نتایج یک مطالعه نشان می دهد: افرادی که پنج ساعت یا کمتر در شب می خوابند همراه با افزایش سن با خطر ابتلا به مشکلات متعدد جسمی مواجه می شوند.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، متخصصان در بررسی های خود شواهدی ارائه کردند که نشان می دهد: اشخاص ۵۰ ساله و بالاتر که پنج ساعت یا کم تر در شب می خوابند در مقایسه با همسالانی که استراحت شبانه بیشتری دارند، بیشتر احتمال دارد با افزایش سن در معرض خطر ابتلا به بیماری های مزمن متعدد باشند.
در این مطالعه ۸۰۰۰ نفر شرکت کننده انگلیسی که در سن ۵۰ سالگی به هیچ بیماری مزمنی مبتلا نبودند مورد ارزیابی قرار گرفتند. متخصصان از شرکت کنندگان درخواست کردند که در مدت زمان انجام مطالعه هر چهار تا پنج سال یکبار میزان خواب خود را گزارش دهند.
متخصصان مشاهده کردند: در اشخاص ۵۰ ساله، آنهایی که پنج ساعت یا کمتر در شبانه روز می خوابند، نسبت به افرادی که حداقل هفت ساعت در شب می خوابند ۳۰ درصد بیشتر با خطر ابتلا به بیماری های مزمن متعدد مواجه هستند. این خطر در ۶۰ سالگی، ۳۲ درصد و در ۷۰ سالگی، ۴۰ درصد بیشتر بود.
بیماری هایی که خطر ابتلا به آن ها بیشتر است شامل دیابت، سرطان، بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی (stroke)، نارسایی قلبی، بیماری مزمن انسدادی ریه، بیماری مزمن کلیوی، بیماری کبد، افسردگی، زوال عقل، اختلالات روانی، پارکینسون و آرتریت می شوند.
طبق اعلام مرکز کنترل و پيشگيري از بیماری های ایالات متحده، نتایج تحقیقات دیگر نشان داده است بزرگسالانی که به اندازه کافی نمی خوابند- حدود هفت تا نه ساعت در شب- بیشتر ممکن است به بیماری های مزمن که شامل چاقی و فشار خون بالا (Hypertension) نیز می شود، مبتلا شوند.
- 13
- 1