یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۰:۱۸ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۷۴۲
رادیو و تلویزیون

در حاشیه تغییر مدیر شبکه سوم سیما؛

گمانه زنی ها درباره انتصاب فامیلی در مدیریت «شبکه سه»

علی فروغی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

انتصابی به نام جوانگرایی و به کام یک جریان خاص صورت گرفت و هفته گذشته با انتشار یک خبر به پایان رسید.پورمحمدی از شبکه سوم سیما رفت و جای خودش را به فروغی جوان داد؛ خبری که باعث خوشحالی طرفداران یک جریان خاص و البته تعجب بسیاری از فعالان حوزه رسانه، اهالی فرهنگ و هنر و سیاست شد. موضوعی که به نظر می رسد از به کارگیری سیاستی جدید در رسانه ملی خبر می دهد و پای دانشگاه مدیر ساز ایران را بیش از پیش به مدیریت صدا و سیما باز کرده باشد.

 

روزنامه قانون در بهمن سال گذشته از خیزش نرم شخصی به نام علی فروغی، رييس سازمان بسيج صدا و سيما که در قالب یک برنامه ساز پای خود را به صدا و سیما باز کرد و در مدتی کوتاه به ریاست بسیج صدا و سیما رسید خبر داد که می خواهد به ریاست سازمان صداوسیما برسد. خبری که عده ای به خاطر انتشارش به روزنامه تاختند و تهديد به شكايت كردند. حال در کمتر از یک سال از انتصابش به این سمت، با حفظ سمت رییس شبکه سوم سیما شد تا خیز او برای رسیدن به ریاست سازمان صدا و سیما منطقی تر به نظر برسد.

 

پله هایی که طی نشد

اما علی فروغی کیست و چگونه خود را به ریاست یکی از مهم‌ترین شبکه های صدا و سیما رسانده است؟ علی فروغی اصل پیش از اینکه جای پورمحمدی را در مدیریت شبکه سه بگیرد، ريیس مرکز بسیج صداو‌سیما و مدیر مرکز تخصصی معاونت فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج مستضعفین بود. او از سال ۹۵ ريیس مرکز بسیج سازمان صداوسیما شده و به گزارش «باشگاه خبرنگاران جوان»، با حفظ سمت مسئولیت جدید را بر عهده گرفته است.

 

فروغی فارغ‌التحصیل کارشناسی‌ارشد حقوق عمومی دانشگاه امام‌ صادق(ع) است؛ دانشگاهی که به گفته برخی از نزدیکان مرحوم آیت ا... مهدوی کنی قرار بود تولید مدیر برای کشور کند. در سابقه مسئولیت‌های مدیر تازه‌رسیده شبکه سه، قائم‌مقامی بنیاد اندیشه‌های امام در نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، فرماندهی پایگاه بسیج، عضویت در شورای معارف صدا و نیز شورا‌های عالی فیلم، پویانمایی و شورای عالی کتاب بسیج نیز به چشم می‌خورد. علی فروغی، سردبیری برنامه‌های مختلف راديویی و تهیه‌کنندگی و کارگردانی چند مستند تلویزیونی را نیز در کارنامه دارد كه با رشته دانشگاهي وي هيچ ارتباطي ندارد.

 

گمانه زنی ها درباره یک انتصاب فامیلی

برخی رسانه های کشور از ارتباط فامیلی فروغی با غلامعلی حداد عادل، رییس پيشين مجلس شورای اسلامی و رییس فعلی بنياد سعدی خبر می دهند. بنا بر این گمانه‌زنی ها، فروغی خواهرزاده همسر حداد عادل است و برخی از رسانه ها انتصاب او به ریاست شبکه سوم سیما را بی‌ارتباط با این موضوع نمی دانند.

 

حاشیه های یک مستند

یکی از مستنداتی که زمان مدیریت فروغی در بسیج صداوسیما به کارگردانی مهدی نقوی ساخته و با حاشیه‌های فراوانی همراه شد، «خارج از دید» بود. موضوع این مستند روایت انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸ و حوادث پس از آن بود که از پنجم تا نهم دی سال گذشته هرشب روی آنتن شبکه سه سیما رفت. شب نهم دی‌، در‌حالی‌که قرار بود پنجمین قسمت از این مستند ۱۰قسمتی پخش شود، پخش نشد. پس از این اتفاق، روزنامه «صبح‌نو» مدعی شد سیدمرتضی میرباقری، معاون سیمای سازمان صداوسیما، دستور توقف پخش این مستند را داده است. دو روز قبل از توقف تولید این مستند، یعنی هفتم دی‌، اعتراض‌هایی در مشهد رخ داده بود.

