سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۰۷:۴۹ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۰۱۲
فیلم و سینمای جهان

انتخابات در دنیای سینما چگونه به نمایش درآمده؟

داستان همیشگی همه مردان رئیس‌جمهور

اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان,فیلم کاندیدای منچوری
در هفته‌های اخیر بحث انتخابات داغ بود. چنان داغ که تمام مسائل دیگر را تحت‌الشعاع خود قرار داده بود. در چنین شرایطی بعید نیست به ذهن رسیدن این نکته که چه فیلم‌هایی به نوعی موضوعی مرتبط با انتخابات دارند. البته موضوع مربوط به انتخابات چنین نیست که حس کنیم باید رویکرد و شیوه‌ای خاص را شامل باشد.

نه، وقتی صحبت درباره انتخابات وسط می‌آید، نوع رویکرد فیلم‌ها در خود واژه انتخابات پنهان است. به گویش بهتر در برخی از این فیلم‌های مرتبط با انتخابات مردم رأی‌دهنده به چالش کشیده می‌شوند. در بعضی از آنها به رسوایی‌های جنسی، سیاسی و فرازونشیب‌های زندگی سیاستمداران پرداخته می‌شود، برخی دیگر سوابق کاری یا مدارک تحصیلی آنان را به سخره می‌گیرند و نمایش می‌دهند که چگونه یک سیاستمدار رسوایی خود را با برنامه‌ای میهن‌پرستانه یا چالشی بزرگتر در اجتماع سرپوش می‌گذارد و ذهنیت مردم را به سویی دیگر سوق می‌دهد.

 

طبیعی است که برخی از این فیلم‌ها نیز به تقلب انتخاباتی بپردازند و پرده از دموکراسی‌های دروغین بردارند و فرآیند انتخاباتی مسموم و فاسد را به چالش بکشند و درعین‌حال به نیروی شگرف آزادی، دموکراسی و اخلاق که علیه ظلم و شرارت است، پرداخته و سخن از این گویند که یک سیاستمدار میهن‌پرست و آرمانگرا چگونه می‌تواند در جامعه تغییر ایجاد کند.

 

چنین فیلم‌هایی گاهی فساد سیاسی را به نمایش می‌گذارند و رنگ و لعابی ضددموکراتیک به نظام حکومتی می‌زنند. اما متقابلا سیاستمداران را به وفاداری به ارزش‌های میهن‌پرستانه و وفاداری به مردم دعوت می‌کنند. درواقع اگرچه فیلم‌های انتخاباتی هرکدام یک داستان هستند، اما هر یک حقیقتی را در خود نهفته دارند. آنچه در پی می‌آید نگاهی است به یک‌سری از شناخته‌شده‌ترین فیلم‌های مرتبط با انتخابات...

 

همه مردان رئیس‌جمهور

همه مردان رئیس‌جمهور که در‌ سال ۱۹۷۶اکران شد، فیلمی است از آلن ج. پاکولا؛ درباره تقلب انتخاباتی در زمان ریچارد نیکسون که به رسوایی واترگیت مشهور شد و استعفای نیکسون را از ریاست‌جمهوری آمریکا در پی داشت. این فیلم نامزد هشت جایزه اسکار بود که چهار جایزه را دریافت کرد. پس از رسوایی واترگیت که دو روزنامه‌نگار جوان واشنگتن‌پست به نام باب وودوارد و کارل برنشتاین در افشای تخلفات انتخاباتی ریاست‌جمهوری وقت آمریکا ریچارد نیکسون نقش بسزایی ایفا کردند، رابرت ردفورد علاقه‌مند شد فیلمی با محوریت این دو روزنامه‌نگار جوان تهیه کند.

 

نخست به الیا کازان مراجعه می‌کند که او نمی‌پذیرد و سپس با ویلیام فرید کین وارد مذاکره می‌شود که او هم نمی‌پذیرد و سرانجام دوستش آلن ج. پاکولا می‌پذیرد کارگردانی فیلم را به عهده بگیرد و خود ردفورد بازی در نقش باب وودوارد را می‌پذیرد و داستین ‌هافمن نیز نقش خبرنگار دیگر کارل برنشتاین را بازی می‌کند.

 

داستان این فیلم براساس ماجرایی واقعی نوشته شده است. ماجرایی که در ۱۷ ژوئن ۱۹۷۲ در دوره ریاست‌جمهوری ریچارد نیکسون از ستاد فرماندهی دموکرات‌ها در واشنگتن با دستگیری پنج سارق با وسایل مدرن استراق سمع آغاز می‌شود و با ورود باب وودوارد (رابرت ردفورد) گزارشگر تازه‌کار واشنگتن پست و کارل برنستاین (داستین‌ هافمن) گزارشگر پرانرژی و پیگیر روزنامه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود.

 

دِیو

دِیو را ایوان ریتمن در‌ سال ۱۹۹۳ساخته و کوین کلاین در این فیلم نقش دیو کاویک مسئول یک آژانس کاریابی را بازی می‌کند که شباهت زیادی به رئیس‌جمهوری آمریکا دارد و گاهی‌اوقات در میان مردم به شوخی ادای او را درمی‌آورد. داستان این‌گونه ادامه پیدا می‌کند که وقتی رئیس‌جمهوری سکته می‌کند، از دیو می‌خواهند نقش او را بازی کند. درنهایت دیو خود وارد عمل می‌شود و برای حضور در شورای شهر دست به فعالیت انتخاباتی می‌زند. سیگورنی ویور، فرانک لانجلا و بن کینگزلی دیگر بازیگران دیو هستند...

 

بلوورث

 فیلم بلوورث را وارن بیتی در ‌سال ۱۹۹۸ساخته و خود این کارگردان نیز در این فیلم که موضوعی سیاسی دارد، بازی می‌کند. او همچنین یکی از فیلمنامه‌نویسان و یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم است. بیتی نقش سناتور جی بولوورث را بازی می‌کند که قصد دارد نامزد ریاست‌جمهوری شود. او که از همه چیز دلزده و مأیوس‌شده به جایی می‌رسد که به سیم آخر می‌زند و می‌کوشد از قالب‌های از پیش تعیین‌شده فاصله بگیرد و حقیقت را بگوید. الیور پلات، دان چیدل، پل سوروینو و‌ هالی بری نیز در فیلم بلوورث بازی می‌کنند.

 

هواپیمای رئیس‌جمهور

 فیلم هواپیمای رئیس‌جمهور ساخته ولفگانگ پترسن است که از هریسن فورد در این فیلم اکشن- ماجرایی در نقش جیمز مارشال رئیس‌جمهوری آمریکا استفاده کرده است. 

 

این فیلم که در ‌سال١٩٩٧ ساخته شده در ادامه نشان می‌دهد که جیمز مارشال رئیس‌جمهوری آمریکا در مسکو بر ضدتروریسم سخنرانی می‌کند.

 

در بازگشت گروهی تروریست ملی‌گرا و افراطی قزاق به رهبری خورشونوف (با بازی گری اولدمن) هواپیمای اختصاصی رئیس‌جمهوری را می‌ربایند، اما مارشال که خود در جنگ ویتنام خدمت کرده و مدال افتخار دارد، از تجربیاتش برای حل این مشکل استفاده می‌کند. گلن کلوز در هواپیمای رئیس‌جمهور نقش معاون رئیس‌جمهوری را بازی می‌کند.

 

انتخابات

انتخابات را الکساندر پین در ۱۹۹۹ ساخته و در آن ریس ویدرسپون در یکی از نخستین فیلم‌های خود– و به جرأت از همه به‌یادماندنی‌تر در نقش یک معلم دبیرستان ظاهر شده که زندگی او هنگام کار با دانش‌آموزان در جریان انتخابات مدرسه شکلی پیچیده پیدا می‌کند. ماتیو برودریک و کریس کلاین دیگر بازیگران انتخابات هستند.

 

رئیس دولت

 فیلم رئیس دولت کریس راک خصلت و رویکردی پیشگویانه دارد. در این فیلم که در‌ سال ٢٠٠٣ ساخته شده، چند‌سال پیش از آن‌که باراک اوباما به کاخ سفید برود، کریس راک نقش نخستین رئیس‌جمهوری سیاه‌پوست آمریکا را بازی کرد. فیلمنامه رئیس دولت را خود کریس راک نوشته و برنی مک هم در این فیلم بازی می‌کند.

 

کاندیدای منچوری

در فیلم کاندیدای منچوری جاناتان دمی در‌ سال ۲۰۰۴ دنزل واشنگتن نقش سرگرد بنت مارکو را بازی می‌کند که در جنگ خلیج‌فارس حضور داشته است. لیو شرایبر در نقش گروهبان ریموند شا یک قهرمان جنگ ظاهر شده است. شا خود را کاندیدای معاونت ریاست‌جمهوری می‌کند.

 

پس از مدتی مشخص می‌شود مارکو و شا در یک آزمایشگاه مخفی شست‌وشوی مغزی شده‌اند و عاملان این کار قصد دارند از شا برای کشتن رئیس‌جمهوری جدید استفاده کنند. کاندیدای منچوری برمبنای رمانی که ‌سال ۱۹۵۹ منتشر شد و نیز با نگاه بازسازی به فیلمی به همین نام به کارگردانی جان فرانکن‌ هایمر که‌ سال ۱۹۶۲ براساس آن ساخته شد و به نمایش درآمد، ساخته شده است. مریل استریپ در کاندیدای منچوری جدید نقش یک سناتور اهریمنی را بازی می‌کند.

 

مرد سال

 فیلم مرد‌ سال ساخته بری لوینسن محصول ‌سال ۲۰۰۶ است و در آن رابین ویلیامز نقش تام دابز، مجری برنامه گفت‌وگوهای سرگرم‌کننده تلویزیونی را بازی می‌کند که ناخواسته با حمایت حدود ٤میلیون بیننده وارد رقابت انتخابات ریاست‌جمهوری می‌شود. کریستوفر واکن، لورا لینی و جف گلدبلام دیگر بازیگران مرد ‌سال هستند.

 

نیمه‌ ماه مارس

در فیلم نیمه ‌ماه مارس جرج کلونی که در ‌سال ۲۰۱۱ ساخته شده، رایان گاسلینگ نقش مدیر جوان ستاد انتخاباتی یک نامزد ریاست‌جمهوری از حزب دموکرات (با بازی جرج کلونی) را ایفا می‌کند که در دام سیاست‌های پشت پرده گرفتار می‌شود. کلونی به جز کارگردان یکی از فیلمنامه‌نویسان و تهیه‌کنندگان این درام سیاسی سیاه هم بود. فیلیپ سیمور‌ هافمن، پل جیاماتی، ماریسا تومی، جفری رایت و ایوان ریچل وود دیگر بازیگران عید مارس هستند که نخستین‌بار در دنیا در افتتاحیه جشنواره فیلم ونیز به نمایش درآمد.

 

رأی بی‌طرفانه

 فیلم رأی بی‌طرفانه به کارگردانی جاشوا مایکل استرن ٩‌سال پیش از کوین کاستنر به‌عنوان بازیگر نقش مردی به نام باد جانسن استفاده می‌کند که همراه دختر نوجوانش مالی (مادلین کارول) در شهری کوچک در نیومکزیکو در یک تریلر زندگی می‌کنند. داستان این‌گونه شکل می‌گیرد که شرایط انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا طوری پیش می‌رود که تک رأی نهایی باد جانسن تعیین‌کننده سرنوشت انتخابات خواهد بود. کلسی گرامر و استنلی توچی نقش دو نامزد ریاست‌جمهوری را بازی می‌کنند که می‌کوشند نظر جانسن را به سمت خودشان جلب کنند.

 

رنگ‌های اصلی

رنگ‌های اصلی را مایک نیکولز، سینماگر بزرگ و امتحان پس داده بریتانیایی ساخته و در فیلمش که در ‌سال ۱۹۹۸ جلوی دوربین رفته است، از حضور جان تراولتا در نقش جک استنتن که یک فرماندار خوش‌برخورد جنوبی است به‌عنوان بازیگر سود جسته است که درگیر مبارزات انتخاباتی برای تعیین نامزد ریاست‌جمهوری است، اما در زندگی خصوصی خود با مشکلات زیادی روبه‌رو است.

 

رنگ‌های اصلی براساس رمانی ساخته شده که درباره مبارزات انتخاباتی بیل کلینتون در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در‌ سال ۱۹۹۲ منتشر شده بود. رنگ‌های اصلی کمتر از دو ماه بعد از رسوایی مربوط به مونیکا لوینسکی به بازار آمد. هرچند تراولتا گفت شخصیت خود را تا حد زیادی از کلینتون الهام گرفته، اما تامپسن بازیگر نقش همسر او در فیلم بارها در گفت‌وگوهایش عنوان کرد که این نقش از هیلاری کلینتون الهام گرفته نشده است.

 

آقای اسمیت به واشنگتن می‌رود

در کمدی جذاب و هنوز ماندگار فرانک کاپرا به نام آقای اسمیت به واشنگتن می‌رود، جیمز استیوارت در نقش یک روستایی ساده‌لوح به نام جفرسن اسمیت ظاهر شده که جوانی آرمان‌گراست. پس از مرگ یک سناتور آمریکایی گروهی سیاستمدار فاسد اسمیت را انتخاب می‌کنند تا جای او را بگیرد و عملا آلت دست آنها باشد، اما اسمیت راه دیگری می‌رود و نه‌تنها توطئه آنها را خنثی می‌کند، بلکه در مقام خود باقی می‌ماند. جین آرتور، کلود ریتز و توماس میچل هم در فیلم برنده اسکار آقای اسمیت به واشنگتن می‌رود بازی می‌کنند.

 

سگ را بجنبان

فیلم سگ را بجنبان، بری لوینسن در‌ سال ۱۹۹۷ ساخته و داستانش پس از یک رسوایی جنسی که در آن پای رئیس‌جمهوری آمریکا در میان است، آغاز می‌شود که مشاور رئیس‌جمهوری وینفرد ایمز (آن هیچ) برای سرپوش گذاشتن بر قضیه به‌خصوص که انتخابات دوره جدید در پیش است از دکتر کانراد برین (رابرت دنیرو) کمک می‌خواهد.

 

برین برای انحراف افکار عمومی یک جنگ جعلی به راه می‌اندازد و برای این کار از استنلی ماتس تهیه‌کننده بااستعداد ‌هالیوود (داستین ‌هافمن) می‌خواهد برنامه‌ای میهن‌پرستانه و تبلیغاتی بسازد. فیلم لوینسن یک ماه پیش از افشای رابطه بیل کلینتون و مونیکا لوینسکی به بازار آمد. بعدها که کلینتون دستور بمباران افغانستان و سودان را صادر کرد، رقبای سیاسی او مدعی شدند او هم مثل شخصیت‌های این فیلم عمل کرده است.

 

آقای متشخص

 فیلم آقای متشخص ساخته جاناتان لین در ‌سال ۱۹۹۲ جلوی دوربین رفته است. ادی مورفی که در ۱۹۹۲ فیلم موفق بومرنگ را روی پرده سینماها داشت، همان‌ سال در کمدی سیاسی آقای متشخص در نقش یک باج‌گیر خرده‌پا به نام تامس جفرسن ظاهر شد. جفرسن با این تصور که درصورت حضور در کنگره می‌تواند حق و حساب‌های کلان بگیرد، کاری می‌کند که در انتخابات پیروز شود و به کنگره برود، اما وقتی سیاستمداران کارکشته به او کلک می‌زنند، تصمیم می‌گیرد از مهارت‌های خود در باج گرفتن برای انتقام استفاده کند. فیلم در کنار این داستان طعنه‌ها و کنایه‌های آشکار و عریانی درباره اوضاع سیاسی و سیاستمداران آمریکایی دارد...

 

رقیب

این فیلم ساخته‌شده توسط راد لوری  در آغازین ‌سال قرن بیست‌ویکم نشان می‌دهد که بعد از این‌که معاون رئیس‌جمهوری آمریکا به‌طور ناگهانی می‌میرد و رئیس‌جمهوری (با بازی جف بریجز) به جای او سناتور لین هنسن (جون آلن) را انتخاب می‌کند، چگونه با بهانه و بی‌بهانه این انتخاب خیلی زود با مخالفت‌های بسیار روبه‌رو می‌شود، چراکه هنسن ظاهرا در دوران دانشکده به لحاظ اخلاقی مشکل داشته است. در این بین، یک نماینده کنگره (گری اولدمن) برای برکناری هنسن عزم خود را جزم کرده است.

 

بازشماری و مبارزه انتخاباتی

فیلم بازشماری، فیلمی تلویزیونی به کارگردانی جی‌روچ محصول‌ سال ۲۰۰۸ و در مورد انتخابات ریاست‌جمهوری ‌سال ۲۰۰۰ آمریکا و شمارش مجدد آرا در فلوریداست. مبارزه انتخاباتی نیز محصول‌ سال ۲۰۱۲ به کارگردانی جی روچ است و داستان رقابت کام برادی (با بازی فرل) دموکرات و مارتی ‌هاگینز (با بازی گالیفیاناکیس) جمهوری‌خواه برای ریاست‌جمهوری آمریکا را روایت می‌کند...

 

 

shahrvand-newspaper.ir
  • 12
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش