شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳
۱۷:۴۴ - ۲۳ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۶۲۷۶
تئاتر شهر

از آغاز اجرای نمایشی با موضوع پلاسکو تا فیلم‌سازی رایگان

اخبار تئاتر,خبرهای تئاتر,تئاتر
آغاز دوره‌های جدید آموزش کارگاه فیلم‌سازی،اجرای نمایش با موضوع حادثه پلاسکو، نقد و بررسی «سد معبر»، تمدید یک تئاتر، آموزش رایگان فیلم‌سازی و... از جمله خبرهای سینما و تئاتر است.

دوره‌های جدید آموزش کارگاهی فیلم‌سازی در انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر ویژه تهران  با نام  «تجربه» از نیمه‌ی بهمن‌ماه آغاز می‌شود.

 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، این دوره‌های جدید علاوه بر آموزش دوره‌ی هفت ماهه،  مجموعه‌ای از دروس و روش‌های جدید آموزشی را نیز شامل می‌شود.

 

براساس اعلام معاونت آموزش انجمن سینمای جوانان ایران، مصاحبه با ثبت‌نام شده‌ها آغاز شده و تا پایان هفته جاری ادامه دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانید با شماره  تلفن  ۸۸۸۹۲۹۴۳-۰۲۱ (دفتر ویژه تهران) تماس حاصل فرمایید.

 

پردیس تئاتر تهران میزبان نمایش دی دار می‌شود

نمایش "دی دار"به کارگردانی و نویسندگی راضیه رفیع زاده  از ۳۰ دی تا ۱ اسفند (همزمان با ایام فاطمیه) ساعت ۲۰ در پردیس تئاتر تهران به روی صحنه می‌رود.

 

در نمایش "دی دار " که به یاد شهدای آتش نشان " ساختمان پلاسکو " به روی صحنه می‌رود، راحله شمس آبادی، علی رضا زرگوشیان، محسن ابوالفتحی، مریم علی نیا ، هلیا نصرالهی ، عسل چراغی ، نگار تقوی راد، نگین تقوی راد، بیتا اکبری ، آرزو عصمتی ، سارا یوسف گرجی، سعید جاودان به عنوان بازیگر نقش افرینی می‌کنند.

 

از دیگر عوامل نمایش دی دار می‌توان  از گروه کارگردانی هدی چاهوشی، علی رضابورقی ،مژگان زارعی برنامه ریز ، لیلا رفیع زاده طراح صحنه ، مهشاد پاکزاد دستیار  صحنه ،سید حسین طباطبایی مجری طرح ، آرزو عصمتی مدیر صحنه ، لیلا رفیع زاده و پوشاک زنان می سی  طراح لباس ، فهیمه رفیع زاده و بهاره چگینی گریم ، علی جهانبخش طراح پوستر و بروشور ، سمانه جویا عکاس، رسول رفیع زاده ویدئو و رسانه ، پویا شاطرانی  و رامین عبدالهی آهنگساز و تنظیم، رامین عبدالهی استودیو ، میکس و مسترینگ ، مرتضی ممتازیان تبلیغات، سهیلا انصاری مشاور رسانه نام برد.

 

مراسم افتتاحیه با حضور آتش نشانها و خانواده ی شهدای پلاسکو  و هنرمندان تئاتر  برگزار خواهد شد.

 

مصطفی فرماندهی آتش نشانی روز تولد ۷ سالگی دخترش ( قاصدک ) به ماموریت ساختمان پلاسکو اعزام می شود  ودر این ماموریت به شهادت میرسد،قاصدک در رویای کودکی‌اش به خیال  برگشتن پدرش کادوی مصطفی را باز نمیکند.از طرفی زهره ( همسر مصطفی ) در وسایل باقی مانده از مصطفی نامهی عاشقانه‌ای پیدا میکند ...

علاقه‌مندان برای تماشای این نمایش می‌توانند  به نشانی مجموعه پردیس تئاتر تهران در بزرگراه امام علی، اتوبان شهید محلاتی شرق، خیابان شهید شاه‌آبادی جنوبی، بعد از میدان مالک اشتر، خیابان بقایی  مراجعه کنند.

بلیت این اثر نمایشی از طریق سایت تیوال و تخفیفان قابل تهیه است.

 

"سد معبر" در فرهنگسرای ارسباران اکران و نقد می‌شود

فیلم سینمایی «سد معبر» به کارگردانی محسن قرایی یکشنبه ۲۴ دی ماه ۱۳۹۶ ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران نمایش داده شده و پس از آن با حضور عوامل نقد و بررسی می‌شود.

 

به نقل از باشگاه فیلم تهران، این فیلم که پیش از این در ۲ حضور بین المللی خود در جشنواره پوسان کره جنوبی و گلدن گلوبال مالزی موفقیت هایی کسب کرده است، داستان قاسم کارمند اداره سد معبر شهرداری را روایت می کند که برای تغییر وضعیتِ زندگیِ خود با نرگس همسرش اختلاف نظر دارد و در این مسیر با چالش مواجه می شود.