 

برخی دلیل توقف پخش را همین اعتراض‌ها دانستند. محسن یزدی، مدیر مرکز مستند حوزه هنری، در یادداشتی به توقف پخش مستند «خارج از دید» از رسانه ملی انتقاد کرد و گفت: «این مستند ‌یک‌باره از کنداکتور حذف می‌شود، علتش هم لابد چیزی جز شلوغی‌های اخیر نمی‌تواند باشد؛ اما با چه‌استدلالی؟ کسی نمی‌داند». ادعایی که بی‌اساس هم نبود و با پخش دوباره خارج از دید در ۲۷ دی، همزمان با فروکش‌کردن اعتراض‌ها، بر صحت آن افزوده شد. با ادامه پخش خارج از دید حواشي آن نیز ادامه یافت.

 

ارتباط با تهیه کنندگان صدا و سیما

بنابر شنيده‌هاي «قانون»، فروغي‌اصل در مدتي كه در صدا و سيما بوده با تهيه‌كنندگان برنامه‌هاي تلويزيوني، رابطه دوستانه‌اي برقرار كرده است؛ به گونه‌اي كه حتي گفته مي‌شود برخي از سوژه‌هاي برنامه‌ها با پيشنهاد او روي آنتن رفته و بررسي شده‌اند. این موضوع را می توان اینگونه تحلیل کرد که فروغی در زمان ریاستش بر سازمان بسیج صدا و سیما در حال گذراندن کارآموزی برای ورود به عرصه مدیریتی سازمان صدا و سیما بوده و حالا دیگر او نه به عنوان یک پیشنهاد دهنده که به عنوان یک تصمیم گیر قرار است شبکه سوم سیما را آنگونه که فکر می کند ،اداره کند.

 

جوانگرایی یا ...؟

خبر انتصاب فروغی به ریاست شبکه سوم سیما و جایگزینی او به جای علی اصغر پورمحمدی باعث خوشحالی رسانه های یک جریان سیاسی خاص شد. اما در کنار خوشحالی این رسانه ها سوالی که برای بسیاری از فعالان رسانه ای و کاربران شبکه های اجتماعی پیش آمده این است که فروغی با چه سابقه ای به ریاست شبکه سوم سیما كه مهم‌ترين شبكه سيما نيز محسوب مي‌شود، رسید. یکی از کاربران شبکه های اجتماعی درباره این انتصاب نوشته است که«علی فروغی مدیر جدید شبکه سوم سیما، دانشجوی ورودی ۸۶ دانشگاه امام صادق(ع) است و با فرض ممتد خواندن تحصیلات وی تا مقطع کارشناسی ارشد، او سال ۹۲ از این دانشگاه فارغ التحصیل شده است».

 

این کاربر با این مقدمه نوشته است که اگر با فرض اینکه فروغی بلافاصله به خدمت سربازی رفته باشد، سال ۹۴ او خدمتش را به پایان رسانده و اگر همان سال هم به استخدام صدا و سیما در آمده، چگونه او در طول سه سال به ریاست یکی از مهم‌ترین شبکه های سیما رسیده است؟!

 

استاندارد های دوگانه برای جوانگرایی

در حالی رسانه های اصولگرا از انتصاب فروغی به عنوان یک جوانگرایی در سازمان صدا و سیما خوشحالند که این رسانه ها در چند ماه گذشته به شیوه‌های مختلف علیه برخی مدیران جوان تحصیلکرده در بهترین دانشگاه های دنیا ایستادند و انواع اتهامات را به سمت آن ها روانه کردند. استاندارد دوگانه ای که باعث می شود جوانان تحصیلکرده کشور از بازگشت به کشور و قرار گرفتن در عرصه های مدیریتی بترسند و فردی مانند فروغی با کمترین تجربه و تخصص به ریاست یک شبکه مهم در رسانه ملی می رسد و موجب خوشحالی این رسانه ها می‌شود.

 

یک فتح دیگر برای پایداری

نکته ای حائز اهمیت درباره انتصاب فروغی، فتح گام به گام و سنگر به سنگر شبکه های صدا و سیما و مناصب مهم تصمیم گیری در صدا و سیما توسط حامیان جبهه پایداری است. بعد از راه اندازی شبکه افق گام های این جریان برای دست درازی به شبکه های قدیمی صدا و سیما آغاز شد و حالا این جریان موفق شد بعد از فتح سنگرهای معاونت سیاسی و معاونت برون مرزی و مدیریت و تصدی چند شبکه داخلی و خارجی، به مدیریت شبکه سوم سیما هم دست پیدا کند.

 

پله پله تا ریاست سازمان

بر اساس شنیده‌ها ، فروغی قرار نیست در شبکه سوم سیما بماند و او بعد از سازماندهی این شبکه و بعد از کسب تجربه مدیریت یک شبکه، یکی از گزینه های احتمالی ریاست سازمان صدا و سیما خواهد بود. این به آن معنی است که گام های او برای رسیدن به ریاست سازمان صدا‌و‌سیما و کسب تجربه در حوزه مدیریتی یک به یک در حال طی شدن است؛آماده سازی مدیر جوانی که شاید به عنوان جوان‌ترین مدیر تاریخ صدا و سیما به ریاست رسانه ملی برسد.

 

و این رسانه ملی دوست نداشتنی

به نظر می‌رسد مدیران سازمان صدا و سیما مغلوب تصمیمات بدنه خود هستند. مدیران این سازمان از ضرغامی و سرافراز گرفته تا علی عسگری قدم در راه تصمیمات بدنه خود می‌گذارند. عبد ا...ناصری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره مدیریت مدیران در سازمان صدا و سیما در مصاحبه ای به با روزنامه ایران گفته است که« در سال ۸۶ با آقای ضرغامی جلسه گذاشتیم و از ایشان خواستیم که در صداوسیما تغییراتی را در سیاستگذاری‌ها ایجاد کند اما ایشان با وجود وعده‌هایی که به ما داد، نتوانست این رویکرد را تغییر دهد؛ چون مدیریت او نیز بر صداوسیما تشریفاتی بود».

 

صدا و سیما هر روز مخاطبانش را بیشتر از دست می دهد و به رسانه ای برای یک جریان خاص افراطی تبدیل می شود. سیاستی که دیگر نه از رسانه اثری خواهد گذاشت و نه از ملی بودن آن. باید دید روند تغییر سیاست های صدا و سیما تا چه زمانی و به چه سمتی پیش خواهد رفت. اینکه صدا و سیما به سمت مردمی و غیر جناحی شدن پیش خواهد رفت یا تسخیر توسط یک جریان سیاسی، سوالی است که باید در ماه های آینده منتظر جوابش ماند.

 

 

ghanoondaily.ir
  • 328
  • 44
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴۹
در انتظار بررسی: ۷۶
غیر قابل انتشار: ۷۷
جدیدترین
قدیمی ترین
متاسفم برای کشوری که فقط به فکر ژن خوب هستن و بقیه اگه حتی دانش کافی هم داشته باشن باید سابقه داشته باشن سابقه هم بخوای باید تحصیلات عالی داشته باشی خخخخ
من از روییدن خار سر دیوار دانستم که نا کس، کس نمگردد بدین بالا نشینی ها فروغی یادت باشه عادل باید باشه
ازاین اقدام شجاعانه ی این جوون میشه فهمید که ایشون لیاقت ریاست سازمان صدا وسیما هم دارن ...آقایان منتظراز این بالاتر هم باشن
به فامیل هیچ ربطی نداره شما دارید تهمت میزنید این اقا لایق بوده مدیر شده بعضیا حسودن....
به فامیل هیچ ربطی ند...
یاد مهرداد بذرپاش افتادم یه لحظه.اخی...چه جنسی داره ژنشون؟!؟!؟
به فامیل هیچ ربطی ند...
چراخیلی هم ربط داره طرف ژن خوبه
به فامیل هیچ ربطی ند...
از کمالات ایشان مشخص است برادر
علی فروغی هرکی هستی باش تا اموراتت بگذره فقط خودتو بین مردم و برنامه نود نزار که عاقبت خوبی برات نداره حساب کن حداقل ده میلیون نفر متنفر باشن ازت ،دنیا و عادل فردوسی پور،جانم فدای عادل از نوع فردوسی پورش
البته این انتصاب کاملااتفاقی واز روی شایسته سالاری بوده همانگونه که بطور کاملااتفاقی پسر خاله ایشان یعنی آقازاده ی جناب حدادعادل هم چندهفته پیش به جمع شورای اندیشه ورزی شبکه سه وبطور اتفاقی شوهر خواهر جناب فروغی به سمت دبیرستادبزرگداشت چهل سالگی انقلاب منصوب شدندعنایت میکنیدفامیل بازی اصلا معلوم نیست
تا زمانی فامیل بازی در کشور باشد به هبجا نمیرسیم
مملکت گل و بلبل
علی فروغی تازه به دوران رسیده . ما عاشق برنامه نود هستیم . انقدر خودتو منفور نکن با این کارها
این تشکیلات همش فامیل بازی است
باسلام... بنده لیسانس عمران دارم هم اجرا و هم نظارت هرجایی ک میرم یا میگن کی فرستادتت یا سابقه کار بالای ۵ سال اون وقت این اقا کی درسشو خوند کی خدمت رفت کی سابقه پیدا کرد ک ب اینجا رسید واسه مسولین کشور متاسفم حق کشی تا کی
ای بابا تا دلت بخواد از این انتصابات فامیلی توی دولت اصلاحات زیاده که این انتصابات به طور مستقیم به معیشت مردم بستگی داره اما نمیدونم چرا کسی نرفی از این انتصابات نمیزنه
ای بابا تا دلت بخواد...
صدا سیما یه نهاد مستقل هست و هیچ ربطی به دولت نداره
خواهرزاده همسر حداد یعنی پسر باجناق. مگه باجناق فامیل میشه؟؟؟؟ ضمنا عملکرد مهمه.زود قضاوت نکنیم
خواهرزاده همسر حداد ...
احسنت
خواهرزاده همسر حداد ...
دوست عزیز....در پاسخ به جمله آخر شما(ضمنا عملکرد مهمه.زود قضاوت نکنیم)..باید بگم که شما یکبار دیگه متن اصلی خبر رو بخونید و کمی هم قبل اضهار نظر فکر کنید..اینکه این جمله در ذهن شما نقش بسته و همه جا این جمله رو تکرار میکنید..تاثیر همین حرفهایست که از برنامه های مختلف صدا و سیما شنیدید...یعنی اینجوری بگم که تا شما بخواهید صبر کنید که عملکرد رو ببینیددیگه کار از کار گذشته و شما هم همیشه منتظر یه عملکرد خوب میمونید...این جمله زیبای شما تو خیلی جاها کاربردی نداره...و فقط یه حرف خیلی شیک و معنویه...شرایط درج شده در خبر بالا گویای خیلی از مسایله ..حالا شما اگه دوست دارید بازم منتظر عملکرد ایشان بمونید...در ضمن من هیچ توهینی به جناب فروغی نمیکنم..در کل سیستم شرایط انتخاب مدیر به همین ترتیبه و در ایران تنها چیزی که در مدیریت به درد نمیخوره تجربه و آگاهی به کاره...چون یکسری عوامل پایین دستی هستن که استخون ترکونده و با تجربه اند و همیشه همه کارهای لازم رو انجام میدن و بعد به کام جناب مدیر مجموعه میرسه.... از این دست مدیران تو کشور کم نداریم..و در آخر به قول جناب رییس جمهور الی برکته الله....
آقای فروغی چرا شبکه ورزش اچ دی نشده چرا تا کی کیفیت تصویره افتضاحه شبکه ورزش رو باید تحمل کرد آقای فروغی کی شبکه ورزش اچ دی خواهد شد کی
گل بود به سبزه اراسته شد !!!!!!
خواهرزاده حدادعادل که تازه ازخدمت اومده رو اوردن کردنش معاون شبکه ۳ بعد ۶ ماه هم شده مدیر شبکه ۳ معنی پله پله پیشرفت وترقی هم فهمیدیم این همه استاد و انسان های کاربلد وباسابقه کار مفید وبالا ومرتبط باتحصیلات توخود همون صداسیما هست این درسته که خواهرزاده حدادعادل که تازه از خدمت اومده یه انگشتر بندازه دستش با یکم ته ریش بشه مدیر شبکه ۳ صداسیما
این فروغی حالش خوش نیست اومده تو برنامه حالا خورشید داره میگه شبکه سه از بی بی سی بهتر است
اصولا افرادی که جزو حزب اصلاحات هستند اگر از کس و کار خودشون رو مسندها ننشینند حالشون بد می شه و فرد رو زیر سوال می برند. حالا اگه کوچکترین نسبتی با حزب اصولگرا داشته باشه یا از جنس سپاه و بسیج باشه که دیگه کهیر می زنند و براش اینجوری حاشیه سازی می کنند. یه کم خدا رو در نظر بگیریم و دیگران رو قضاوت نکنیم
معنی جوانگرائی رو هم فهمیدیم!! فامیل بازی به اسم جوان گرائی!!! وادی هنر جای بی هنران نیست!!!!
معنی جوانگرائی رو هم...
دیگه وقتی پسرخاله همسر بعضیا باشی همین میشه دیگه
حق شون نیست پولش کفتش بشه
ای کاش تمام جوانان ایران زمین چنین شانسی داشته باشند البته که ندارند ایشان كی خدمت سربازی رفت و کی مدیر شد همین شده که عده ای بی سواد بر ملتی متمدن حکومت دارند
خواهرزاده حداد عادله دیگه
خواهرزاده حداد عادله...
خواهرزاده همسر حداد عادل یعنی فامیل بازی؟ اگه پسر یا دختر خودش بود یه چیزی.
نظرات احمقانه هواداران مدیر نادان و جدید را خواندم و بیشتر به نا اهلی و بی کفایتی وی می بردم.
نظرات احمقانه هوادار...
از شخصیت شما معلوم شد که طرز فکرتون چیه. وقتی مخالفین نظرتون رو احمق میدونید پس نباید انتظار دلیل سنجیده ای برای حرفاتون داشته باشیم
نظرات احمقانه هوادار...
ممنون از بیانات منطقی و استدلال های گهربار و بصیرت افراز شما. حرف منطقی نمی زنی، حداقل کمتر فحش بده
انتساب فامیلی که گمانه زنی بود. ربطش به جبهه پایداری که گمانه زنی بود. تنها چیزی که من فهمیدم رییس بسیج صدا و سیما بودن بنظرتون نقطه ضعف بود. وگرنه تا کسی چندین سال بخواد از اون تجربه های نچندان جالبی که مدنظرتونه کسب کنه، شده یک پیرمرد محافظه کار نگران شهرت و پول و مقام.خب ما که اونا رو نمیخواهیم. پس اگر در هر جایی که بوده در مدت کوتاهی خوب کار کرده باید بهش فرصت داد.
انتساب فامیلی که گما...
معلومه خودتم یه لومپنی هستی مثل اون
معلومه خودتم یه لومپ...
مخاطبان شبکه ۳بعدازپخش نشدن برنامه نودبه کمترازنصف شده ،مردم آقای فروغی باعث شده سراغ شبکه های بیگانه بروندمشوق مردم بوده ایشان برای شبکه های اون برمرزی بااین سیاست غلط فردوسی پوربافسادفوتبال مبارزه میکنه شایدهم اقوام ایشان دلال فوتبال باشندتوجامعه این حرفازده میشه درباره ایشان فردوسی پوربایدسریع برگردبابرنامه زیباش مگه برنامه ای میتونه جای نودبگیره اصلا صدسال دیگه هم نمی تونه
مخاطبان شبکه ۳بعدازپ...
لایک
انتساب فامیلی که گما...
لایک
انتساب فامیلی که گما...
فرصت اصول خودش رو داره همین طور کیلویی که نمیشه فرصت داد یا فرصت گرفت نتیجه این فرصت دادن رو حالا میتونید ببینید البته در این موارد با پافشاری روی اشتباه به مرور اون اشتباه تبدیل به یک اصول میشه
از پیران دولتی که این وضع مملکت به ما رسیده شاید جوان های یک جریان خاص کاری برای ما بکنند
از پیران دولتی که ای...
کاری برای شما بکنند یا برای مملکت؟
به هموطن عزیزی که این مطلب را با پیش فرضهای ذهنی خودش یا مطالب القایی دیگران نوشته عرض می کنم که فروغی را از سال ۱۳۸۴ که با تامین برنامه شبکه یک همکاری می کرد می شناسم.
به هموطن عزیزی که ای...
این صدا و سیمای میلی اصلا رزش دیدن داره که شما دارید در موردش بحث میکنید والا خیلی بیکارید
به هموطن عزیزی که ای...
عجب!یعنی وقتی هفده سالش بوده؟
به هموطن عزیزی که ای...
سال ۸۴ اونجا چیکار میکرد؟ ورودی سال ۸۶ به امام صادق هستش
به کوری چشم دشمنان وحسودان ونفوذی هابه امیدموفقیت برای آقای علی فروغی
به کوری چشم دشمنان و...
چچرت نگو
به کوری چشم دشمنان و...
این طور نیست که هرکی هرکاری دلش خواست انجام بده بعد رفقاش بیان بگن به کوری چشم و ... کم کم دیگه باید به تلویزیون گفت تله اسکرین (۱۹۸۴)
این طور نیست که هرکی...
عالی گفتی
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش