سه شنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۴۶ - ۲۹ دي ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۰۰۷۶۶۹
احزاب، تشکل ها، شخصیت ها

توضیحات اصلاح‌طلبان جنوب تهران درباره احتمال اعتراضات خیابانی در نازی آباد

سیدعلی صنیع خانی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,احزاب و شخصیتها
سیدعلی صنیع خانی درباره احتمال اعتراضات خیابانی در نازی آباد توضیح داده و گفته قرار نیست آشوبی از این منطقه کلید بخورد.

به گزارش رویداد۲۴، هفته گذشته روز گذشته رسانه‌های اصولگرا با اشاره به جلسات علی ربیعی و علی صنیع خانی در جنوب تهران ارتباط این حلقه با سعید حجاریان گفته بودند قرار است فتنه ۹۸ قرار است از نازی آباد  کلید بخورد. سیدعلی صنیع خانی در یادداشتی که برای رویداد۲۴ ارسال کرده، به شائبه‌های این مسئله پاسخ داده است:

 

اعلام نظر و قضاوت آقای حسین چیتگری در مورد کاری که بنده و دوستان هم‌محلی‌مان که در برنامه داریم و درقرارگاه سایبری عمار به اشتراک گذاشته شده بود را ملاحظه کردم دراین مورد ضروری دانستم نکاتی را متذکر شوم.

 

لازم به ذکر است بنده، شما و سایر جوانانی که مانندتان عمل می‌کنند را از جمله افرادی قلمداد می‌کنم که علاقمند به این نظامند، نه از افراد فرصت‌طلب و نان به نرخ روز خور. بنابر این می‌کوشم که اطلاعاتی را در این باره تقدیم کنم و پرسش‌هایی را نیز طرح کنم. ولی پیش از اینکه درخواست پاسخ به سوالاتم را از شما داشته باشم، سیر اجمالی تشکیل موسسه همیاران رشد نازی آباد و انگیزه تشکیل آن را جهت اطلاع شما و سایر افرادی‌که ممکن است مطلب شما را دیده باشند بیان خواهم داشت.

 

سال‌ها بود که آرزو داشتم روزی بچه محلّه‌هایم را یکجا و زیر یک سقف دور هم جمع کنم، همان‌هایی که دوران نوجوانی و جوانی خود را قبل از انقلاب و پس از آن همچون یدِ واحد بودیم را دور هم جمع کنم و برای بهبود وضع محله‌ای که با ان مدیون هستیم آستین‌ها را بالا بزنیم.

 

سال ۹۴ این آرزو پررنگ شد با یکی دو نفر از دوستانم در میان گذاشتم استقبال کردند و نهایتاً در بیستم تیرماه ۹۴ مصادف با شب ۲۵ رمضان، ۳۵ نفر از جمع زیاد دوستان (با سلایق متفاوت سیاسی و نیز غیرسیاسی) را به منزلم دعوت کردم، از این جمع مدعوین فقط ۵ نفر موفق به حضور نشدند آنهم با عذر موجه. در آغاز انگیزه تشکیل جلسه بیان شد که ما پیش از انقلاب و دهه اول پس از پیروزی و برای خدا و خلق خدا بدون هیچ چشمداشتی از حقوق و مزایا، عنوان وپستی همه در کنار هم در خدمت جامعه و انقلاب بودیم ودر این زمان با توجه به توانمند‌هایی که کسب کرده‌ایم با همان انگیزه‌ها دور هم جمع شویم و برای محله‌مان کاری انجام دهیم و ادای دِین کنیم. دوستان ضمن استقبال از این پیشنهاد به اقداماتی که باید مورد توجه قرار گیرد نیز پرداختند.

 

پس از آن ۱۴ جلسه دیگر هم با تعداد کمتری از دوستان برگزار شد و نهایتاً در این جلسات در مورد تشکیل موسسه‌ای با نام همیاران رشد نازی آباد و شعار «نازی آباد محله من» و مرامنامه مشخص و موضوع فعالیت‌ها به نتیجه رسیدیم و موسسه در اواخر سال ۹۴ به ثبت رسید.

 

عملاً کار موسسه از فروردین ماه امسال آغاز شد فعلاً چهار کمیته فرهنگی اجتماعی، آموزش و پرورش، اشتغال و کار آفرینی و ورزش فعال است و چهار کمیته حقوقی، سلامت، محیط زیست و شورایاری و هنری (هنری فعلاً به عنوان یک کارگروه در کمیته فرهنگی اجتماعی قرار گرفته است) نیز شکل‌گرفته است.

 

هدف اصلی موسسه قرار گرفتن در کنار دستگاه‌های متولی امور در حوزه‌های تعریف شده فوق است و آمادگی دارم که به صورت حضوری گزارش فعالیت‌های کمیته‌های تشکیل شده را به اطلاع شما و هرکس دیگری که مشتاق شنیدن آن باشد برسانم.

 

فرزندم حسین آقا اگر به ما نزدیک می‌شدید و مطلع می‌شدید و از نقطه نظرات دوستان بخصوص آقای سعید حجاریان مطلع می‌شدید، قطعا ایشان را متهم به زمینه‌سازی برای اغتشاشات ۹۸ نمی‌کردید. می‌توانید از نگاه آقای حجاریان در جلسات معدودی که حضور داشت مطلع شوید. اگر ذره‌ای انگیزه کار سیاسی در اینجا بود قطعا اکثر دوستان حاضر ترک همکاری می‌کردند.

 

ما در صدد هستیم به عنوان یک الگو برای کشور به همه دوستانمان چه اصولگرا و چه اصلاح‌طلب نشان دهیم که می‌شود آنجا که عزم خدمت به مردم و کشورمان را داریم دور هم جمع شویم و اختلافات سیاسی را کنار گذاشته همه با هم برخوردار از توشه‌ای که در سالیان گذشته بدست آورده‌ایم در خدمت مردم وکشورمان باشیم، برای همین منظور روز سه شنبه ۱۱/۱۰/۹۷ تلفنی از آقای مصطفی هوشیار و دکتر علی ربیعی از جوادیه و سردار کریمی و دکتر حیدری از خزانه دعوت کردم در جلسه کمیته فرهنگی اجتماعی موسسه ما در روز جمعه ۱۴/۱۰/۹۷ شرکت کنند تا در جریان فعالیت‌های موسسه قرار گیرند و مشابه این کار را در صورت نیاز در محله خودشان انجام دهند.

 

در این جلسه گزارش کمیته‌های آموزش و پرورش، اشتغال و کارآفرینی و ورزش توسط روسا و دبیران این کمیته‌ها در دستور جلسه قرار گرفته بود.

 

ای کاش زودتر از این‌ها از نزدیک با اهداف و برنامه‌های ما آشنا می‌شدید و خود با شور و شوق و توانی که داری در کنار بزرگانی همانند مصطفی هوشیار و علی ربیعی و سایر افراد صاحب‌نظر و کاردان و خیّر قرار می‌گرفتید و قطعاً آن روز به جای آنکه دیگران را در زمره فتنه گران و آشوبگران قلمداد کنید، به عنوان حامیان مردم و کشور از طرف شما و برخی از افرادی که همانند شما فکر می‌کنند به جامعه معرفی می‌شدند، البته اعضاء موسس موسسه ما نیاز به تعریف و تمجید ندارند بلکه مساله مهم نیاز ما جا افتادن یک طرز تفکر و عمل و آن خدمت به مردم و مملکت با هر منش و د‎یدگاه سیاسی است.

 

به عنوان کمترین عضو از اعضای موسسه ضمن اینکه هیچ گلایه‌ای از شما ندارم با کمال افتخار آمادگی خود را برای تقدیم همه تجربیات موسسه، برای راه اندازی موسسه مشابهی در جوادیه اعلام می‌دارم و پذیرای شما در دفتر موسسه هستم.

 

اکنون برخی پرسش‌ها را طرح می‌کنم تا نشان دهم نوشتن چنان متنی نیازمند پاسخ قبلی به این پرسش‌ها نیز هست.

 

۱. جنابعالی از شکل‌گیری و تجمع ما و عناصری که در جمع‌مان قرار دارند و زمان تاسیس و اهداف و برنامه‌ریزی‌های موسسه همیاران رشد نازی‌آباد چه اطلاعاتی داشته‌اید؟

 

۲. چه اقدامی توسط مجموعه ما صورت گرفته که گمان به بهره‌برداری سیاسی از آن به عمل آمده است؟

 

۳. کدامیک از فعالیت‌ها و اقدامات ما می‌تواند زمینه‌ساز اغتشاشات احتمالی باشد؟

 

۴. کمک به دانش آموزان مستعد محروم (در امسال حدود ۱۳۰ نفر، دانش آموز محروم، ولی مستعد در کلاس دوازدهم شناسایی و تحت پوشش قرار گرفته‌اند) کمک به آموزش و پرورش در آموزش مدیران و معلمان مدارس منطقه، آموزش کودکان کار که در برنامه کمیته آموزش و پرورش قرار گرفته‌اند، زمینه‌سازی اشتغال جوانان و زنان سرپرست خانوار در منطقه و سایر اموری که انجام آن در برنامه‌های کمیته‌های موسسه قرار دارد، بازدارنده اغتشاشات مردم جنوب شهر است یا مانع آن؟

 

۵. انگیزه و هدف من از ارتباط با آقای ربیعی و سایر دوستانمان در جوادیه را چگونه ارزیابی کرده‌اید که چنین نتیجه‌ای گرفته‌اید؟

 

۶. آیا تاکنون درصدد برآمده‌اید اطلاعاتی در مورد موسسه ما کسب کنید و دوستان ما پاسخگوی شما نبوده‌اند؟

 

۷. اگر مطلبی را که بیان داشته و قضاوتی را که در مورد ما به عمل آورده و در فضای مجازی منتشر کرده‌اید خلاف واقع باشد، که هست؟! چگونه می‌توانید جبران کنید؟

 

۸. با توجه به انعکاس اخبار در شبکه‌های مجازی بنظر شما آیا برخورد‌های حذفی و تخریبی و غیرواقعی چقدر می‌تواند افرادی را به جمع شما بیفزاید؟ جلوگیری از برگزاری مراسم سالگرد مرحوم فردانش در مسجدی که خود بانی آن بوده چه انعکاسی به نفع جمع شما دارد؟

 

به امید آن روز که همه در کنار هم یکدل و یکصدا برای آبادانی کشور و خدمت به مردمانمان از همه توانمان بهره گیری کنیم.

 

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش