پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۰:۳۹ - ۲۹ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۷۹۸۵
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

منتجب نیا: حضرات با بگم‌بگم‌ها قصد دارند در تاریخ بمانند

رسول منتجب نیا,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
قائم مقام حزب اعتماد ملی با اشاره به وضعیت جنبش دانشجویی در نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: نقش آفرین بودن جنبش دانشجویی در هر حکومتی به ویژه در نظام مردم‌سالاری، موجب حرکت و پویایی شده جامعه شده و به آن نشاط می‌بخشد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام رسول منتجب‌نیا  طی سخنانی در دانشگاه صنعتی همدان  با عنوان «جنبش دانشجویی در نظام جمهوری اسلامی» افزود: در حکومت و نظام مردم‌سالاری جوانان عصاره عقلانیت  و جنب و جوش و حرکت جامعه بوده و در میان این قشر، دانشجویان که نخبگان جوانان و افراد زبده جوانان محسوب می‌شوند، جایگاه ویژه و حساسی در جامعه دارند.

 

وی  تصریح کرد: اگر در جامعه‌ای مسئولان جنبش دانشجویی را به عنوان یک تهدید تلقی کنند و دانشجویان جایگاه خود را نشناسند و نسبت به این قشر نخبه جامعه بی‌توجهی شود، بدون شک دانشجو نمی‌تواند نقش اساسی خود را ایفا کند.

 

منتجب‌نیا در ادامه خاطرنشان کرد: به مسئولان به ویژه مسئولان وزارت علوم و بهداشت و درمان اعلام کرده‌ایم که دانشجویان را به عنوان یک فرصت قلمداد کرده و از جنبش و انتقاد آنان نهراسند.

 

وی گفت: مسئولان دانشجو را محدود نکرده و صدای او را خاموش نکنند؛ چرا که صدا و فریاد دانشجو صدا و فریاد ملت بوده و اگر دانشجو خاموش شود ملت خاموش شده و اگر دانشجو نتواند آزادانه سخن بگوید دانشگاه و جامعه آرام آرام به گورستانی ساکت مبدل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه مسئولان نباید کژاندیش بوده و با فریاد و انتقاد ما دچار اشتباه شوند، اضافه کرد: برای همه مسئولان دانشگاه‌ها و مسئولان دفاتر رهبری در دانشگاه‌ها و نمایندگان ۲ وزیر در دانشگاه‌ها تذکر است که شما برای هدایت و راهنمایی و فراهم کردن فضا در راستای جلوگیری از انحرافات انتخاب و برگزیده شده‌اید و به شما اجازه داده نشده جلوی حرکت دانشجویی را بگیرید و یا آنان را محدود کنید.

 

منتجب‌نیا در ادامه گفت: هنوز هم در دولت روحانی که شعار داد دانشگاه‌ها نباید امنیتی باشند، هیئت‌های ۳ نفره نمی‌توانند آزادی دانشجو را درک کرده و هنوز هم اقدام به محدودسازی می‌کنند که این امر تنگ‌نظری است.

 

وی با تأکید بر اینکه وزارت علوم باید جلوی تنگ‌نظری‌ها را بگیرد، افزود: روحانی باید خبر داشته باشد در زیر شعارهای اصلاح‌طلبانه وی هنوز تنگ‌نظری وجود دارد و باید روحانی عزیز بر اساس انتظار مردم فریاد بزند، هیچ هیئت ۳ نفره حق ندارد از آزادی دانشجو چه اصلاح‌طلب، چه اصولگرا و یا جامعه و انجمن اسلامی ممانعت کند.

 

منتجب‌نیا با بیان اینکه باید آزادانه حرف زد و فکر کرد، بدون آن که شخصی زیر سوال برود، گفت: اگر می‌گویند تریبون آزاد نباید از این تریبون به شخصیت‌ها توهین کرده و یا سوءاستفاده کرد چرا که آزادی سوءاستفاده نیست.

 

وی با تأکید بر اینکه شأن دانشجویان بالاتر از آن است که موجب ناامنی و ایجاد خطر شود، ادامه داد: دانشجویان همواره باید حرمت مسئولان و مدیریت‌ها راحفظ کرده و بهانه به دست افراد ندهند. به هیئت‌های ۳ نفره عرض می‌کنم که با سعه‌صدر و بلندنظری برخورد کنند و درصدد محدودسازی نباشند.

 

منتجب‌نیا در ادامه با اشاره به وظایف دانشجویان نیز اظهار کرد: دانشجویان باید در دانشگاه‌ها دارای انجمن اسلامی و تشکل بوده و اخبار و اطلاعات لازم به‌روز را در اختیار داشته باشند و در هر زمینه‌ای اهل مطالعه و تجزیه و تحلیل باشند تا بتوانند نظر بدهند.

 

وی با بیان اینکه تجزیه و تحلیل اخبار و اطلاعات و جدا کردن وجوه مثبت و منفی جزء وظایف دانشجویانی است که می‌خواهند حرکت سیاسی داشته باشند، خاطرنشان کرد: دستگاه خبری دانشجویان کانالیزه نباشد بلکه همواره اهل تجزیه و تحلیل بوده و با مطالعه، تجزیه و تحلیل نظر بدهند.

 

وی حمایت و تقویت اقدامات مثبت و مفید و موثر را از دیگر وظایف دانشجویان برشمرد و گفت: اگر مسئولان اقدام و یا گامی موثر برداشتند دانشجویان این اقدام مفید و سودمند دولت را تشویق کرده و منصفانه نسبت به کار دولت نظر بدهند و نقاط ضعف را به صورت سازنده اصلاح‌گرانه دنبال کنند.

 

قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه دانشجو باید به عنوان مغز متفکر در زمینه‌های مختلف از علم و دانش خود استفاده کرده و با برنامه‌ریزی به مسئولان پیشنهاد بدهد، یادآور شد: همواره تلاش کنیم در یک چارچوب سوالات و مسائل را مطرح کرده و در تریبون‌های آزاد و سخنرانی‌ها نظر و انتقاد و پیشنهاد همراه با برنامه بدهیم و در جامعه فرهنگ‌سازی کنیم.

 

وی افزود: انجمن‌های اسلامی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌ها کادرسازی و فرهنگ‌سازی کنند چرا که انجمن‌های اسلامی کانون نیروها را با اخبار و اطلاعات ضروری و لازم جذب و پرورش می‌کند.

 

منتجب‌نیا اضافه کرد: به انجمن‌های اسلامی و جامعه اسلامی که کانون‌های و تشکل‌های دانشجویی را در حال مدیریت هستند، عرض می‌کنم در کنار فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی‌تان از نظر علمی دچار رکود و افت نشوید.

 

وی اظهار کرد: اصلاح خویش از جمله مسائل دیگری است که جزء ضرورت‌های انجمن‌های اسلامی بوده و از نظر پاکی، تقوا و حوصله الگو باشند و به اخلاق پسندیده آراسته شوند؛ چرا که این عمل آنان مبلغ بوده و می‌تواند نیروهای بسیاری را جذب کند.

 

ورود در مسائل اجتماعی و در صحنه‌های مختلف از دیگری موضوعاتی بود که مشاور دولت اصلاحات به عنوان یکی از ویژگی‌ها و وظایف دانشجویان برشمرد و افزود: آنچه می‌تواند جنبش‌های دانشجویی را به وجود آورد تشکل‌های قانونی در قالب انجمن‌های اسلامی بوده که باید کارهای فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آنان در قالب این تشکل تعریف و تصویب شود.

 

وی افزود: کسانی‌که در تلاشند جلوی حرکت دانشجویان را بگیرند و دانشجویان را خطر و تهدید می‌دانند در اشتباه هستند چرا که سانسور و خفقانی که دولت قبل در دانشگاه‌ها حاکم کرده بود، موفق نشد افکار و اندیشه خود را بر دانشگاه القا و صدای دانشجو را خاموش و به سمت خود منحرف کند.

 

منتجب‌نیا در بخش دیگری از سخنانش با تأکید بر اینکه گروهی که پرونده اختلاس و سوءاستفاده دارند و خط و نشان و ضرب‌العجل برای نظام و قوه قضائیه می‌کشند، قوه قضائیه با آنان برخورد کند، تصریح کرد: این حضرات با بگم‌بگم‌ها قصد دارند در تاریخ بمانند بنابراین نباید قوه قضائیه از ضرب‌العجل آنان بترسد چرا که مردم طرفدار آنها هستند و منتظرند قوه قضائیه با قدرت و قوت با این افراد برخورد کند.

 

وی در پایان اظهار کرد: برخورد با این متهم‌ها را مردم به شما دست مریزاد خواهند گفت، چرا که دیگر این متهم‌ها در بین مردم طرفداری ندارند و شخصیت آنان را شناخته‌اند.

 

 

  • 11
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۳
جدیدترین
قدیمی ترین
منتجب به زور میخواد خودشو مطرح کنه انهم یه تکنیک است
نمی دانم چه بگویم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش