دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۱۰ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۶۳۵
مشاوره پزشکی

چه رایحه‌هایی از اضطراب و ابتلا به کرونا می‌کاهد؟

رایحه های مناسب برای کاهش اضطراب,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی
رئیس انجمن علمی طب ایرانی اظهار کرد:وجود بعضی رایحه ها مثل رایحه پرتقال (Orange)، گلاب و خیار در منزل و محیط های اداری، ضمن تقلیل استرس، بدن را در برابر ویروس کرونا (corona) مقاوم می سازد.

نفیسه حسینی یکتا روز شنبه در گفتگو با ایرنا در مورد جوی که در فضای مجازی ایجاد و در آن بر مصرف گرمی برای جلوگیری تأکید شده، گفت:به این بحث که کرونا گرم است یا سرد نباید توجه کرد چون نیاز است علائم بیماری بصورت جدی مورد بررسی قرار گیرد. مهم این است که از ظرفیت موارد مختلف درمانی در بحث جلوگیری از ابتلا به کرونا استفاده شود.

او تأکید کرد:باید گیاهان دارویی که سیستم ایمنی را تقویت می کند در رژیم و سبد غذایی گنجانده شود. مواردی که بحث های تحقیقاتی بر روی آن صورت گرفته و معلوم شده که سیستم ایمنی را تقویت می کند زیرا هرچه سیستم ایمنی را تقویت کند در مبارزه با انواع بیماری های ویروسی من جمله ویروس کرونا (corona) میتواند تاثیرگذار باشد.

چه کنیم تا سیستم ایمنی سپر دفاعی در مقابل کرونا باشد؟

رئیس انجمن علمی طب ایرانی (Iranian traditional medicine) ، حفظ آرامش، خواب کافی، استفاده از گیاهان دارویی و ادویه جات را راه حلی بر تقویت دستگاه ایمنی بدن یاد کرد و در توضیح هر کدام خاطرنشان کرد:خوف مساوی است با افزایش احتمال به بیماری چون هر وقت که ترس در بدن به وجود آید سیستم ایمنی تضعیف می شود. از شهروندان تقاضا داریم در کنار رعایت نکات بهداشتی که از طرف وزارت بهداشت اعلام می شود آرامش را هم حفظ کنند.

معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت افزود :خواب کافی از دیگر مواردی است که سیستم ایمنی را تقویت می کند؛ خوابی به هنگام و به موقع و به مقدار کافی. ضمن اینکه خستگی (Fatigue) مفرط تضعیف کننده سیستم ایمنی است پس باید مراقب بود.

چه بخوریم تا مبتلا نشویم؟

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران در مورد مواد غذایی و تاثیر آن بر تقویت سیستم ایمنی بدن (Système immunitaire) توضیح داد:در رژیم غذایی (diet) حتماً باید از بعضی گیاهان مثل نعنا، ریحان، پونه و چیزهایی که تقویت سیستم ایمنی می کند استفاده کرد. همینطور مصرف سوپ هایی که در آن از کدو حلوایی و کدو سبز و سبزیجات استفاده شده باشد.

حسینی یکتا خاطر نشان کرد :استفاده از سیر (garlic)، سیاه دانه و موارد مشابه در جلوگیری از کرونا مؤثر است ولی استفاده از حجم زیادی از سیر یا سیاهدانه درست نیست برای اینکه گیاهان دارویی با درجه بالای گرمی هستند که امکان دارد در بعضی افراد نتیجه عکس دربرداشته باشد.

او افزود:لزوما این بیماری بگونه ای نیست که با مصرف گرمی جات دور شود و در افراد گوناگون اثرات مختلفی دارد پس باید بنا به فیزیولوژی بدن از گیاهان گرم استفاده کرد.

حسینی یکتا بر استفاده از ادویه جات مثل دارچین، آویشن، زردچوبه (Turmeric) و غیره در برنامه غذایی تأکید و بیان کرد :استفاده از زعفران و هل در کنار سایر ادویه جات ها در رژیم غذایی کمک کننده به تقویت سیستم ایمنی است.

بعضی بوها، کاهش دهنده اضطراب و بیماری

او متذکر شد :بهتر است برای تقلیل اضطراب، بعضی رایحه ها همانند رایحه پرتقال، گلاب و خیار را در محیط داشته باشیم. این ها رایحه ها ضمن کاهش اضطراب، بدن را در مقابل کرونا مقاوم می کند.

دوری از اخبار غیرقابل وثوق، راه حل دیگر مقابله روحی با کرونا

حسینی یکتا به شهروندان اخطار داد که مواظب فضای مجازی و اطلاعات آن باشیم چون مطالب رد و بدل شده در این فضا منبع و ماخذی ندارد و دستخوش مسائل سیاسی و تبلیغاتی برای افرادی که روی این مسئله کار می کنند است.

وی خاطر نشان نمود:باید نسبت به وثوق مطالبی که می شنویم دقت و تلاش کنیم با کلیاتی که در مورد این بیماری و علائم آن وجود دارد از غذاها و گیاهان دارویی استفاده کنیم.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران تأکید کرد:بعنوان جامعه متخصصان طب سنتی و انجمن علمی طب ایرانی تلاش می کنیم توصیه هایی طبق منابع معتبر ارایه دهیم.

حسینی یکتا افزود:انجمن علمی طب سنتی ایرانی متنی را بعنوان اطلاعیه شماره یک هم در فضای مجازی مرتبط و هم در سایت انجمن علمی در معرض دید عموم قرار داده که در حال بازنویسی است و در ویرایش های بعدی باتوجه به شرایطی که بیماری دارد اطلاعات بیشتری را در اختیار عموم خواهد گذاشت.

  • 17
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش