۱- دکتر فیروز نادری:
معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیشرانش جت در ناسا و مدیرکل اکتشافات منظومهٔ خورشیدی بود. او در فوریه سال ۲۰۱۶ بازنشسته شده و هماکنون در سمت مشاور مدیریت در ناسا و به عنوان یک سخنران عمومی فعالیت میکند.
اینستاگرام: @firouz_michael_naderi Verified
۲- پرفسور امیر آقاکوچک:
استاد ایرانی-آمریکایی دانشگاه کالیفرنیا در زمینه مطالعات آب، محیط زیست و تغییر اقلیم است. در سال ۲۰۱۷، انجمن ژئوفیزیک آمریکا جایزه برترین محقق جوان را به ایشان اهدا کرد.
اینستاگرام: @aghakouchak
۳- پرفسور نیما ارکانی حامد:
فیزیکدان آمریکایی-کانادایی در زمینه فیزیک ذرهای و نظریه ریسمان کاربردی است و در حال حاضر استاد دانشگاه در مؤسسه مطالعات پیشرفته است. او در سال ۲۰۱۲ به دلیل کار بر روی هیگز کوچک موفق به دریافت جایزه فیزیک بنیادی از یوری میلنر میلیاردر روس ساکن آمریکا شد.
اینستاگرام: @nimaarkanihamed
۴- دکتر مونا جراحی:
استاد ایرانی-آمریکایی دانشگاه کالیفرنیا که در زمینه نانوالکترونیک و نانوفتونیک و صنعتی کردن فناوری «تراهرتز» فعالیت میکند. در سال ۲۰۱۴ وی نشان تحقیقاتی دانشمندان و مهندسین جوان را به خود اختصاص داد.
اینستاگرام: @monajarrahi
۵- پروفسور علی خادمحسینی:
وی عضو هیئت علمی و استاد فناوری علوم بهداشت و درمان در بخش فناوری و بهداشت دانشگاه هاروارد و دانشکده پزشکی هاروارد است. او با همکارانش موفق به ابداع شیوهای نوین در ساخت اندامهای مصنوعی شدند.
تویتر: @khademh
۶- پروفسور کامران وفا:
استاد ایرانی-آمریکایی فیزیک در دانشگاه هاروارد است. وی در سال ۲۰۰۸ میلادی موفق به دریافت مدال دیراک شد و در سال ۲۰۱۷ به پاس پیشبرد دانش درنظریه ریسمان برنده جایزه فیزیک بنیادی شد.
تویتر: @CumrunV
۷- دکترسبا ولدخان:
استاد ایرانی-آمریکایی دانشگاه کیس وسترن رزرو و فعال در زمینه زیستشناسی مولکولی است. او برنده جایزهٔ سال ۲۰۰۵ انجمن پیشبرد علوم آمریکا گردید و جایزه مقاله برتر مجله ساینس سال ۲۰۰۴ را نیز ربود.
تویتر: @SValadkhan
۸- دکتر کاوه مدنی:
وی عضو هیئت علمی کالج سلطنتی لندن در زمینه مطالعات آب ومحیط زیست است. در سال ۲۰۱۵ جایزه محقق جوان انجمن زمین شناسان اروپا را دریافت کرد.
اینستاگرام: @kmadanil
۹- پروفسور پردیس ثابتی:
وی زیستشناس محاسباتی، ژنتیکدان پزشکی و ژنتیکدان فرگشتی ایرانی-آمریکایی دانشگاه هاروارد است.او در سال ۲۰۱۲ جایزه نبوغ آمریکایی مجله اسمیتسونین در رده علوم طبیعی دریافت کرد.
نویسنده: علی معیدی, دانشجوی دکترا, فلوریدا
- 28
- -1
کوروش
۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۲:۵۸
Permalink