سه شنبه ۰۴ دی ۱۴۰۳
۱۸:۴۱ - ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۳۲۵۲
شهری و روستایی

محسن هاشمی:

ساختار مدیریت شهرداری تهران باید تغییر کند/ دولت دوم روحانی مانع تصمیم‌گیری‌های افراطی می‌شود

اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا,محسن هاشمی
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران با اظهار امیدواری به اینکه مردم با رأی به اعتدال در انتخابات ۹۶، مسیر ساماندهی به وضعیت کشور را ادامه دهند، بر ضرورت انتخاب مجدد حسن روحانی برای ریاست جمهوری تأکید کرد و درباره انتخابات شوراها نیز گفت: شورای شهر چند دوره است فقط در دست طیف خاصی قرار دارد و در این دوره باید گروهی انتخاب شوند که شهر تهران را در مسیر اصلی خود قرار دهند.

به گزارش ایلنا، محسن هاشمی رفسنجانی عصر روز گذشته در جلسه ستاد انتخاباتی ائتلاف حامیان اصلاح‌طلبان و اعتدالیون منطقه ۱۶ تهران، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم اظهار کرد: افراطیون در مدت کوتاهی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شهید مطهری را ترور کردند، همچنین مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را هم ترور کردند که خدا خواست و ایشان برای خدمت به کشور زنده ماند. اما به‌هرحال همین تفکر تندروی سال‌ها بعد دوباره در کشور ظهور یافت و قدرت را به دست گرفت.

 

او ادامه داد: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی هم در زمان انقلاب و هم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش می‌کرد با افراط و تفریط مبارزه کند و به همین خاطر ایشان را تحمل نمی‌کردند. مشکل گروگان‌گیری در زمان دفاع مقدس با اذن حضرت امام(ره) توسط مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در مجلس حل شد و همچنین ایشان با پیگیری صلح در ایام دفاع مقدس نیز این مسأله را حل کردند و ما بعد توانستیم فعالیت‌های سازندگی را که  بسیار بزرگ و مهم بود به پیش ببریم.

 

فرزند ارشد مرحوم هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: مجموعه حوادث این سه دهه اخیر ایران به ما دیکته می‌کند که در خدمت اعتدال باشیم.

 

او ادامه داد: در نظام جمهوری اسلامی معمولا رؤسای جمهوری دو دوره‌ای بوده‌اند چون در ابتدا لازم است زمینه‌های لازم را فراهم آورند و سپس برنامه‌های خود را اجرا کنند. آقای روحانی در همین زمینه ابتدا به مسأله سیاست خارجی پرداخت و با اذن و هدایت مقام معظم رهبری توانست معضل بزرگی از کشور را حل کند.

 

محسن هاشمی گفت: سیاست اقتصادی دولت از اول کم کردن تورم بود که توانست این اقدام بزرگ را انجام دهد. ولی در کشوری که تورم بسیار بالاست، با کاهش تورم، رسیدن به رشد اقتصادی طولی خواهد شد.

 

او اضافه کرد: از آنجایی که در کشور ما همواره تورم بالا بوده و سرمایه ها بر اساس آن گردش داشته است، وقتی تورم سیر نزولی پیدا می‌کند سرمایه‌گذاری در کشور با کندی انجام می‌شود.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با انتخاب مجدد آقای روحانی سیاست‌های مثبت اقتصادی کشور ادامه می‌یابد و سرمایه‌ها وارد چرخه اقتصاد می‌شود و به دلیل تداوم سیاست‌های منطقی و عقلانی شاهد یک رشد خواهیم بود. اما اگر فرد جدیدی روی کار بیاید سیاست‌ها را تغییر می‌دهد و باید منتظر بازگشت از این سیاست‌های رو به رشد بود.

 

وی اظهار کرد: لازم است دولت آقای روحانی دو دوره‌ای شود تا تصمیم‌گیری بر اساس افراط و تفریط انجام نشود.

 

امیدواریم شاهد کناره‌گیری افراد خارج از لیست باشیم

محسن هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: باید برای ۲۱ نفر لیست مورد نظر این انتخابات تبلیغ شود، چون راه‌یابی تنها یک نفر به شورای شهر تأثیری ندارد.

 

او با بیان اینکه «امیدواریم هر چه سریع‌تر اعتدالیون و اصلاح‌طلبان لیست انتخاباتی خود را ارائه دهند»، گفت: اگر فردی با ۱۵۰ هزار رأی وارد شورای شهر تهران شود زیاد وضعیت مطلوبی نیست چون نمی‌تواند مشکلات این کلان شهر ۹ میلیونی را پیگیری کند. برخی خارج از لیست در صحنه می‌مانند و رأی دیگران را می‌گیرند و رأی لیست کم می‌شود و این وضعیت مطلوبی نیست امیدواریم که شاهد این مسئله نباشیم. چون هرقدر که افراد رأی بیشتری کسب کنند قدرت بیشتری در پیگیری مطالبات مردمی دارند.

 

هاشمی تصریح کرد: وقتی مشکلی در شهر پیش می‌آید مردم نباید دولت را مقصر بدانند بلکه باید پیگیری آن را از شوراها مطالبه کنند. مسئولیت‌های مختلف شهر باید به عهده شوراها باشد.

 

رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران همچنین شامگاه چهارشنبه بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در مسجد امام حسن عسکری(ع) محله خزانه تهران، در میان استقبال بسیار اهالی محله خزانه سخنرانی کرد.

 

او با اشاره به آیات قرآن کریم، گفت: این ملت هستند که سرنوشت خود را تغییر می‌دهند و نظام جمهوری اسلامی برای عملی کردن این مسأله در گذشته هر سال یک انتخابات و اخیرا هر دو سال یک انتخابات برگزار می‌کند.

 

او در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری اشاره می‌کند و می‌افزاید: این انتخابات سرنوشت کل کشور را تعیین می‌کند بنابراین اگر در این مسأله مردم مشارکت نکنند گویی که به سرنوشت خویش بی‌توجهی کرده‌اند و به آیه قرآن عمل نکرده‌اند.

 

هاشمی به مردم منطقه ۱۶ گفت: در انتخابات شورای شهر شما سرنوشت شهر تهران را تعیین می‌کنید. یعنی سرنوشت منطقه خودتان را مشخص می‌کنید. می‌دانیم که منطقه‌های جنوبی تهران کمتر برخوردار هستند و باید به کسانی رأی بدهید که دغدغه مردم مستضعف را داشته باشند.

 

مدیرعامل اسبق مترو تهران از مردم می‌خواهد که از منتخبان شورای شهر انتظارات خود را مطالبه کنند. او در ادامه تأکید کرد در انتخابات شورای شهر باید گروهی منسجم وارد شورا شوند تا بتوانند به مطالبات مردم پاسخ بدهند.

 

او ارائه خدمات با کیفیت به مردم تهران را جزو اولویت‌های مهم در مسائل شهری می‌داند و می‌گوید: صیانت از فرهنگ ملی و دینی مسأله مهمی است چون در شهر بی‌فرهنگ امنیت نخواهد بود و زندگی بسیار سخت می‌شود. بنابراین باید صیانت از فرهنگ جزو اولویت‌های مدیران شهری باشد.

 

محسن هاشمی در ادامه سخنان خود در جمع مردم محله خزانه تهران بر حمل و نقل عمومی بدون آلودگی هوا اشاره می‌کند و گفت: در سال ۷۹ وقتی برای پیگیری ایستگاه‌های مترو از این مناطق بازدید می‌کردم متوجه دغدغه مردم شدم. وقتی که آنان قبل از بازشدن درهای مترو جلو آن منتظر می‌نشستند، دغدغه مردم را حس کردم. باید حمل و نقل عمومی با محوریت مترو در همه مناطق تهران بخصوص این مناطق گسترش یابد.

 

او مشکلات اجتماعی و نابهنجاری‌ها را از مهمترین مسائل مناطق جنوبی تهران می‌داند و معتقد است که راه حل آن، تقویت سمن‌ها و مساجد است.

 

محسن هاشمی در تشریح وضعیت محله خزانه تهران گفت: بافت فرسوده و وجود کارخانجات مختلف در منطقه ۱۶ از جمله مسائلی است که برای مردم مشکل ایجاد می‌کند که باید آنها با راهکار مناسب حل شود و همچنین باید برای اوقات فراغت جوانان برنامه‌ریزی شود و سرانه فرهنگی و ورزشی برای این مناطق در نظر گرفته شود.

 

فرزند ارشد مرحوم هاشمی رفسنجانی در قسمت پایانی سخنانی خود برای مردم محله خزانه به انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: کشور ما از افراط و تفریط دچار مشکل شده و همین رویه باعث شد از توسعه عقب بمانیم. کشور ما هم در سیاست داخلی و هم در سیاست خارجی به اعتدال نیاز دارد. امیدوارم به این مسأله توجه کنید و با رأی دادن به اعتدال به کشور سامان دهید.

 

محسن هاشمی رفسنجانی شب گذشته در مراسم دیگری نیز با ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان و اعتدالیون منطقه ۱۲ تهران حاضر شد.

 

در این مراسم که پروانه مافی نماینده مردم تهران، مرتضی الویری شهردار سابق تهران و محمد حقانی عضو شورای شهر تهران نیز حضور داشتند، محسن هاشمی مدیر عامل سابق مترو تهران گفت: هرکسی در انتخابات شرکت نکند، نسبت به سرنوشت خود بی‌توجه بوده است. برای توسعه کشور باید در این امر مهم مشارکت کنیم.

 

او ادامه داد: شورای شهر چند دوره است که فقط در دست طیف خاصی قرار دارد و در این دوره باید گروهی انتخاب شوند که شهر تهران را در مسیر اصلی خود قرار دهند.

 

محسن هاشمی گفت: باید تلاش شود مجموعه ۲۱ نفری به شورای شهر ورود پیدا کند چون یک نفر توان تأثیرگذاری ندارد. باید ۲۰ نفر برای یکی و یکی برای ۲۰ نفر تلاش کند.

 

او اضافه کرد: حضور حداکثری در شورای شهر است که می‌تواند به پیشبرد برنامه‌ها کمک کند. در غیر این صورت امکان تلاش مؤثر وجود ندارد.

 

هاشمی در ادامه به ضرورت کسب رأی مطلوب و حداکثری برای شورای شهر اشاره کرد و با بیان مشکلات شهر تهران، یکی از آنها را حمل و نقل انبوه دانست که باید بر اساس آن، سیستم بدون آلودگی هوا در اختیار شهروندان قرار گیرد.

 

او گفت: باید سیستم مدیریت شهری کاغذی را کنار بگذاریم و در مدیریت شهر هوشمندسازی الکترونیک داشته باشیم تا به این ترتیب هم بروکراسی کم شود و هم رفت و آمدها کاهش پیدا کند. با این شیوه، شفافیت بیشتر و فساد کمتر می‌شود.

 

هاشمی با اشاره به معضلات اجتماعی شهر تهران اضافه کرد: تهران از نظر وضعیت اجتماعی بسیار نامطلوب است. باید با تزریق منابع مالی به سمن‌ها و مساجد درصدد حل این مشکلات برآییم.

 

او در ادامه گفت: باید ساختاری مدیریت شهرداری تهران نیز تغییر کند و شهردای باید کوچک شود چراکه الان حجم زیادی نیرو در این سازمان وجود دارد. البته که امکان حذف آنان وجود ندارد اما باید برای حل این مسأله چاره‌اندیشی کرد.

 

محسن هاشمی رفسنجانی در پایان اظهار کرد: امیدواریم شورای شهری همراه با اعتدالیون و اصلاح‌طلبان در تهران داشته باشیم.

 

 

 

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش