سه شنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۵ - ۲۳ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۳۰۶
بین الملل

جمهوری‌خواهان علیه توییتر/نتانیاهو تصویر ترامپ را از سربرگ توییترش حذف کرد

دونالد ترامپ و توییتر,توییتر علیه ترامپ
جمهوری‌خواهانشکست در انتخابات میان‌دوره‌ای در جورجیا را که به بازگشت کنترل سنا به دموکرات‌ها منجر شد، بیش از هر چیز ناشی از ادعاهای بی‌اساس «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا می‌دانند.

به گزارش شرق، رئیس‌جمهوری که در دو ماهی که از شکستش در انتخابات ریاست‌جمهوری می‌گذشت، بدون توجه به لزوم پیروزی حزب جمهوری‌خواه در جورجیا، همچنان ادعای تقلب در انتخابات را تکرار می‌کرد و باعث شد جمهوری‌خواهان اشتیاق کمتری برای شرکت در انتخابات میان‌دوره‌ای جورجیا نشان دهند و دموکرات‌ها بتوانند با پیروزی در انتخابات جورجیا، نه‌تنها کاخ سفید، بلکه کنترل هرچند شکننده‌ای را بر کنگره به‌ دست بیاورند.‌ پس از آن هم سخنرانی تحریک‌آمیز ترامپ برای هواداران افراطی‌اش در مقابل کنگره و هم‌زمان با جلسه مشترک کنگره برای تأیید ریاست‌جمهوری جو بایدن، باعث حمله هوادارانش به کنگره و رقم‌خوردن روزی خونین و تلخ در تاریخ ایالات متحده شد.

با وجود اینکه ترامپ با شکست خود در انتخابات ریاست‌جمهوری، جمهوری‌خواهان را هم با خود به زیر کشید و موجب شد قدیمی‌ترین حزب سیاسی آمریکا به‌دلیل حمایت‌های بی‌چون‌و‌‌‌چرای چهار سال گذشته از او، در ضعیف‌ترین موقعیت خود قرار گیرد، اما اتحاد اخیر پلتفرم‌های اجتماعی علیه رئیس‌جمهوری آمریکا و حذف حساب‌های او در توییتر، فیس‌بوک و اینستاگرام، زنگ خطر را برای محافظه‌کاران آمریکایی به صدا درآورده و باعث شده برای جلوگیری از ایجاد تک‌صدایی در این پلتفرم‌ها، دنبال راهکاری باشند.

خشنودی حکومت کمونیستی چین

برای جمهوری‌خواهان نهادگرا که منتقد رویکرد ترامپ پس از انتخابات ریاست‌جمهوری هستند، اقدام این پلتفرم‌ها، انحراف از حق آزادی بیان و سانسور صدای محافظه‌کاران از سوی مدیران حامی دموکرات‌ها و چپ‌گرایان در این شبکه‌ها به شمار می‌آید. به فاصله کوتاهی پس از اخراج ترامپ از این پلتفرم‌ها، جمهوری‌خواهان اعلام کرده‌اند که می‌خواهند مقابله با این سانسور و نقض آزادی بیان را به‌عنوان یکی از موضوعات مهم انتخابات ۲۰۲۴ مطرح کنند.

«جیمز دیکی»، رئیس سابق حزب جمهوری‌خواه در تگزاس می‌گوید: «ما در روزهای اخیر شاهد سطحی از سانسور هستیم که قطعا باعث خشنودی حکومت کمونیستی چین می‌شود. این ممنوعیت، زنگ بیداری را برای آمریکایی‌ها به صدا درآورده است». دیکی پیش‌بینی کرد که جمهوری‌خواهان درباره میزان قدرت و بی‌بندوباری حاکم بر رسانه‌های اجتماعی و سایر شرکت‌های فناوری، در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۲ و سپس در سال ۲۰۲۴ مباحث لازم را مطرح خواهند کرد. به گفته دیکی، برخی استراتژیست‌های جمهوری‌خواه حتی قصد داشتند این موضوع را در رقابت‌های انتخابات ۲۰۲۰ مطرح کنند.

«جان توماس»، استراتژیست جمهوری‌خواه که برای نامزدهای انتخابات مجلس نمایندگان آمریکا فعالیت می‌کند، با اشاره به اقدام اخیر توییتر در غیرفعال‌کردن حساب ترامپ گفت: «در ماه‌های آینده و با آغاز کمپین‌ها برای انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۲ این موضوع را که چالشی بزرگ برای دموکراسی آمریکا محسوب می‌شود، مطرح خواهم کرد.

دونالد ترامپ و توییتر,توییتر علیه ترامپ

آنچه توییتر در روزهای گذشته انجام داد، باعث نگرانی اکثریت جمهوری‌خواهان شده است». تکنولوژی‌های بزرگ و پلتفرم‌ها با عملکرد خود در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، موضع منفی جمهوری‌خواهان و حتی دموکرات‌ها را برانگیخته‌اند و این موقعیتی استثنائی برای اقدامی مناسب برای حفاظت از آزادی بیان ایجاد کرده است؛ اما این موضوع برای جمهوری‌خواهان به یک خشم تبدیل شده و باعث نگاه منفی محافظه‌کاران به نخبگان رسانه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های جدید شده است.‌ «جیسون شفرد»، یکی از مقام‌های ارشد حزب جمهوری‌خواه در جورجیا، ایالتی که جمهوری‌خواهان به‌تازگی در آن شکست سختی خوردند، می‌گوید: «توییتر به راحتی و بدون اینکه خود را مسئول و پاسخ‌گو بداند، صدای نیمی از مردم آمریکا را قطع کرد. تردیدی نیست که ادامه این روند، منجر به تک‌صدایی و دیکتاتوری رسانه‌ای خواهد شد». ‌«دوین نونس»، نماینده جمهوری‌خواه ایالت کالیفرنیا در مجلس نمایندگان، اقدامات اخیر پلتفرم‌های اجتماعی را «استبداد تکنولوژی‌های بزرگ» عنوان کرد و گفت: «این همان چیزی است که بارها در گذشته نسبت به وقوع آن هشدار داده بودم.

باید قبل از آنکه صدای نیمی از مردم آمریکا از این شبکه‌های اجتماعی حذف شود، اقدامی جدی انجام داد. این نبرد واقعی در زمانه ماست: جنگ با واقعیت. این واقعیت را دیگر نمی‌توان انکار کرد که الیگارشی بزرگ حاکم بر دنیای فناوری می‌تواند تصمیم بگیرد که چه کسی می‌تواند صحبت کند و صدای چه کسی باید قطع شود».‌ جمهوری‌خواهان اگر می‌خواهند اعتراض‌هایشان به استبداد حاکم بر شبکه‌های اجتماعی مؤثرتر باشد، باید تا جایی که می‌توانند موضع حزب را از موضع دونالد ترامپ جدا کنند و به مواضع ضدمحافظه‌کارانه مدیران این شبکه‌ها اشاره کنند. حمایت ترامپ از آشوب هوادارانش یکی از دلایل بسته‌شدن موقت حساب‌هایش در شبکه‌های اجتماعی بود و قرارگرفتن جمهوری‌خواهان و ترامپ در یک جبهه در اعتراض به این شبکه‌ها، نمی‌تواند خواسته محافظه‌کاران آمریکایی را تأمین کند. ‌با اینکه ترامپ در روزهای آینده از کاخ سفید خارج خواهد شد، اما این موضوع می‌تواند ریاست‌جمهوری او را به نقطه عطفی در تاریخ پلتفرم‌های اجتماعی تبدیل کند و تردیدی نیست که یکی از موضوعات تعیین‌کننده در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۴، آزادی بیان در شبکه‌های اجتماعی خواهد بود.

رقیب توییتر هم از  کار  افتاد

«پارلر» یکی از محبوب‌ترین شبکه‌ اجتماعی میان هواداران دونالد ترامپ و راست‌گراها که رقیب و جایگزینی برای توییتر به حساب می‌آمد، با توقف ارائه خدمات از سوی شرکت آمازون از کار افتاد. بعد از حمله به کنگره آمریکا بخش خدمات وب شرکت آمازون که میزبان اینترنتی پارلر بود، اعلام کرد که سرویس خود به این اپلیکیشن را به دلیل «ترویج خشونت» از سوی بخشی از کاربران و نبود نظارت کافی از سوی مدیران آن متوقف کرده است.

پارلر که سال ۲۰۱۸ راه افتاد، در ماه‌های گذشته محبوبیت فراوانی میان هواداران ترامپ و راست‌گراها پیدا کرده بود اما خود ترامپ عضو این شبکه اجتماعی که با شعار «آزادی بیان» فعالیت می‌کرد، نبود. پیش‌تر گوگل و اپل هم اپلیکیشن پارلر را از دسترس کاربران خود خارج کرده بودند. رئیس‌جمهوری آمریکا مهم‌ترین هدف این شرکت‌ها بود که حساب کاربری‌اش در شبکه‌های اجتماعی اصلی مانند توییتر و فیس‌بوک به دلیل «نگرانی از تحریک احتمالی به خشونت بیشتر» حذف شد. «تد کروز»، سناتور جمهوری‌خواه که نقشی اصلی در تلاش‌های ناکام برای جلوگیری از تأییدشدن پیروزی جو بایدن در کنگره آمریکا داشت از جمله کاربران پرطرفدار پارلر بود. او که در این شبکه پنج میلیون دنبال‌کننده داشت، پیش‌تر در توییتی به اقدام آمازون و شرکت‌های بزرگ دیگر انتقاد کرده و نوشته بود: «چرا باید تنها چند میلیاردر سیلیکون‌ولی انحصار ابراز نظر سیاسی را داشته باشند؟».آمازون به پارلر گفته بود که شاهد «افزایش پیوسته» محتوای خشونت‌آمیز روی این شبکه است و درباره نبود «فرایندی مؤثر» برای مقابله با آن هشدار داده بود. آمازون به عنوان نمونه به پست‌هایی در پارلر اشاره کرده بود که کاربران در آن خواهان کشتن دموکرات‌ها، مسلمانان، رهبران جنبش «جان سیاه‌پوستان مهم است» و روزنامه‌نگاران رسانه‌های پرمخاطب شده بودند.

نتانیاهو تصویر ترامپ را از سربرگ توییترش حذف کرد

بنیامین نتانیاهو امروز سه شنبه در اقدامی که نشان از جدایی با متحد سیاسی اش دارد، تصویر دو نفره با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را از سربرگ حساب توئیترش حذف کرد.

دونالد ترامپ و توییتر,توییتر علیه ترامپ

به گزارش ایسنا، خبرگزاری رویترز گزارش داد با قوت گرفتن احتمال استیضاح رئیس جمهور آمریکا، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامی که به نظر یک گسست سیاسی از متحد دیرینش است، ساعتی قبل تصویر ترامپ را از سربرگ توئیتر خود حذف کرد.

این تصویر که در آن بنیامین نتانیاهو در کاخ سفید کنار ترامپ نشسته است، مدت های طولانی در قسمت سربرگ توئیتر نتانیاهو قرار داشت و به عنوان نشانه ای از روابط نزدیک نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس جمهور جمهوری خواه آمریکا حتی پس از پیروزی جو بایدن دموکرات در انتخابات ماه نوامبر هم حذف نشد.

به گزارش رویترز تصویر دو نفره ترامپ و نتانیاهو، با تصویر دیگری از واکسن زدن نتانیاهو جایگزین شد.

 هنوز هیچ توضیحی برای حذف چهره ترامپ از توئیتر نتانیاهو منتشر نشده است اما به نظر می رسد نخست وزیر محافظه کار رژیم صهیونیستی دنبال فاصله گرفتن از دوست دیرینه خود به ویژه پس از حوادث کنگره و قوت گرفتن احتمال برکناری ترامپ است.

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش