به گزارش ایسنا، رضا جلیلی خشنود درباره محدودیتهای اعمال شده در تهران گفت: فعلا بناست که این محدودیتها یک هفته ادامه پیدا کند و اگر در جلسات بعدی نتایج به خوبی پیشرفت کند، شاید قرنطینه چند روز یا چند هفته بعد ادامه پیدا کند تا بتوانیم این موج دوم را کنترل کنیم.
وی با بیان اینکه موج دومی که آمده خیلی سنگین است، افزود: در بیمارستان شهدای تجریش ۱۷۲ نفر از نیروهای خودمان درگیر شدند و خود بنده و معاونتها هم درگیر شدند. من خودم بستری هستم و ریه ام ۴۰ درصد درگیر شده است. معاونت درمان و بهداشت بیمارستان هم بستری هستند.
خشنود با بیان اینکه موج دوم کرونا موج سنگینی است، گفت: امیداریم با کمک مردم و رعایت کردن از این موج هم عبور کنیم.
معاون ستاد مقابله با کرونا در تهران درباره پرشدن تختهای بیمارستانی نیز اظهار کرد: ما با دو مشکل کمبود تخت بستری و کمبود کادر درمان مواجه هستیم. کادر درمان ما اکثرا آلوده می شوند یا اینکه اقوام درجه یکشان مبتلا میشوند که مجبورند از آنها مراقبت کنند.
کمبود تختهای ویژه بستری و نیروی کادر
وی افزود: کمبود تختهای ویژه، تختهای بستری و کمبود نیروی کادر داریم که با قول و مساعدت وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه امیدواریم بتوانیم حداقل به صورت موقت هم که شده نیرو جذب کنیم و به خدمت ادامه دهیم.
خشنود در مورد همراهی دستگاههای مختلف در مقابله با کرونا نیز گفت: واقعیت امر این است که همه دستگاهها تا حدی که توانستند پای کار بودند، البته انتظار ما خیلی بیشتر است. این موج دوم از موج اول خیلی سنگین تر بود. بیماران بدحال و فوتی ما بیشتر است و به نوعی سیلی که از موج دوم می خوریم شدیدتر است. امیدواریم دستگاه هایی که در روزهای اول تمام قد آمده بودند وسط این بار هم بیایند و از نظر نیرو و توان کمک برسانند چون کادر درمان واقعا در مضیقه هستند.
معاون ستاد مقابله با کرونا در تهران که در یک گفتگوی زنده رادیویی صحبت میکرد، درباره اینکه موج دوم کرونا از چه زمانی آغاز شده است، گفت: تقریبا از نیمه دوم خرداد با افزایش در میزان ابتلا و چند روز بعد میزان بالایی از مرگ و میر روبه رو شدیم که نشان داد موج دوم موج سنگینی است.
وی در مورد دورکاریها در تهران نیز گفت: ما از مدتی قبل دورکاری را درخواست کرده بودیم. همچنین خواستیم که افراد پرخطر هم از مراکز کاری دور نگه داشته شوند و تا جایی که ممکن است ساعت کاری کوتاه شود که خوشبختانه با تمام این ها موافقت شده است.
انجام بیش از ۱۳ هزار تست کرونا/ بانکهای قزوین بیشترین تلفات کرونا را دارند
جانشین ستاد مقابله با کرونای استان قزوین گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۴۳۷ تست کرونا در استان انجام شده که ۲۸ درصد از آن مثبت بوده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، منوچهر حبیبی جانشین ستاد مقابله با کرونای استان در جلسه هماهنگی کمیتههای ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا گفت: تاکنون ۱۳ هزار و ۴۳۷ تست کرونا در استان انجام شده که ۷۲ درصد منفی از ان بوده است در حالی که نتایج مثبت پس از پیک اول به زیر ۱۰ درصد رسیده بود.
به گفته حبیبی، هم اکنون روزانه ۱۲۰ هزار عدد ماسک در استان تولید میشود و از ۳۸ واحد تولیدکننده فقط ۱۸ واحد فعال استو واحدهای تعطیل شده برای رفع نیاز استان باید مجدد راهاندازی شوند.
او اضافه کرد: باید ماسک ارزان قیمت در اختیار مردم قرار گیرد تا همه امکان استفاده داشته باشند و هیچ کمبودی در این زمینه نداریم.
معاون سیاسی امنیتی استاندار گفت: مچنین ایستگاههای توزیع ماسک باید دوباره در تمامی نقاط استان دایر شود و مسئولین نظارت بر روند را رها نکنند.
بانکهای قزوین بیشترین تلفات کرونا را دارند
حبیبی تصریح کرد: در حوزه ادارات متاسفانه ضعیفترین دستگاهها در رعایت دستورالعمل های بهداشتی، بانکها هستند که بیشترین تلفات جانی را پس از کادر بهداشت و درمان دارند.
معاون سیاسی استاندار قزوین اضافه کرد: به شدت از عملکرد بانکها گلهمند هستیم و به رئیس کل هم منتقل کردیم، به طوری که ۴۰ نفر از کارمندان یکی از بانکها در استان مبتلا به کرونا شدند که نشان میدهد بانکها توجهی به سلامت کارمندان خود و ارباب رجوع ندارند.
این مقام مسئول گفت: از این پس بانکهایی که مسائل بهداشتی را رعایت نمیکنند، رئیس مرکز آن بانک در استان به مردم معرفی خواهد شد تا درس عبرت شود چراکه سلامت جامعه را به بازی گرفتهاند.
جانشین ستاد مقابله با کرونای استان درباره پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا هم گفت: سهم استان قزوین در این زمینه ۷۳۸ میلیارد تومان است که تا پایان تیرماه فرصت ثبت نام و تا پایان مرداد هم فرصت جذب داریم که تاکنون میزان جذب مناسب نبوده است.
حبیبی با بیان اینکه سالنهای آمفی تئاتر و میهمان سراهای ادارات تا اطلاع ثانوی باید پلمب شود، گفت: دفاتر پیشخوان یکی از مراکز مهم است که شلوغ و بدون نظارت است لذا تهدیدی برای شیوع بیشتر بیماری به شمار میرود.
معاون سیاسی استاندار قزوین افزود: شاخص کرونا در ارزیابی عملکرد مدیران استان لحاظ میشود و گزارشات هفتگی باید از فرمانداران خواسته شود و بحث دولت الکترونیک اکنون باید به طور ویژه برای رعایت فاصلهگذاریها در دستور کار ادارات قرار گیرد.
- 11
- 7