مصرف می‌کند تا او و همراهانش بتوانند به خدا برسند. این سریال را پائولو سورنتینو (Paolo Sorrentino) که برای فیلم «زیبایی بزرگ» (The Great Beauty) جایزه اسکار و گلدن گلوب بهترین فیلم را دریافت کرده کارگردانی کرده است.

 

Riverdale- ریوردیل

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

در این سریال بازیگرانی مانند کامیلا مندز در نقش ورونیکا، لیلی رینهارت در نقش بتی، اشلیگ مورَی در نقش جوزی، کول اسپروز در نقش جاگهد، مادلین پسچ در نقش چریل و کی جی آپا در نقش آرچی ایفای نقش می‌کنند.سریال ریوردیل داستانی تاریک و ترسناک درباره گروهی به نام «آرچی» (Archie) است. رازهای پنهان و عجیب زیادی در پشت پرده ظاهر آرام شهر ریوردیل جریان دارد. این سریال نیز توسط گرِگ برلانتی (Greg Berlanti) تهیه‌کننده سریال‌های موفق دیگر این شبکه تهیه شده است.

 

Z: The Beginning of Everything – زد: آغاز همه چیز

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

اگر این موضوع واقعیت داشته باشد که پشت هر مرد موفقی یک زن بزرگ وجود دارد، باید گفت که این موضوع در مورد اسکات فیتزجرالد و همسرش زلدا (Zelda) کاملا صدق می‌کند. داستان عشق این دو یکی از مهیج‌ترین داستان‌های عاشقانه تاریخ است. این سریال به جریان آشنایی زلدا (با بازی کریستین ریچی) و اسکات فیتزجرالد (با بازی دیوید هوفلین) در سال ۱۹۱۸، دوران پر سر و صدای رابطه آنها و رسیدنشان به شهرت می‌پردازد. زندگی زلدا پایان غم‌انگیزی داشت؛ اما به نظر می‌رسد که قبل از آن به اندازه کافی از زندگی لذت برده بود.

 

Powerless - ناتوان

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

سریال «ناتوان» اولین سریال کمدی است که بر اساس کتاب‌های کمیک دی سی (DC Comics) ساخته می‌شود. داستان سریال حول یک موسسه بیمه می‌گذرد که در زمینه بیمه کردن اشخاص عادی در برابر خساراتی که ابر قهرمانان در مبارزه با افراد شرور به آنها وارد می‌کنند، فعالیت دارد.

 

Santa Clarita Diet - رژِیم سانتا کلاریتا

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

در این سریال درو بریمور (Drew Barrymore) نقش شیلا را بازی می‌کند که یک مادر و همسر ساکن سانتا کلاریتا در نزدیکی شهر لس‌آنجلس است. داستان سریال حول خواسته‌ها و رفتارهای جالب شیلا می‌چرخد. تیموتی اولیفانت (Timothy Olyphan) نیز نقش جوئل، شوهر ناراضی شیلا را بازی می‌کند.

 

Legacy: 24 - ۲۴:میراث

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

سریال «۲۴: میراث» دنباله سریال معروف «۲۴» بوده و داستان ماموری به نام اریک کارتر با بازی کُری هاوکینز (Corey Hawkins) را روایت می‌کند که بعد از بازگشت به کشورش متوجه می‌شود که زندگی او در خطر است. همزمان با تلاش برای از بین بردن افرادی که قصد کشتن او را دارند، اریک باید از وقوع بزرگ‌ترین حمله تروریستی به خاک آمریکا جلوگیری کند.

 

Legion - لژیون

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

این سریال یک داستان قهرمانانه را روایت می‌کند. داستان فیلم در مورد دیوید هالر با بازی دن استیونس (Dan Stevens)، پسری است که هر از چندگاهی در بیمارستان‌های روانی بستری می‌شود. او در حال تلاش برای بهبودی به سر می‌برد؛ اما در می‌یابد که نه‌تنها یک پسر معمولی نیست بلکه دیوانه هم نیست.

 

The Good Fight- مبارزه خوب

 

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,سریال‌های جذاب

 

هواداران سریال «همسر خوب» (The Good Wife) بدون شک دوست دارند که اسپین آف این سریال را ببینند. شبکه سی بی اس نیز از این علاقه آگاهی داشته و سریال «مبارزه خوب» را به‌عنوان یکی از سریال‌های جدید و اصلی خود برای پخش در سال ۲۰۱۷ در نظر گرفته است. داستان این سریال به ماجراهای بعد از اتمام قسمت آخر سریال «همسر خوب» می‌پردازد. بعد از اینکه یک کلاهبرداری مالی بزرگ اعتبار وکیل جوان مایا (با بازی رز لسلی) را از بین برده و تمام پس‌انداز رئیسش دیان لوکهارت (با بازی کریستین بارانسکی) را به باد می‌دهد، این دو مجبور می‌شوند که از موسسه حقوقی «لوکهارت اند لی» (Lockhart & Lee) استعفا داده و به همراه لوکا کوین (با بازی کاش جامبو) در موسسه حقوقی «قانون شیکاگو » (Chicago law) مشغول به‌کار شوند.

 

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش