پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۳:۳۹ - ۰۴ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۸۳۶
سیاست داخلی

توکلی:

تا دیرنشده عقلای دلسوز دو جناح فکری برای تفاهم بکنند

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار سیاسی ایران,راهیپمایی روزجهانی قدس
نماینده سابق مجلس، درباره برخی حاشیه ها علیه رئیس جمهور در روز جهانی قدس یادداشتی را فضای مجازی منتشر کرد.

به گزارش مهر، احمد توکلی نماینده سابق مجلس درباره برخی حاشیه ها علیه رئیس جمهور در روز جهانی قدس یادداشتی را کانال تلگرامی خود منتشر کرد.

 

در این یادداشت آمده است:

 

۱. روز قدس به همه مسلمانان تعلق دارد. این روز حاصل تدبیر انقلابی امام(ره) برای اعلام حضور ستم سوز همه مسلمانان حول یک محور مشترک و مهم برای نجات فلسطینیان مظلوم و قبله نخست مسلمانان از یوغ اسارت یهودیان صهیونیست، نژادپرست، عنود و سفاک بوده است(که قطعا کارشان را به‌حساب همه یهودیان، ازجمله هم‌وطنان کلیمی خویش نمی‌گذاریم.) در چنین روز وحدت‌آفرینی تعرض و اهانت به مسئولان جمهوری اسلامی، با هدف امام و رهبری در تعارض آشکار است.

 

۲. رئیس‌جمهور منتخب اکثریت مردم ایران است که حکمشان را رهبری تنفیذ می‌کنند. اگر اهانتی به وی صورت گیرد، متوجه مردم و رهبر نیز می‌شود و ناروا را نارواتر می‌سازد.

 

۳.  این اتفاق که در گوشه‌ای از گستره عظیم تظاهرات انقلابیون روزه‌دار رخ داد. اگر حاصل برنامه‌ریزی منافقانه برای تهییج برخی از متدینان عصبانی از حوادث انتخابات و تشدید اختلاف نبوده باشد، مسلماً قطعه بسیار کوچکی از جمعیت عظیمی بود که راه و زمان غیرقابل قبولی را برای ابراز مخالفت برگزیدند. ولی مرتکبان به‌راحتی می‌توانستند حدس بزنند که این کار به مدد رسانه‌های مسلط به‌پای همه مردم انقلابی و متدین گذارده خواهد شد. این به ضرر آنان و همه ملت است.

 

۴. عملیات موشکی سپاه شجاعانه، مدبرانه، دقیق و نشانه پیشرفت و توانایی ایران بود. یکی از برکات حمله موشکی در داخل این بود که گرایش به وحدت در پذیرش حقانیت مواضع انقلابی پدید آمد که آمادگی موشکی را در برابر آمریکای مزور و سلطه‌طلب و اذنابش ضروری می‌دانستند. در این حادثه آشکار شد که چه حکمتی در پس اصرار رهبری مآل اندیش برای تجهیز کشور به سلاح‌های استراتژیک نظامی نهفته بود. آیا در این محیط مناسب ملی عاقلانه است که جمعی در مخالفت با رئیس‌جمهور چنین رفتار ناشایستی نشان دهند؟ تا عواملی صحنه را از تمرکز بر نفی دشمن به میدان نفی و کشمکش داخلی تبدیل کنند؟ بر این فهرست می‌توان نکات دیگری را افزود مانند سخت کردن کار بر منتقدان، ناشنیده ماندن نظرات و استبداد رأی بیشتر.

 

۵. رهبری خیرخواه، همیشه و به‌ویژه در این انتخابات از دوقطبی کردن مردم پرهیز داده‌اند. مخاطب این دستور بیش از آن‌که مردم باشند، مسئولان‌اند. وقتی با تأکید و مکرراً بدون آنکه به انتقادات خیرخواهانه رفیق و رقیب اعتنا کنند، نامزدهای انتخابات و به‌تبع آن‌ها مردم را به دو قطب طرفدار تعامل با جهان و جنگ‌طلب، طرفدار توسعه و خواهان آشفتگی، عزت جویان و انزواطلبان، آرامش‌خواهان و حامیان تنش و خلاصه راه و بیراهه تقسیم کنند و در همین سیاق رقیبان را به برنامه‌ریزی برای دیوارکشی در پیاده‌رو در طول ۳۸ سال تنها اعدام و زندان بلد بودن، منطقی جز ممنوع کردن نداشتن، منشأ ناامنی در کشور و منطقه بودن، زبان بریدن و لب دوختن و... متهم کنند و بدن ترتیب طرفداران آن‌ها را تحقیر و نفی کنند و در هواداران خویش نفرت برانگیزند، این قبیل رفتارهای ناشایست زمینه‌سازی می‌شود. این تحلیل واقع‌بینانه چیزی از زشتی برخورد با رئیس‌جمهور مستقر و منتخب در روز قدس نمی‌کاهد ولی هر کس باید سهم خویش را هم ببیند تا کار از هر دو سر اصلاح گردد. این جهان کوه هست و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صَدا.

 

۶. این حادثه تلخ در روز قدس امسال با روح این روز مهم نمی‌خواند. یک برنامه حساب‌شده نیز در همین جهت ولی در نفی مطلق روز قدس در سال‌های  نزدیک رخ داد که دوستان اصلاح‌طلب در ذم آن چیزی نگفتند. در روز قدس سال ۱۳۸۸ در ادامه فتنه¬ای که به قول رهبری فتنه‌گرهای اصلی آن بیگانگان بوده‌اند، دسته‌ای که مجهز به سازمان‌دهی و شعارنوشته‌های خاص هم بودند شعار مرگ بر ولایت‌فقیه و نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران می‌دادند ولی شبکه رسانه‌ای مسلط نه‌تنها تقبیح نکردند، بلکه بعضاً حمایت نیز کردند. حالا رسانه‌های مسلط از کار زشتی در گوشه‌ای از تظاهرات چنان تصویری ساختند که فقط بکار ادامه دوقطبی ماندن ملت میاید.

 

۷. همه باید بدانیم که رئیس‌جمهور منتخب بدون پیروی از فرمان‌های رهبری و رعایت سیاست های کلی تعیین شده و پشتیبانی همه نهادها و ارکان حکومت و قاطبه مردم نمی‌تواند این‌همه مصیبت اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را مهار کند، چه رسد به حل آن‌ها. در آن صورت دود آن نه‌تنها به چشم ملت که همگی مدعی خدمت به آنانیم می‌رود، بلکه چشمان سیاستمداران اصلاح‌طلب و اصولگرا هم بی‌نصیب نمی‌ماند. بنابراین خیرخواهانه پیشنهاد می‌کنم از کج‌روی‌ها و کج‌اندیشی‌های گذشته توبه کنیم و عقلای دلسوز از دو جناح تا دیر نشده برای تفاهم در چارچوب تمام اصول قانون اساسی به نتیجه برسند.»

 

 

  • 16
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش