شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۹ - ۱۱ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۲۸۲۱
دولت

روحانی:

برخی می‌گویند تمام مشکلات ما مربوط به فضای سایبری است اما نمی توان این فضا را بست / در دولت، رئیس جمهور را بیشتر نقد کنید چراکه هزینه آن کمتر است

حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,دولت
رییس جمهور با قدردانی از استقبال پرشکوه مردم استان سیستان و بلوچستان از خدمتگزاران خود، تاکید کرد: طرح توسعه جامع استان سیستان و بلوچستان بررسی و اجرا و چابهار به مرکز بزرگ تجاری برای منطقه تبدیل خواهد شد.

به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر شنبه در نشست صمیمی با برگزیدگان استان سیستان و بلوچستان و آیین افتتاح و آغاز عملیات اجرایی پروژه های زیربنایی و اقتصادی در این استان گفت: مشارکت مردمی کلید پویایی اقتصاد است؛ ملت و دولت باید کنار یکدیگر باشند.

 

رییس‌‌جمهور با تأکید بر جبران عقب‌ماندگی‌های استان سیستان و بلوچستان در روند توسعه و آبادانی کشور، اظهار داشت: دولت اقدامات گسترده‌ای برای توسعه شتابان استان سیستان و بلوچستان دارد و مطمئن هستم که این استان آینده‌ای بسیار سرافرازی از لحاظ مادی خواهد داشت.

 

روحانی ادامه داد: دولت یازدهم در آغاز فعالیت‌های خود به ارایه خدمات بیشتری امیدوار بود اما یک مرتبه در اواسط سال ۹۳ با کاهش شدید قیمت نفت، مواجه گردید و قیمت آن از ۱۲۰ دلار به یکباره به حدود ۳۰ دلار کاهش یافت و از این رو طرح‌های دولت مقداری با کندی مواجه گردید.

 

رییس‌جمهور افزود: به واسطه کاهش قیمت نفت یکی از کشورهای نفت‌خیز همسایه که ۷۰۰ میلیارد دلار ذخیره ارزی داشت، الان این رقم به ۳۰۰ میلیارد دلار کاهش یافته و حدود ۴۰۰ میلیارد دلار از ذخایر ارزی خود استفاده کرده است و در کل همه کشورهای نفت‌خیز در سال‌های گذشته از ذخایر ارزی خود استفاده کردند اما در ایران برعکس این کشورها، به واسطه تکلیف مجلس شورای اسلامی هر سال مبلغ بیشتری به ذخایر خود واریز کردیم.

 

روحانی اضافه کرد: اگر چه مسیر بسیار دشوار و با معضلات زیادی در منطقه مواجه هستیم اما در عین حال روند  حرکت کشورمان رضایت‌بخش است.

 

رییس‌جمهور با بیان اینکه چابهار به یک مرکز بزرگ تجاری منطقه تبدیل خواهد شد، تصریح کرد: روند توسعه منطقه چابهار هم‌اکنون از بالا شروع شده و سال به سال به اهدافی که برای توسعه این منطقه ترسیم شده، ‌نزدیک‌تر می‌شویم و توسعه این منطقه به نفع استان و سراسر کشور خواهد بود.

 

روحانی یادآور شد: استان سیستان و بلوچستان به واسطه اینکه یک استان مرزی است این موضوع می‌تواند به عنوان مزیتی برای جهش در تجارت استان و گسترش روابط اجتماعی، سیاسی و فرهنگی استان با کشورهای همسایه باشد.

 

رییس‌جمهور با اشاره به سخنان یکی کارآفرینان که راه‌حل مشکلات اجتماعی را مشارکت همگانی عنوان کرده بود، خاطرنشان کرد: قطعاً این موضوع کلید اصلی حل و فصل مشکلات اجتماعی است.

 

روحانی با اشاره به اینکه اقتصاد کشورمان درون‌زا و برون‌گرا است، ابراز داشت: درون‌زا بودن به این معناست که همه باید در کنار هم مشارکت و همکاری داشته باشیم و در این مسیر باید به یکدیگر اعتماد داشته و سرمایه‌گذاران را برای سرمایه‌گذاری در عرصه‌های مختلف تشویق کنیم و در این مسیر وظیفه داریم که زمینه و بسترهای لازم را فراهم سازیم.

 

رییس‌جمهور با بیان اینکه امروز امنیت خوبی در استان سیستان و بلوچستان برقرار است و روابط مردم برادرانه بوده و دولت و مردم اعتماد کاملی به یکدیگر دارند، عنوان کرد: اولین موضوع در پیشرفت و توسعه کشور مشارکت و همکاری است. از این‌رو هر کس قصد دارد به این استان و کشور خدمت کند، باید سرمایه‌گذاران و کارآفرینان را به سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تشویق کند. فعال شدن معادن و گردشگری استان می‌تواند تحول بزرگی در این منطقه به وجود آورد.

 

روحانی با تأکید بر اینکه توسعه سواحل مکران بایستی برای مردم بومی منطقه نیز مفید و سودمند باشد، بیان کرد: بی‌تردید سواحل مکران توسعه بسیار خوبی در آینده خواهد یافت و این سواحل مکان بسیار مناسبی برای احداث نیروگاه‌های اتمی است و ما به دنبال نیروگاه‌های صد مگاواتی به منظور تولید آب شیرین و برق از آن هستیم.

 

رییس‌جمهور با بیان اینکه سواحل مکران از جهات مختلف برای سرمایه‌گذاری‌های بزرگ آمادگی دارد، گفت: اخیراً گزارشی درباره سواحل مکران مشاهده کردم که بعضی از مردم روستاهای این منطقه نگران زندگی و معیشت خود به خاطر توسعه سواحل مکران هستند و باید کاملاً توجه داشته باشیم که هرکجا به دنبال توسعه هستیم باید به فکر مسایل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و زیست‌محیطی منطقه و مردم هم باشیم و جایی که توسعه ایجاد می‌شود، باید به مردم بومی آنجا نیز توجه داشت و قطعاً دولت به این موضوع کاملاً توجه دارد.

 

روحانی با اشاره به مؤلفه برون‌گرا بودن اقتصاد کشور، اظهار داشت: در این بخش باید دولت توجه بیشتری داشته باشد و با برقراری روابط و ارتباطات مناسب زمینه را برای جذب سرمایه‌های خارجی فراهم سازد.

 

رییس‌جمهور ادامه داد: در مسیر تشویق کارآفرینان و سرمایه‌گذاران یکی از تدابیر دولت این است که کارآفرینان وام ارزانی به دست بیاورند از این‌رو کاهش سود تسهیلات بانکی از برنامه‌هایی بود که اواخر دولت یازدهم آغاز گردید و در صد روزه دولت دوازدهم یکی از برنامه‌های دولت تحقق این برنامه بود و امروز سود روابط بین بانکی از ۲۹ درصد به ۱۸ الی ۱۷ درصد رسیده و این در جذب سرمایه بسیار مؤثر است و تمام تلاش ما این است که سود تسهیلات را پایین‌تر بیاوریم.

 

روحانی افزود: بایستی منابع داخلی سهل‌ و آسان در اختیار مردم قرار بگیرد و از طرف دیگر باید تلاش کنیم، ایرانیان خارج را برای سرمایه‌گذاری در کشور جذب کنیم و از سوی دیگر تلاش ما باید جذب سرمایه‌گذار خارجی باشد از این‌رو در ۱۰۰ روز گذشته توانستیم بیش از  ۲۳ میلیارد دلار با بانک‌های مختلف جهان برای فاینانس قرارداد امضاء کنیم و تلاش دولت در این مسیر ادامه خواهد داشت.

 

رییس‌جمهور اضافه کرد: باید تلاش کنیم تا با ابتکار ایرانی، سرمایه ایرانیان خارج از کشور و سرمایه خارجی شاهد رشد و توسعه در کشور باشیم.

 

روحانی یادآور شد: هدف دولت این است که تورم را تک‌رقمی حفظ کند، رشد اقتصادی را بالای ۵ درصد ادامه دهد و سال به سال بر میزان اشتغال بیفزاید و در این مسیر امیدواریم در پایان سال ۹۶ اشتغال ایجاد شده از متوسط سال‌های گذشته بیشتر باشد و در سال‌های آینده اهداف بزرگتری را برای اشتغال پایدار پیگیری خواهیم کرد.

 

در این دیدار سه نفر از کارآفرینان برتر استان ضمن ارایه گزارشی از فعالیت‌های خود، پیشنهادات و دیدگاه‌هایشان را برای توسعه و آبادانی هرچه بیشتر استان و رونق افزون‌تر در حوزه‌های تخصصی‌ خود ارایه کردند.

 

 

 

 

  • 19
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش