به گزارش رویداد۲۴، «ابتدا تعدادی از دانشجویان مقابل کتابخانه مرکزی دانشگاه جمع شدند و درباره تفکیک جنسیتی دانشگاه و مطالباتشان صحبت کردند. بعد از آن تعدادی از مسئولان دانشگاه از جمله مسئولان حراست به میان دانشجویان رفتند که در این میان، برخی درگیریهای لفظی بین دانشجویان و مسئول حراست شکل گرفت.»
این روایت تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران است. اعتراضات دانشجویی در تیرماه امسال با یک تجمع در دانشگاه علم و صنعت ادامه یافت، این بار دانشجویان به خاطر تفکیک دانشجویان دختر و پسر در کتابخانه دانشگاه تجمع برگزار کرده بودند. برخی از این اقدام دانشجویان حمایت کرده بودند و برخی دیگر آن نزول سطح دغدغه دانشجویان خوانده بودند.
محمدعلی کامفیروزی از فعالان دانشجویی سابق در صفحه توییتر خود نوشته است «چند نشریه دانشجویی دانشگاه علم و صنعت در این چند سال توقیف شدهاند. در یک زمانی دانشگاه علم و صنعت فیضیه دانشگاهها بود و آقا آنجا سخنرانی میکرد. جریان ساز بود! الان چی شده! دغدغه دانشجوهای آنجا این شده که چرا کتابخانه تفکیک جنسیتی شده است! میگویند ما نمیتوانیم بدون دوست دختر و دوست پسرمون درس بخوانیم! سطح دغدغه پایین آمده است.»
برخی فعالان دانشجویی البته از اقدام دانشجویان حمایت کرده بودند. ضیا نبوی از دانشجویان بازداشتی در انتخابات ۸۸ در صفحه توییتر خود نوشته است «دانشجویان دانشگاه علم و صنعت در اعتراض به تفکیک جنسیتی اعمال شده در کتابخانه دانشگاه تجمع کردند. همانقدر که مقاومت و کنشگری این دانشجویان معترض تحسین برانگیز است، ذهنیت مسئولانِ متولیِ این تفکیک جنسیتی نیز شرم آور است.»
در پی اعتراضات دانشجویی، معاون پژوهشی دانشگاه علم و صنعت گفته این پارتیشنبندی به منظور تأمین امنیت دانشجویان در فصل امتحانات قرار داده شده است، اما تقاضای دانشجویان برای ایجاد فضای فیزیکی به منظور همکاری دانشجویان دختر و پسر در پروژههای مشترک علمی بررسی خواهد شد.
تورج محمدی با بیان این مطلب در تشریح دلایل تجمع و اعتراض دانشجویان دانشگاه علم و صنعت به آنچه تفکیک جنسیتی در کتابخانه مرکزی این دانشگاه خواندند، گفت: اقدامی که در دانشگاه علم و صنعت رخ داده این است که همزمان با شروع فصل امتحانات تصمیم گرفتیم به منظور تأمین امنیت و راحتی دانشجویان یک پارتیشن شیشهای در کتابخانه مرکزی این دانشگاه قرار بدهیم.
دانشگاه علم و صنعت کجاست؟
دانشگاه علم و صنعت بزرگی در منتهی علیه شرق تهران که از سال ۸۰ به یکی از اساتیدش شناخته شد: «محمود احمدی نژاد». احمدی نژاد البته دانشجوی دهه پنجاه این دانشگاه بود و از مسئولان رده بالای انجمن اسلامی این دانشگاه بود، اما گفته شده از همان زمان سر ناسازگاری با اکثریت انجمن داشت و مثلا از مخالفان حمله به سفارت آمریکا در تهران بود.
بعد از انقلاب احمدی نژاد در هر مسئولیتی قرار گرفت، سعی کرد همکاران سابق خود را فراموش نکند و از آنان در مسئولیتهای مختلف بهره بگیرد. به این ترتیب دانشگاه علم و صنعت به دانشگاه احمدی نژادیها مشهور شد، دانشگاهی که حراست آن سختگیرتر از هر دانشگاه بزرگ دیگری در تهران است و انجمن اسلامی آن هم بعد از ۸۴ به تسخیر اصولگرایان در آمد.
- 14
- 4