علی بهرهمند در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به ابلاغ اطلاعیههایی درباره رعایت موارد بهداشتی به صنف قنادان از سوی اتحادیه، اظهار کرد: طبق اعلام مسئولان وزارت بهداشت نان به دلیل پخته شدن در حرارت حدود ۲۰۰ درجه آلوده به ویروس نیست. بنابراین انواع شیرینی که با حرارت ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه پخته میشود نیز مشکلی از این بابت ندارد.
وی با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی از سوی کارکنان این بخش و تحویل شیرینی در بستهبندی به مشتریان، اظهار کرد که فروش این صنف بعد از شیوع ویروس کرونا به یک دهم ماههای گذشته رسیده است.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران با بیان اینکه کارگران قبل از ورود به کارگاه تبسنجی میشوند، تصریح کرد: همچنین کارگان در واحدهای صنفی شیرینی پزی ملزم شدند همه وسایل مورد استفاده خود را به صورت مداوم ضدعفونی کنند و حتما از دستکش استفاده کنند.
رئیس اتحادیه صنف قنادان تهران اعلام کرد که در پی شیوع ویروس کرونا فروش این صنف به یک دهم ماههای گذشته رسیده است.
کرونا به بازار پوشاک رسید
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک دوخته اصفهان با اشاره به وضعیت نامناسب واحدهای فروش پوشاک در آستانه شب عید در پی شیوع ویروس کرونا، گفت: به دلیل اینکه فروشی در بازار پوشاک انجام نمی شود، چک های مغازه داران به نوعی پاس نشده و امروز با چک های برگشتی زیادی مواجه هستیم.
ابراهیم خطابخش در خصوص بازار پوشاک اصفهان در آستانه شب عید در پی شیوع کرونا ویروس، اظهار کرد: متاسفانه شرایط بازار خوب نیست و به نوعی خرید و فروش به صفر رسیده است.
وی با اشاره به اینکه حدود دو ماه پیش از عید واحدهای فروش پوشاک با سفارش جنس، بابت آن چک داده اند، گفت: متاسفانه به دلیل اینکه فروشی در بازار پوشاک انجام نمی شود، چک های مغازه داران به نوعی پاس نشده و امروز با چک های برگشتی زیادی مواجه هستیم.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک دوخته اصفهان تاکید کرد: برای رفع این مشکل اتحادیه طی نامه ای به اتاق اصناف درخواست داده تا با سیستم بانکی و دیگر بخش ها رایزنی کنند و طی ابلاغیه ای مانع برگشت چک ها شوند، اما واحدهای تولید و فروش پوشاک در آستانه شب عید بلاتکلیف مانده اند.
وی گفت: اگر کرونا ویروس حدود دو ماه پیش در کشور شیوع پیدا کرده بود به طور قطع واحدهای تولید و فروش پوشاک، خرید جنس انجام نمی دادند، چراکه اکنون تقاضایی وجود ندارد، با این حال امروز واحدهای صنفی نه تنها امکان بازگرداندن اجناس را ندارند، بلکه از لحاظ مالی دچار مشکل شده اند.
خطابخش با بیان اینکه واحدهای تولید و فروش پوشاک به طور قطع سال سختی در پیش خواهند داشت، تصریح کرد: امروز خیابان های اصلی و شلوغ اصفهان که بیشترین میزان فروش پوشاک را داشتند، بسیار خلوت شده و مردم به ندرت اقدام به خرید می کنند.
وی گفت: در گزارشی به اتحادیه اعلام شده یکی از فروشگاه های پوشاک مطرح اصفهان شب گذشته (در آستانه نوروز) تنها ۱۸۰ هزار تومان فروش داشته که این بسیار نگران کننده است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک دوخته اصفهان در خصوص اینکه از سوی اتاق اصناف دستور حراج برای واحدهای فروش پوشاک صادر شده است، توضیح داد: به طور معمول هر ساله بعد از فروش فوق العاده تا پایان بهمن ماه، نمایشگاه بهاره برای مصرف کنندگان برگزار می شد تا فروشگاه دار بتواند به خریدار تخفیف دهد.
وی با بیان اینکه نمایشگاه های بهاره آسیب بسیاری به واحدهای فروش پوشاک می زنند، گفت: در پی شیوع ویروس کرونا در کشور، تمام تجمعات کنسل و به دنبال آن نیز نمایشگاه های بهاره لغو شد و در این شرایط دستور حراج و فروش فوق العاده برای واحدهای فروش پوشاک صادر شده است.
خطابخش تصریح کرد: با وجود تمام این تدابیر شرایط بازار پوشاک تحت تاثیر ویروس کرونا نامناسب است.
- 16
- 5