جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۰۰۰۶۲

نحوه ی تشخیص و انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر

تشخیص و انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر,صرافی معتبر ارز دیجیتال,کدام صرافی ارز دیجیتال معتبر استبازار ارزهای دیجیتال یکی از محبوب‌ترین بازارهای مالی جهان است
نخستین و مهم ترین چالش برای افرادی که به منظور سرمایه گذاری، بازار ارزهای دیجیتال را انتخاب کرده اند؛ انتخاب یک صرافی معتبر ارز دیجیتال می باشد. در این مطلب از سرپوش با اصول انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر آشنا خواهید شد.

تشخیص و انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر

به خاطر این که قانون گذاری شفافی در ایران در زمینه ی ارز دیجیتال وجود ندارد، سرمایه گذاران دچار شک و تردیدهای فراوانی میشوند. صرافی های ایرانی، دارای هیچ مجوزی از مرجع ذی صلاح نیستند. کاربران ایرانی با استفاده از صرافی های خارجی به دلیل تحریم ها، با مشکلاتی از قبیل مسدود شدن حساب همراه میشوند.

انجام تحقیقات کافی برای انتخاب یک صرافی معتبر به دلیل مشکلات موجود در حوزه ارز دیجیتال ، ضروری است؛ درواقع یک صرافی باید قابل اعتماد باشد تا قابلیت معامله در آن با خیال آسوده وجود داشته باشد.

صرافی ارز دیجیتال ایرانی بهتر است یا خارجی؟

افراد برای ترید و معامله ارزهای دیجیتال خود می توانند براساس علایق، رابط کاربری و امکاناتشان، بهترین صرافی ارز دیجیتال ایرانی یا خارجی را انتخاب کنند. صرافی های خارجی بخاطر محدودیت هایش برای کاربران ایرانی، ریسک بالایی دارد.

انواع صرافی های ارزهای دیجیتال

صرافی های ارزهای دیجیتال، متشکل از دو دسته صرافی متمرکز و صرافی غیرمتمرکز می باشند.

- صرافی متمرکز:

سازمان یا یک نهاد، مدیریت یک صرافی متمرکز را بر عهده دارد و اغلب در تلاش است تا امنیت معاملاتی کاربران را فراهم کند. صرافی های متمرکز از نظر ارائه پلتفرم معاملاتی ارزهای دیجیتال با هم یکسان هستند و کاربران می توانند ارز فیاتی مانند دلار را به سادگی به ارز دیجیتال تبدیل کنند.

- صرافی غیرمتمرکز:

صرافی غیرمتمرکز، موظف به اداره و امنیت معاملات ارز دیجیتالی است. سرورهای این پلتفرم بین رایانه های میزبان در سراسر جهان پخش میشوند و درصورت مورد حمله قرار گرفتن یک رایانه، شبکه بدون هیچ اختلالی فعالیت میکند. شما میتوانید تراکنش هایتان را با پیوستن به یک شبکه غیرمتمرکز، دقیقا همانند بلاک چین های ارزهای دیجیتال تایید کنید. عدم کاربرپسند بودن صرافی های غیرمتمرکز از نظر رابط و تبدیل ارز، از مشکلات این نوع صرافی ها به شمار می رود. کاربران در این نوع از صرافی ها قابلیت تبدیل مستقیم دلار به ارز دیجیتال را ندارند.

تشخیص و انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر,نحوه انتخاب صرافی معتبر ارز دیجیتال,صرافی معتبر ارز دیجیتالانتخاب صرافی گام جدانشدنی خرید و فروش ارز دیجیتال می‌باشد

اصول انتخاب صرافی معتبر ارز دیجیتال

اصول و استانداردهای گوناگونی برای انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال معتبر وجود دارد. شما می توانید با بررسی این معیارها در یک صرافی، میزان اعتبار آنرا بسنجید و برای خودتان یک صرافی معتبر ارز دیجیتال انتخاب کنید.

* امنیت:

با توجه به بزرگ بودن بازار ارزهای دیجیتال، روزانه بر تعداد طرفداران آن افزوده می شود. سرقت سکه های دیجیتال با محبوب تر شدن این بازار، برای هکرها به هدفی بزرگ تبدیل شده است. از این رو صرافی ها به کاربران مالباخته، وعده پرداخت سکه های دیجیتالی را می دهند. هنوز هم خطر سرقت دارایی دیجیتال با وجود چنین بیمه ای از طرف صرافی، بسیار آزار دهنده است. بنابراین اولین مرحله ی انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال معتبر و مطمئن، این است که صرافی با نگهداری دارایی های کاربرانش در کیف پول های سرد، از قابلیت احراز هویت و قفل دو مرحله ای پشتیبانی کند.

با توجه به خطر هک در این بازار دیجیتال، بهتر است که با پخش کردن دارایی خود روی چند صرافی کریپتوکارنسی، میزان ریسک خود را کاهش دهید. از طرفی میتوانید ریسک موجود را با انتقال دارایی های دیجیتال خود به یک کیف پول سرد، بسیار کمتر کنید. کیف پول های سرد، قابلیت اتصال به اینترنت را ندارند؛ به همین خاطر، امکان هک در آن ها وجود ندارد و برای ذخیره رمز ارزها امن تر از کیف پول های پیش فرض صرافی ها هستند.

* احراز هویت:

شناسایی و تایید هویت مشتری در موسسات مالی نظیر بانک ها به منظور جلوگیری از فسادهای اقتصادی، از اهمیت به سزایی برخوردار است. در این موسسات، از احراز هویت برای شناسایی مشتریان خود استفاده می شود. بنابراین کارت شناسایی را به منظور احراز هویت میگیرند و عکس آنرا با چهره مراجعه کننده مطابقت می دهند.

صرافی های معتبر ارز دیجیتال با دقت و جدیت تمام، احراز هویت کاربران خود را انجام میدهند تا ریسک پول شویی و کلاهبرداری را کاهش دهند. البته امکان ناشناس بودن در برخی از صرافی های دیجیتال نیز وجود دارد. معامله در صرافی هایی ریسک دارد که احراز هویت انجام نمی دهند.

* روش خرید:

توجه به روش خرید یکی از اصول انتخاب صرافی ارز دیجیتال معتبر می باشد. هر شخصی با استفاده از روش متنوعی از صرافی، ارز دیجیتال میخرد. برای مثال ، برخی از صرافی ها پرداخت با PayPal، انتقال از طریق بانک، استفاده از کارت های اعتباری و یا نقدی را قبول می کنند درحالیکه تنها روش خرید ازصرافی های دیگر، از طریق ارزهای دیجیتالی میباشد که در صورت خرید برای اولین بار ، باید به سراغ صرافی دیگری بروید که پرداخت از طریق سایر روشها مانند ارزهای فیات را دارند. لذا وقتی که ارز دیجیتالی مورد نظرتان را خریدید؛ میتوانید خرید خود را در صرافی مورد نظرتان از طریق ارز دیجیتالی انجام دهید. یکی از نکات قابل توجه برای انتخاب روش خرید، مدت زمان خرید می باشد؛ به این دلیل که باید مدت زمانی که برای خرید ارزها صرف میکنید تا خریدتان انجام شود را بدانید. به عنوان مثال ، مدت زمان خرید ارز دیجیتالی از برخی صرافی ها، چند روز و یا چند هفته طول میکشد.

بهترین صرافی ارز دیجیتال,ویژگیهای صرافی ارز دیجیتال معتبر,نحوه تشخیص صرافی ارز دیجیتال معتبرهر روز صرافی های دیجیتال زیادی در جهان افتتاح شده و رشد می‌کنند

* کارمزد دریافتی:

یکی از دغدغه های بزرگ سرمایه گذاران، کارمزدها می باشد. بنابراین درصورت زیاد بودن سرمایه شما، کارمزد میتواند مبلغ قابل توجهی باشد. به این دلیل که اغلب تریدرها برای کاهش هزینه ها در پی صرافی هایی با کارمزدهای پائین تر یا روش هایی مثل کارمزد پله ای هستند. البته کیفیت خدمات صرافی را باید در نظر بگیرید و به کارمزد کمت، اکتفا نکنید.

* پشتیبانی:

از ستون فقرات یک صرافی ارز دیجیتال می توان به پشتیبانی مناسب از کاربران اشاره کرد. حتی اگر صرافی موردنظرتان، سوالات شما را پاسخ ندهد ولی از امن ترین صرافی های ارز دیجیتال در جهان به شمار رود، از نظر ما بی ارزش است.

شما در زمینه ی معاملات در فضای ارزهای دیجیتال، با سوالات و خطاهای زیادی مواجه می شوید که کسی باید باشد تا نیازهایتان را رفع کند. معمولاً ارائه ی خدمات مشتری توسط صرافی های نامعتبر یا ناشناخته، کم است و یا اینکه اصلاً خدماتی ارائه نمی دهند. صرافی هایی که ارائه دهنده گزینه های زیاد برای دسترسی به تیم پشتیبانی خود به کاربر هستند از بهترین صرافی ها به شمار می روند. به عنوان مثال ، پشتیبانی شامل چت آنلاین، تماس های تلفنی، بخش کامنت های بلاگ و لایوهای پرسش و پاسخ اینستاگرام است.

* دسترسی:

امکان استفاده از برخی صرافی ها به خصوص صرافی های غیرمتمرکز در بعضی از کشورهای خارجی به دلیل مشکلات قانونی و فرار مالیاتی، وجود ندارد. علاوه بر این ممکن است که به دلیل تحریم های موجود در برخی از کشورها نظیر ایران، امکان دسترسی به برخی از صرافی های ارز دیجیتال ، محدود شده باشد. بنابراین باید ابتدا از قابلیت دسترسی به صرافی در موقعیت جغرافیایی خود، مطمئن شوید و سپس آن را انتخاب کنید. اگر ایرانیان علاقمند به بازار ارزهای دیجیتال، از صرافی های ایرانی استفاده کنند؛ مشکلات تحریم، برطرف میشود.

* رابط کاربری( UI) و تجربه کاربری( UX):

رابط کاربری، به معنی نحوه ی استفاده ی کاربران از آن برنامه می باشد. از این رو ، ارائه رابط کاربری ساده، یکی از ویژگی های مهم یک صرافی ارز دیجیتال محسوب میشود.

اصلی ترین موارد برای تبدیل شدن به یک معامله‌گر حرفه ای، سرعت در ثبت و انجام سفارشات می باشد؛ بنابراین یکی از عوامل مؤثر در این زمینه، تجربه کاربری یا همان UX است. بسیاری از صرافی ها به منظور بهینه سازی رابط کاربری، دائما در حال به روزرسانی سیستم خود هستند در حالیکه برخی دیگر از صرافی ها چندین سال است که رابط کاربری خود را تغییر نداده اند.

این نکته را در نظر داشته باشید که همه ی کاربران، دارای یک صرافی مهارت بالای نرم‌افزاری نیستند. لذا درصورت ساده تر بودن رابط کاربری، کاربران بیش تری به آن جذب می شوند.

نحوه تشخیص صرافی ارز دیجیتال معتبر,انتخاب صرافی ارز دیجیتال,انواع صرافی های ارزهای دیجیتالبوسیله ی صرافی ارز دیجیتال می‌توانید معاملات، بیت کوین و سایر آلت‌کوین‌ها را انجام دهید

گردآوری: بخش اقتصاد سرپوش

  • 17
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش