سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳
۰۹:۱۱ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۱۶۸۰
رادیو و تلویزیون

همه چیز درباره «آنام» سریال جدید شبکه ۳

سریال آنام,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

سریال تلویزیونی «آنام»، به کارگردانی جواد افشار از امشب روی آنتن شبکه سه خواهد رفت. این مجموعه اجتماعی خانوادگی، در ۴۰ قسمت ۴۰ دقیقه ای ساخته شده و در قالب سریال شبانگاهی شبکه سه، از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۲۰:۴۵ روی آنتن می رود. بازپخش «آنام» ساعت ۱:۳۰ بامداد، ۹:۳۰ و ۱۴ بعدازظهر روز بعد است.

 

داستان از چه قرار است؟

نام مجموعه، از قهرمان قصه آن به نام آنام گرفته شده که به دغدغه هایی مادرانه، مسائل زندگی وی، خانواده و شهرش اشاره دارد. این سریال دهه فجر هم در گونه اجتماعی خانوادگی جای گرفته است. از نقاط جذاب این مجموعه می توان به اتفاق افتادن داستان این سریال در لوکیشن های سرسبز شهر آذربایجان شرقی و روستای نوج ده سفلی در نزدیکی شهرستان کلیبر و نیز طبیعت ارسباران و روستای نوج ده اشاره کرد.

 

بازیگران چه کسانی هستند؟

سریال «آنام» در دو مرحله تولید شده که بخش نخست آن در آذربایجان شرقی و با حضور هنرمندان محلی شاخص آذربایجانی تصویربرداری شده است و این نکته از نقاط قوت و جذاب این مجموعه محسوب می شود. مرحله دوم مجموعه نیز در پایتخت می گذرد و بی تردید حضور چهره نامداری چون گلچهره سجادیه، بازیگر برنده سیمرغ را باید از درخشان ترین نکات این مجموعه برشمرد. شبنم قلی خانی دیگر بازیگر اصلی سریال است که سال گذشته مجموعه تلویزیونی پرمخاطب «هشت ونیم دقیقه» را روی آنتن تلویزیون داشت.

 

عبدالرضا اکبری، سیروس گرجستانی، فریبا متخصص، مجید واشقانی، علیرضا شجاع نوری، لاله مرزبان، سیامک صفری، امیر دلاوری، سامیه لک، کوروش زارعی، ناصر هاشمی، خسرو شهراز و کاظم بلوچی از دیگر بازیگران این سریال هستند. نکته جالب این مجموعه، بازگشت سامیه لک با این سریال، سال ها پس از سریال پربیننده «مرگ تدریجی یک رویا» است.

 

کارنامه قابل قبول کارگردان

جواد افشار را باید یکی از سریال سازان باسابقه و پرکار تلویزیون برشمرد که سال گذشته هم سریال پرمخاطب «برادر» را ویژه ماه مبارک رمضان روی آنتن شبکه دو سیما داشت. «برادر» با وجودی که متهم به شعاری بودن می شد، اما توانست در رقابت «سین مثل سریال» نامزد بهترین مجموعه تلویزیونی از نگاه مخاطبان شود. تماشاگران پروپاقرص جعبه جادویی، او را با کارهای برجسته ای از جمله «کیمیا» و «مادرانه» هم می شناسند.

 

   نکته سریال های بی مناسبتی!

نکته جالب توجه درباره سریال های جدید تلویزیون، پخش مجموعه هایی است که به جز یکی، (آن هم نصفه و نیمه) سنخیتی با دهه فجر انقلاب اسلامی ندارند. قرار است از ابتدای هفته آینده، در کنار «آنام»، مجموعه جدید اجتماعی و خانوادگی «هست و نیست» و نیز نسخه کوتاهی از مجموعه «ایراندخت» با عنوان «ستارخان» روی آنتن شبکه های دو و یک بروند. به جز «ستارخان» بقیه این سریال ها که در دهه فجر هم پخش می شوند، ارتباطی با این مناسبت ندارند و اتفاقاً «ستارخان» هم درباره انقلاب مشروطه است که می توان آن را با اغماض، سریالی «مناسبتی» تلقی کرد.

 

دیگر سریال های مناسبتی تلویزیون، مانند «رنج پنهان» و «تاریکی شب، روشنایی روز» همچون سریال های مناسبت های محرم و رمضان، به موقع به پخش سیما نرسیدند. با وجودی که تمهیداتی مانند استفاده از دو کارگردان برای پیشبرد سریع کار در نظر گرفته شده بود. گویی قرار است از این به بعد شاهد بدعت تازه پخش سریال های مناسبتی بی مناسبت! در رسانه ملی باشیم. ایامی که بینندگان تلویزیون آن را در سال های گذشته با مجموعه های آبرومند «انقلاب زیبا» و «پروانه» به خاطره دارند.

 

سارا صالحی

 

 

khorasannews.com
  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲۵
در انتظار بررسی: ۳۸
غیر قابل انتشار: ۳۶
جدیدترین
قدیمی ترین
خیلی عالی بود ممنون
خیلی فیلم خوبی بودواقعا دستت دردنکندچراچون همانطوری که یک خانواده پولداری بچه دارنمی شودومی خواهدباپول بچه خانم دیگری راببردکه خودش وزنس دراسایش باشندولی به فکران خانمی که فرضکن فقیروشایدنتواندخرجی ان بچه رابدهدولی بعدازمدتی که بچه راندیدجگرش خورده می شودچون ان بچه پره ای ازجگران مادرهست به بعضیهافهمانداگربچه می خواهیدوارزوی بچه داریدبرویدقسمت ناباروری بچه بکارید
مسخره بود واقعا
خیلی عالی هست در بین همه فیلم ها فقط نمونه است یاشاسین آذربایجان
به نظر من سریال درهم برهمی بود و همش غم بود به زور غم و تراژدی و موسیقی حزن آلود به زور به خورد مردم دادن
عالی بودواقعاعالی بود
سلام خانواده ما بیننده سریال آنام بود ولی اگر میدونستم قراره اینقدر تلخ تموم بشه هیچ وقت نمیگذاشتم خانواده ام این سریال رو نگاه کنه چرا همش غم و غصه چرا نباید مارال سلطانی زنده میموند و دخترش رو میدید و به کارهای کارخونه و کارگرها سر و سامون میداد و حق کبیر و کف دستش میگذاشت اقای افشار عزیز ممنون از زحماتتون اما فکر نمیکنید این مردم غم و غصه به اندازه کافی دارند و دیگه بسته اشک ریختن خوبه که یک مقدار شجاعت و تلاشهاشون رو به مردم نشون بدیم مارال میتونست با شجاعتش با تلاشش درس بزرگی به همه مردم بده درس ایستادگی درس مقاومت که در کمتر سریالی دیده شده ما ۶۲ قسمت هر جا بودیم خودمون رو به پای تلویزیون نرسوندیم که اخرش با اشک بلند بشیم من دو قسمت اخر رو اجازه ندادم دخترم نگاه کنه چون میدونستم تاثیر بدی روی روحیه اش میگذاره موفق باشید
سلام خانواده ما بینن...
خوب نظر شما درسته خودم هم همین نظورو دارم که باید خوب تموم میشد اما اگه قرار بود خوب تموم میشد که همه سریال ها مثل هم بود درواقع اگه میخواستن خوب تمومش کنن که سریال تکراری بود و دیگه هیجانی نداشت بیننده همون اول موضوع رو میفهمید و آخر داستان این سریال رو هم متوجه میشد و داستان جالب نمیشد ممنونم که نوشته های من را خواندید
بسیار زیبا بود مخصوصا قسمت آخر وقتی آرزو میاد سر خاک مادرش
بسیار زیبا بود مخصوص...
یک تراژدی واقعا غم انگیزی بود که همه را ماتم زده کرد
بسیار زیبا بود مخصوص...
خیلی عالی بود
خیلی مسخره بود آقای افشار لطفا دیگه هیچوقت فیلم درست نکن
خیلی خیلی مسخره بود .این چه فیلمی بود واقعا مسخره بود لطفا آقای افشار دیگه اصلا فیلم درست نکنید.
ببخشیدا بعضی وقتها در هنگام پخش فیلم یه جورایی به شعور آدم توهین میشه
عالیه د رست نگاه کنی زیباست
حیف اون فضای سرسبز که این فیلم مسخره رو توش بازی کردن
بنظر من سریال انام بهترین سریال از نظر من است من که خیلی دوسش دارم
اصلا جالب نبست
اصلا جالب نبست...
گه بخور
الان ۴۲ قسمت ازش پخش شده چطور میگید ۴۰ قسمته?
الان ۴۲ قسمت ازش پخش...
میگن ۶۵ قسنته
بهتر است با تنوع فرهنگی کشورت آشنا بشی هموطن تضمین تنوع متقابل یک اصل است
این سریال آنقدر سخیف و بی ارزشه که به هیچ عنوان ارزشی برای مخاطب قائل نیست و این آقای کارگردان واقعا یا میدونه چه مزخرفی داره به خورد خلق ا.. میده یا سوادش بیشتر از این نیست!..
خاک تو سرشون با اسم نتخاب کردن رو کارکترشاون
خاک تو سرشون با اسم ...
مگه اسماشون چه عیبی داره؟ لطفا جاب بده
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش