چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۰۴ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۱۱۱۴۸۴
حوزه بهداشت و رفاه

واکنش سخنگوی دولت به دعوای تامین اجتماعی و داروخانه‌ها

داروخانه,دعوای تامین اجتماعی و داروخانه‌ها
سخنگوی دولت در واکنش به گروکشی سازمان تامین اجتماعی در ماجرای عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها، توضیحاتی داد.

فاطمه مهاجرانی، در گفتگو با مهر در پاسخ به این سوال که موضع دولت و شخص رئیس جمهور به گروکشی سازمان تأمین اجتماعی از داروخانه‌ها به بهانه مطالباتی که از دولت دارد چیست، اظهار کرد: حوزه دارو جزو حوزه‌هایی است که اصلاً نمی‌شود در گذر زمان با آن برخورد کرد، زیرا موضوع با سلامت و جان مردم مطرح است.

وی گروکشی سازمان تأمین اجتماعی از دولت برای عدم پرداخت مطالبات داروخانه‌ها را رد کرد و افزود: هر طرف، گرفتاری‌های خودش را دارد و اصلاً بحث گروکشی مطرح نیست.

مهاجرانی با عنوان این مطلب که یک نگاه حل مسئله در دولت وجود دارد، ادامه داد: نگاه دولت این است که مسائل و مشکلات هر کدام از طرفین شنیده شود و راهکار برای آن ارائه شود.

سخنگوی دولت در خصوص نگاه شخص رئیس جمهور به حل و فصل این مشکل، گفت: آقای رئیس جمهور، دستور حل موضوع را داده‌اند و امیدواریم هرچه زودتر شاهد حل مشکل باشیم.

آقای پزشکیان! این موضوع دستور فوری شما را می‌طلبد

سید محمد جمالیان نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با اطلاعات آنلاین با بیان این مطلب افزود: چندی پیش اجرای طرح «دارویار» در کشور مطرح شد و در این طرح قرار بر این بود که سهم هر بخش مشخص باشد، برای مثال سهم پرداختی بیمه ها، داروخانه ها، شرکت های دارویی و مردم تعیین شود و بحث حمایت از مصرف کننده هم لحاظ شده باشد اما در عمل هنوز این اتفاق نیفتاده است.

به گفته این نماینده مجلس، این روزها نه تنها طرح «دارویار» به صورت دقیق و منظم در کشور اجرایی نشده است بلکه در نهایت شاهد این موضوع هستیم که سهم پرداختی از جیب مردم افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: در حوزه سلامت رئیس جمهور یک کارشناس است و با توجه به این شرایط، انتظار بیشتری برای حل و فصل مشکلات درمانی مردم وجود دارد، واقعیت این است که در حال حاضر هنوز که حذف یا تغییر نرخ ارز در حوزه دارو به طور کامل انجام نشده است، با این حال این روزها به دلیل افزایش قیمت برخی از اقلام دارویی،  بیماران دیابتی ها با مشکلات گوناگون مواجه هستند و بحث دارو جدی و حیاتی برای اقشار گوناگون جامعه است.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه وزارت بهداشت و بخش خصوصی توان لازم برای پوشش هزینه‌های ناشی از تغییر قیمت ارز را ندارند، خواستار اقدام فوری رئیس جمهور شد.

جمالیان افزود: اگر ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به ارز ۳۸ هزار تومانی تغییر یابد، این تغییر قیمت می‌تواند فشار زیادی به مردم وارد کند و اگر بیمه‌ها به شکل معقول این ما به‌ التفاوت را پوشش دهند و دولت هم این تفاوت را در بودجه بیمه‌ها در نظر بگیرد، باز هم فشار زیادی به مردم وارد نمی‌شود اما نگرانی‌هایی وجود دارد که در اجرای طرح دارویار، دولت بخواهد مانند گذشته این هزینه ها را به دوش مردم بیندازد، کمیسیون بهداشت و درمان هم به صورت جدی به این موضوع ورود و به طور مداوم آن را پیگیری می‌کند زیرا نگران است فشار بیشتری به مردم وارد شود.

این نماینده مجلس با اشاره به اینکه باید مشخص شود ما به التفاوت افزایش نرخ ارز ترجیحی به چه شکل قرار است پرداخت شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت لوازم پزشکی و دارو، برخی عمل‌های جراحی مانند عمل (آب مروارید) که پیش‌تر هزینه آن حدود ۴۰۰ هزار تومان بود، به بیش از ۴ میلیون تومان خواهد رسید و این افزایش قیمت باعث می‌شود برخی از بیماران توان پرداخت هزینه‌ها را نداشته باشند و یا درمان را کنار بگذارند که این موضوع می‌تواند منجر به افزایش بیماری‌ها و معلولیت‌ها در کشور شود البته تمامی این موضوعات مربوط به بخش دولتی است و در بخش خصوصی با مشکلات بیشتری مواجه خواهیم شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: در حال حاضر بسیاری از داروخانه‌ها و مراکز خصوصی ۶ تا ۷ ماه از تأمین اجتماعی مطالبه دارند و به دلیل تأخیر در پرداخت مطالبات بیمه تأمین اجتماعی، از بیماران خواسته‌اند هزینه‌های دارو را به صورت آزاد پرداخت کنند و این موضوع باعث نارضایتی جدی در میان بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی شده و اگر این روند تداوم یابد مشکلات اجتماعی را در پی خواهد داشت و به صورت جدی نیاز است رئیس‌جمهور برای حل این بحران‌ ها اقدام فوری انجام دهد تا وضعیت سلامت کشور به‌ طور مؤثری ساماندهی شود و فشار اقتصادی بر مردم کاهش یابد.

  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش