سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۲۲۰ هزار و ۱۸۰ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۱۲۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۰ هزار و ۳۶۴ نفر رسید.
سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۷ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۵۶ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۱۳۹ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۲۲۰ هزار و ۱۸۰ نفر رسید.
وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۳۶۴ نفر رسید.
معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۱۸۰ هزار و ۶۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. همچنین ۲۹۲۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
لاری افزود: تاکنون یک میلیون و ۵۸۳ هزار و ۵۴۲ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: استانهای خوزستان، کرمانشاه، کردستان، هرمزگان، آذربایجان غربی و خراسان رضوی بیشترین موارد ابتلا و بستری به کووید ۱۹ را داشته و در وضعیت قرمز قرار دارند. استانهای آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، بوشهر، لرستان و گلستان در وضعیت هشدار قرار دارند.
لاری گفت: به مردم توصیه میکنیم که همچنان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند. سالمندان، افرادی که بیماری زمینهای دارند و خانمهای باردار تا حد امکان از منازل خارج نشوند. پویش مردمی استفاده از ماسک نیز با هشتگ #من_ماسک_میزنم از امروز آغاز شده است.
دو هفته پرخطر ویروس کرونا در هرمزگان/ابتلا ۲۸۰ نفر از کادر درمان به ویروس کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با تأکید بر پرخطر بودن ویروس کرونا هرمزگان در دو هفته جاری، خاطرنشان کرد: اینکه اگر اعلام می شود بازار باز است به معنای الزام خروج از خانه نیست.
دکتر حسین فرشیدی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص انتظار برخی از فعالین اجتماعی در فضای مجازی مبنی برمحدودسازی فعالیت ها در استان هرمزگان به واسطه وضعیت قرمز کرونا، افزود: بخشی از این قضیه به عهده ما است و بخشی از آن از عهده ما خارج و نمی توانیم اقدامی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی وظیفه ارائه آمار و انتقال آن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را دارد، خاطرنشان کرد: همین آمار از سوی استاندار هرمزگان نیز به ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا انتقال داده شده اما تعیین محدودسازی ها و قرنطینه کردن یک شهر برعهده ما نیست.
فرشیدی با اشاره به اینکه اعتقاد دارم مرکز شهر بندرعباش شلوغ و ازدحام بیش از حد مجاز است، اضافه کرد: بنده و همکارانم از بیان جمله "در خانه بمانید" خسته شده ایم اما باید قبول کنیم تنها راه پیشگیری از ابتلا به کرونا و جلوگیری از شیوع آن همین ماندن در خانه و رعایت پروتکل های بهداشتی است.
وی با بیان اینکه اگر اعلام می شود بازار باز است به معنای الزام خروج از خانه نیست بلکه تنها در مواقع نیاز می توانیم به بازار بریم آن هم با رعایت تمامی پروتکل ها، عنوان کرد: هزینه های بستری، درمان، خستگی کادر درمان و افزایش تعداد مبتلایان به کرونا نیز در هرمزگان روز به روز افزایش می یابد.
فرشیدی با اشاره به اینکه اکنون ۵۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان بستری اند، تصریح کرد: از این شمار ۷۶ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی.سی.یو) بستری هستند که ۲۸ نفر از آنها بدحال هستند.
وی با بیان اینکه روز گذشته(ششم تیرماه) ۷ نفر از مبتلایان به کرونا در استان، جان خود را از دست داده اند، افزود: تاکنون ۲۸۰ نفر از کادر درمان در هرمزگان به ویروس کرونا مبتلا شدند که حدود نیمی از آنها پس از بهبودی کامل به محل کار خود بازگشته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه در خدمات بیمارستان دچار کمبود نیرو هستیم از شهروندان خواست هر کس که میتواند برای کمک به کار درمانی به بیمارستانها مراجعه کنند، اظهار کرد: این هفته و هفته آینده، هفتههای پر خطر ویروس کرونا در هرمزگان است.
فرشیدی در پایان گفت: افراد علامت دار حاد از ساعت ۱۲ تا ۱۵ میتوانند به مراکز جامع خدمات سلامت مراجعه کنند و با تأیید پزشک نیز از آن ها تست کووید ۱۹ گرفته می شود.
آخرین آمار ابتلاء به کرونا در اصفهان در ۷ تیرماه
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آخرین آمار مبتلایان به کرونا و بهبود یافتهها و ترخیص شدگان و بیماران بستری با شرایط حاد در بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستانهای استان در ۲۴ ساعت گذشته را تشریح کرد.
آرش نجیمی در گفتوگو با ایمنا با اشاره به آمار بیماران جدید مبتلایان به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: تعداد ۷۴ مورد بیمار جدید از افراد مشکوک به کرونا ویروس به جز شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل با علائم بالینی بیمارستانها بستری شدند.
وی افزود: در همین زمان ۳۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا که در ۲۲ مراکز درمانی و بیمارستانهای استان به جز کاشان و آران و بید گل تحت مراقبت بودند با بهتر شدن وضعیت عمومیشان ترخیص شدند و ضروری است که در قرنطینه دوره نقاهت بیماری را بگذرانند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید به اینکه الزهرا، امین و خورشید مرجع بستری بیماران کرونا است، گفت: اکنون تعداد بیماران بستری در بیمارستانهای مرجع کرونا ۵۶۷ نفر است که از این تعداد ۱۳۶ نفر وضعیت وخیمتری دارند و در بخش مراقبتهای ویژه و آی سی یو های مراکز درمانی در حال دریافت خدمات درمانی هستند.
به گفته نجیمی؛ با شیب تند افزایش تعداد بستری بیماران کرونا اکنون ظرفیت پذیرش بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه و تختهای بستری کووید ۱۹ کلانشهر اصفهان تکمیل شده و وارد مرحله وضعیت بحرانی روند افزایش بیماری شده ایم و با این روند افزایش بستری، تمامی بیمارستانهای اصفهان بیماران کرونا را پذیرش میکنند.
وی با اشاره به اینکه مهمترین عامل افزایش بیماران کووید ۱۹ رفتار عادی مردم و جدی نگرفتن این بیماری است، اظهار کرد: لازم است که شهروندان رعایت بهداشت فردی را جدی بگیرند و در این شرایط بحرانی از ماسک استفاده کنند. در این صورت هم کادر درمان کمتر میشود و هم سلامت خود و خانوادههای آنها به خطر نمیافتد.
- 10
- 4