به گزارش ایسنا، در این مراسم تندیس طلایی پنجمین جشن سالانه موسیقی ما با نظرسنجی آثار موسیقایی سال ۹۶ در دو شاخه مردمی و کارشناسی اهدا شد.
تندیس آلبوم برگزیده موسیقی سنتی و دستگاهی ایرانی (بیکلام) از نگاه کارشناسان به آلبوم آثار درویشخان (ارشد طهماسبی و داریوش زرگری) اهدا شد.
آلبوم برگزیده موسیقی سنتی و دستگاهی ایرانی (باکلام) به انتخاب کارشناسان نیز آلبوم حالا چرا (مجید درخشانی و ناصر مسعودی) معرفی شد.
درخشانی پس از دریافت این تندیس اظهار کرد: من فقط آثار را تنظیم کردم و این جایزه را با افتخار تقدیم استاد مسعودی میکنم.
فردین خلعتبری به عنوان آهنگساز برگزیده موسیقی سنتی و ارکسترال توسط کارشناسان و اهالی موسیقی انتخاب شد.
خلعتبری پس از دریافت تندیسش بیان کرد که از اجتماعی که در این جشن و توسط بخش خصوصی صورت گرفته خوشحال است.
تندیس طلایی آلبوم برگزیده موسیقی دراماتیک (فیلم، نمایش و دکلمه) از نظر کارشناسان به غمنومه فریدون (حسین علیزاده و پیمان قدیمی) اهدا شد.
قدیمی که برای دریافت جایزه این بخش روی سن حاضر شده بود، گفت: من این تندیس را با احترام به کارگران نیشکر هفت تپه تقدیم میکنم.
در بخش آلبوم برگزیده موسیقی پاپ - راک از نظر کارشناسان، آلبوم مرگ خاموش (فرشید اعرابی) معرفی شد.
آلبوم برگزیده پاپ -راک به انتخاب مردمی نیز درهم (رضا یزدانی) عنوان شد.
ادامه این مراسم به تقدیر از ابراهیم قنبریمهر (سازنده ساز) تعلق داشت.
قنبری مهر پس از تقدیرش در سخنانی کوتاه بیان کرد: واقعا احساس زندگی میکنم، امیدوارم این جشنها ادامه داشته باشد و از ما تقدیر کنند.
سپس با اهدای «جایزه ویژه» از پری زنگنه تقدیر شد. زنگنه پس از دریافت این جایزه بیان کرد: این تندیس را به همه کودکان موسیقی در کوچه بازارها و به ویژه نابینایان و کودکان ویلان کوچهها تقدیم میکنم. از طرف دل سوخته من به کودکان روسوخته و دلسوخته ایران تقدیم میکنم.
فریبرز لاچینی هم در این بخش گفت: برای من افتخاری بود که همکاری خوبی با خانم زنگنه داشتم.
امشب کنار غزلهای من بخواب (فردین خلعتبری، همایون شجریان و افشین یداللهی) آلبوم برگزیده موسیقی معاصر از نظر کارشناسان شد.
خلعتبری پس از دریافت جایزه از مرحوم افشین یدالهی که ترانهسرای این اثر بود یاد کرد و شجریان هم گفت: این آلبوم را مدیون اشعار زیبای یدالهی هستیم روحش شاد.
تندیس بهترین آهنگساز موسیقی تلفیقی از نظر کارشناسان هم به میلاد درخشانی برای آلبومهای حرف بزن و نقطه پرگار رسید.
قطعه برگزیده موسیقی معاصر و سنتی ایرانی به انتخاب مردم چهارراه استانبول (علیرضا قربانی، سامان صمیمی، مسعود کلانتری و غلامرضا صادقی) معرفی شد.
قربانی با حاضر شدن روی سن برای دریافت این جایزه، اظهار کرد: این جشن نشانهای از همدلی است. همدلی بین اهالی موسیقی زیاد است اما شرایط سختی است.
تندیس آلبوم برگزیده موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان به آلبوم جز عشق نمیخواهم (علیرضا عصار) رسید.
عصار در این مراسم حضور نداشت.
آلبوم برگزیده موسیقی پاپ از نگاه مردمی هم آلبوم شانزهلیزه (فرزاد فرزین) عنوان شد.
تندیس آلبوم برگزیده موسیقی آیینی، نواحی و مقامی از نظر کارشناسان به آلبوم نوایی (آن دگر ۲) (مرتضی یگانه راد، مجید یگانه راد و غلامعلی عطایی) رسید.
ادامه این مراسم با تقدیر از حسین خواجهامیری (ایرج) همراه شد. این آوازخوان پس از اینکه ویدیویی از او پخش و تقدیر از او انجام شد، ابراز تشکر و بیان کرد: حس میکنم مردم ایران خیلی من را دوست دارند.
سپس ایرج روی صحنه ماند و پسرش احسان خواجهامیری روی سن آمد تا آثاری از پدرش را اجرا کند.
احسان خواجهامیری پیش از این اجرا در سخنانی درباره بیان کرد: شما بهترین پدر و بهترین استاد دنیایی.
ایرج هم رو به پسرش گفت: من میدانم تو آوازهخوانی ولی نمیدانم چرا به سمت موسیقی پاپ رفتی.
در بخش دیگر این مراسم از محمد صالح علا تقدیر شد و او نیز از استاد قنبری و کلیه معلمان و استادان سرزمین یاد و تشکر کرد.
ترانهسرای برگزیده به انتخاب کارشناسان زندهیاد افشین یداللهی معرفی شد.
برادر یداللهی که تندیس او را دریافت کرده بود، گفت: خیلی خوشحالم که آثار او هنوز مورد تقدیر قرار می گیرد و در خاک و قلب مردم رسوخ کرده است. این جایزه در ویترین بنیاد استاد یداللهی قرار می گیرد که به پاسداشت فعالیتهای ترانهسراقرار است فعالیت کند.
او همچنین بیان کرد که در بخش تقدیر و جوایز جای ترانهسراها خالی بود چرا که این افراد کمک زیادی برای موفقیت یک اثر میکنند.
روزبه بمانی هم تندیس ترانه برگزیده به انتخاب کارشناسان را از آن خود کرد.
آلبوم برگزیده موسیقی تلفیقی و تجربی به انتخاب کارشناسان و اهالی موسیقی هم بشنو از نو (بهرام دهقانیار) معرفی شد.
تندیس آلبوم برگزیده موسیقی تلفیقی و تجربی به انتخاب مردم آلبوم مدونای (گروه دنگ شو) و کلاغ سفید (گروه دال)
تندیس آلبوم برگزیده موسیقی مدرن، کلاسیک و ملل به انتخاب کارشناسان با آرای نزدیک مشترکا به آلبوم های برای تار و پیانو (میلاد محمدی و هوشیار خیام) و کوارتت شهرزاد رسید.
تنظیم کننده برگزیده موسیقی پاپ، راک و تلفیقی به انتخاب کارشناسان هم سعید زمانی معرفی شد.
بخش بعدی این مراسم به اجرای موسیقی زنده برای یادبود درگذشتگان موسیقی اختصاص داشت.
قطعه برگزیده تلفیقی و تجربی به انتخاب مردم، قطعه باورم کن (علی زند وکیلی، علیرضا افکاری، محمد سعید میرزایی و سعید زمانی) عنوان شد.
علیرضا افکاری هم آهنگساز برگزیده موسیقی پاپ به انتخاب کارشناسان شد.
بهترین آلبوم موسیقی معاصر و ارکسترال ایرانی به انتخاب مردم هم امشب کنار غزلهای من بخواب (فردین خلعتبری، همایون شجریان و افشین یدالهی) عنوان شد.
این دومین جایزه این آلبوم در این جشن بود.
میلاد کیایی هم که برای اهدای جایزه روی سن رفته بود در این بخش گفت: چقدر خوب است از درگذشتگان هم یاد شود مانند قوامی وگلچین که برخی از آنها دق کردند و نمردند. بد نیست یادی هم از گلپایگانی بکنیم که چند روز دیگر ۸۸ سالگی اوست. خوب است تا دیر نشده از آنها یاد شود.
ماهپیشونی (هورورش بند) و یک لحظه نگاه کن (ماکانبند) هم به عنوان قطعه برگزیده موسیقی پاپ به انتخاب مردم معرفی شدند.
مهدی دارابی خواننده هوروشبند پس از دریافت جایزه رو به همایون شجریان گفت: من عاشق همایون شجریان هستم، اسطوره زندگی من شما بودید.
ناشر برگزیده موسیقی به انتخاب مجمع تولید کنندگان آثار شنیداری موسسه پرده هنر موسیقی (امیر عباس ستایشگر) شد.
ستایشگر در سخنانی اظهار کرد: من حدود ۲۰ سال است کار موسیقی میکنم همیشه هر مشکلی بوده سعی کردم با نوشتن مقاله کار خودم را پیش ببرم هیچ مسوولی دغدغه ما را ندارد و هنرمندان باید دغدغههایشان را بیان کنند.
تندیس کنسرتگزار برگزیده موسیقی به انتخاب مجمع صنفی تولیدکنندگام آثار شنیداری نیز به موسسه ترانه شرقی (محسن رجبپور) رسید.
هوشنگ کامکار، سامان احتشامی، سینا سرلک، فرهاد فخرالدینی، نادر مشایخی، صدیق تعریف، محسن رجبپور، علی جهاندار، حمیدرضا نوربخش، پری زنگنه، علی قمصری، بهنام بانی، همایون شجریان، محمدرضا درویشی، کیخسرو پورناظری، هنگامه اخوان، قطبالدین صادقی، فخری ملکپور، علیرضا قربانی، ارشد طهماسبی، فرزاد فرزین، بهنام بانی، علی قمصری، محمد اصفهانی، حجت اشرفزاده، شهرام صارمی، سهراب پورناظری، تهمورس پورناظری و... از افراد حاضر در این مراسم بودند.
- 9
- 5