سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۰ - ۲۱ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۳۴۸۹
رادیو و تلویزیون

حمید محمدی: پیشنهاد اجرای ۹۰ را صدو یک درصد رد می کردم/ فردوسی‌پور کاملاً آدم سالمی است

حمید محمدی,اخبار صدا وسیما,خبرهای صدا وسیما,رادیو و تلویزیون
مجری جدید برنامه فوتبال ۱۲۰ از اجرای این برنامه و همچنین مسائل ایجاد شده در مورد برنامه نود صحبت کرد.

به گزارش ایلنا، تغییراتی که در بین مجریان تلویزیون ایجاد شده، تعطیلی برنامه ۹۰ و دور شدن عادل فردوسی پور از صدا و سیما ، همه و همه درکنار هم زمینه را برای جلب توجه همه ورزش دوستان به این مقوله فراهم کرده است. به همین مناسبت به سراغ حمید محمدی مجری و اخبارگوی سابق صداوسیما رفتیم که به تازگی به عنوان مجری جدید برنامه فوتبال ۱۲۰ انتخاب شده است و پای حرفهای او نشستیم. ماحصل این گفتگو را در زیر میخوانید.

 

چطور شد وارد فضای اجرای ورزشی شدید؟

من از سال ۸۲ به رادیو رفتم و سال ۸۴ هم وارد عرصه خبر شدم. آنجا بود که عادل به من گفت برای نریشن برنامه ۹۰ به حضور تو نیاز دارم و این شروع فعالیت من با فردوسی پور بود. این موضوع مستمر بود تا آخرین برنامه ۹۰ که پخش شد. در سال ۹۲ که فوتبال ۱۲۰ راه افتاد ۲.۵ فصل آن با اجرای من بود و چون من آن موقع به اخبار تلویزیون رفته بودم ادامه همکاری میسر نبود. مجری برنامه عوض شد و از ابتدا قرار بود میثاقی برنامه را اجرا کند اما مدیرعامل آن وقت شبکه ورزش با این موضوع مخالفت کرد و آن هم این بود که ما می خواهیم اجراها را به مجریانی بدهیم که در جاهای دیگر فعالیت ندارند. همین مساله باعث شد تا برنامه را من اجرا کنم.

 

در مورد ۹۰ صحبت کردید. نظرتان درباره تعطیل شدن این برنامه چیست؟

هر پدیده ای را باید با نظرهای مثبت و منفی دید. به نظرم این برنامه زبان گویای فوتبال بود و یک برنامه روبه جلو بود که آیتم های آن مدام به روز می شد و آدم های جدید می آمدند. برنامه ایستایی نبود و نظر شخصی من این است که این برنامه یک سرمایه ملی بود و می توانست مواردی را که مدنظر سازمان بود را رعایت کند و همچنان به حیات ادامه دهد. از نظر اجتماعی هم بخواهم در این خصوص صحبت کنم اگر فوتبال مان را از شروع این برنامه تاکنون قیاس کنیم اتفاقات خیلی خوبی افتاده است. برنامه ۹۰ چشم و گوش فوتبال ایران بود و خدمات زیادی به آن داد. مساله ای که کاملا غیرقابل انکار است.

 

شما گفتید چون گوینده اخبار شدید از ۱۲۰ رفتید. الان هم که دوباره می خواهید برگردید بازهم دیگر گوینده اخبار نخواهید بود؟

خیر... همان طور که گفتم آن موقع گوینده اخبار جام جم بودم و مشکلی نداشتم. الان هم با هماهنگی می توانم همچنان گوینده اخبار شبکه ۳ باشم.

 

کار کردن با عادل سخت است؟

منظورتان از سخت چیست؟ ممکن است شما از عادل خوش تان بیاید یا نه اما مهمترین مساله در مورد او این است که کاملا مطمئن هستید این فرد همین آدمی است که الان مقابل شما قرار دارد و این یک موضوع بسیار مهم است. آدمی نداریم که در خلوتش یکجور و مقابل شما جور دیگری باشد. اگر از شما خوشش نیاید هیچ ابایی ندارد که بخواهد آن را بروز ندهد. حتی اگر پیشنهادی به او بدهید روی آن فکر می کند و نظرش را می دهد. حتی اگر شما نظری بدهید و مصلحت برنامه نباشد آن را خیلی رک به شما می گوید.

 

شما خودتان چقدر علاقه مند جدی فوتبال هستید.

خیلی زیاد و به شدت آن را پیگیری می کنم.

 

بیشتر داخلی یا خارجی؟

هر دو اما الان با توجه به اجرای برنامه ۱۲۰ بیشتر اخبار خارجی را دنبال می کنم.

 

در این مسیر از خود عادل هم مشورت خواهید گرفت؟

صددرصد چون کار تیمی است و این را می خواهم همه بدانند که یکی از نکات مثبت کار با عادل این است که او هیچ وقت نمی گوید من فلانی هستم. عادل هیچ ابایی از پرسیدن و مشورت کردن ندارد حتی از کسانی که شاگرد او هستند. این هم از مواردی است که ما خیلی کم می بینیم.

 

برای شمایی که می خواهید ۱۲۰ را اجرا کنید سخت نیست مقابل کسی هستید که یکی از مجریان توانمند صدا و سیما است؟

من این دوره سختی را در همان دو فصل و نیم ابتدایی ۱۲۰ با عادل گذراندم. شما نگاه کن در داخل رژی عادل ایستاده و شما برنامه اجرا می کنید. دست و پای شما می لرزد و این استرس را دارید. حتی من زمانی که می خواهم اخبار را بگویم حواسم هست که طیف ورزش وسیع است. وقتی این همه آدم تو را تماشا می کنند و نظر می دهند نشان دهنده این است که کار سخت است. صغیر و کبیر این موضوع را متوجه می شوند و استرس این کار در ابتدا خیلی بیشتر بود.

 

اگر به خود شما الان اجرای برنامه ۹۰ پیشنهاد می شد قبول می کردید.

یک درصد از صددرصد بالاتر که این موضوع را قبول نمی‌کردم. باید یک موضوعی را بگویم.

 

چه موضوعی؟

من در اینستاگرام یک صفحه شخصی داشتم که آن را به دلیل بی احترامی هایی که انجام می شد، بستم. در اخبار اگر می گفتم مسی توپ طلا را برد طرفداران رونالدو بی احترامی می‌کردند و این اتفاق برعکس هم رخ می‌داد چون خبرش را من خوانده بودم. یک بارسا و رئال موضوع فوتبال این روزهای ما شده است.

 

خودتان طرفدار کدام تیم خارجی هستید؟

این مساله الان برایم زیاد فرقی نمی کند اما در گذشته طرفدار منچستریونایتد بودم و همیشه سر این موضوع هم با عادل کری شدیدی داشتیم. البته آن منچستری که مقابل بایرن مونیخ قهرمان اروپا شد. برای من رئال و بارسلونا هیچ تفاوتی ندارد  

 

چقدر در اجراهای خودتان از فردوسی پور مشورت می گیرید؟

در الگوی فرمی به هیچ وجه چون معتقدم هرکس باید امضای خودش را پای کارش داشته باشد. هرچقدر بخواهم کارم را خوب انجام بدهم و از عادل تقلید کنم آخرش هم یک کپی خوشگل خواهم شد و وقتی اصل آن را داریم این چه کاری است. با این حال در قالب اجرا صددرصد از او مشورت می گیرم چون عادل نکات مثبت بسیار خوبی در اجرا دارد. عادل صراحت و صمیمیت بیان خوبی دارد و بدون تکلف است.

 

عادل آیا واقعا در این فوتبالی که هزار حرف و حدیث دارد به نظر شما فرد سالمی است؟

این تجربه ۱۰ ساله ام از آشنایی با عادل و شناختی است که از او دارم. عادل صددرصد سالم است و حتی از سرسخت ترین منتقدانش هم این جمله را شنیدم که او آدم سالمی است. در این خصوص یک مثال برای شما بزنم.

 

پیش سازنده مجموعه «دیرین دیرین» بودم و به من گفت یک گلریزان برای ماه رمضان داریم که برای زندانیان جرایم مالی طراحی شده بود. این سازنده از من خواست که به عادل بگویم که اگر می تواند با توجه به آشنایی با فوتبالیست ها از آنها کمک بگیرد. به او گفتم عادل چنین کاری نمی کند و جلوی خودش فردوسی‌پور را گرفتم و گوشی را روی اسپیکر گذاشتم. عادل گفت به فلانی سلام برسان و بگو که در حد توانم این کار را انجام می‌دهم اما به فوتبالیست‌ها در این خصوص حرفی نخواهم زد چون دیگر از فردای آن روز دیگر نمی‌توانم سوالی داشته باشم.

 

نریشن گفتن در برنامه ۹۰ چقدر در موفقیت شما تاثیر داشت؟

قطعا تاثیر داشت چون این برنامه بیننده فراوانی داشت و خیلی در پیشرفت من کمک کرد.

 

 

  • 18
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش