شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴
۱۴:۵۸ - ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۱۰۳۲۳۲
فیلم و سینمای جهان

بهترین سریال‌های تلویزیونی از معروفترین کارگردانان سینما

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

مهاجرت از صفحه‌ی نقره‌ای بزرگ به خانه‌های مردم رواج پیدا کرده است. روز به روز تعداد چهره‌های موثر سینما که تصمیم می‌گیرند حضور در تلویزیون را هم امتحان کنند بیشتر می‌شود. خیلی از کارگردانان سینمایی هستند که مدیوم قاب کوچک تلویزیون را تجربه کردند. بعضی‌هایشان پایان خوشایندی داشتند و برخی دیگر هم درنهایت موفق به ساخت یک فصل بیشتر نشدند. خیلی از این کارگردانان فقط چند اپیزود را کارگردانی می‌کنند و بعد به عنوان تهیه‌کننده‌ی اجرایی پشت سریال می‌ایستند. نگاهی داریم به کارگردانان موفق سینما که وارد مدیوم تلویزیون شدند.

وودی آلن

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: بحران در شش صحنه

عنوان اصلی: Crisis in Six Scenes

نقش‌اش در سریال: خالق و کارگردان

محصول ۲۰۱۶

از آخرین‌ کارگردانان سینما که کسی فکرش را نمی‌کرد به تلویزیون راه پیدا کند، وودی آلن بود. وودی آلن گوشه‌گیر که در جشنواره‌ها شرکت نمی‌کند و یکی از دوست‌داشتنی‌ترین فیلمسازان مستقل آمریکاست که هنوز هم در مرز هشتاد سالگی با قدرت سالی یک فیلم می‌سازد. آلن سال ۲۰۱۶ دست به ساختن سریال زد. سریالی که از شبکه‌ی آمازون پخش شد. اسم این سریال «بحران در شش صحنه» بود که در شش اپیزود پخش شد. دو سکانس از این سریال سالی که ساخته شد در جشن انجمن منتقدان تلویزیون به نمایش درآمد.

این اولین حضور وودی آلن در تلویزیون است. خلاصه‌ی داستان رسمی سریال از این قرار است: این کمدی در دهه‌ی شصت اتفاق می‌افتد. زمانی که آمریکا در اوج تلاطم و آشفتگی است. یک خانواده‌ی طبقه‌ی متوسط که در حاشیه‌ی شهر زندگی می‌کنند برایشان مهمان می‌آید. مهمانی که وضعیت زندگی آن‌ها را از این رو به آن رو می‌کند.

کاراکتری که وودی آلن نقش‌اش را بازی می‌کند سیدنی مون‌سینگر است. سکانس مشهور فیلم که اول کار در فضای مجازی پخش شد جایی است که سیدنی و مایلی سایروس درباره آشپزخانه فانتزی موردعلاقه‌شان بحث می‌کنند آن هم جلوی روی مردمی که در سرتاسر جهان از گرسنگی در حال مر‌گند.

سریال عجیب و غریبی که هر قسمتش نیم ساعت است و خود آلن هم آن را کارگردانی کرد. این که وودی آلن در آن سن و سال تصمیم بگیرد سریال تلویزیونی بسازد نشان از اهمیت تلویزیون دارد. دلیل دیگری برای اثبات این که در عصر طلایی سریال‌های تلویزیونی به سر می‌بریم. البته آلن خیلی زود به فکر سریال‌سازی نیفتاد. قبل از او خیلی‌های دیگر از سینما به تلویزیون مهاجرت کردند.

دیوید فینچر

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: خانه پوشالی

عنوان اصلی: house of cards

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده‌ی اجرایی و کارگردان اپیزودهایی از فصل اول

محصول ۲۰۱۳

اگر قرار بود یک نفر اقتباسی جدید و به روز از مینی‌سریال شبکه بی.بی.سی به همین نام ارائه بدهد، قطعا بهترین گزینه دیوید فینچر بود. فینچر در فیلم‌هایش نشان داده که چقدر به نقش رسانه‌ها در قدرت علاقمند است و بخش زیادی از قصه‌ی «خانه پوشالی» هم به این ماجرا برمی‌گردد. داستان مردی در عرصه‌ی سیاست که چطور به هر ترفندی شده خودش را بالا می‌کشد و به کاخ سفید می‌رساند. این وسط مشکلات خانوادگی هم دارد اما همسرش لیدی‌ مکبث‌وار راه را برای رسیدن او به قدرت هموار می‌کند. بین سریال‌های برتر imdb رتبه‌ی ۶۷ را دارد. البته به دلیل ماجراهایی که سر شایعات بر سر رسوایی‌ جنسی کوین اسپیسی به وجود آمد، فصل آخر این سریال با حذف قهرمان اصلی پخش شد.

فینچر سال ۲۰۱۸ با سریال «شکارچی ذهن» (Mindhunter) به حضورش در تلویزیون ادامه داد. یک درام جنایی درباره‌ی بخش علوم رفتاری اف.بی.آی در دهه‌ی شصت که در آن دو کارآگاه با قاتلان زنجیره‌ای گفت‌وگو می‌کنند. جو پنهال خالق سریال جدید فینچر است که فصل دوم آن سال گذشته عرضه شد.

دیوید لینچ

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: تویین پیکس

عنوان اصلی: twin peaks

نقش‌اش در سریال: خالق و نویسنده (بعضی از اپیزودها را هم کارگردانی کرده است)

محصول ۱۹۹۰

دیوید لینچ بعد از نامزدی اسکار برای فیلم «مرد فیل‌نما» و موفقیت‌هایی که برای «مخمل آبی» پیش منتقدان به دست آورد به تلویزیون رفت. فصل اول سریال «قله‌های دوقلو» (تویین پیکس) همه را تحت‌تاثیر قرار داد. به طوری که فصل دومی هم برایش درنظر گرفتند. سریالش نامزد چند جایزه‌ی امی و برنده‌ی چند جایزه‌ی گلدن‌گلوب شد. این کمدی درام جنایی داستان یک مامور اف.بی.آی است که ماموریتش بازجویی از یک زن جوان در جریان یک قتل در شهری عجیب و غریب است. شهری که میان دو قله قرار گرفته. این سریال در سایت IMDB رتبه سی و نهم را بین صد سریال برتر دارد. لینچ سال ۹۲ باز هم سراغ تلویزیون رفت اما سریال «روی هوا» موفقیت سریال قبلی‌اش را تکرار نکرد. فصل دوم این سریال که سال ۲۰۱۷ روی آنتن رفت همان شهر و ساکنان فصل اول را ۲۵ سال بعد به تصویر می‌کشید که درگیر ماجرای یک قتل مرموز می‌شوند.

استیون سودربرگ

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: نیک

عنوان اصلی: The Knick

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده اجرایی و کارگردان

محصول ۲۰۱۴

کارگردان اسکاری که در هزاره‌ی سوم با ساخت فیلم‌هایی مثل «شیوع» معلوم بود به حوزه‌ی بیماری‌های عجیب و غریب علاقمند شده است، در تلویزیون سریال عجیب‌تری به اسم «نیک» ساخت. درامی درباره‌ی بیمارستانی در اوایل قرن بیستم و اتفاقاتی که در آن‌جا می‌افتد. از صحنه‌ی غریب جراحی و آزمایش روی خوک بگیرید تا شخصیت‌پردازی‌های جالب، سودربرگ در «نیک» به موفقیت زیادی دست یافت و موافقت شبکه را برای ساخت فصل دوم آن هم برای سال ۲۰۱۵ گرفت. سریال نامزد جوایز زیادی شده و در imdb رتبه‌ی ۲۲۷ را میان سریال‌های تاریخ تلویزیون دارد. سودربرگ پیش از «نیک» در سریال‌های دیگری مثل «بلوط‌های سرخ» هم حضور داشته اما هیچ‌کدام به موفقیت و محبوبیت «نیک» نبوده‌اند.

مارتین اسکورسیزی

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: امپراطوری تخته‌کوب‌ها (بوردواک امپایر)

عنوان اصلی: boardwalk empire

نقش‌اش در سریال: تهیه‌کننده‌ی اجرایی و کارگردان اپیزود اول

محصول ۲۰۱۰

«امپراطوری تخته‌کوب‌ها» سریال موفقی از کار درآمد. داستان سریال در همان فضایی رخ می‌دهد که اسکورسیزی با آن در سینما به شهرت رسید. درام تاریخی گنگستری و نقش قانون در آتلانتیک سیتی که مجبور بود با مافیای شهر سازش هم داشته باشد. سریال از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ در ۵ فصل پخش شد. خالق‌اش ترنس وینتر بود (همان که سریال مشهور «سوپرانوها» و بعدتر فیلم «گرگ وال‌استریت» را نوشت) و بازیگر اصلی‌اش استیو بوشمی که پیش از این هم با اسکورسیزی در سینما همکاری داشت. رتبه‌ی ۱۷۵ را میان سریال‌های برتر سایت imdb دارد. حضور اسکورسیزی در تلویزیون موفقیت‌آمیز بود.

اما در سریال بعدی‌اش یعنی «وینیل» که این‌بار جزو خالقان و نویسندگان آن هم بود و باز هم اپیزود اول را کارگردانی کرده بود، شکست خورد. بعد از پخش اول سریال شبکه‌ی hbo اعلام کرد که قصد ندارد فصل دومی برای آن بسازد. سریالی که پشتش به جز اسکورسیزی، میک جگر، خواننده و آهنگساز و نوازنده گروه قدیمی رولینگ استونز هم بود. «وینیل» درام موزیکالی که در دهه هفتاد می‌گذرد و داستان یک تهیه‌کننده‌ی موسیقی را روایت می‌کرد انقدر سوژه‌ی خاصی داشت که متاسفانه نتوانست با مخاطبان زیادی ارتباط برقرار کند و کل سریال کنسل شد.

مایکل مان

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: شانس

عنوان اصلی: luck

نقش‌اش در سریال: کارگردان و تهیه‌کننده‌ی اجرایی

محصول ۲۰۱۱

متاسفانه استاد بصری سینما در تلویزیون نتوانست خودش را اثبات کند هرچند شاید برایتان جالب باشد که اصلا خاستگاه مایکل مان تلویزیون بوده است و با کارگردانی یک اپیزود از یک سریال پلیسی به نام «زن پلیس» بعد از ساخت چند مستند کوتاه کارش را شروع کرد. سال ۱۹۸۷ یک اپیزود از «داستان جنایی» را کارگردانی کرد. برای تلویزیون تله فیلم هم ساخته است اما بعد از فیلم‌های بزرگش مثل «مخمصه» و «اینسایدر» و «علی» دیگر کسی فکر نمی‌کرد مان سراغ تلویزیون برود تا اینکه عصر طلایی سریال‌ها سر رسید و مایکل مان این‌بار نه فقط کارگردان یک اپیزود از سریال «شانس» شد که آدم مهم پشت پرده‌ی سریال بود.

سریال اتفاقا از نظر بصری مثل فیلم‌های مان تجربه جذابی بود. یک‌جور هیجان و تعلیق درونی داشت. درباره‌ی شرط‌بندی روی مسابقات اسب‌دوانی اما سوژه‌اش انقدر ویژه و خاص بود که فصل اول به دوم نکشید. شکست سختی خورد و درنهایت بعد از ۹ اپیزود پخش آن متوقف شد. «شاهد» سریال بعدی بود که مایکل مان پشتش ایستاد. این مینی‌سریال در حقیقت مستندی درباره قاچاق مواد مخدر است. یک فوتوژورنالیست در نقش خودش راوی اتفاقاتی است که در ترسناک‌ترین مکان‌های کره زمین در مورد اسلحه و مواد مخدر رخ می‌دهد. این سریال هرچند اصلا به عنوان یکی مینی‌سریال برای یک فصل طراحی شده بود اما همان فصل هم خیلی مورد توجه قرار نگرفت.

استیون اسپیلبرگ

اسم سریال: گروه برادران

عنوان اصلی: band of brothers

نقش‌اش در سریال: مرد مهم پشت پرده و تهیه‌کننده‌‌ی اجرایی.

محصول: ۲۰۰۱

سایر سریال‌های اسپیلبرگ: به سوی غرب/ ۲۰۰۵، پاسفیک/ ۲۰۱۰، ترانوا/۲۰۱۱، رودخانه/۲۰۱۲، تصادم/۲۰۱۲، لاکی ۷/۲۰۱۳، جامعه گروه قرمز/۲۰۱۴، آسمان‌های سقوط کرده/۲۰۱۱، بازمانده/۲۰۱۴، زیر مقبره/۲۰۱۳، گزارش اقلیت/۲۰۱۵، اخلاق عمومی/۲۰۱۵.

اسپیلبرگ اصلا از کارگردانی مینی‌سریال‌ها و اپیزودهایی از چند سریال کارش را شروع کرد. اما تعداد سریال‌هایی که در عصر طلایی تلویزیون پشت آن‌ها قرار گرفته خیلی زیاد است. از این میان دو سریال بیشتر از بقیه موردتوجه قرار گرفتند: «گروه برادران» و «تصادم(smash)».

«گروه برادران» یک درام اکشن جنگی یادآور سکانس‌هایی از «نجات سرباز یاران» فیلم تحسین‌شده‌ی اسپیلبرگ بود. این مینی‌سریال یک فصل بیشتر نداشت چون از پیش برای یک فصل برنامه‌ریزی کرده بودند و قصه را تمام کردند اما تحسین منتقدان و مخاطبان را به دنبال داشت. در سایت imdb رتبه‌ی اول را میان سریال‌های برتر دارد. داستان گروهی از ارتش آمریکا که در طی جنگ جهانی دوم گروه‌شان از هم متفرق می‌شود و باید زندگی‌شان را نجات دهند.

«تصادم» هم سریال بعدی بود که اسپیلبرگ پشتش ایستاد و نامزد گلدن گلوب و جوایز دیگر شد. این درام موزیکال پشت صحنه اجرای یک تئاتر در برادوی را به تصویر می‌کشید. با وجود موضوع خاص‌اش انقدر موردتوجه قرار گرفت که فصل دومی هم سال ۲۰۱۳ برای آن ساختند و کار سریال با این دو فصل تمام شد.

جین کمپیون

سریال های تلویزیونی,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,اخبار سینمای جهان

اسم سریال: بالای دریاچه

عنوان اصلی: top of the lake

نقش‌اش در سریال: خالق و نویسنده و کارگردان

محصول ۲۰۱۳

جین کمپیون بعد از دریافت جایزه‌ی نخل طلای کن برای فیلم تحسین‌شده‌ی «پیانو» (۱۹۹۳) تبدیل به یک کارگردان سرشناس در حوزه‌ی سینما شد اما قبل از آن هم او در سریالی به نام «دیز رقصان» کارگردانی را در تلویزیون تجربه کرده بود. سریالی که سال ۱۹۸۶ در یک فصل پخش شد. اما بعد از موفقیت‌های زیاد سینمایی کمپیون سال ۲۰۱۳ تصمیم گرفت این‌بار با تجربیات جدیدش سراغ سریال‌سازی برود و سریال «بالای دریاچه» را ساخت که تحسین منتقدان را برانگیخت.

این درام جنایی داستان دختر حامله‌ای است که سعی می‌کند خودش را در دریاچه یخ‌زده‌ای در نیوزیلند غرق کند. و بعد کارآگاهی وارد داستان می‌شود که سوال‌های زیادی از این دختر دارد. نکته‌ی جالب این است که علیرغم تحسین منتقدان و اعلام آمادگی شبکه و کمپیون برای ساخت فصل دوم، بین دو فصل فاصله زیادی افتاد. فصل اول سال ۲۰۱۳ پخش شد و فصل دوم سال ۲۰۱۷ با بازی الیزابت ماس روی آنتن رفت. سریال برنده‌ی جایزه گلدن‌گلوب و جوایز تلویزیونی دیگر هم شده است.

digikala.com
  • 15
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش