بنابر اعلام رسانههای داخلی چین، اولین مورد ابتلا به ویروس کووید-۱۹ پس از دو ماه در پکن به ثبت رسید.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از جروزالم پست، بنابر اعلام رسانههای رسمی دولت چین، یک مورد ابتلا به ویروس کووید-۱۹ روز پنج شنبه در پکن شناسایی شد، که اولین مورد در پایتخت این کشور ظرف دو ماه گذشته است.
بنابر اعلام رسانههای چین، بیمار مردی ۵۲ ساله است که به دلیل تب بالا به بیمارستان مراجعه کرد. این مرد چینی اعلام کرده که طی دو هفته گذشته از پکن خارج نشده و با هیچ فردی که به خارج از کشور سفر کرده، مراوده نداشته است.
شمار مبتلایان به کرونا در جهان به مرز ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر رسید
شمار مبتلایان به کرونا در جهان به هفت میلیون و ۵۹۷ هزار و ۳۰۴ نفر رسید.
تا کنون در سراسر جهان، ۴۲۳ هزار و ۸۴۴ نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادهاند.
سه میلیون و ۸۴۱ هزار و ۴۹۹ نفر بعد از ابتلا به این ویروس، بهبود یافتهاند.
شمار قربانیان کرونا در آمریکا از ۱۱۶ هزار نفر گذشت
شمار قربانیان کرونا در آمریکا به ۱۱۶ هزار و ۳۴ نفر رسید.
تا کنون در این کشور، دو میلیون و ۸۹ هزار و ۷۰۱ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند.
۸۱۶ هزار و ۸۶ نفر نیز پس از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافتهاند.
دهلی نو به سانسور آمار واقعی فوتیهای کرونا متهم شد
در حالی که هند کاهش محدودیتهای اجتماعی اعمال شده برای کنترل شیوع کرونا را آغاز کرده تا اقتصاد این کشور را به جریان بیندازد، دولت ایالتی دهلی نو به سانسور تعداد قربانیان ویروس کرونا متهم شده است.
پزشکان و مدیران ارشد ۱۵ بیمارستان دهلی نو که مراکز درمان بیماری «کووید-۱۹» هستند، اعلام کردند تعداد فوتیهای ناشی از کرونا بسیار بیشتر از آمارهای رسمی است.
مقامات ۵ بیمارستانی به شرط فاش نشدن نامشان در گفتوگو با روزنامه «فایننشال تایمز» اعلام کردند در این بیمارستانها تا روز اول ژوئن دستکم ۵۷۷ فوت ناشی از این بیماری تایید شد که وقتی موارد مشکوک—بیمارانی که علائم این بیماری را داشتند اما قبل از آزمایش جان باختند—به آنها اضافه شد، آمار فوتیها به ۶۵۴ نفر رسید.
این در حالی است که تنها آمار این ۵ بیمارستان در پایتخت هند، از آمار رسمی سرتاسر دهلی نو که تا اول ژوئن ۵۲۳ نفر اعلام شده بود، بیشتر است.
«رامانان لاکسمیناریان» مدیر اندیشکده پویایی بیماریها، اقتصاد و سیاست گفت: تعداد فوتیها به طور سازمانیافته کمتر اعلام میشود. شاید این اقدام در کوتاهمدت برای مدیریت افکار عمومی، خوب باشد اما در بلندمدت هزینهساز خواهد بود.
اختلاف در دادهها در دهلی نو این ترس را که مقامات در حال مخفیکاری در خصوص شدت واقعی بحران کرونا در هند هستند، افزایش داده، پنهانکاریای که توانایی بخش درمان این کشور در واکنش مناسب به این بحران را تضعیف میکند.
به گفته کارشناسان، بخشی از دلیل این مسئله آن است که بیمارانی که بیماری دیگری به جز کرونا داشتند، جزو فوتیهای این بیماری شمرده نشدند. دولت هند همچنین نمونهبرداری از اجساد بیمارانی که آزمایش نشده بودند را برای مشخص شدن علت مرگ ممنوع کرده است.
به گفته پزشکان، مقیاس این مشکل در هند ترسناک است. بنابر این گزارش، قبرستانها و مردهسوزخانهها در دهلی نو به دلیل تعدد اجساد با مشکل مواجه شدهاند.
بنابر این گزارش، هند در جایگاه پنجمین کشور دارای بیشترین تعداد ابتلا در جهان قرار دارد. این کشور بیش از ۲۷۶ هزار مبتلا به کروناویروس را به ثبت رسانده و همچنین تاکنون بیش از ۸ هزار نفر علیرغم محدودیتهایی که ماههاست در این کشور آسیای شرقی در جریان بوده، بر اثر ابتلا به کرونا جان باختهاند.
- 13
- 5