سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۳۷ - ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۲۱۰۱۱
امنیتی و دفاعی

زلنسکی و پوتین در نشست جی ۲۰ شرکت می‌کنند/ر ئیس جمهور اوکراین: گفتگوهای صلح با روسیه در آستانه نابودی است

آخرین اخبار از حمله وحشیانه روسیه به خاک اوکراین,زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین
ولودیمیر زلنسکی گفت: تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف باید مبتنی بر این باشد که کشورهای ضامن، نظامیان خود را در اسرع وقت اعزام کنند.

زلنسکی: برای دفاع از اوکراین به جنگجو نیاز داریم

 ولودیمیر زلنسکی گفت: تضمین‌های امنیتی برای کی‌یف باید مبتنی بر این باشد که کشورهای ضامن، نظامیان خود را در اسرع وقت اعزام کنند.

وی در مصاحبه با رسانه‌های لهستانی افزود: مطمئنم به تضمین‌های امنیتی نیاز داریم، دقیقاً می‌دانم به چه چیزی نیاز داریم و می‌خواهیم آنچه که نیاز داریم، برآورده شود. مهم‌ترین چیزی که فوری می‌خواهیم، مرد میدان و جنگجوست.

رئیس‌جمهور اوکراین با بیان اینکه سلاح کافی به این کشور ارسال شده است، عنوان کرد: مهم نیست چقدر بی‌ادبانه به نظر آید، ولی فکر می‌کنم برای تضمین‌های امنیتی باید به اعزام جنگجویان پرداخت.

گفتگوهای صلح با روسیه در آستانه نابودی است 

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفت: مذاکرات صلح با مسکو به دلیل خشم عمومی نسبت به جنایاتی که گفته می‌شود توسط سربازان روسی مرتکب شده‌اند، نزدیک به شکست است.

زلنسکی به خبرنگاران لهستانی گفت: مردم (اوکراینی‌ها) می خواهند آنها( سربازان روس) را بکشند. وقتی چنین نگرشی وجود دارد، صحبت کردن در مورد مسائل دشوار است. اکنون به دلیل جنایاتی که سربازان روس مرتکب شده‌اند مذاکرات صلح در آستانه شکست است.

 لهستان بیش از ۲۰۰ تانک به اوکراین می‌دهد 

لهستان با تحویل بیش از ۲۰۰ تانک T-72 شوروی سابق از کشور همسایه خود اوکراین در برابر روسیه حمایت می کند. این خبر را خبرگزاری رادیو لهستان IAR روز جمعه به نقل از آژانس های دولتی گزارش داد. بر این اساس بیشتر این تانک ها تا به حال از مرز عبور کرده‌اند و در خاک اوکراین هستند.

"ماتئوش موراویسکی"، نخست وزیرلهستان هم چند روز پیش تحویل تانک های بزرگ به اوکراین را تایید کرده بود، اما در ابتدا عدد دقیقی ارائه نکرد. آندری دودا، رئیس جمهور لهستان هم اوایل این هفته گفت که لهستان از زمان آغاز جنگ تاکنون معادل ۱.۵ میلیارد یورو کمک نظامی به اوکراین داده است.‎

آخرین اخبار از حمله وحشیانه روسیه به خاک اوکراین,زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین

 زلنسکی و پوتین در نشست جی ۲۰ شرکت می‌کنند 

"ولادیمیر زلنسکی"، رئیس‌جمهور اوکراین و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، قصد دارند در نشست گروه ۲۰ در بالی اندونزی در ماه نوامبر شرکت کنند. "جوکو ویدودو"، رئیس‌جمهور اندونزی که میزبان این نشست است روز جمعه گفت که هر دوی آنها آمدن خود را اعلام کرده‌اند.

"ویدودو"، رئیس موقت گروه ۲۰ اقتصاد برتر توسعه یافته و نوظهور، در بیانیه‌ای تلویزیونی گفت که زلنسکی و پوتین را به این اجلاس دعوت کرده است، زیرا جنگ در اوکراین تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد جهانی داشته است. ویدودو گفت: ما آگاه هستیم که جی ۲۰ نقش کاتالیزوری را برای بهبود اقتصاد جهانی ایفا می کند. وی این هفته با زلنسکی و پوتین تماس گرفت و از هر دو سیاستمدار خواست تا از طریق مذاکره به جنگ پایان دهند.

اندونزی درخواست اوکراین برای تحویل تسلیحات را رد کرد. ویدودو در این باره گفت: دستور قانون اساسی اندونزی و اصول سیاست خارجی ما را از کمک تسلیحاتی به دیگر کشورها منع می کند. با این حال، ما آماده ارائه کمک های بشردوستانه به اوکراین هستیم.‎

رئیس‌جمهور اوکراین از هیات‌های دیپلماتیک حاضر در کی‌یف تشکر کرد

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، از سفیر بریتانیا برای بازگشت به کی‌یف تشکر کرد.

آقای زلنسکی همچنین از ۲۷ هیات دیپلماتیک خارجی دیگر که در حال حاضر در پایتخت مشغول به کار هستند، تشکر کرد و گفت که این یک حرکت بسیار مهم برای حمایت از اوکراین است.

وی گفت: "این گونه حرکات همراه با حمایت قوی دفاعی، مالی و سیاسی از سوی جهان آزاد به این معناست که نیاز به پایان دادن به جنگ برای روسیه بیش از پیش آشکار می‌شود و شکست اشغالگران تغییر ناپذیر است".

وی افزود که روس‌ها در شهر اشغالی خرسون در حال آماده شدن برای انتقال سیستم پولی محلی به روبل روسیه هستند و همچنین از یک روزنامه‌نگار اوکراینی که روز پنجشنبه بر اثر اصابت موشک به ساختمان وی جان باخت، تمجید کرد.

زلنسکی همچنین از کنگره آمریکا برای تصویب لایحه‌ای که به رئیس‌جمهور اجازه می‌دهد تجهیزات نظامی به اوکراین را قرض یا اجاره دهد، تشکر کرد. 

 ادعای اوکراین مبنی بر توقیف ۲۰۰۰ اثر هنری توسط روسیه 

شورای شهر ماریوپل در حال آماده شدن برای شروع یک فرآیند کیفری نسبت به غارت فرهنگی گسترده است.

گاردین، مقامات اوکراینی از توقیف ۲۰۰۰ اثر هنری در موزه‌های منطقه تخت اشغال ماریوپل و انتقال آنها به مناطق تحت کنترل روسیه در دنباس توسط نیروهای نظامی روسیه خبر داده‌اند.

آنها گفتند که این آثار هنری توقیف شده شامل چندین اثر اصلی از آرخیپ کویندژی نقاش بومی منطقه در قرن نوزدهم و ایوان آیوازوفسکی نقاش رمانتیک مشهور روسی و همینطور یک طومار دست‌نویس تورات منحصر به فرد و انجیل محصول سال ۱۸۱۱ توسط چاپخانه ونیزی که برای یونانیان ماریوپل ساخته شده بود، می‌شود.

شورای شهر ماریوپل گفته که ضمن آماده‌سازی مستندات و مواد لازم برای شروع یک فرآیند کیفری به نهادهای مجری قانون درصدد شکایت به اینترپل (پلیس بین‌الملل) خواهد بود.

ولودیمیر زلنسکی، رییس جمهوری اوکراین پیش‌تر ادعا کرده بود که نیروهای روسیه به شکل جمعی غارت می‌کنند. این ادعا پس از انتشار فیلم‌ها و صوتی‌هایی بود که به نظر می‌آمد نیروهای روسی در حال ارسال بسته های حاوی کالاهای مسروقه را به روسیه هستند.

اوکراینی‌ها از دو ماه پیش درخصوص حفاظت از آثار هنری کشورشان که آنها را میراث فرهنگی و هویت‌بخش خود می‌دانند، اقداماتی را انجام داده‌اند.

دو ملت اوکراین و روسیه دارای پیوند عمیق تاریخی، فرهنگی و زبانی هستند و به نوعی اوکراین سرزمین مادر روسیه خوانده می‌شود.

بسیاری دو کشور را در قلمرو فرهنگ اسلاوی و بعضا ارتدوکسی قرار می‌دهند.

سازمان جهانی هنر گتی پیش‌تر هشدار داده بود که میلیون‌ها اثر هنری و بناهای تاریخی در اوکراین در خطر غارت یا بمباران قرار دارند.

  • 19
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش