دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۴۷ - ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۷۲۳۹
مشاوره پزشکی

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی کدامند؟

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی
در شرایطی که پس از یک حمله قلبی به افراد توصیه می شود هرچه بیشتر میوه مصرف کنند، اما بهتر است پیش از مصرف گریپ فروت با پزشک خود درباره عوارض جانبی احتمالی آن صحبت کنید.

شرایط بقا پس از یک حمله قلبی می تواند دشوار و منزوی کننده باشد. مسیر ریکاوری طولانی و اغلب دردناک است زیرا بیمار باید تغییرات سبک زندگی و غذایی که برای کمک به بهبود شرایط قلب طراحی شده اند را در دستور کار خود قرار دهد.

 

 هر ساله افراد بسیاری در سراسر جهان حملات قلبی را  تجربه می کنند. پزشکان و متخصصان تغذیه در این زمینه توافق دارند که بهترین روش برای پیشگیری از حمله قلبی دوم تغییر در رژیم غذایی، ورزش و عادات دیگر است. در ادامه با برخی از مواد غذایی که باید پس از تجربه حمله قلبی از آنها پرهیز کرد، بیشتر آشنا می شویم.

 

پاپ کورن کره ای

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

پاپ کورن ساده می تواند فواید سلامت بسیاری نسبت به تنقلات دیگر داشته باشد زیرا حاوی فیبر و آنتی اکسیدان ها است. با این وجود، بیشتر محصولات تجاری حاوی کره و مقدار زیادی نمک هستند که چربی و سدیم زیادی را وارد بدن می کنند. اگر به تازگی یک حمله قلبی را تجربه کرده اید از مصرف پاپ کورن های کره ای پرهیز کنید.

 

پنیر

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

در شرایطی که نیاز نیست برای همیشه از مصرف پنیر پرهیز کنند، اما افرادی که به تازگی یک حمله قلبی را تجربه کرده اند باید نسبت به مصرف این ماده غذایی توجه داشته و حد اعتدال را رعایت کنند. غذاهای سرشار از چربی های اشباع، مانند پنیر، باید به میزان کم مصرف شوند.

 

فلفل های چیلی

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

دوستداران ادویه ممکن است پس از تجربه یک حمله قلبی به کاهش میزان مصرف آن نیاز داشته باشند. فلفل های چیلی تند به واسطه کپسایسین موجود در خود می توانند موجب تورم رگ های خونی شوند و از این رو فشار خون کاهش یابد. همچنین، آنها سرشار از بتا-کاروتن هستند که در زمان مصرف به صورت مکمل نشان داده است خطر حملات قلبی را افزایش می دهد.

 

روغن نارگیل

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

امروزه، روغن نارگیل از محبوبیت بسیاری برخوردار شده است و در هر چیزی از محصولات مراقبت از مو تا نرم کننده های پوست یافت می شود، اما این محصول می تواند پس از یک حمله قلبی برای قلب مضر باشد. بنابر گزارش دانشکده پزشکی هاروارد، چربی اشباع حدود ۹۰ درصد روغن نارگیل را تشکیل داده که ۲۶ درصد بیشتر از کره است و افرادی که به تازگی یک حمله قلبی را تجربه کرده اند باید از مصرف آن پرهیز کنند.

 

سس خامه ای

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

سس خامه ای به طور سنتی با استفاده از کره یا روغن، آرد سفید، و شیر پر چرب یا خامه تهیه می شود. هر یک از آنها در فهرست موسسه ملی سلامت آمریکا برای غذاهایی که باید به منظور حفظ سلامت قلب از آنها پرهیز کرد، جایگاه بالایی دارند. کره، روغن، و لبنیات حاوی چربی اشباع بیشتر از مقدار مصرف توصیه شده روزانه هستند و آرد سفید پالایش شده موجب افزایش وزن می شود که تنش بیشتری به قلب وارد می کند.

 

نودل های تخم مرغی

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

نودل های تخم مرغی به نظر می رسد جایگزین های دوستدار قلب برای پاستای نشاسته ای هستند، اما مشکل این است که آنها حاوی کلسترول تخم مرغ بدون دیگر مواد مفید این ماده غذایی مانند پروتئین و ویتامین های B هستند.

 

غذاهای سرخ شده

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

پرهیز از غذاهای سرخ شده برای افرادی که حمله قلبی را تجربه کرده اند چندان جای شگفتی ندارد، اما گاهی اوقات غذاهای سرخ شده برچسب سالم را یدک می کشند زیرا با استفاده از روغن های سالم‌تر مانند روغن زیتون یا کانولا تهیه شده اند. اما روغن های سالم‌تر نیز باید به میزان کم مصرف شوند و حتی سرخ کردن غذا در یک روغن سالم نیز می تواند برای کاهش وزن و سلامت قلب مضر باشد. روغن ها از چربی تهیه می شوند که دو برابر کالری بیشتر نسبت به غذاهایی دارند که از پروتئین یا کربوهیدارت تهیه شده اند.

 

گریپ فروت

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

در شرایطی که پس از یک حمله قلبی به افراد توصیه می شود هرچه بیشتر میوه مصرف کنند، اما بهتر است پیش از مصرف گریپ فروت با پزشک خود درباره عوارض جانبی احتمالی آن صحبت کنید. گریپ فروت می تواند با برخی داروهای قلب، از جمله داروهای کاهنده کلسترول مانند سیمواستاتین (زوکور) تداخل ایجاد کند.

 

کیل و اسفناج

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

این ممکن است عجیب به نظر برسد، زیرا سبزیجات برگدار به طور معمول به واسطه فواید سلامت خود شناخته شده هستند، اما تعامل کیل و اسفناج با برخی داروها می تواند موجب عوارض جانبی مضر شود. اگر فردی پس از حمله قلبی وارفارین، یک داروی رقیق کننده خون، مصرف می کند، برخی سبزیجات برگدار به ویژه اسفناج و کیل ممکن است با اثرات ضد لخته شدن خون وارفارین تداخل ایجاد کنند. خوشبختانه جایگزین هایی برای وارفارین وجود دارند که کارآمدتر، ایمن‌تر، آسان‌تر برای استفاده، بی نیاز از نظارت و مهم‌تر این که بدون ایجاد تداخل با برخی غذاها هستند.

 

کالباس

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

کالباس می تواند حاوی سدیم قابل توجهی باشد و ممکن است قلب را تضعیف کند. نیترات سدیم اغلب به عنوان یک نگهدارنده در کالباس ها استفاده می شود و پژوهش صورت گرفته در کلینیک مایو نشان داده است که مواد نگهدارنده مانند آن می توانند موجب سخت شدن سرخرگ های انسان شوند.

 

مکمل های غیر لبنی قهوه

 

غذاهای ممنوع پس از حمله قلبی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی

تنها به دلیل این که در یک مکمل قهوه از شیر استفاده نشده است، به معنای آن نیست که برای قلب شما مشکلی ایجاد نمی کند. افرادی که به تازگی یک حمله قلبی را تجربه کرده اند باید از مصرف چربی های اشباع پرهیز کنند. مکمل های قهوه غیرلبنی کم چرب می توانند گمراه کننده باشند. به طور معمول در هر قاشق چایخوری از آنها یک گرم چربی اشباع وجود دارد و اگر روزانه قهوه می نوشید ممکن است میزان چربی دریافتی شما بیشتر از آن چیزی باشد که تصور می کنید.

 

asriran.com
  • 14
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش