سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳
۱۹:۴۸ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۸۰۷۳۹۶
رادیو و تلویزیون

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری: اکثر بچه‌پولدارها معتاد می‌شوند!

سورنا ستاری,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
نشست افتتاحیه پانزدهمین اجلاس فناوری رسانه با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهور و دیگر مسوولان در سالن مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در ابتدای مراسم فهمی، دبیر اجلاس اجلاس فناوری رسانه گفت: امسال این اجلاس یک روز بیشتر از سال گذشته برگزار می‌شود و به این ترتیب ما سه روز برنامه داریم، چرا که حجم برنامه‌های امسال خیلی بیشتر بود و نمی‌توانستیم همه را در دو روز برگزار کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه شعار این اجلاس توانمندی ایرانی رسانه جهانی انتخاب شده است، ادامه داد: سازمان صداوسیما در ۲۵ سال گذشته از وجود محققان و پژوهشگران جوان حمایت کرده و با همکاری آنها روز به روز به وسعت برنامه‌های خود اضافه کرده است. صداوسیما از جهت تنوع برنامه‌هایی که ارائه می‌دهد به نوعی خود را ثابت کرده است به نقطه‌ای رسیده‌ایم که پانزدهمین دوره این اجلاس را برگزار کردیم که همه نیز از آن لذت می‌برند.

 

وی در پایان گفت: به وجود آمدن ۸۰ شرکت تخصصی که هر کدام بخشی از نیازهای سازمان را تأمین می‌کند کار بزرگی بوده که ما آن را انجام دادیم. همچنین باید بگویم که در روز اختتامیه این شرکت‌ها آخرین محصولات خود را در این نمایشگاه ارائه می‌دهند که با حضور ریاست سازمان صداوسیما از ۱۲ محصول تازه آنها رونمایی می‌شود.

 

در ادامه این مراسم سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در کشوری که ۵ هزار سال تاریخ، فرهنگ، علم و خیلی چیزهای دیگری وجود دارد باید ببینیم که در زمان‌های خاص چه اتفاقی افتاده که ما شاهد استعدادهایی همچون ابن سینا و ...بودیم که توانستند کارهای بزرگی در  این  جهان انجام دهند.

 

وی افزود: ما یکی از متنوع‌ترین صنایع دستی دنیا را داریم و هنوز که هنوزه است عشق و علاقه خود را به کسی منتقل کنیم با این صنایع دستی از جمله فرش این کار را انجامی می‌دهیم.

 

او ادامه داد: در سالهای اخیر کارهایی انجام شده که از جمله آنها می‌توان به ایجاد دانشگاه‌ها اشاره کرد که بر طبق مدل‌های غربی ایجاد شده است. مشکل ما این است که نتوانستیم بومی‌سازی را در کشورمان انجام بدهیم، حتی در دانشگاه‌های ما از رفرنس های خارجی استفاده می‌شود، به همین دلیل هیچ گاه دانشگاه‌ها نتوانسته‌اند به صنعت فرش ما کمک کند، در حالی که هنوز فرش بیشترین صادرات ما را شامل می شود چرا که در ریشه سرزمین ما است.

 

وی در ادامه گفت: در هر دو مسیر چه در دانشگاه چه در صنعت هیچ وقت در مسیر عمل نکرده ایم. معمولا گفته می‌شود بودجه پژوهشی ما پایین است بله پایین است اگر دوبرابر شود می‌خواهیم آن را صرف چه چیزی کنیم باید قبول کنیم که در بسیاری از موارد به طور اصولی مشکل داریم دانشگاه و دانشجویان بسیاری داریم و از حیث فارغ التحصیلان دانشگاهی در رتبه پنجم دنیا هستیم که به نوعی هم تراز با آمریکا به شمار می آییم. ولی وقتی به خروجی آن نگاه می کنیم هیچ تولید و حل مساله‌ای در خوری اتفاق نیفتاده است مشکل صنعت ما حل نشده است و این ایرادهای پایه‌ایی است که با آن مواجه هستیم.

 

وی افزود: در تاریخ خود زمان‌هایی را داشتیم که بسیار کمتر هزینه کردیم، ولی در همان زمان‌ها توانستیم دانشمندان مختلفی را به جامعه معرفی کنیم،اگر می‌خواهیم تاثیرگذار باشیم باید کاری کنیم که بخش خصوصی وارد شود و در مسایل مختلف از جیب خود اقدام به خرج کند.اگر بتوانیم کاری کنیم که به جای دولت بخش خصوصی خرج کند، قطعا می‌توانیم نتیجه‌های بهتری بگیریم تا وقتی پول بخش خصوصی در پروژهش‌های ما خرج نشود به نتیجه نخواهیم رسید.

 

ستاری افزود: ما باید بتوانیم از جوان‌های پرانرژی و بااستعداد استفاده کنیم که می‌خواهند دنیا را تغییر بدهند پول در توسعه شرکت‌های خصوصی عامل پنجم به شمار می‌آید مساله مهم محیط و اکوسیستم است که در آن می‌توان استعداد پرورش داد.

 

این مسوول در ادامه صحبت‌هایش با بیان این پرسش که چرا بچه پول دارها به هیچ جایی نرسیده‌اند؟ گفت: اکثر بچه‌پولدارها معتاد می‌شوند و کسی را پیدا نمی‌کنید که بچه پولدار باشد و به جایی رسیده باشد، این درحالی است که همه استعدادها با سختی‌های بسیار دست و پنچه نرم کرده و بعد موفق شدند. مجددا می‌گویم مهمترین مساله محیط و اکوسیستم است و اگر ما می‌خواهیم بچه‌های خود را حفظ کنیم، باید این محیط را ایجاد کنیم. باید بین کسی که در سرش مغز دارد با کسی که در جیبش پول دارد، تفاوت باشد. سرمایه پول درون جیب نیست، بلکه فکری است که در سر افراد وجود دارد.

 

در ادامه مراسم شاه آبادی، معاون صدا سازمان صداوسیما گفت: وقتی به گذشته رادیو نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که در حوزه فنی و فناوری پیشرفت‌های چشمگیری داشتیم و تحولات بسیاری را از سرگذراندیم در گذشته از رادیو ذغالی استفاده می‌شد و حال به رادیوهای اینترنتی و دیجیتالی دست پیدا کردیم.

 

شاه آبادی ادامه داد: همانطور که باید عملکرد خود را نوآورانه‌تر کنیم به نوعی باید بتوانیم با مخاطب ارتباط بهتری بگیریم. همه رسانه‌ها در دوره‌ای پوست‌اندازی انجام داده‌اند و به پیشرفت‌های خوبی دست پیدا کردند ما هم اگر به گذشته خود نگاه کنیم قابل مقایسه با چندین سال قبل نخواهیم بود.

 

وی با بیان اینکه هیچ کدام از رسانه‌های صوتی و تصویری بدون حضور فنی حرفشان به مقصد نمی‌رسد، گفت: سختی کار بخش فنی زمانی خود را نشان می‌دهد که پیام ما به بهترین شکل ممکن به گوش مخاطبان می‌رسد.

 

او همچنین ادامه داد: امروز تحقیقات نشان می‌دهد که رسانه‌های مختلف ممکن است در زمانی به افول برسد ولی این موضوع در مورد رادیو صادق نیست رادیو رسانه‌ای نیست که رو به افول باشد.

 

معاون سازمان صداوسیما در پایان گفت: نگاه ما به رادیو یک نگاه نو بر طبق نگاههای جهانی است ما باید مدل ارایه محتوای خود را روز به روز خلاقانه‌تر کنیم تا بتوانیم مخاطبان خود را حفظ کرده و به آنها اضافه کنیم.

 

 

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
معاونت علمی ریاست جمهوری:واقعا برای کشورم وخودم متاسفم که رییس جمهور درانتصاب معاونین و مشاورین خود واقعا عنایت وتوجه ندارند اینکه جنابعالی چرامعاون علمی ریسس جمهورشده اید برای من سعوال است که باتوجه به مطالب عنوان شده ازطرف شما(معتادشدن بچه پولدارها،،،.،،،) ایا با مطالعه وتوجه این مطالب راعنوان نموده اید یا اینکه ؟؟؟؟؟؟ انچه به عنوان ایرادعمده به مطالب غیرعلمی وغیرکارشناسی شده از طرف شما وارد است اینکه واقعا این حرف ضمن مضحک بودن پایه واساس علمی وحتی عرفی ندارد وبه نظر میرسد که عنوان کننده این مطالب دردیدگاه اول عناد وکینه از دانش اموزپولداریا دانشجو ونهایتا جوان پولدار دارد اقای محترم برچه مبنا واصولی این مطالب را عنوان مینمایید که بچه پولدار یا دانش امز پولدار اولا به جایی نمیرسد وثانیا معتادمیشود دراینکه بخواهم درماهیت موضوع پاسخ این حرف ومطلب نسنجیده رابدهم معذورم چون به نظرمیرسد گوینده این مطلب تهی از منطق وامار کشوری وجهانی دانشمندان ثروتمند است که درخانواده های ثروتمند وپولدارتحصیل کرده اند وبه مقامهای علمی رسیده اند وایکاش مطالعه ای دراین زمینه نموده بودید وازاینجهت معذورم که وقتی بی اطلاع از موضاعت موردبحث هستید ارایه موارد تخصصی وعنوان نمون ان دراین مبحث عملی بیهوده است عندالاقتضا عامه وتوده مردم وخواص مردم منجمله دانشگاهیان وفرهنگیان به خوبی برایشان محرزاست که این مطلب (به جایی نرسیدن بچه های پولدارومعتاد شدن انان درقیاس با بچه های بی بضاعت مالی)مطلبی ناصواب غیرمنطقی وغیراصولی واصولا قابل استماع نمیباشد که انسان بخواهد برای ایراد گرفتن وردنمودن ان وقت ارزشمند رابه ان اختصاص دهد
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش