پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۵۱ - ۰۷ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۱۶۰۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

طراحان عروسک‌های خیمه شب بازی برای روحانی چه پیامی داشتند؟

اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها,حین روحانی
اتفاقات برنامه ریزی شده روز قدس و روز عید سعید فطر، فقط یک پیام داشت و مخاطب آن نیز حسن روحانی بود. طراحان برنامه های هتاکانه قصد داشتند به روحانی نشان دهند که دوران سخت تری را نسبت به گذشته در پیش دارد. آنان خواستند به روحانی بگویند اگر برای سید محمد خاتمی، هر ۹ روز یک بحران ایجاد می کردند برای او هر روز، ۹ بحران ایجاد خواهند کرد.

به گزارش رویداد ۲۴،اتفاقات برنامه ریزی شده روز قدس و روز عید سعید فطر، فقط یک پیام داشت و مخاطب آن نیز حسن روحانی بود. طراحان برنامه های هتاکانه قصد داشتند به روحانی نشان دهند که دوران سخت تری را نسبت به گذشته در پیش دارد. آنان خواستند به روحانی بگویند اگر برای سید محمد خاتمی، هر ۹ روز یک بحران ایجاد می کردند برای او هر روز، ۹ بحران ایجاد خواهند کرد.

 

پرده اول/ روز قدس

۱-    حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور و به عنوان منتخب مردم برای تداوم دوران ریاست جمهوری در راهپیمایی روز قدس شرکت می کند و دوشادوش مردم روزه دار، در مسیر حمایت از آرمان فلسطین گام بر می دارد. تعداد معدودی از افراد که با برنامه ریزی قبلی و به صورت سازماندهی شده در مسیر حرکت رئیس جمهور قرار دارند شروع به اجرای برنامه خود می کنند و بر علیه رئیس جمهور، دست به هتاکی می زنند.

 

آنان بدون واهمه، روحانی را منافق خطاب می کنند و او را بنی صدر زمان و آخوند آمریکایی معرفی می نمایند و می کوشند او را وادار به واکنش کنند اما حسن روحانی که عمر خویش را در مسئولیت های کلان نظام جمهوری اسلامی سپری کرده و سرد وگرم روزگار را چشیده است با آرامش و اطمینان خاطر و استوار، گام بر می دارد و ذره ای به خود، هراس راه نمی دهد چراکه می داند پشتوانه رای اکثریت مردم را با خود دارد و اینک رئیس جمهور تمام مردم ایران و تمام ایرانیان است اما با خود می اندیشد که چه زمانی قرار است حامیان هتاکان و عوامل پشت صحنه این نمایش های خیابانی، به خود آیند و دست از این بی خردی ها برداشته و برای اعتلای ایران اسلامی بکوشند؟

 

۲-    یکی از بلندگو به دستان راهپیمایی روز قدس در حین شعار دادن بر علیه رژیم صهیونیستی، متعرض حسن روحانی می شود و می گوید: «روحانی می‌گوید و مردم پاسخ می‌دهند مرگ بر آمریکا، مجری سپس می گوید: آن روحانی را نگفتم بلکه روحانیت را گفتم. کسانی که می‌گویند شعار مرگ و این حرفا باید جمع شود لباس زنانه بپوشند از مملکت بروند.» مردمی که می دانند بلندگو به دستان، از سوی نهادی خاص برای سر دادن شعار، هماهنگ شده اند و متن واحدی نیز به آنان داده شده است که از روی آن بخوانند با خود می اندیشند مگر این افراد از کدامین پشتیبانانی برخوردارند که نه تنها از هتاکی علنی به رئیس جمهور هراسی ندارند بلکه خیالشان از مجازات و عواقب چنین حرکاتی نیز راحت است؟ مردم با خود می اندیشند اگر در گذشته، عوامل خودسر و پیاده نظام های هتاک، مجازات می شدند آیا اینک افرادی یافت می شدند که چنین آشکارا به توهین و هتاکی بپردازند؟

 

۳-    قبل از شروع خطبه های نماز جمعه، یکی از مداحان تهران به نام میثم مطیعی در جایگاه حضور می یابد و بی توجه به مناسبت روز و بی توجه به پیام روز قدس که نمایش وحدت جهان اسلام در موضوع فلسطین می باشد اقدام به قرائت اشعاری می کند که حاوی توهین به حسن روحانی و تمسخر اقدامات دولت وی مخصوصا در موضوع توافق هسته ای است. راهپیمایان با خود می اندیشند راز توهین آشکار به حسن روحانی از تریبون نماز جمعه چیست که موجب می شود در روزی که باید ندای وحدت جهان اسلام از ایران شنیده شود نوای تفرقه و تشتت در ایران توسط مداح خام و جوانی، بلند شده است؟نمازگزاران با خود می اندیشند مگر ما در نماز وحدت آفرین جمعه، شرکت نکرده ایم پس چرا حواشی و متن آن، بیشتر به نماز وحدت شکن شبیه است؟

 

پرده دوم/سه روز بعد/ عید سعید فطر

۱-    مردم تهران برای اقامه نماز عید سعید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب، خود را به مصلی تهران رسانده اند. ناگهان متوجه می شوند همان مداح پیش از خطبه های روز قدس، مشغول قرائت همان اشعار وحدت شکن است و باز هم تریبون نظام به وی اختصاص یافته است تا بار دیگر، به تمسخر و توهین به رئیس جمهور و دولت وی بپردازد. نمازگزاران با خود می اندیشند چه نسبتی میان این اشعار و جشن عید سعید فطر است که برگزار کنندگان، لازم دانسته اند قرائت اشعار را تکرار کنند؟ مگر شکست در انتخابات، چه فشاری بر شکست خوردگان وارد کرده است که حتی ماه مبارک رمضان نیز تاثیری بر حالات معنوی آنان نگذاشته است و همچنان در فکر عقده گشایی هستند؟

 

حسن روحانی باز هم با صلابت و با لبخندی بر چهره، در نماز شرکت می کند و ضمن آنکه بر اهداف خویش مصمم تر می شود با خود می اندیشد که چرا دلواپسان می خواهند جشن های مذهبی مردم را نیز به دعواهای سیاسی آلوده کنند و افراطیون چه اهدافی را دنبال می کنند که حاضرند در میان مردم، شکاف و دو دستگی گسترده شود تا دولت حسن روحانی در مسیر دستیابی به اهدافش، ناموفق شود؟

 

۲-    صدا و سیما در مسیر اقدامات تخریبی گذشته بر علیه روحانی، به پوشش زنده قرائت اشعار توسط میثم مطیعی می پردازد و می کوشد کشور را تحت تاثیر تلاشهای افراطیون برای تفرقه و ایجاد دعواهای سیاسی در میان مردم قرار دهد و عید سعید فطر که همیشه مظهر همدلی و وحدت بوده است را تبدیل به فضای بگومگوی سیاسی در گستره کشوری کند؟ مردم ایران با خود می اندیشند اهداف برنامه ریزان پشت صحنه چیست که حاضرند از طریق صداوسیما، فضای تفرقه را در میان مردم گسترش دهند و خوش و بش روز عید را تبدیل به جدال کلامی و بگومگوی سیاسی کنند؟

 

دو روز و یک پیام برای روحانی

اتفاقات برنامه ریزی شده روز قدس و روز عید سعید فطر، فقط یک پیام داشت و مخاطب آن نیز حسن روحانی بود. طراحان برنامه های هتاکانه قصد داشتند به روحانی نشان دهند که دوران سخت تری را نسبت به گذشته در پیش دارد. آنان خواستند به روحانی بگویند اگر برای سید محمد خاتمی، هر ۹ روز یک بحران ایجاد می کردند برای او هر روز، ۹ بحران ایجاد خواهند کرد. 

 

پیام برنامه ریزان تخریب روحانی این بود که از تمام ظرفیت خود که ممکن است صداوسیما، تریبون های رسمی نظام از قبیل نماز جمعه و برخی نهاد های انقلابی و نظامی باشد استفاده خواهند کرد تا اگر نتوانستند دولت روحانی را تک دوره ای کنند بلکه بتوانند دولت دومش را ناکام بگذارند و مانع از اتمام آن در موعد مقرر شوند. پیام اقدامات این چند روز، آن بود که دکتر روحانی باید کمربندهایش را محکم ببندد و برای جنگی تمام عیار که بر علیه او اعلان شده است خود را مهیا کند که هدف افراطیون و دلواپسان؛ شکست او به هر قیمتی در میانه راه و پیش از اتمام دولت دوازدهم است.

 

 

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش