یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۲۱:۰۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۶۵۳۷
رادیو و تلویزیون

جشنواره جام‌جم برگزیدگان خود را در سال ۹۷ شناخت/ سکوت و بغض فردوسی‌پور شکست

جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره جام‌جم با یادی از خشایار الوند (نویسنده تازه‌درگذشته سریال‌های طنز) همراه شد. تقدیر از منوچهر والی‌زاده (دوبلور پیشکسوت) بخش دیگری از آیین پایانی جشنواره تلویزیون بود.

به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه پنجمین دوره جشنواره جام‌جم شامگاه روز سه‌شنبه (۲۱ اسفند ماه) با حضور جمعی از مدیران، برنامه‌سازان و هنرمندان تلویزیون برگزار شد.

 

عبدالعلی علی‌عسکری (رئیس سازمان صداوسیما)، مرتضی میرباقری (معاون سیما)، رضا پورحسین (قائم مقام معاون سیما)، مدیران شبکه‌های تلویزیونی و گروه‌های برنامه‌ساز، به همراه هنرمندانی چون سیروس مقدم، ریما رامین فر، سیروس الوند، رامبد جوان، رضا رشیدپور، احسان علیخانی، محمدرضا شهیدی‌فرد، اقبال واحدی، الهام غفوری، محمدرضا شریفی‌نیا، ناصر ممدوح، منوچهر والی‌زاده، حمید گودرزی، لعیا زنگنه، رضا توکلی، داریوش اسدزاده، شاهرخ استخری، علی‌همت مومیوند، سیامک اطلسی، محمود پاک‌نیت، مهران رسام، پیمان قانع، محمدحسین رضوی، رضا رویگری، عادل فردوسی‌پور، محمدرضا گلزار، پژمان بازغی، اکبر منانی، حسام منظور، کمند امیر سلیمانی، محمد دلاوری، افشین ذی‌نوری، نجم‌الدین شریعتی، محسن تنابنده و حامد عنقا از جمله حاضران در این مراسم بودند.

 

مردم ایران شایسته بهترین برنامه‌ها هستند

مسعود احمدی‌افزایی، مدیر شبکه آموزش سیما و دبیر این دوره از جشنواره جام‌جم به عنوان اولین سخنران این مراسم، اظهار کرد: چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی می‌طلبید که جشنواره‌ای در همه ابعاد داشته باشیم. در همین راستا جشنواره در بخش‌های گوناگون مسابقات، آثار نمایشی، مستند، پویانمایی، برنامه‌های ترکیبی در حوزه‌های معارف، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، فضای مجازی، دوبلاژ، کمیته بازار و حوزه جذاب آرای مردمی کار خود را آغاز کرد.

 

او هدف از برگزاری این جشنواره را آغاز گام‌های جدید، شناسایی استعدادهای نو و شناسایی تجربیات جدید در حوزه محتوا و ساختار دانست و یادآور شد: امیدواریم این جشنواره گام مناسبی برای اجتماع هنرمندان در مسیر یک نهضت رسانه‌ای علیه امواج رسانه‌های بیگانگان باشد. امیدوارم این جشنواره بتواند در خدمت مردمی باشد که شایستگی بهترین برنامه‌ها را در آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی دارند.

 

 

 

پخش ۱۲۰۰ ساعت سریال جدید در یک سال

پس از دبیر جشنواره پنجم جام‌جم، مرتضی میرباقری، معاون سیما سخنانش را آغاز کرد.

 

او در بخشی از صحبت‌هایش اعلام کرد که شبکه‌های تلویزیونی در طول سال ۱۳۸ هزار و ۴۶۰ ساعت برنامه در ساختارهای مختلف پخش می‌کنند که سهم سریال‌های تلویزیونی جدید از این رقم، ۱۲۰۰ ساعت در سال است.

 

میرباقری جشنواره جام جم را یکی از بزرگترین رویدادهای رسانه‌ای، علمی، هنری و فرهنگی کشور دانست و برای این ادعای خود چهار دلیل را برشمرد.

 

او گفت: هیچ جشنواره‌ای از نظر تعداد آثار، میزان مخاطب و هنرمندان که خلق اثر می‌کنند قابل مقایسه با این جشنواره نیست. ما در شبکه‌های تلویزیون نزدیک ۱۴۰ هزار ساعت برنامه پخش می‌کنیم.

 

او ادامه داد: مخاطب هیچ جشنواره‌ای تمام ملت ایران نیست اما این جشنواره برنامه‌های مختلف برای خردسالان، کودکان، نوجوانان جوانان، بزرگسالان، میانسالان و کهنسالان دارد. هیچ جشنواره‌ای این قلمرو وسیع را ندارد. این مسائل جشنواره ما را ممتاز می‌کند. ما برای سنجش برنامه‌ها یک ابزار به نام نظرسنجی داریم. برای سنجش ۱۴۰ هزار ساعت برنامه دائماً نظرسنجی می‌کنیم.

 

میرباقری گفت: برای نظرسنجی درباره برنامه‌ها، ما کمیسیون تخصصی حرفه ای داریم که بیش از یکصد نفر افراد خبره سنجش برنامه ما را بر عهده دارند. ما در سال ۹۷ سنجه سوم هم اضافه کردیم که عبارت است از مخاطبان فعال تلویزیون که امکان پیدا کنند که درباره برنامه اظهار نظر کنند. ما حدود ۱۴۰ برنامه و فرد را در مقام قضاوت مقابل مردم قرار دادیم از این تعداد عنوان که حدود ۲۴ میلیون با نرم‌افزار و ۲۰ میلیون پیامک رأی‌گیری شد.

 

او با اشاره به اختلال ایجاد شده در رأی‌گیری‌ها، تصریح کرد: این اختلال به وجود آمد اما رسانه ملی پیگیری کرد و مصونیت و مراقبت انجام داد و آرایی که به اشتباه بود حذف شد. حوزه امنیتی را مورد اطلاع قرار دادیم و مراجع ذی‌ربط نتایج پیگیری را اعلام می‌کنند.

 

معاون سیما هدف از برگزاری این جشنواره و معرفی برگزیدگان را توجه به انجام کار مبتکرانه، خلاق و مؤثر دانست تا راه آینده مقابل جامعه رسانه قرار داده شود.

 

او ادامه داد: خوشبختانه رئیس رسانه ملی علی رغم اینکه مضیقه مالی و امکانات وجود دارد، حمایت‌هایی زیادی کردند و این حمایت‌ها همچنان رو به رشد است. جامعه هنری استعداد زیادی دارند و خواهش می‌کنم این پشتیبانی ادامه پیدا کند. اگر صدای ما به مسؤولان می‌رسد می‌گویم تلویزیون دارای ظرفیت است و باید سرمایه گذاری در عرصه رسانه ملی بیشتر شود تا حال مردم بهتر و خوش‌تر شود. اگر این سرمایه گذاری اتفاق بیفتد، سرمایه اجتماعی بیشتر و مقاومت ما در برابر شبکه‌های خارجی بیشتر می‌شود. همچنین فرهنگ ما بالندگی بیشتری پیدا می‌کند. امیدوارم به رسانه ملی بیشتر بپردازند و با این رسانه مهربان باشند.

 

برگزیدگان فضای مجازی و چهلمین سال انقلاب

پس از صحبت‌های معاون سیما برگزیدگان برخی بخش‌های جشنواره جام جم معرفی شدند.

 

بر این اساس لوح تقدیر و تندیس جشنواره پنجم به ایمان گودرزی برای مستند عزت در بخش چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی اهدا شد.

 

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش برنامه‌های گفت‌وگو محور در حوزه چهل‌سالگی انقلاب به محمد مهدی سموعی برای برنامه چهل سیزده از شبکه چهار تعلق گرفت.

 

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در حوزه مستند در حوزه چهل سالگی انقلاب به مهدی نقویان برای «در برابر طوفان» و موشن‌گرافی «اولین‌ها» اهدا شد.

 

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش فضای مجازی به محمد ترخانی در حوزه سایت شبکه اهدا شد.

 

همچنین لوح تقدیر و تندیس جشنواره به سمیه فیروزفر در حوزه شبکه‌های اجتماعی تعلق گرفت و گودرز عزیزی نیز لوح تقدیر و تندیس جشنواره را در حوزه سایت و شبکه‌های اجتماعی برای برنامه «به خانه برمی‌گردیم» دریافت کرد.

 

شوخی‌های بهرام عظیمی با مدیران خودروسازی و تلویزیون

بهرام عظیمی که به عنوان داور بخش پویانمایی و برای اعلام اسامی روی سن آماده بود، در سخنانی کوتاه و طنز اظهار کرد: در چهار پنج سال اخیر در حوزه پویانمایی اتفاق‌های خوبی در تلویزیون افتاده است‌. اگر برنامه‌های شبکه پویا را نگاه کرده باشید، متوجه این موضوع شده‌اید که البته بعید می‌دانم تلویزیون نگاه کرده باشید. همانند مدیران ایران‌خودرو و سایپا که ماشین ایرانی سوار نمی‌شوند، به شما هم نمی‌خورد که شبکه‌های داخلی را ببینید.

 

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش متحرک‌سازی به سید مسعود صفوی برای تهیه‌کنندگی پویانمایی نازبالش تعلق گرفت.

 

علی احمدی برای کارگردانی مجموعه پویانمایی جوانمردان نیز لوح و تندیس جشنواره جام جم را در این بخش دریافت کرد.

 

همچنین ابولفضل رازانی برای میان‌برنامه بازی کنیم و بخندیم لوح تقدیر و تندیس جشنواره را دریافت کرد. در این بخش از ۵۰ سال تلاش ابوالفضل رازانی، انیماتور تجلیل شد.

 

مینو غزنوی: زمانی واحد دوبلاژ خاکی بود

پس از بخش پویانمایی، برگزیدگان بخش دوبله و صداگذاری هم معرفی شدند.

 

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش دوبلاژ و آماده‌سازی به افشین ذی‌نوری در حوزه مدیریت دوبلاژ و صداپیشگی اهدا شد. همچنین مینو غزنوی و سعید شیخ‌زاده لوح تقدیر و تندیس جشنواره را در این بخش دریافت کردند.

 

مینو غزنوی در این بخش در سخنانی کوتاه خاطرنشان کرد: زمانی که من و همکارام وارد این سازمان شدیم، اینجا خاکی بود و هیچ چیزی جز یک تیر چراغ برق نبود. واحد دوبلاژ قدیمی‌ترین واحد در این سازمان است. من از همه و به‌ویژه از آقای نقی‌ئی تشکر می‌کنم که باعث شدند ما دوبلورها دیده شویم.

 

والی‌زاده: قلبم می‌لرزد

پیش از معرفی برگزیدگان بخش دوبله، از منوچهر والی‌زاده تقدیر شد.

 

مسعود احمدی افزادی و مرتضی میرباقری برای تقدیر از منوچهر والی‌زاده به روی صحنه آمدند.

 

منوچهر والی‌زاده در این بخش گفت: ۵۰ سال است که با میکروفن سروکار دارم اما الان قلبم می‌لرزد. امشب این افتخار نصیبم شد که در این جمع قرار بگیرم و لایق این همه محبت و دوستی نیستم. نمی‌دانم چگونه جواب مردم کشور که این همه صمیمی هستند و محبت دارند را بدهم. مردم هر کجا هستم اسم من را می‌گویند و من مخلص و کوچک شما هستیم.

 

او ادامه داد: خدا را شکر همکارانی دارم یکی از یکی با معرفت‌تر و درخشان‌تر هستند. اگر من این جایزه را گرفتم با همکاران شریف و نجیب خود تقسیم می‌کنم و فقط مأموریت دارم آن را نگه دارم. امیدوارم جوانانی که سال‌های آینده وارد کار دوبله می‌شوند به خوبی وارد کار شوند و صدا و سیما این مأموریت دارد جوانان را وارد کند. از طرف جوانان از رئیس محترم دوبلاژ و رئیس صدا و سیما که راه را باز کردند، تشکر می‌کنم.

 

والی‌زاده گفت: تا زمانی که توان داریم و بتوانیم کار کنیم راه را ادامه می‌دهیم. من حدود ۵۰ سال در صدا و سیما کارکردم و با همه بی پولی، پولداری و بیکاری و پرکاری آن ساختم. از کسانی که برنامه را ایجاد کردند تشکر می‌کنم و امیدوارم همه صحیح و سلامت باشند و من هم کنارشان رفت و آمد کنم.

 

تقدیر از جانبازان حادثه تروریستی اهواز

لوح تقدیر و تندیس جشنواره در بخش کلیپ و مستند به داوود سماوتی‌یار برای تهیه‌کنندگی مستند دست آفریده‌ها از شبکه دو تعلق گرفت‌.

 

هادی نعمت‌اللهی برای مستند مارش‌میرا از شبکه سه لوح تقدیر و تندیس جشنواره را دریافت کرد. همچنین لوح تقدیر و تندیس جشنواره به جواد قارایی نیز برای مستند ایران‌گرد از شبکه یک اهدا شد.

 

قارایی در این بخش اظهار کرد: از فرصتی که برای خدمت به مردم و کشورم در این ۱۰ سال به من داده شد سپاسگزارم. تهیه‌کنندگان زیادی از ایران‌گرد کپی می‌کنند که برایشان آرزوی موفقیت می‌کنم، ولی ایران‌گرد اوریجینال است و کپی نمی‌کند.

 

در ادامه این مراسم با حضور عبدالعلی علی‌عسکری و مرتضی میرباقری از علی رشاد و احمدرضا اسفندیاری، از جانبازان حادثه تروریستی اهواز تقدیر شد.

 

یادی از خشایار الوند با حضور همسر و فرزندانش

در بخش دیگری از مراسم همچنین از سیروس الوند و همسر و فرزندان زنده‌یاد خشایار الوند که نویسندگی سریال‌های طنز متعددی را در تلویزیون بر عهده داشت، تقدیر شد.

 

پخش پشت‌صحنه‌های سریال «پایتخت» و صحبت‌های الوند، اشک‌های حاضران در سالن همایش‌های صداوسیما را به دنبال داشت.

 

اشاره به دو سریال الف ویژه صداوسیما در جشنواره جام‌جم

در ادامه مراسم، علی‌عسکری، رئیس صداوسیما نیز در سخنانی از شأن و منزلت انسان در آفرینش سخن گفت و اظهار کرد: امیدوارم بتوانیم در ترازی قرار بگیریم که هم خودمان را آباد و عشق و شور الهی را در خودمان زنده کنیم و هم به دیگران خدمت کنیم؛ نقش هنر اینجاست که برای حقیقت و مردم تلاش کنیم و سختی‌های این راه را تحمل کنیم.

 

رئیس سازمان صداوسیما تاکید کرد: اینکه رسانه‌ای می‌تواند با مردم گفت‌وگو و در مردم شور و اشتیاق ایجاد کند، یک لطف الهی است و ما شاکریم که خادم ملت ایران هستیم.

 

علی‌عسکری همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره گام دوم انقلاب اسلامی، از بزرگی و منزلت مردم ایران سخن گفت و مردم را قهرمانان گام دوم برشمرد که توانسته‌اند در این دوران پای آرمان‌های خود بیاستند و برای حق و حقیقت تلاش کنند.

 

او همچنین با اشاره به تولیدات سریال‌های الف‌ویژه تلویزیون، اظهار کرد: پروژه‌های حضرت سلمان و حضرت موسی (ع) تولیدات ملی صداوسیما هستند. در این دو سریال به دو قوم مهم پرداخته خواهد شد که خداوند به آنها اشاره کرده است. خدا قوم یهود را در زمان حضرت موسی (ع) برتری داد و از این قوم پیامبران زیادی را برانگیخت، اما چون درگیر ظلم شدند سردرگم شدند و با وجود اینکه سرمایه دارند، همچنان گمراه هستند. همچنین قوم دیگری که پیامبر اسلام (ص) اشاره کردند قومی است که در آینده بار سنگین حقیقت را به دوش خواهد کشید؛ هموطنان سلمان یعنی ایرانیان است.

 

علی‌عسکری گفت: این دو سریال تاریخ این دو قوم را روایت می‌کنند و امیدوارم دو کارگردان خوب آقای میرباقری و شورجه این سریال‌ها را از آب و گل در بیاورند.

 

رئیس سازمان صداوسیما با بیان اینکه امسال سال کالای ایرانی نام‌گذاری شد، یادآور شد: اگر ملتی بازار خود را دست دیگری بدهد، عوامل رشد خود را در اختیار دیگری قرار داده و اگر سازنده و تولیدکننده باشد قدرتمند خواهد شد. رسانه ملی امسال در این زمینه کارهای فراوانی کرد. رسانه ملی در حوزه‌های سیاسی، سیما، صدا و استان‌ها در این زمینه کارهای زیادی انجام داد. امروز برداشت من این است که تمایل مردم به خرید کالای ایرانی بیشتر شده و تولید کالای ایرانی نیز بیشتر شده است. بر همین اساس هم تشکر می‌کنم از کسانی که به این موضوع پرداختند. پرداختن به این موضوع و پیشرفت در این حوزه یعنی اقتدار کشور برای اینکه ایران به یک کشور صنعتی و پیشرقته تبدیل شود.

 

علی‌عسکری همچنین در بخش پایانی سخنان خود به پنجمین جشنواره جام جم اشاره و اظهار کرد: از کسانی که برای برگزاری آن تلاش کردند و عواملی که در تولید هنری و فاخر در سازمان تلاش کردند تلاش می‌کنم و امیدوارم این جشنواره نتایج خوبی به دنبال داشته باشد و ما بتوانیم عشق خودمان را به مردم ثابت کنیم و بگوییم ما خادم شما هستیم.

 

تندیس جشنواره پنجم از آن عادل فردوسی‌پور شد

 

در بخش برنامه‌های ترکیبی تندیس بخش تهیه‌کنندگی به عادل فردوسی‌پور برای برنامه «نود» رسید. تندیس نگاه مردمی هم در این بخش به عادل فردوسی پور تهیه‌کننده نود اختصاص یافت.

 

جواد فرحانی برای «هزارداستان» و سید رامین موسوی ملکی برای «صبحی دیگر» هم تندیس گرفتند.

 

***

 

پنجمین جشنواره تلویزیونی جام جم به داوری و معرفی بهترین‌های تلویزیون در قالب کمیسیون‌های ده‌گانه نمایشی، مسابقات، مستند، پویانمایی، برنامه‌های ترکیبی، دوبله و آماده سازی، انتخاب مردمی، چهل سالگی، آگهی‌ها و فضای مجازی انتخاب بهترین آثار پخش شده در یک سال گذشته می‌پردازد.

 

این مراسم به صورت زنده از شبکه‌های پنج و دو سیما پخش شد.

 

تندیس بهترین برنامه از نگاه مردم به برنامه حالا خورشید به تهیه کنندگی رضا رشیدپور تعلق گرفت.

 

عادل فردوسی‌پور پس از گرفتن دو تندیس جشنواره جام جم در سخنانی که چندین بار در آن تاکید کرد سخت‌ترین سال کاری‌اش را سپری کرده است، اظهار کرد که گرفتن دو جایزه از کارشناسان رسانه و نیز مردم، پاسخی بوده است به همه سختی‌هایی که به او و گروه همکارانش تحمیل شد.

 

او گفت: خوشحالم که امسال در سخت‌ترین سال کاری‌ام دو جایزه گرفتم؛ یکی از هیأت داوران برای بهترین برنامه ترکیبی و دیگری از مردم.

 

مجری و تهیه‌کننده «نود» خود را فرزند رسانه ملی دانست با بیان اینکه من به تلویزیون مدیون هستم، اظهار کرد: در این ۲۲ سال، در رسانه صادقانه و پاک کار کردم. خوشحالم در سخت‌ترین سال کاری‌ام که در رسانه‌ی خودم هم به من بی‌مهری شد، دیده شدم؛ هم از طرف مردم و هم از طرف اهالی رسانه. جایزه دوم که مردم به من دادند بسیار برایم ارزشمند است و نمی‌دانم با چه زبانی از مردم تشکر کنم.

 

او که در حین صحبت‌هایش منقلب شده بود، گفت: برای سختی‌هایی که امسال کشیدم منقلب شدم، ولی این جایزه که لطف مردم و سازمان بود، مثل یک اکسیر است و تمام غم‌هایم را کنارمی‌گذارم.

 

فردوسی‌پور با اشاره به اختلال در سیتم رای‌گیری در جشنواره جام‌جم، از وزیر ارتباطات، پلیس فتا و همچنین معاون سیما و ستاد برگزاری جشنواره که از آرای مردمی صیانت کردند، تشکر کرد و یادآور شد که صیانت از آرای مردمی همواره از خط قرمزهایش بوده است. او همچنین جایزه‌اش را متعلق به مردم دانست.

 

در این بخش همچنین شهیدی فر در سخنانی بیان کرد: حاکمان جهان امروز برنامه‌سازان تلویزیون هستند و می‌گویند چگونه مردم زیست کنند. ۱۴ شبکه و سه کانال داشتیم و آنچه داوران دیدند برنامه‌های شبکه‌ها بود. جشنواره جام جم برای دستیابی شیوه مناسب فاصله دارد.

 

همچنین احسان علیخانی در بخش برنامه ترکیبی جایزه بهترین اجرا دریافت کرد و در سخنانی، خاطرنشان کرد: ممنون از کسانی که اینجا حضور دارند. دم در ورودی عزیزی را دیدم که شاید ۱۸ سالگی با او آشنا شدم و روزهایی که گذراندم یادم آمد. من تجربه اجرای جشنواره در دور سوم را دارم و می‌توانم بگویم اوضاع سازمان صدا و سیما خراب است، زیرا هنوز پول ما را از آن زمان نداده‌اند. با مسؤولان صحبت کردیم برای پایان ماه عسل و شروع عصر جدید که روی آنتن است.

 

او همچنین یادآور شد: مصاحبه تکان دهنده‌ای از رضا رویگری دیدم که لنگ اجاره خانه است و از مسوولان می‌خواهم دیداری با رویگری داشته باشند و من نیز هدیه خودم را به او می‌دهم.

 

همچنین محمدجعفر خسروی برای برنامه زنده باد زندگی و محمد دلاوری برای برنامه پایش تقدید شدند.

 

در این بخش دلاوری نیز گفت: یکی از ملزومات ما در برنامه تهدید است. چندی پیش یکی از تهیه‌کنندگان زنگ زد و گفت اگر من به کارم ادامه دهم حسرت آنتن زنده در دلم خواهم ماند و تندیس را به او هدیه می‌دهم.

 

همچنین تندیس بهترین اجرا و نگاه مردم در بخش اجرا هم به رضا رشید پور برای برنامه حالا خورشید تعلق گرفت.

 

رشیدپور گفت: از مردم و مسوولان و هفتاد نفر همکارانم سپاس گذارم. یک سانحه سقوط هواپیما رخ داد و افرادی در این سانحه شهید شدند که توازن اقتصادی ایجاد کنند. من این تندیس‌ها را به خانواده این شهدا هدیه می‌دهم.

 

ندا ملکی نیز برای اجرای آفتاب شرقی تقدیر شد و در سخنانی گفت: خیلی خوشحالم در این جمع هستم و ممنون از اعتماد داوران عزیز. متأسفانه در سال‌های اخیر اجرای جدی جاندار در حوزه‌های مختلف به خانم‌ها نداده‌اند و این بیانگر ظرفیت‌های بانوان نیست. از مسوولان سیما می‌خواهم این نکته را در نظر داشته باشند و از توانمندی خانم‌ها استفاده کنند.

 

زینب ابوطالبی برای اجرای نیمه پنهان ماه تندیس گرفت.

 

تندیس مجری منتخب زن از نگاه مردم هم به فاطمه امینی تعلق گرفت.

امینی گفت: ممنون از رأیی که به من دادید و از خدا می‌خواهم تا آخر عمرم کودکی کنم.

 

بخش ترکیبی:

در بخش تحقیق و پژوهش به توحید آتش بار برای برنامه پایش

 

در بخش تهیه‌کنندگی کودک:

حمیدرضا عطارد برای سر سفره خدا

سیدمهدی حسینی برای برنامه بازی ویزیون

 

گروه تولید تلویزیونی:

سعید رضایت برای برنامه ماه عسل

 

اهتمام به زبان فارسی:

علی هنرور برای صبح به خیر ایران

 

تلاش مستمر برای مناسبت‌های کشور:

فرشاد حسینی برای صحیفه نور

 

تندیس ویژه جام جم برای جریان‌سازی تلویزیون:

مصطفی احمدی و مهران مدیری برای دور همی

 

تیتراژ منتخب:

مهران مدیری برای برنامه دورهمی

 

اجرای امیدآفرین و تأثیرگذار:

رامبد جوان و سیدعلی احمدی برای برنامه خندوانه

 

رشیدپور بار دیگر بیان کرد: برای نجم‌الدین شریعتی و نیما کرمی هم دست بزنید. همچنین اولین اجرای خود را کنار اقبال واحدی بودم و برای او هم دست بزنید.

 

بخش مسابقات و سرگرمی:

کیانوش خسروی در بخش نورپردازی کودک شو و پنج ستاره

پیمان قانع برای دکور کودک شو

سعید ابوطالب برای پژوهش دستم را بگیر

 

همچنین تندیس بهترین اجرا به محمدرضا گلزار تعلق گرفت.

 

گلزار پس از دریافت تندیس خود گفت: از هیأت محترم داوران، علی فروغی و آقای کریمان و عوامل برنده باش تشکر می‌کنم. از مردم تشکر می‌کنم که اعتبار ۱۹ سال فعالیت من صدقه سر آنهاست.

 

حمایت آنها باعث شده برنده باش یکی از دو برند اصلی تلویزیون شود.

 

همچنین در ادامه مراسم مصطفی امامی برای کارگردانی پنج ستاره تندیس گرفت.

 

مسابقه کودک شو هم تندیس بهترین مسابقه را گرفت.

 

بخش نمایش:

تهیه کنندگی: ایرج محمدی در بخش تهیه‌کنندگی برای سریال دلدادگان

کارگردانی: احمد معظمی برای سریال سارق روح

 

فیلمنامه: احسان جوانمرد برای بانوی عمارت

جوانمرد گفت: هفت سال یک قصه منتظر بود که چند مدیر اجازه دهند ساخته شود. هر مدیری می‌آمد فیلمنامه را کنار می‌گذاشت. امروز این فیلمنامه جایزه می‌گیرد. بررسی کنید چرا در یک سیستم که یک کار هفت سال برای ساخته شدن منتظر بماند. بگردید در این سیستم و ببینید اشکال کجاست. در همین سیستم فردی که به سختی بالا می‌آید را به راحتی از دست ندهید. عادل فردوسی‌پور و مرحوم خشایار الوند به راحتی به دست نیامده بودند. حال آثار نمایشی می‌تواند بهتر از این باشد. هیچکس به بخش فیلمنامه توجه نمی‌کنند و می‌گویند چرا فیلمنامه بد است؟ چرا بد نباشد زیرا ذهنمان به عنوان فیلمنامه‌نویس آسوده نیست و درگیر قسط و..‌. است. اگر می‌خواهید تحولی در آثار نمایشی سازمان به وجود بیاید فیلمنامه را دریابید. خاطر آسوده نداریم و شوراهای ما در نوشتن اذیت می‌کنند. فیلمنامه بانوی عمارت حاصل آقای کار روشن روان بود و بهتر است جلسه‌ای بگذارید و بپرسید چگونه می‌توان کار خوبی ساخته شود. اجازه دهید می‌شود.

 

بازیگر برتر زن: گلچهره سجادیه برای سریال آنام

 

بازیگر منتخب زن از نگاه مردم: مریم مؤمن برای سریال بانوی عمارت

مریم مؤمن گفت: تشکر می‌کنم از مردمی که من را انتخاب کردند و احترام قائلم برای بانوانی که شایسته‌تر از من بودند.

 

بهترین بازیگر مرد: حسین محجوب برای سریال محکومین

 

بازیگر منتخب مرد از نگاه مردم: حسام منظور برای سریال بانوی عمارت

منظور گفت: تشکر می‌کنم از کسانی که من را انتخاب کردند. این تندیس را به خانواده عزیزم تقدیم می‌کنم.

 

در بخش دستاورد هنری ویژه هم محسن چاووشی برای تیتراژ سریال سایه‌بان تندیس گرفت‌.

 

فردی که جای او تندیس را گرفت پیامی از طرف چاووشی خواند که در آن تشکر و قدردانی کرده بود.

 

تندیس ویژه جشنواره به مجموعه پدر برای ارائه اثر تاثیرگذار در خانواده محوری تعلق گرفت.

 

حامد عنقا و لعیا زنگنه به روی صحنه آمدند و تندیس گرفتند.

 

همچنین لوح تقدیری به گروه خردسال بازیگران سریال بچه مهندس تعلق گرفت.

 

تندیس ویژه جشنواره از نگاه مردم برای ارائه اثر جریان‌ساز در جذب مخاطب به سریال پایتخت تعلق گرفت.

 

سیروس مقدم، ریما رامین فر، محسن تنابنده و الهام غفوری به روی صحنه آمدند و لوح تقدیر و تندیس دریافت کردند.

 

حاشیه‌ها

- در حالی که رأی‌گیری میان دو برنامه نود و برنده باش با اختلال مواجه شد و حاشیه‌هایی را به دنبال داشت، محمدرضا گلزار و عادل فردوسی‌پور (مجریان این دو برنامه) در جریان برگزاری مراسم در کنار هم نشسته بودند.

 

- بهرام عظیمی، انیماتور در بخشی از مراسم با پای شکسته به روی سن آمد تا برگزیدگان بخش پویانمایی را معرفی کند. در این بخش از ابوالفضل رازانی (انیماتور پیشکسوت و مدرس دانشگاه صداوسیما) تقدیر شد و از رئیس صداوسیما درخواست کردند به پاس سال‌ها فعالیت این هنرمند، برخلاف کنداکتور برنامه، برای تقدیر از وی به روی سن بیاید.

 

- مجری در طول مراسم با عباراتی متفاوت و جدی تلاش کرد هیجان را به سالن تزریق کند که این عبارات در زمان معرفی برگزیدگان شدت می‌گرفت و به شکل دعوایی خطاب به حاضران مطرح می‌شد.

 

- پس از معرفی برگزیده‌های بخش دوبلاژ، مینو غزنوی درخواست کرد سخنانی را روی سن مطرح کند که مجری از او خواست کوتاه و حداکثر در یک دقیقه صحبت کند. غزنوی هم در واکنش به این مساله، گفت من تا بگویم سلام که یک دقیقه تمام شده است! در ادامه مجری گفت، از من خواسته‌اند از برگزیدگان بخواهم صحبت نکنند اما من از شما درخواست می‌کنم که صحبت کنید. این جملات مجری با استقبال حاضران همراه شد.

 

- پس از غزنوی، جواد قارایی که در بخش مستند تقدیر شده بود، به روی سن آمد و به‌رغم تذکرهای پیاپی مجری، متنی را از بخشی از تاریخ دو روزه ایران را قرائت کرد. قارایی در پاسخ به انتقاد مجری گفت ارزش این دو روز تاریخ که در دو صفحه خلاصه شده است بیشتر از کاری است که در ایران‌گرد انجام شد و به همین خاطر فکر می‌کنم باید آن را بخوانم.

جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
جشنواره جام‌جم,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
از شفاف سازی صدا وسیما باید استقبال کرد نه اینکه از این تخلف یک برنامه کل را زیر سوال برد این هجمه باعث میشود که در آینده بر روی تخلفات بعلت هجمه ها مخفی نگه داشته شود
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش