به گزارش ایسنا، به اعتقاد این کارشناسان، همه گیری بعدی میتواند یک عفونت قارچی کشنده موسوم به" کاندیدا آریس"( Candida auris) باشد که یک عامل" بیماری زای کامل" توصیف شده است.
بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا، این قارچ می تواند کشنده باشد علی الخصوص اگر به جریان خون نفوذ کند که معمولا از طریق کاتتر یا لوله های دیگری که در بیمارستان و مراکز درمانی در بدن قرار می گیرند، اتفاق می افتد.
یوحنا رودز، متخصص اپیدمیولوژی از امپریال کالج لندن گفت:این عامل بیماری زا نخستین بار در سال ۲۰۰۹ شناسایی شد و تقریبا در برابر داروهای ضد قارچ تاثیرناپذیر است.
وی که به مقابله با شیوع بیماری کاندیدا آریس در سال ۲۰۱۶ در انگلیس کمک کرد، افزود:تنها ایستادگی قارچ دربرابر داروها نیست که آن را ویژه می سازد. یکی از مواردی که این بیماری را بسیار ترسناک می سازد این واقعیت است که می تواند برای مدت طولانی روی سطوح باقی بماند و در برابر داروها مقاومت کند.
به گفته کارشناسان، تولید سلاح های موثر در برابر عوامل بیماری زا همچون کاندیدا آریس پیش از اینکه به بیماری همه گیر بعدی تبدیل شود، بسیار مهم است.
به گزارش ایسنا به نقل از نیویورک پست، محققان تاکید کردند:لازم است برای انجام پژوهش ها در این رابطه و کسب آمادگی برای مقابله با تمامی انواع پاتوژن ها سرمایه گذاری شود.
- 12
- 2