 

محسن قرایی کارگردان، بهمن کامیار تهیه کننده و جمعی از بازیگران فیلم مهمانان چهارصد و شصت و یکمین نشست باشگاه فیلم تهران هستند.‌

 

محسن قرایی (کارگردان)، سعید روستایی (نویسنده)، بهمن کامیار (تهیه کننده)، مرتضی هدایی (مدیر فیلم برداری)، سپیده عبدالوهاب (تدوین)، سجاد رحیمی (مدیر تولید)، حجت اشتری (طراح صحنه)، نگار نعمتی (طراح لباس)، سعید بجنوردی(مدیر صدابرداری)، حسن ابوالصدق ( صداگذاری)، رضا مرتضوی (موسیقی)، محمود دهقانی (طراح چهره پردازی)، میثم محمدی (مشاور رسانه ای و روابط عمومی)، حامد بهداد، باران کوثری، نادر فلاح، اکبر رحمتی، آوا شریفی، عرفان ناصری، مرتضی آقاحسینی، بهرام سروری نژاد، سجاد رحیمی، غلامعلی رضایی، فتح الله طاهری، مهدی میری و نگار عابدی، علیرضا کمالی، گیتی قاسمی، حسام محمودی و محسن کیایی جمعی از عوامل و بازیگران این فیلم هستند.

 

علاقه‌مندان برای حضور دراین نشست می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه و یا با شماره‌های ۲۰- ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.

 

نمایش «تب سرد روی پیشانی داغ » تا ۲۷ دی ماه تمدید شد

نمایش « تب سرد روی پیشانی داغ » نوشته علی حاتمی‌نژاد و به کارگردانی حسن عابدی به دلیل استقبال مخاطبان تا ۲۷ دی ماه تمدید شد.

 

«تب سرد روی پیشانی داغ» داستان نازی و کیوان است که تصمیم گرفتند تا با دعوت شبانه از دوستانشان خبر جدائیشان را اعلام کنند. آنها دلیل جدایی‌شان را خستگی از هم میدانند.شب میشود اما...

 

پیام دهکردی، عارفه لک ، فرشاد فهیمی، باران شادپوری بازیگران این نمایش هستند.

 

وحید لک (مجری طرح و مدیر تولید )، محمد صمدی ( دستیارکارگردان)، پیام نیکخواه( عکس)، سعید حسنلو(طراح صحنه و نور )، میلاد نظیفی(دستیار صحنه )، جعفر حجازی (طراح صدا و جلوه های بصری)، عارفه لک(طراح لباس)، طراح پوستر و بروشور (طراح پوستر و بروشور)، الهه حاجی زاده (مشاور امور رسانه)،امیر علی پریز (مدیر هماهنگی و اجرا ) ، کامران سیف الله (تصویر بردار و تیزر ) دیگر عوامل این نمایش هستند.

 

«تب سرد روی پیشانی داغ» تا ۲۷ دی ماه ساعت ۱۸ در سالن سایه مجموعه تئاتر شهربه روی صحنه میرود. 

 

اولین مدرسه سینمایی آنلاین

اولین مدرسه سینمایی آنلاین (مجازی) ایران با هدف اشاعه و توسعه آموزش علوم سینمایی و هنری با مساعدت و حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند تن از هنرمندان تاسیس شد تا زمینه ساز ایجاد شرایطی ویژه برای علاقه مندان به سینما باشد.

 

 در شرایطی که بخش زیادی از امکانات آموزشی مشخصا در پایتخت متمرکز شده و میزان دسترسی به امکانات برای علاقه مندان و فعالان حوزه سینما در برخی شهرستان ها به نسبت تهران بسیار محدود است. مدرسه آنلاین خط سوم هنر موقعیتی را فراهم کرده تا تمامی علاقه مندان به این حرفه از اقصی نقاط کشور بتوانند در شرایط یکسان و بصورت زنده  از دانش استادان و بزرگان دنیای سینما بهره بگیرند.

 

 

خط سوم هنر با شعار آموزش بدون مرز قصد دارد هر فصل در یکی از شاخه‌های حوزه سینما تعدادی از علاقه مندان را به صورت رایگان آموزش دهد این طرح هر فصل در یکی از استان های ایران برگزار خواهد شد. در قدم نخست از علاقه مندان به حوزه سینما در استان سیستان و بلوچستان ثبت نام به عمل می‌آید. این طرح رایگان، در ادامه به سایر استان های کشور خواهد رفت.

 

به همین منظور داوطلبان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به ادرس College.tsoa.ir مراجعه کنند.

 

 

خط سوم هنر فارغ از رسالت آموزشی خود در نظر دارد از هنرجویان مستعد در حوزه فیلمسازی حمایت کند و سالانه بخشی از تولیدات عرصه فیلم کوتاه را به فعالان این مدرسه اختصاص دهد.

 

پیش از این خط سوم هنر از گروه موسیقی سنتی منتخب ایرانی در بزرگترین رویداد فرهنگی هنری کشور مکزیک حمایت کرده بود. اقدامی که بسیار مورد توجه مردم و سفیر ایران در مکزیک قرار گرفت.

 

 

کمال تبریزی، جواد نوروزبیگی، پرویز آبنار، حمیدرضا بیدقی، فرشاد عسگری کیا، امیرحسین سیاح و...از هنرمندانی هستند که در این مجموعه فعالیت خواهند داشت.

 

نشستی سینمایی با حضور محمد چرمشیر

پنجشنبه ۲۸ دی ماه، در ساعت ۴ بعد از ظهر، موسسه فرهنگی آپ آرت مان میزبان محمد چرمشیر است تا فیلم «بازمانده روز (The Remains of the Day) به نمایش درآید.

 

این فیلم درامی است که در سال ۱۹۹۳ به کارگردانی جیمز آیوری و بر پایهٔ رمانی با همین نام از کازو ایشی‌گورو ساخته شد.

 

این فیلم موفق شد در ۸ رشته از جمله بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول زن برای بازیِ اما تامسون و بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازیِ آنتونی هاپکینز نامزد دریافتِ جایزه اسکار شود. بعد از تماشای فیلم محمد چرمشیر، نویسنده، نمایشنامه نویس و منتقد هنری که سال هاست روی آثار ایشی گورو تمرکز داشته است به نقد و بررسی این اثر می‌پردازد.

 

کازوئو ایشی گورو، برنده نوبل ادبیات ۲۰۱۷، در اولین واکنش به کسب این جایزه گفت: اول فکر کردم خبر جعلی است آن هم در این دوره زمانه خبرهای ساختگی! امیدوارم برخی از مضامینی که درباره آنها در کارهایم نوشتم درباره تاریخ، شیوه و روش کشورها و رفتاری که مردم دارند بتواند کمک کند به حال و هوای این روزهای بشریت، زیرا ما وارد دوره‌ای نامشخص از تاریخ جهان شده‌ایم.

 

این سلسله برنامه بر روی آثار ایشی گورو در ادامه نشست قبلی ( پنجشنبه ۱۱ آبان ماه)، برگزار می شود. در جلسه گذشته با محمد چرمشیر به تماشای فیلم هرگز رهایم مکن (Never Let Me Go) به کارگردانی مارک رومنک محصول سال ۲۰۱۰ انگلستان که بر اساس رمانی به همین نام، نوشته کازو ایشی‌گورو در سال ۲۰۰۵ ساخته شده‌است، نشستیم.

 

نشستی سینمایی با حضور ناصر فکوهی

سیزدهمین نشست از برنامه ی«شنبه‌های سینما و فرهنگ» در موسسه بهاران با سخنرانی ناصر فکوهی درباره فیلم«دکتر استرنجلاو» اثر استنلی کوبریک برگزار می‌شود.

 

سیزدهمین نشست از برنامه‌ی«شنبه‌های سینما و فرهنگ» در موسسه بهاران برگزار می‌شود.

 

در این برنامه، فیلم «دکتر استرنجلاو» اثر  استنلی کوبریک به نمایش درخواهد آمد و پس از آن ناصر فکوهی درباره این فیلم سخنرانی می‌کند.شاهکار استنلی کوبریک، یک کمدی خیالین است که در آن پایان جهان با یک جنگ اتمی ترسیم می‌شود.  

 

«ناصر فکوهی» در تحلیل خود موقعیت جهان را در هنگام ساخته شدن این فیلم و موقعیت کنونی جهان را بیش از نیم قرن پس از نمایش آن، در چارچوب یک برخورد هسته‌ای و احتمال نابودی جهان و یا آسیب خوردن جدی به آن، با یکدیگر مقایسه می‌کند تا نشان دهد چگونه کوبریک با نبوغ خود، جهان بینی عمیقی را در فیلم عرضه می‌کند، کاری که در سایر فیلم های او نیز مشهود است.

 

این برنامه روز شنبه ۲۳ دی ماه از ساعت ۱۷:۳۰ الی ۲۰:۳۰ در موسسه بهاران واقع در نشانی تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از زرتشت، روبروی پمپ بنزین، کوچه نوربخش، پلاک ۲۱ برگزار می‌شود.

 

طبق اعلام این سلسله نشست‌ها با همکاری گروه انسان شناسی و فرهنگ، موسسه مطالعات فرهنگی بهاران و موسسه پلک تهران در محل موسسه بهاران برگزار می‌شود.

 

 

 

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش