شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳
۱۸:۰۶ - ۳۰ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۷۶۶۵
تئاتر شهر

از راه‌اندازی سامانه صدور پروانه نمایش تا برگزاری کارگاه‌های تخصصی

نگاهی به دستاوردهای چشم انداز تئاتر

اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر,تئاتر
راه اندازی سامانه صدور پروانه نمایش، واگذاری مدیریت مجتمع‌های فرهنگی هنری به بخش خصوصی، بررسی کمک‌های دولتی به مراکز فرهنگی و آمادگی کانون تئاتر خیابانی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی در استان‌ها از جمله مهم‌ترین مباحثی بود که در همایش دو روزه چشم‌انداز تئاتر استان‌ها مطرح شد.

به گزارش هنرآنلاین: نشست های تخصصی "چشم انداز تئاتر استان‌ها" طی روزهای ۲۵ و ۲۶ تیر با هدف الگو آفرینی، هم‌نواختی فرصت‌ها و تعالی مدیریت تئاتر در سراسر کشور، در محل هتل باباطاهر تهران و با حضور رؤسای شعب انجمن هنرهای نمایشی ایران، معاونین امور هنری و کارشناسان تئاتر ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد که مهم‌ترین اقدامات انجام شده در این همایش را مرور می‌کنیم.

سامانه صدور پروانه نمایش رو نمایی شد

ارائه مباحثی در خصوص فعالیت‌ها و برنامه‌های تماشاخانه‌های خصوصی و موسسات تک منظوره، بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های مشترک انجمن هنرهای نمایشی با ادارات کل استان‌ها، بررسی مباحث مربوط به ارزشیابی و نظارت و دیدار و گفت و گو با  دبیر جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از جمله برنامه‌های روز نخست همایش "چشم انداز تئاتر استان‌ها" بود.

در این میان اما رونمایی از سامانه اینترنتی صدور پروانه نمایش اداره کل هنرهای نمایشی یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی بود که در روز نخست برگزاری  نشست "چشم‌انداز تئاتر  استان‌ها" با حضور مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی، رحمت امینی مدیر شورای نظارت و ارزشیابی، مصطفی اشرف معاون فناوری اطلاعات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارمغان بهداروند مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی در هتل باباطاهر تهران صورت گرفت.

مهدی شفیعی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی با اشاره به اهمیت این سامانه در تسریع روند کارهای صدور پروانه نمایش اظهار امیدورای کرد که شعب انجمن‌های نمایش در استان‌های سراسر کشور بتوانند با امکانات موجود در این سامانه امور نمایشی در استان خود را با سرعت بیشتری انجام بدهند.

در دومین روز همایش "چشم‌انداز تئاتر استان‌ها" روساء و نمایندگان انجمن‌های استان‌های کشور ضمن بازدید از پردیس تئاتر "شهرزاد" به عنوان یکی از تماشاخانه‌های تازه تاسیس توسط بخش خصوصی در تهران، با حضور در سالن شماره ۳ این پردیس در دیدار با علی اکبر عبدالعی‌زاده مدیر و سردبیر "ایران تئاتر"، در جریان ظرفیت‌های رسانه‌ای حوزه تئاتر با نگاهی به کارکردهای این سایت و آخرین تغییرات صورت گرفته در این درگاه اینترنتی قرار گرفتند. همزمان با این برنامه جلسه مشترک شورای مدیران معاونت امور هنری با معاونین امور هنری ادارات کل استان ها نیز برگزار شد.

واگذاری مدیریت مجتمع‌های فرهنگی هنری به بخش خصوصی

قاسم خسروی مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این همایش با بیان اینکه نخستین راهکار و پیشنهاد برای بهبود شرایط مجتمع‌های فرهنگی ‌هنری استان‌ها واگذاری مدیریت مجتمع‌ها به بخش خصوصی و کسانی است که صلاحیت آنها ثابت شده، گفت: درباره بحث واگذاری و تصدی‌گری مراکز هنری چند مبنای قانونی وجود دارد. ولی قبل از آن باید بدانیم که اکنون نزدیک به ۶۳۰ مجتمع یا مرکز فرهنگی داریم که از بین آنها ۴۱ مجتمع دارای تشکیلات مصوب است. به این معنی که دولت آنها را به رسمیت می‌شناسد و اعتبار دارند اما سایر مجتمع‌ها با وجود فعالیت سالیانه، تشکیلات ندارند.

خسروی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰۰ پروژه نیمه‌کاره در حال حاضر رها شده، افزود: دولت برای رفع این مشکلات تمهیداتی برای بخش خصوصی اندیشیده تا گروه‌ها هم متضرر نشوند.

خسروی مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه هدف رضایت مردم است، عنوان کرد: فعالیت‌های فرهنگی ‌هنری از آن دست فعالیت‌هایی است که نه صرف اقتصادی دارد و نه کسی داوطلب آن می‌شود. اما به هر صورت واگذاری مدیریت اولین پیشنهاد ما است.

کمک دولتی به مراکز فرهنگی از زبان مدیرکل دفتر برنامه و بودجه

سیده راحله رودکی مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز از دیگر مدیران ارشدی بود که در آخرین روز همایش دو روزه "چشم انداز تئاتر استان‌ها" شرکت کرد.

رودکی با اشاره به اعتبارات محدود وزارتخانه برای تکمیل و تجهیز مراکز فرهنگی هنری گفت: موضوع کمک‌های فنی و اعتباری هنوز به طور مشخص بررسی نشده که سال ۹۶ به چه شکل قرار است هزینه‌کرد داشته باشیم اما در سال ۹۵ قرار بر این شد که برای طرح‌های نیمه دولتی، بخشی را به صورت کمک بلاعوض یا با سود کارمزد پرداخت کنیم. این می‌تواند کمک دولتی به مراکز فرهنگی از جمله تئاتر باشد.

او همچنین با اشاره به موضوع نظارت بر تفاهم‌نامه‌های مرکز هنرهای نمایشی افزود: امسال به نتیجه رسیدیم که ناظر اداره کل هنرهای نمایشی خود آقای شفیعی باشد و ایشان بر مجموعه اعتبارات ابلاغی استان‌ها نظارت داشته باشد. یعنی شما تفاهم‌نامه‌ها را تبادل می‌کنید و مدیرکل استان مجری و آقای شفیعی ناظر اداره کل هنرهای نمایشی خواهد بود. قرار است امسال به این صورت پیش برود تا بر روند فعالیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هر استان نظارت کنیم که اعتبارات ابلاغ شده در جای خودش هزینه شود و برای مصارف دیگری جز آنچه در تفاهم نامه تصویب شده مصرف نشود.

رودکی همچنین در پاسخ به ابهام‌هایی در خصوص واگذاری مدیریت سالن‌ها و اختصاص درآمد آنها به استان و ذکر در موافقت‌نامه‌های سال بعد و اضافه شدن به سرجمع اعتبارها، گفت: در حال حاضر برخی از استان‌ها هستند که درآمدشان وصول و به خزانه واریز می‌شود و موافقت‌نامه مبادله شده به استان برمی‌گردد اما به نظرم برخی دوستان راه را اشتباه رفتند. باید حتما از طریق دستگاه‌های ملی این اتفاق بیفتد یعنی باید اطلاعات به دفتر بودجه ارائه شود و ما از سازمان برنامه درخواست کنیم که جزو درآمدهای استان قلمداد شود. بعد از اینکه واریزی‌ها قطعا اعلام شد و ما اعلامیه‌اش را دریافت کردیم موافقت‌نامه مربوطه همزمان با ابلاغ اعتبار به ستاد وزارتخانه نهایی شود و حدود ۹۰ درصد اعتبار واریز شده به خزانه به استان‌ها برگردانده شود.

او خاطرنشان کرد: این درآمدها را دولت درآمد- هزینه قلمداد می‌کند. اما حتما استان‌ها باید اطلاعاتش را به دفتر بودجه وزارتخانه بدهند؛ ضمن قانون بودجه پیش‌بینی‌های لازم انجام شده و بسترش فراهم شده است موافقت نامه مربوطه توسط ستاد وزارتخانه مبادله می‌شود و مبالغی که مربوط به هر استان است از طریق ابلاغ اعتبار به ذی‌حسابی اداره‌کل خواهد شد و در فصولی که قبلا صحبت کردیم قابل مصرف است.

نباید در را به روی اعتراض هنرمندان ببندیم

مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی در آخرین نشست همایش "چشم انداز تئاتر استان‌ها" به جمع‌بندی مسائل مطرح شده در نشست‌های این همایش پرداخت و راهکارها و نکات قابل توجهی را برای حاضران در این همایش عنوان کرد.

شفیعی ساخت پلاتوهای تئاتری را یکی از فرصت‌هایی عنوان کرد که در اختیار انجمن‌های هنرهای نمایشی است و در این‌باره گفت: این اتفاق خیلی مسئله آرمانی و نشدنی نیست چراکه قبلا در استان کرمان و یکی دو استان دیگر هم انجام شده است. در واقع باید با استانداران، اعضاء شورای شهر، شهرداری‌ها و مدیران کل گفتگو و تعامل داشت و فرصت را فراهم کرد. از این سو هم وزارتخانه آمادگی دارد که در سطح کلان پای کار باشد تا تفاهم‌نامه‌هایی را که برای ایجاد پلاتوها در مرکز استان‌ها و شهرستان‌ها نیاز است امضا شود.

مدیرکل هنرهای نمایشی ادامه داد: اگر چنانچه اماکن و مجتمع‌های فرهنگی استانی در حال احداث است و شما متوجه شدید که با کمی تغییر می‌توان آنجا را به پلاتو تئاتر تبدیل کرد با ما در میان بگذارید تا پیگیری کنیم. چرا که ساخت سالن‌های بزرگ چند منظوره خیلی برای تئاتری‌ها و حتی سایر هنرها کارگشا نخواهد بود و سالن‌های کوچک استاندارد تئاتری بیشتر به درد ما می‌خورد.

او با اشاره به لزوم پیگیری‌ها برای ساخت سالن تئاتر توسط بخش خصوصی، اضافه کرد: در تهران، مشهد و کرمان و بعضی استان‌ها این اتفاق افتاده و اگر بتوان به خوبی آن را معرفی کنید و ظرفیت‌های دولتی‌اش را برای کسانی که توان مالی آن را دارند، معرفی کنید حتما شاهد راه‌اندازی سالن‌های خصوصی خواهید بود. این سالن‌ها طی دو سه سال اخیر در تهران ساخته شده و این حد رشد داشتند. البته با اینکه نقدهایی به برخی تولیدات در تماشاخانه‌های خصوصی وارد است اما باید این جریان خود را کامل کند.

مدیرکل هنرهای نمایشی با اشاره مجدد به ساز و کار مالی عنوان کرد: تاکید می‌کنم به معاونان محترم  هنری  استان‌ها که انجمن‌های نمایشی باید بازوهای اجرایی شما باشند و فقط امکانات مالی‌تان را محدود به تفاهم‌نامه با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نکنید.

شفیعی در ادامه با اشاره به موضوع ارزشیابی و نظارت گفت: گاهی مباحث وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حوزه تولید و شوراهای هنری و مدیریت تئاتر خلط می‌شود. حتما حوزه شورای ارزشیابی و نظارت را از شورای هنری تالارها و مدیریت تالارها در اجرای تئاتر کاملا مجزا کنید. همچنین حتما اعضای شورای ارزشیابی و نظارت برای اینکه به آنها خرده وارد نشود در استان‌ها هر دو سال تغییر کنند و افراد ثابتی در آن به صورت مستمر حضور نداشته باشند.

مدیرکل هنرهای نمایشی با تاکید بر اینکه شورای ارزشیابی و نظارت باید تا جای ممکن اساس را بر تعامل با گروه نمایشی بگذارد، خاطر نشان کرد: نباید فراموش کرد که امکان اعتراض به رای شورای نظارت در استان وجود دارد و حتی امکان طرح اعتراض در شورای عالی ارزشیابی و نظارت هم هست. نباید در را به روی اعتراض هنرمندان ببندیم و باید از ظرفیتی که شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم کرده استفاده کرد.

حمایت مالی انجمن از کارهای پژوهشی تئاتر در استان‌ها

ارمغان بهداروند مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی نیز به عنوان آخرین سخنران همایش "چشم‌انداز تئاتر استان‌ها" به جمع‌بندی این همایش و مسائل مطرح شده در نشست های برگزار شده پرداخت.

بهداروند با بیان اینکه در این همایش بیشتر صحبت‌ها درباره پول، ساختمان و مسائل مالی بود، گفت: امیدوارم بعد از این در جلساتی که با هم خواهیم داشت بتوانیم درباره برخی حوزه‌های تخصصی تئاتر و امکاناتی که در مجموعه مشترک اداره و انجمن وجود دارد و کمتر در حوزه استانی پیرامون آنها صحبت شده حرف بزنیم.

مدیرعامل انجمن هنرهای با بیان اینکه در یک‌ سال و نیم گذشته از هر استانی که در آن تاریخچه تئاتر استان و کتب پژوهشی تئاتر کار شده، همگی مورد حمایت قرار گرفتند از آمادگی انجمن برای حمایت مالی از کارهای پژوهشی تئاتر در استان‌ها خبر داد.

 او همچنین خطاب به مدیران کل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: استدعا می‌کنم اگر توان و اعتمادی در این مجموعه انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها می‌بینید حداقل در بحث جشنواره‌های استانی به شکل جدی‌تری از اعضای هیات رئیسه و به خصوص رئیس هیات مدیره انجمن هنرهای نمایشی استان‌ها به عنوان دبیر یا دبیر اجرایی استفاده کنید و تخصصی کردن موضوع مدنظر باشد. اگر دبیر جشنواره‌ای رئیس انجمن هنرهای نمایشی استان باشد ما به شکل ویژه از آن حمایت کرده و به صورت پررنگ‌تری در آن رویداد حضور خواهیم داشت. البته مشروط به این است که دوستان ما تمام توان‌ خود را در بهتر برگزار کردن جشنواره به کار بگیرند.

آمادگی کانون تئاتر خیابانی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی در استان‌ها

سامان خلیلیان مدیر کانون تئاتر خیابانی نیز در این همایش در سخنان کوتاهی با اشاره به مشکلاتی که پیش از این در درج سوابق هنرمندان تئاتر خیابانی در پرونده‌های ثبت گروه‌های نمایشی وجود داشت که برطرف شده، از درج سوابق گروه‌های تئاتر خیابانی درخواست‌های ثبت گروه‌ها خبر داد.

مدیر کانون تئاتر خیابانی افزود: ردیف بودجه مشخص آموزش برای هر استانی در تئاتر خیابانی ابلاغ شده و با هماهنگی انجمن‌ها می‌توانیم اساتیدی را برای آموزش و برگزاری کارگاه بر اساس طبقه‌بندی هر استان از نظر سطح فعالیت در تئاتر خیابانی، در دوره‌های مقدماتی و تخصصی اعزام کنیم.

خلیلیان همچنین بر لزوم تعامل با شهرداری‌ها برای استفاده از بضاعت آنها برای تئاتر خیابانی تاکید کرد و از آماده شدن پورتابل تئاتر خیابانی در آینده نزدیک خبر داد.

  • 12
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش