جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۷۰۰۷۹

همه چیز درخصوص دیر انزالی و راهکارهایی برای درمان آن

دیر انزالی و درمان آن,درمان دیر انزالی,درمان دیر انزالی در زناندیر انزالی یکی از انواع اختلال عملکرد جنسی است
دیر انزالی به دلایل گوناگونی اتفاق می افتد که از آنها میتوان به بیماری های مزمن، جراحی ها و عوارض ناخواسته داروها، سواستفاده از مواد یا بیماری های روانی مثل افسردگی، اضطراب یا استرس اشاره کرد ولی به هر علتی که اتفاق بیافتد، در آقایان میتوان مشکل دیر انزالی را درمان کرد.

دیر انزالی

اختلال عملکرد جنسی دارای انواع مختلفی می باشد که یکی از آنها دیر انزالی است. مردان مبتلا به دیر انزالی توانایی به ارگاسم رسیدن در مدت زمان مشخص و طبیعی را ندارند و به همین علت با تأخیر بسیاری، انزال مایع منی اتفاق می افتد. حتی مرد در برخی از مواقع ارضا نمی شود یا بالاخره پس از نعوظ و دخول بسیار طولانی، انزال مایع منی اتفاق می افتد. درواقع در صورت طولانی شدن مدت زمان دخول و ارضا شدن مرد  و اذیت شدن هر دو طرف، دیر انزالی رخ داده است. بطور کلی، اگر با وجود نعوظ طبیعی بیشتر از ۳۰ دقیقه بعد از رابطه جنسی با دخول طول بکشد، بعنوان دیر انزالی در نظر گرفته می شود. حدود ۱ تا ۴ درصد از مردان، درگیر چنین مشکلی میشوند و طبق گزارشات، تنها ۱۵ تا ۳۰ درصد از مردان با مشکل زود انزالی روبرو هستند.

دلایل دیر انزالی مردان

دلایل بسیاری باعث بروز دیر انزالی در مردان میشود که شامل اعتیاد، مصرف دارو، مصرف مشروبات الکلی، علل روانی یا بیولوژیکی می باشد. به صورت کلی دلایل دیر انزالی مردان، متشکل از دو دسته اصلی می باشد که دسته اول، مشکلات جسمانی است. به عنوان نمونه انواع آسیب های احتمالی وارد شده به سیستم عصبی بدن، ناشی از سکته، کم کاری تیروئید، اختلالات هورمونی، یا پائین بودن میزان تستوسترون در این دسته هستند. دسته ی دوم که به موارد روانی مربوط میشود. معمولاً دلایل روانی باعث بروز دیر انزالی می شود که با گذشت زمان متفاوت است.

بهتر است بدانید که مشکل دیر انزالی به صورت ناگهانی اتفاق می افتد که از عوامل تاثیرگذار در آن میتوان به وارد شدن شک عصبی، اضطراب، افسردگی و انواع بیماری های روانی اشاره کرد. دیر انزالی باعث تهدید سلامت روابط جنسی میشود؛ به این دلیل که عوارضی همچون ایجاد استرس، سردی در رابطه و کاهش میل جنسی همسر را به همراه دارد. به همین علت باید حتما نسبت به درمان این مشکل اقدام کرد.

تاخیر در انزال یا انزال دیررس چقدر شایع است؟

بهتر است بدانید که دیر انزالی بعنوان سومین اختلال جنسی شایع در مردان، پس از اختلال نعوظ و زودانزالی می باشد. با این حال میزان شیوع آن قابل مقایسه با اختلال نعوظ و زودانزالی نیست. مشکل دیر انزالی را به سختی میتوان درمان کرد و تنها ۵۸ درصد از افراد مبتلا به این عارضه بهبود پیدا می کنند. بنابراین تنها زوجهایی درمان میشوند که در مقابل مراحل درمانی از پشتکار قوی و استقامت بالا برخوردار باشند. با توجه به اینکه میزان شیوع این اختلال، بسیار کمتر از زود انزالی و اختلال نعوظ است، از این رو توجه داشته باشید که در این مورد، تعداد مقالات پزشکی کمتری وجود دارد.

درمان دیر انزالی در مردان,روشهای دیر انزالی,دیر انزالیزمان انزال در مردان مبتلا به دیر انزالی بطور متوسط ۲۰ دقیقه طول می‌کشد

زمان استاندارد برای رسیدن یک مرد به اوج لذت جنسی

متوسط زمان انزال در هر مردی از زمان تحریک تا زمانی که به اوج لذت جنسی می رسد، متفاوت است. زمان دیر انزالی که از زمان تحریک شدن تا انزال می باشد و بر اثر عوامل بیولوژیکی و روانی متعددی اتفاق می افتد در هر فردی متفاوت است. با‌این‌ وجود، طبق پژوهش انجام شده مدت زمانی که مردان مبتلا به دیر انزالی، ارضا میشوند بطور متوسط ۲۰ دقیقه است. به بیان ساده بمدت ۲۰ دقیقه فاصله زمانی از زمان دخول تا انزال مرد وجود دارد. محققان گفتند که باید بین ۴ الی ۱۰ دقیقه، زمان طبیعی انزال در دخول واژینال طول بکشد.

طبق برخی از تحقیقات در هنگام دخول واژینال، ۲۰ دقیقه فاصله زمانی، حدود چهار برابر بیش از زمان انزال طبیعی در مردان سالم است؛ این زمان بطور متوسط برای مردان سالم، کمی بیش از ۵ دقیقه است(" در مردان ۱۸ تا ۳۰ ساله در حدود ۶.۵ دقیقه"،" در مردان ۳۱ تا ۵۰ ساله، کمی بیش از ۵ دقیقه" و" برای مردان مسن‌تر ، بیش از ۴ دقیقه").

دلیل ایجاد ناگهانی مشکل دیر انزالی

پیدایش ناگهانی دیر انزالی میتواند بسیار رایج باشد. بطور کلی هر مسئله ای که موجب درگیر شدن ذهن یک مرد میشود در تضعیف عملکرد جنسی او موثر است. به عنوان نمونه عواملی که به شکل ناگهانی مشکل دیر انزالی را به وجود می آورد شامل ترس مردان از صدمه زدن به همسر، همجنسگرایی نهفته، عقاید اشتباه درباره رابطه جنسی، خشم فروخورده و دلخوری می باشد. حتی در مواقعی ممکن است به طور مداوم در چند شب، شاهد دیر انزالی و زود انزالی باشید. این مسأله به این معنیست که شخص با مشکلات روانی مواجه شده است.

با اینکه این مشکلات از نظر شما کوچک و خنده دار است ولی موجب درگیر شدن ذهن همسرتان میشود و قطعاً اعتماد به نفس او کاهش پیدا می کند. به همین علت درصورت مواجه شدن با چنین مشکلاتی باید آرامشتان را حفظ کنید و با همسرتان به صورت صادقانه صحبت کنید.

مشکلات دیر انزالی

ممکن است نتوانید در دوران جوانی، مشکلتان را تشخیص دهید و احتمالا فکر میکنید که سایر مردان به همین شکل هستند. ممکن است در نخستین روابط جنسی بشدت توسط شریک جنسیتان تحسین شوید که در این شرایط میتوانید به فعالیت جنسی خود بمدت ۲ یا ۳ ساعت بدون انزال ادامه دهید ولی بهتر است بدانید که چنین مسئله ای در آينده و در زندگی مشترک و به خصوص در زمان بچه دار شدن باعث بروز مشکلاتی می شود. دیر انزالی این مشکل را بهمراه دارد که هم مرد و هم زن با احساس درد یا نا امیدی مواجه شوند و ممکن است زن بخاطر عدم توانایی در ارضای همسرش، احساس رنجش یا حتی توهین کند. گاهی وقت ها مرد پس از اینکه از شریک جنسی اش جدا میشود به فکر درمان می افتد. البته زوجین، اکثر اوقات در زمانهایی برای درمان این مشکل به پزشک مراجعه میکنند که قصد بچه دار شدن را دارند.

تشخیص دیر انزالی

پزشک برای تشخیص دیر انزالی در مورد علائم و تعداد دفعات رخ دادن دیرانزالی با فرد، صحبت می کند. پس از آن با استفاده از آزمایش خون و ادرار به بررسی احتمال وجود سایر مشکلات پزشکی مانند عفونت، عدم تعادل هورمونی، و غیره می پردازد.

دلایل دیر انزالی در مردان,دیر انزالی در مردان,داروی گیاهی دیر انزالیدیر انزالی از مواردی است که سلامت روابط جنسی را به خطر می اندازد

درمان دیر انزالی

متأسفانه برای درمان سریع دیر انزالی هیچ روشی وجود ندارد. همچنین هیچ دارویی وجود ندارد که به انزال مرد کمک کند. برای اینکه چنین مشکلی به درستی درمان شود باید علت انزال دیررس بطور دقیق تشخیص داده شود. گاهی اوقات باید نسبت به برطرف کردن دلیل اصلی اقدام نمود ولی اکثرا به دارودرمانی نیاز است. گاهی اوقات بیمار باید دارویش را عوض کند و حتی برخی وقت ها باید روش صحیح رابطه زناشوئی را به بیمار آموزش داد. همچنین درمان دیر انزالی میتواند در مواردی بسیار ساده باشد، ولی ممکن است به درمانهای پیشرفته تری در بعضی از موارد نیاز باشد. برای درمان این مشکل، ممکن است که نیازمند به متخصصینی همچون روانشناسان، پزشکان دستگاه تناسلی، مشاوران جنسی، روان پزشکان و یا مشاورین خانواده باشید.

عقیده ی روانشناسان اینست که برای همه بیماران، درمان واحدی وجود ندارد. شناسایی ریشه بیماری و استفاده از راه کارهای مناسب جهت درمان بعنوان کلید درمان موفق دیر انزالی محسوب میشود. همچنین روش دیگری که تاثیر بسزایی در تسریع انزال( تحریک) و یا رفع اختلالات دارد، درمان هدفمند عوامل روانی می باشد.

>> مشاوره:

مشاوره به منظور کنترل اضطراب مرد برگزار میشود تا بتواند در داخل واژن شریک جنسی خود بدون بروز مشکلی به ارگاسم برسد. کمک به مرد برای کسب ارامش و در دست گرفتن مسیر رابطه جنسی بعنوان بهترین و رایجترین روش درمان محسوب میشود. بطور کلی رسیدن به ارگاسم در اینگونه افراد از طریق خودارضایی و یا عشق بازی می باشد ولی فرد با برقراری رابطه جنسی به ارگاسم نمی رسد. بنابراین درمانگر به تشویق زوج ها می پردازد که مرد در ابتدای کار در بیرون از واژن به ارگاسم برسد و سپس در داخل واژن با تمرین کردن و امتحان کردن روش های مختلف، به ارگاسم برسد.

>> سکس تراپی:

سکس تراپی به نوعی مشاوره گفته میشود که این مشکل را با ترکیب روان درمانی و تغییرات ساختاری در زندگی جنسی شما برطرف می کند. بنابراین انجام این کار باعث میشود که شخص در هنگام رابطه جنسی، لذت بیشتری را تجربه کند و درواقع به انزال کمک کند. پیشنهاد برخی از گروه های اجتماعی بالینی، ارائه ی خدمات درمانی جنسی می باشد. در دسترس بودن این خدمات، با توجه به محل زندگی شما متفاوت است. شما این فرصت را در طول دوره ی سکس تراپی دارید که به هر روش عاطفی یا روانی مربوط به رابطه جنسی و رابطه خود، به روشی غیرقضاوتی بپردازید. همچنین گاهی اوقات در جلسات سکس تراپی فعالیت هایی به شما توصیه میشود که در خانه با شریک زندگی خود انجام دهید (هرگز در طول جلسه های درمانی، درمانگر از شما هیچگونه فعالیت جنسی ای نخواهد خواست)

>> درمان دارویی دیر انزالی:

در صورت مصرف دارویی که احتمالا باعث بروز دیرانزالی میشود، میتوانید میزان مصرف دارو را کم کنید یا آنرا عوض کنید تا این مشکل برطرف شود. گاهی وقت ها تجویز دارو باعث حل مشکل شما میشود. تابحال دارویی برای درمان دیرانزالی بطور اختصاصی تأیید نشده است  بلکه داروهای مورد استفاده به منظور درمان دیرانزالی، اصولا برای درمان بیماریهای دیگر می باشد.

روشهای دیر انزالی,دیر انزالی,دلایل دیر انزالی در مرداناشتباه درباره رابطه جنسی، خشم فروخورده و دلخوری میتواند مشکل دیر انزالی را ایجاد کند

>> درمان انزال پس رونده یا انزال رتروگراد:

به علت اسیب به اعصاب یا عضلات اطراف گردن مثانه، مشکلی به نام انزال پس رونده اتفاق می افتد. معمولاً منی در هنگام انزال از مجرای ادرار خارج می شود ولی در لحظه ارگاسم، منقبض و بسته شدن عضلات اطراف گردن مثانه، مانع از ورود منی به مثانه میشود. به همین خاطر، آسیب به عضلات یا اعصاب اطراف گردن مثانه موجب اختلال در بسته شدن گردن مثانه می شود و منی بیش از خروج از طریق مجرای ادرار به داخل مثانه حرکت میکند. از شایع ترین علل بروز انزال پس رونده میتوان به جراحی غده پروستات یا جراحی مثانه اشاره کرد.

بیشتر مردان، نیازی به درمان برای مشکل انزال پس رونده ندارند، به این دلیل که آن ها با این وجود رابطه جنسی سالمی دارند و این شرایط بر سلامتی آن ها مشکلی به وجود نمی آورد ولی اگر مردان مبتلا به این بیماری، نیازمند درمان بودند( معمولاً به دلیل تمایل مرد به بچه دار شدن)، گزینه هایی برای آزمایش وجود دارد. به طورمثال ، یکی از موارد موثر در درمان انزال پس رونده ناشی از دیابت یا جراحی، سودو افدرین( که معمولاً به عنوان ضد احتقان استفاده می شود) می باشد. اگر علت بروز انزال پس رونده به خاطر مصرف داروی خاص باشد؛ انزال معمولاً پس از قطع دارو به حالت طبیعی برمی گردد. بنابراین باید حتما با پزشک خود، پیش از قطع هر داروی تجویز شده ای صحبت کنید. توجه داشته باشید که درصورتی که اسیب قابل توجه عضله یا عصب باعث بروز انزال پس رونده شود، این مشکل قابل درمان نیست.

دیر انزالی و درمان آن,درمان دیر انزالی,درمان دیر انزالی در زنانمعمولا دلایل روانی که در نهایت منجر به دیر انزالی می شود، در گذر زمان متفاوت خواهد بود

گردآوری: بخش سلامت سرپوش

  • 10
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش