شغل تعمیرات لوازم خانگی
گاهی اوقات تمام وسایل مکانیکی و الکترونیکی به دلایل مختلفی دچار مشکل و خرابی میشود که از آن ها می توان به خراب شدن قطعات مختلف در آنها ، کار کردن زیاد وسیله و موارد مختلف دیگر اشاره کرد.
میزان استفاده از لوازم خانگی، بسیار زیاد است و وسایلی ازجمله یخچال فریزر به صورت مداوم کار میکند. لذا این وسایل نسبت به وسایلی که کمتر استفاده میشوند؛ زودتر خراب می شوند و تعمیر زود هنگام آن ها باتوجه به نیاز افراد، ضروری می باشد. باتوجه به پیچیده بودن ساختار لوازم خانگی مختلف، خود فرد نمیتواند آن ها را تعمیر کند و این کار به دستگاه شما اسیب بیشتری وارد می کند و متحمل هزینه های جبران ناپذیری میشوید.
تعمیرکاران لوازم خانگی، اشنا به انواع سیستم های برقی و مکانیکی دستگاه ها هستند و می توانند عیب این وسایل را تشخیص دهند و آن ها را تعمیر کنند. وظایف یک تعمیرکار لوازم خانگی، شامل نصب وسایل مختلف، حل خلاقانه مشکلات همه وسایل، اموزش نگهداری لوازم خانگی، سرویس کردن انواع لوازم خانگی، توانایی برخورد مناسب با مشتریان و گوش کردن به صحبت های آن ها در رابطه با مشکل دستگاه و ... می باشد.
سرمایه لازم برای ورود به بازار کار تعمیرات لوازم خانگی
میزان سرمایه ی اولیه در هر شغلی نسبت به شغل دیگر، متفاوت است؛ به همین خاطر باید شغل مورد نظرتان را تا پیش از انتخاب آن بررسی کنید و برنامه ریزی های موردنیاز را برای آن انجام دهید.
یکی از مشاغل فنی، تعمیرات لوازم خانگی میباشد که با سرمایه ی کمی می توانید مهارت در این حرفه را به دست آورید. لذا امکان اجاره و یا خرید مغازه تعمیرات لوازم خانگی، پس از کسب مهارت وجود دارد و متقاضی این شغل باید باتوجه به مکان مورد اجاره، سرمایه ای را در نظر بگیرد. دقت کنید که این سرمایه بسته به شهر و محله ای که می خواهید مغازه در آنجا اجاره کنید؛ متفاوت است.
در صورت عدم وجود تمکن مالی برای چنین شغلی باید رزومه ی خود را برای شرکتهای تعمیراتی مختلف ارسال کنید تا درصورت استخدام، شروع بکار کنید. درصورت تمایل به انتخاب این شغل میتوانید به ادامه تحصیل در رشته تعمیرات لوازم خانگی بپردازید و یا اینکه تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته برق و الکترونیک ادامه دهید.
برای ورود به شغل تعمیرات لوازم خانگی، روش کوتاه تری وجود دارد که علاقمندان زیادی برای کسب مهارت در این حرفه از روش شرکت در دوره های آموزشی تعمیرات لوازم خانگی استفاده می کنند که این دوره ها توسط اموزشگاه های تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای ارائه می گردند.
برگزاری کلاس های این آموزشگاه ها به صورت تئوری و عملی میباشد و بر طبق دستور سازمان فنی و حرفه ای، سرفصل های مختلفی توسط اساتید حرفه ای در این کار تدریس می گردد.
ترفندهایی برای افزایش درآمد در شغل تعمیرات لوازم خانگی
در صورت کسب اموزش های لازم در رابطه با تعمیرات لوازم خانگی و شروع فعالیت خود باید نکات زیر را در جهت افزایش درامد مدنظر قرار دهید.
* کیفیت کار ارائه شده از نکات قابل توجه در این شغل به شمار می رود. باتوجه به گران بودن لوازم خانگی، اگر در روند تعمیرات دچار اشتباه شوید خسارات بزرگی به دستگاه وارد میشود و هزینه های زیادی را به بار می آورد. پس یکی از عوامل مؤثر در جلب اعتماد مشتری، بالا بودن کیفیت و توجه و دقت بالای شما در حین تعمیرات است.
* به روز بودن، از دیگر نکاتی مهم در این شغل می باشد. باتوجه به پیشرفت لوازم خانگی و اضافه شدن امکانات جدید به آن ها، تعمیرکاران موظفند که آگاهی کاملی نسبت به این تغییرات و امکانات داشته باشند تا بتواند وسایل موردنظر را تعمیر کنند.
* از موارد قابل توجه در مشاغل مختلف از جمله تعمیرات لوازم خانگی می توان به قیمت مناسب و رقابتی اشاره کرد که در جذب مشتری و افزایش درامد، تأثير به سزایی دارد.
* یکی از مواردی که در شغل تعمیرات لوازم خانگی باید رعایت شود؛ سرعت عمل بالا می باشد. با توجه به پرمصرف بودن لوازم خانگی، اگر آن ها خراب شوند بسیاری از کارهای خانه عقب می افتد و باید سریعا آن ها را تعمیر کرد. همچنین خوش قول بودن، در کنار سرعت عمل، بسیار مهم است.
* تبلیغات میتواند برای موفقیت در هر کسب و کاری مفید باشد. شغل تعمیرات لوازم خانگی نیز بدون هیچ تردیدی نیازمند تبلیغات می باشد. مشتریان در اثر تبلیغات با شما آشنایی بیشتری پیدا می کنند و درآمد و سودآوری شماز این راه، افزایش می یابد. شما میتوانید از تبلیغات تراکتی، برچسبی و دیگر روش های تبلیغات چاپی در صورت برخورداری از مغازه تعمیرات لوازم خانگی استفاده کنید یا این که برای معرفی خدمات خود به دیگران در سایت ها آگهی بدهید.
* خدماتی که در شغل تعمیرات لوازم خانگی ارائه میدهید باید منحصر به فرد باشد. برای مثال میتوانید به مشتریانتان، گارانتی تعویض قطعات بدهید یا برای عیب یابی و تعمیر دیگر لوازم خانگی به آن ها کارت های تخفیف ارائه دهید. با این که چنین طرح های تشویقی برایتان هزینه بر است اما باعث افزایش مشتریان و سودآوری شما در طولانی مدت میشود.
درآمد ماهانه شغل تعمیرات لوازم خانگی
درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی، ثابت نیست و میزان درآمد یک تعمیرکار لوازم خانگی بسته به عوامل زیادی تعيين میشود. مثلا تعمیرکاری که مغازه اش در مرکز شهر یا محل پر رفت و آمد است؛ طبیعتا درآمد بیشتری به دلیل تجربه و مهارت بالایش دارد ولی یک تعمیرکار مبتدی، هنوز ناشناخته است، یا نمیتواند بدرستی رضایت مشتری را جلب کند؛ به همین خاطر، درآمد کمتری خواهد داشت.
شغل تعمیرات لوازم خانگی برای مهاجرت
یکی از مشاغلی که می توانید از طریق آن به کشور های خارجی مهاجرت کنید؛ شغل تعمیرات و سرویس لوازم خانگی می باشد. به این صورت که باتوجه به کشور مورد نظرتان باید شرایط مهاجرت و مدارک لازم را تهیه کنید. البته باید دوره های اموزشی معتبر تعمیرات لوازم خانگی را گذرانده باشید و با اخذ مدرک قابل ترجمه، به زبان کشور مقصدتان مسلط باشید.
حتی درصورت داشتن مدرک این شغل در بعضی از کشور ها، حتماً باید وقتی که به آن جا مهاجرت میکنید؛ یک دوره آموزشی تخصصی یا یک دوره تحصیلی را در دانشگاه بگذرانید یا برای شروع فعالیت خود، آزمون بدهید. پس از آن به صورت دوره ای هر چند وقت یک بار از شما ازمون می گیرند.
گردآوری: بخش کار و کارگر سرپوش
- 10
- 4