دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۱ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۱۶۷
آموزش و پرورش

برگزاری امتحانات پایه نهم به صورت حضوری/ ممانعت خانواده ها از حضور فرزندانشان درامتحانات پایه دوازدهم!

آخرین وضعیت برگزاری امتحانات
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: مدارس باید حتما برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانش‌آموزان بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی آموزش و پرورش عمل کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش گفت: مدارس باید امتحانات پایان ترم پایه نهم را براساس آیین نامه‌ها به صورت حضوری برگزار کنند و برگزاری امتحانات مجازی پایان ترم پایه نهم بر خلاف آیین نامه ابلاغی وزارت آموزش و پرورش است و مجاز نیست.

علیرضا کمرئی روز شنبه در گفت و گو با  ایرنا  درباره نحوه برگزاری آزمون پایه نهم دانش آموزان اظهار داشت: معلمان پایه نهم می‌توانند در طول سال تحصیلی برای ارزیابی دانش آموزان آزمون های مختلفی به شیوه مجازی برگزار کنند و نمرات این آزمون‌ها را در گرو نمرات کلاسی، میان ترم، ارزیابی مستمر و یادگیری دانش آموزان قرار دهند اما آزمون های پایان ترم این مقطع بی‌شک باید به صورت حضوری برگزار شود.

وی افزود: مدارس باید حتما برای برگزاری امتحانات پایان ترم دانش‌آموزان بر اساس آیین‌نامه‌های ابلاغی آموزش و پرورش عمل کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد: امتحانات پایان ترم دانش آموزان پایه نهم پیشتر به صورت استانی و هماهنگ صورت می‌گرفت اما در حال حاضر با توجه به شرایط بحرانی شیوع کرونا و اهمیت فاصله گذاری اجتماعی امتحانات پایه نهم در هر مدرسه به صورت جداگانه برگزار می‌شود.

کمرئی درباره دلیل برگزار نشدن آزمون‌های پایان ترم پایه نهم به صورت استانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجمعات باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی صورت گیرد؛ از این رو، وقتی امتحانات به مدارس محول شود، مدیر مدرسه می تواند بر اساس جمعیت موجود فاصله‌گذاری اجتماعی را به درستی رعایت کند.

وی ادامه داد: پایه نهم به شدت حساس و آینده ساز است و نمرات آزمون‌های پایان ترم این دانش آموزان در فرآیندهای مختلفی اثر می‌گذارد. نمرات پایان ترم دانش آموزان پایه نهم ۵۰ درصد در قبولی آنها در مدارس نمونه دولتی اثرگذار است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه نمرات پایان ترم دانش آموزان با برگزاری امتحان به صورت حضوری، روایی و پایایی مناسبی دارد، عنوان کرد: همچنین با توجه به اینکه ۳۵ درصد نمرات امتحانات دانش آموزان پایه نهم در فرآیند هدایت تحصیلی اثرگذار است، این امتحانات حضوری برگزار می‌شود تا قدرت تمیزدهندگی بیشتری   داشته  باشد.

کمرئی در ادامه گفت: پس از برگزاری آزمون‌های پایان ترم دانش‌آموزان و دریافت نمرات و سابقه آموزشی برای دانش آموزان فرم هدایت تحصیلی صادر می‌شود.

ارزشیابی پایه دهم و یازدهم به عهده معلم است

وی همچنین درباره شیوه برگزاری آزمون دانش آموزان پایه‌های دهم و یازدهم اظهار داشت: آزمون‌های پایان ترم این دو پایه تحصیلی به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار می‌شود، معلم می‌تواند دانش آموزان را بر اساس نمرات مستمر و کلاسی ارزیابی کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه چگونگی طراحی سوالات آزمون پایان ترم دانش آموزان پایه‌های دهم و یازدهم در اختیار معلم است، گفت: معلمان می‌توانند حتی برای ارزیابی بیشتر دانش‌آموزان در همین یک ماه نیز آزمون ‌های مختلفی برگزار کنند.

سوالات اختیاری برای پایه دوازدهم

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: سوالات امتحانات دانش‌آموزان پایه دوازدهم دارای ۱۶ نمره از ۸۰ درصد محتوای آموزشی و هشت نمره ترکیبی (از ۸۰ درصد و ۲۰ درصد باقی مانده محتوای درسی) است که دانش‌آموزان باید به تعدادی از سوالات به صورت اختیاری (چهار نمره از این هشت نمره) پاسخ دهند.

کمرئی درباره امتحانات دانش آموزان پایه دوازدهم اظهار داشت: پیش از ورود به مبحث کنکور، باید پایه دوازدهم تعیین تکلیف شود تا سازمان سنجش بتواند بر اساس تصمیم آموزش و پرورش برنامه ریزی کند.

وی افزود: برخی آموزش ها در فضای مجازی و آموزش تلویزیونی نسبت به محتوای کل کتاب ارائه شده بود و دانش آموزان بسیاری توانستند از این محتواها استفاده کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تحقق اهداف درسی برای ما اهمیت بسیاری دارد، عنوان کرد: یادگیری دانش آموزان باید کامل شود، اما ممکن بود که دانش آموزان یا واحدهای آموزشی در برخی از مناطق نتوانسته باشند تمام و کمال از این آموزش ها استفاده کنند؛ بنابراین مبنا برای امتحان نهایی ۸۰ درصد اول محتوای درسی کتاب ها قرار داده شد.

کمرئی ادامه داد: با اطمینان می توان گفت که آموزش ۸۰ درصد محتوای درسی محقق شده است؛ بنابراین ۱۶ نمره از این بخش ها در امتحانات سوال داده می شود، همچنین برای رعایت حرمت افرادی که در دوران تعطیلی مدارس وارد فضای آموزشی شده اند، برای ۲۰ درصد آموزش داده شده در دوران تعطیلی چهار نمره به صورت اختیاری سوال داده می شود.

خانواده‌ها مانع حضور فرزندان خود درامتحانات پایه دوازدهم نشوند

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: خانواده‌ها از حضور فرزندان خود در جلسات امتحان سراسری پایه دوازدهم ممانعت نکنند زیرا تمامی تمهیدات برای گندزدایی مکان های برگزاری امتحانات انجام گرفته است.

آخرین وضعیت برگزاری امتحانات

کوروش مودت شنبه در مراسم اهدای ۱۵۰ تبلت به دانش آموزان کم برخوردار خوزستان در محل اداره آموزش و پرورش استثنایی استان بیان کرد: بسیاری از والدین با تماس هایی که با اداره کل آموزش و پرورش استان داشتند نگرانی خود را از حضور فرزندان خود در جلسه امتحان پایه دوازدهم ابراز کرده و درخواست برگزاری غیرحضوری  امتحانات را دارند.

وی گفت: امتحانات پایه دوازدهم به صورت کشوری برگزار می شود و امکان برگزاری غیرحضوری آنها وجود ندارد، این اطمینان را به خانواده ها و دانش آموزان می دهیم که با همکاری فرمانداری ها و شهرداری ها در استان ۲ روز قبل از برگزاری امتحانان مکان های تعیین شده کاملا گندزدایی و ضدعفونی می شوند.

مودت بیان کرد: برگزاری این امتحانات برای دانش آموزان بسیار حساس است چون باید در کنکور شرکت کنند به همین دلیل از خانواده ها تقاضا داریم مانع حضور فرزندان خود در جلسه امتحان نشوند.

وی گفت: آموزش و پرورش هم به اندازه خانواده دانش آموزان نگران سلامتی آن ها است و تمامی تمهیدات لازم برای حفظ سلامتی دانش آموزان انجام گرفته است.

وی ادامه داد: امتحانات پایه نهم نیز به صورت کشوری برگزار می‌ شود و به همین دلیل این امتحان هم به صورت حضوری است اما شورای آموزش و پرورش خوزستان با توجه به شرایط بحرانی استان از وزارتخانه درخواست برگزاری غیرحضوری این امتحان را داده که هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: خوزستان تنها استانی بود که در تاریخ ۲۷ اردیبهشت همزمان با سراسر کشور مدارس خود را برای حفظ سلامتی دانش اموزان بازگشایی نکرد.

توزیع چهارهزاربسته حمایتی لوازم التحریردربین دانش‌آموزان کم برخوردار خوزستان

مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان بیان کرد: چهار هزار بسته حمایتی لوازم التحریر با همکاری آموزش و پرورش و خیران در بین دانش آموزان  مناطق محروم استان توزیع شد.

وی گفت: با توجه به اینکه مشخص نیست تا چند ماه آینده وضعیت استان و کشور در بحث کرونا به چه صورت است به همین دلیل باید بستر لازم برای آموزش دانش آموزان در استان فراهم باشد.

عضویت ۷۵درصد دانش آموزان خوزستان در شبکه شاد

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در ادامه این مراسم بیان کرد: متوسط عضویت دانش آموزان در سطح کشور در این شبکه ۶۴.۵ درصد است این در حالی است که در استان این رقم ۷۵ درصد است و تا چند روز آینده تا ۸۵ درصد نیز افزایش خواهد یافت.

مودت بیان کرد: در همان روزهای اولیه تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا آموزش و پرورش، آموزش دانش آموزان را از طریق صدا و سیما ادامه داد و در کنار پخش کلاس های آموزشی ، شبکه اجتماعی شاد را که در واقع یک مدرسه مجازی و ایمن است را راه اندازی کرد و دانش آموزان در تمامی مقاطع با عضویت در این شبکه توسط معلم خود آموزش می بینند.

وی ادامه داد: تنها استانی که برای حمایت از دانش آموزان محروم جهت استفاده از شبکه اجتماعی و مجازی شاد تهیه ۳ هزار تبلت را تصویب کرد خوزستان است که بخش زیادی از این تعداد نیز تهیه شده است.

۱۸۰۰ دانش آموز محروم خوزستانی نیازمند تبلت هستند

یک نیکوکار فعال در حوزه آموزش و پرورش در ادامه این مراسم بیان کرد: با ارزیابی هایی که خیران در سطح استان انجام دادند یکهزار و ۸۰۰ دانش آموز در استان برای استفاده از کلاس های آموزش مجازی و ادامه تحصیل در این شرایط سخت کرونایی به تبلت نیاز دارند.

محمد مالی ادامه داد: امید است که نیکوکاران در سطح استان برای تهیه این تعداد تبلت ورود کنند تا دانش آموزان مناطق محروم استان در این شرایط از تحصیل بازنمانند.

وی افزود: فردا نیز با کمک نیکوکاران ۵۰۰ دست لباس و ۵۰۰ بسته حمایتی بهداشتی و ۵۰۰ بسته لوازم التحریر دربین دانش آموزان منطقه احمد فداله توزیع می شود.

مالی ادامه داد: خیران باید اعتماد داشته باشند و به آموزش و پرورش درامر آموزش کمک کنند.

در این مراسم ۱۵۰ تبلت که توسط یک نیکوکار خوزستانی تهیه شده است در بین تعدادی از دانش آموزان محروم شناسایی شده  توسط آموزش و پرورش در استان توزیع شد.

در شورای آموزش و پرورش خوزستان نیز تهیه سههزار تبلت برای دانش آموزان مناطق محروم که برای استفاده از کلاس های مجازی نیازمند امکانات هستند، مصوب شد  که به گفته استاندار خوزستان تا کنون ۲ هزار و ۲۰۰ تبلت تهیه شده است.

  • 12
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش