سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۳۵ - ۱۷ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۴۴۵۱
رفاه و آسیب های اجتماعی

توقف هواپیما پس از برملا شدن خيانت

خیانت,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,آسیب های اجتماعی

« زن و شوهر ایرانی همراه با فرزند کوچک‌شان سوار بر هواپیمای قطر ایرویز در حال پرواز از قطر به سمت اندونزی بودند. مرد روی صندلی خود خوابیده بود و زن به فکر افتاد تا از محتویات گوشی همسرش باخبر شود. در حالی که همسرش خواب بود، انگشت او را روی قفل گوشی گذاشت و وقتی گوشی باز شد زن با دیدن پیام ها متوجه شد که همسرش به او خیانت کرده است. همانجا شروع به ضرب و شتم همسرش کرد تا آنجا که حتی مهماندارها و مسافران هم نتوانستند او را کنترل کنند و در نهایت خلبان هواپیما مجبور به فرود اضطراري در شهر چنای چین شد. مهماندارها زن و شوهر را همراه با کودک‌شان همانجا رها کردند و به پرواز ادامه دادند. مدتی بعد یک مقام امنیتی خبر داد که این خانواده یک روز را در فرودگاه چنای گذراندند و با یک پرواز باتیک هوا به کوالالامپور فرستاده شدند.» شاید در نگاه اول شبیه به داستانی هیجان انگیز باشد اما چنین اتفاقی در چند روز گذشته اتفاق افتاده است.

 

سوال های زیادی درباره این حادثه به ذهن می رسد. اول اینکه چرا برای زن و شوهر ایرانی داخل این هواپیما چنین اتفاقی افتاد و دیگر اینکه چه اتفاقی افتاده که آستانه تحمل آدم‌هابه این نقطه رسیده که هیچ یک از مهمانداران نتوانسته‌اندآنان را آرام کنند و هواپیما مجبور به فرود اضطراری شده است.

جزيیات بیشتری از این ماجرا منتشر نشده است و ما هم نمی دانیم دقیقا آن زن چرا چنین برخورد خشنی را در برابر خیانت همسرش داشته است. آیا براي اولین بار با اين موضوع مواجه شده یا اینکه برای چندمین بار و بعد از چشم پوشی های فراوان دوباره با خیانت همسرش مواجه شده است. متاسفانه از آنجا که مطرح کردن موضوع خیانت زن و شوهرهای جوان در جامعه ما تابوست، نمی توانیم آگاهی رسانی درستی داشته باشیم.

 

دکتر سیدحسن موسوی چلک، ريیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران درباره بروز پدیده خیانت میان زن و شوهرهای ایرانی می‌گوید:«مدتی است که خبرهای مربوط به خیانت همسران جوان را در ایران بیشتر بازتاب می دهند و این به معنی زیاد شدن پدیده خیانت در جامعه نیست. چون این معضل از قبل هم به صورت پنهان وجود داشته اما به عناوین مختلف آن را بازتاب نداده اند. زن های ایرانی قدیم به نوعی خیانت همسران‌شان را مخفی می کردند» چلک با بيان اينكه تبعات عدم بازتاب چنین مساله‌ای به صورت شفاف در جامعه وجود دارد اما اطلاع رسانی درباره آن همیشه سرکوب می شود، می‌گوید:«این مسیری است که سال‌هاست آن را ادامه داده ایم و نتیجه منفی آن را هم که زیاد شدن طلاق در جامعه است دیده ایم.

 

تا کی باید در مقابل چنین معضلات اجتماعی سکوت کرد یا ماجرا را جور دیگری نشان داد؟» این جامعه شناس با اشاره به خشم‌های آنی که زوجین جوان با آن مواجه می شوند که ممکن است به قتل منجر شود، ادامه می دهد:« این خانمی که داخل هواپیما بعد از اطلاع از خیانت همسرش چنین برخوردی با او کرده، چه بسا اگر داخل خانه این موضوع را متوجه می‌شد و کسی نبود او را کنترل کند، همسرش را به قتل می رساند. چه بسا که آمار قتل های ناموسی نیز در ایران کم نیست و می شود این را در صفحه حوادث روزنامه ها دید.»

 

او دلسردی زن و شوهر نسبت به يكدیگر به دلایل مختلف را از زمینه های بروز خیانت می داند و می‌گوید:«دلایل متعددی را می شود برای انگیزه خیانت عنوان کرد؛ نارضایتی از روابط زناشویی به هر دلیلی ممکن است برای یکی از زوجین اتفاق بیفتد. گاهی هم زوجین مشغله زیادی دارند و نمی توانند مدت زیادی با هم باشند و این زمینه را برای دلسردی شان نسبت به هم مهیا می کند که در نهایت به خیانت می انجامد.»

 

معمولا زن و شوهرهای جوان در همان مرحله اول به این نتیجه می رسند که باید از همدیگر جدا شوند اما ريیس انجمن مددکاری ایران چنین اعتقادی ندارد و می گوید:«ما هیچ گاه جدایی را اولین راهکار نمی دانیم و باید زمینه های طرفین چه کسی که خیانت کرده و چه کسی که مورد خیانت قرار گرفته بررسی و درباره آن چاره اندیشی شود و روابط ریز به ریز بررسی شود تا مشکل آن مشخص شود و بعد برای آن چاره جویی انجام شود.»

 

متاسفانه در جامعه ما عرف این طور است که خیانت از سوی زن ها پذیرفته نیست در حالی که خیانت مردها به زن ها راحت تر عنوان می شود.یعنی همیشه این موضوع برای زن ها تبعات سنگین تری دارد. موسوی چلک درباره این موضوع می گوید:« همین جو فرهنگی و اجتماعی فشار بر زنان را برای ادامه زندگی بیشتر می کند. زنی که مردش ناتوانی جنسی دارد از همسرش جدا نمی شود و با او مدارا می کند اما در بسیاری از موارد پیش می آید که چنین چیزی برای مردان قابل قبول نیست و خیلی زود برای این موضوع به دنبال راه حل هایی می گردند که به خیانت منجر می شود. البته در سال های گذشته تعداد زنانی که به دلایل مختلف به همسران‌شان خیانت می کنند نیز افزایش داشته است. یکی از دلایل این موضوع ازدواج زودهنگام است. اینکه زنی بعد از ازدواج تازه پی ببرد که نبايد ازدواج می کرده و باید به قول معروف جوانی هایش را انجام دهد.»

 

 

ghanoondaily
  • 8
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش