یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۳۹ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۲۵۹۲
چهره ها در سینما و تلویزیون

۵ عمارت متروکه‌ای که زمانی به ستاره‌های هالیوود تعلق داشته است

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
خانه‌های هنرمندان و ستاره‌های هالیوودی همیشه به خاطر نام‌های مشهوری که پشت آنهاست از اقبال بیشتری نسبت به دیگر خانه‌ها برخوردار هستند و مردم تمایل بیشتری برای خرید این عمارت‌ها از خود نشان می‌دهند.

اغلب این خانه‌ها با قیمت‌های بالاتری هم فروخته می‌شوند و دلیلش هم چیزی نیست جز هالیوودی بودن مالک خانه! اما در این میان استثناهایی هم وجود دارد و برخی از عمارت‌های مجلل و بزرگ هنرمندان هرگز فروش نمی‌روند و دست آخر متروکه‌ای از آنها بر جا می‌ماند.

 

یا حتی اگر فروخته شود باز هم تضمینی وجود ندارد که مالک بعدی بتواند آن شکوه و جلال قبلی خانه را حفظ کند.

 

در همین راستا در زیر ۵ عمارتی را برایتان انتخاب کرده‌ایم که زمانی به سلبریتی‌های پرآوازه هالیوود تعلق داشته‌اند اما دست روزگار سرنوشت خوبی برایشان رقم نزده و به مخروبه‌ای مهجور تبدیل شده‌اند یا به طور کامل تغییر کاربری داده‌اند.

 

۱- «مزرعه نِوِرلند» مایکل جکسون هنوز هم در بازار موجود است و ۶۷ میلیون دلار قیمت دارد

 

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

باغ‌وحش، پیست ماشین‌های تصادفی، دو ریل قطار جداگانه و شهربازی مملو از دستگاه‌های متنوع در Neverland Ranch زمانی به مایکل جکسون بزرگ تعلق داشت. بر اساس گزارش‌ها، سلطان پاپ جهان این مزرعه بزرگ که ۱۱ کیلومتر مربع وسعت دارد و در کالیفرنیا واقع شده را در سال ۱۹۸۷ میلادی به قیمت ۱۹٫۵ میلیون دلار خریداری کرد.

 

جکسون زمانی که در قید حیات بود در این شهرک بی‌نظیر جشن‌های بسیار بزرگی بر پا کرد. او حتی جشن تولد ۱۴ سالگی کیم کارداشیان را نیز در همین مزرعه برگزار کرد.

 

اما تمامی این جشن‌ها و مهمانی‌های بزرگ و بی‌نظیر در سال ۲۰۰۳ میلادی متوقف شدند. چرا؟ به خاطر اینکه در آن زمان مایکل جسکون به سواستفاده جنسی از کودکان متهم شد و پلیس نیز به این شهرک یورش برده و آنجا را مورد جست‌وجو قرار داد. خواننده سرشناس پاپ در سال ۲۰۰۵ میلادی به آزار کودکان متهم شد.

 

در نهایت، پس از دادگاه‌ها، اتهام‌ها و بدنامی‌هایی که برای مایکل جکسون پیش آمد او مزرعه نورلند را در سال ۲۰۰۹ میلادی با قیمت ۲۲٫۵ میلیون دلار به کلونی کپیتال فروخت.

 

میلیون‌ها دلار خرج نوسازی و تعمیرات اساسی این خانه شد. علامت تجاری آن نیز تغییر کرد و عنوان مزرعه سیکامور ولی به آن داده شد. بدنبال این فرایندها، این مزرعه در سال ۲۰۱۵ میلادی با قیمت ۱۰۰ میلیون دلار برای فروش گذاشته شد. این در حالی بود که مایکل جسکون در سال ۲۰۰۹ میلادی درگذشت.

 

از آن تاریخ تاکنون هر روز از قیمت پیشنهادی این مزرعه کاسته می‌شود و در حال حاضر با قیمت ۶۷ میلیون دلار برای فروش فایل شده اما کسی خریدار آن نیست.

 

۲- خانه بروس لی در هنگ‌کنگ قرار است به مدرسه تبدیل شود

 

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

هنگامی که بروس لی در سال ۱۹۷۳ میلادی در سن ۳۲ سالگی درگذشت، خانه هنگ‌کنگ او فوری فروخته شد. یک نیکوکار چینی به نام یو پنگ لین در سال ۱۹۷۴ میلادی این خانه را خریداری و آن را به «هتل عشق» تبدیل کرد. اتاق‌های این هتل به صورت ساعتی به مشتری‌ها کرایه داده می‌شد.

 

پنگ لین بعدها گفت که قصد دارد این خانه را بفروشد و پول آن را به قربانیان زلزله ۲۰۰۸ سیچوئان اختصاص دهد. اما مردم در آن زمان اصرار داشتند که این خانه به یاد و در بزرگداشتت بروس لی همچنان حفظ شود و پنگ لین نیز از فروش آن منصرف شد.

 

این فرد خیر بعدها تصمیم گرفت این خانه را به موزه تبدیل کند اما دولت با او مخالفت کرد.

 

زمانی که پنگ لین در سال ۲۰۱۵ میلادی درگذشت، مشخص شد در وصیت‌نامه‌اش این خانه و تمامی املاک و مستغلات خود را وقف خیریه کرده است.

 

در نهایت هم تصمیم بر آن شد تا این خانه به مرکز آموزشی تبدیل شود و قرار است از ماه سپتامبر ۲۰۱۹ ۴۰۰ دانش آموز در آن مشغول تحصیل شوند.

 

۳- عمارت برجا مانده از لیزا مینلی به مرکز جنگ‌های قانونی تبدیل شده است

 

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

بر اساس اخبار رسمی لس‌آنجلس، این عمارت در سال ۱۹۲۵ میلادی ساخته شد و بعدها دکوراسیون آن توسط معماری به نام جان الجین ولف تغییر یافت و مستقیما توسط کارگردانی به نام وینست مینلی خریداری شد.

 

این کارگردان در سال ۱۹۸۶ میلادی دار فانی را وداع گفت. او در وصیت خود در مورد این خانه چنین نوشته بود که همسرش مادام العمر اجازه زندگی در این خانه را دارد اما دخترش لیزا مینلی مالک اصلی عمارت خواهد بود.

 

لیزا تصمیم گرفت در سال ۲۰۰۰ میلادی عمارت بورلی هیلز را بفروشد. وقتی این خانه در سال ۲۰۰۲ میلادی فروخته شد، لی حاضر به خروج از خانه و تخلیه آن نشد. لیزا هم برای تلافی از پرداخت قبوض برق و دستمزد خدمتکاران خانه دست کشید – اگر چه خدمتکار حاضر شده بود به طور رایگان به کار خود در ان خانه ادامه دهد.

 

در این میان، لی شکایتی علیه لیزا به دادگاه ارائه کرد و در آن لیزا را به تخلف در قرارداد، آزار سالمندان و اعمال اذیت‌های احساسی و عاطفی متهم کرد.

 

او همچنین درخواست دریافت ۱ میلیون دلار غرامت وراثتی به نام خودش کرد که بتواند پس از فروش رفتن خانه بتواند برای خودش خانه‌ای خریداری کند. در نهایت لیزا مجبور شد خانه خودش را پس از فروش از خریدار کرایه کند و اجاره آن را پرداخت کرد تا لی تا پایان عمرش در آن خانه بماند.

 

قرارداد اجاره در سال ۲۰۰۶ تمام شد و مالک جدید ۲٫۳ میلیون دلار برای خانه پرداخت کرد. لی در سال ۲۰۰۹ میلادی درگذشت و مالکان جدید خواستار نوسازی و تعمیر آن شدند اما این اتفاق‌ها هیچ‌کدام روی نداد و این خانه همچنان بدون ساکن به صورت متروکه در محل خود رها شده است.

 

۴- خانه‌ای که زمانی به مایک تایسون تعلق داشت اکنون به کلیسا تبدیل شده است

 

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

در فاصله ۸۰ کیلومتری از جنوب شرقی Cleveland در اوهایو؛ یک عمارت ۲۳۰۰ متر مربعی متروکه قرار دارد. مایک تایسون پیش از اینکه در سال ۱۹۹۲ میلادی به جرم تجاوز جنسی ۶ سال به زندان محکوم شود در این خانه زندگی می‌کرد.

 

این خانه یک اتاق ۹۳۰ متر مربعی با استخر داخلی داشت و از دیگر امکانات آن می‌توان به پله‌های مارپیچ آهنی، سقف و دیوارهای پوشیده از پول و ۴ قفس برای ۴ ببر اشاره کرد که در زمان خود بسیار عجیب و منحصربه‌فرد بود.

 

تایسون، مشت‌زن و قهرمان بوکس حرفه‌ای آمریکا پس از سه سال از زندان آزاد شد و به خانه خود بازگشت اما این عمارت باشکوه را در سال ۱۹۹۹ میلادی با قیمت ۱٫۳ میلیون دلار به Paul Monea فروخت؛ تاجری که برای ویدئوهای تمرین Tae-Bo خود مشهور است.

 

پل در سال ۲۰۰۸ میلادی به جرم همدستی در پولشویی دستگیر شد و این خانه تا سال ۲۰۱۰ میلادی خالی از سکنه به حال خود رها شد. اما بعدها با قیمت ۶۰۰ هزار دلار فروخته و کلیسای Living World Sanctuary اهدا شد. در حال حاضر پس از سال‌ها خالی بودن در حال حاضر به کلیسا تبدیل شده است.

 

۵- عمارت خالی از سکنه‌ی دیوید گیلمور، گیتاریست مشهور و محبوب پینک فلوید

 

عمارت های متروکه‌ سلبریتی ها,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

 

عمارت Hook End Manor در مساحت ۱۰۲ هزار متر مربع در آکسفوردشایر جنوبی در انگلستان قرار دارد. این خانه ۱۱ اتاق خوابه در سال ۱۹۸۰ میلادی توسط دیوید گیلمور، گیتاریست گروه موسیقی پینک فلوید خریداری شد.

 

این ملک امکانات عجیب و جالبی داشت از استودیوی ضبط صدا که توسط راد استورات و تام جونز استفاده می‌شد گرفته تا سنگ قبر ظاهری در  زیرزمین.

 

گیلمور این خانه اشرافی را به وست ساید پروداکشن فروخت که بعدها مورداستفاده تهیه‌کننده‌ای به نام تریور هورن قرار گرفت. هورن پس از اینکه پسرش به طور تصادفی و در یک حادثه دلخراش همسرش را به ضرب گلوله مصدوم کرد، خانه را برای فروش گذاشت.

 

البته همسر هورن زنده ماند و سه سال تمام در کما به سر می‌برد. پس از به هوش آمدن این خانم توانایی حرف زدن یا حرکت کردن نداشت و در نهایت در سال ۲۰۱۴ میلادی نیز بر اثر سرطان درگذشت.

 

این خانه در حال حاضر به فردی نامشخص تعلق دارد و به عنوان استودیوی ضبط صدا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

فروغ بیداری

 

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش