فهرست منتشرهی فوربز بر اساس تحقیقات شرکت فرانسوی Launchmetrics انجام شده که بر اساس صد فاکتور و معیار مختلف صورت گرفته است. از جمله معیارهای لحاظ شده در این رتبهبندی میتوان به کیفیت محتوا و میزان مشارکت کاربران و فالوئرها اشاره کرد.
هدف از این کار تعیین این مساله بوده که آیا اینفلوئنسر ها واقعا در تصمیمگیری کابران موثر هستند یا خیر. همچنین این تحقیق نشان داده این افراد چگونه بر بازده سرمایهگذاری تاثیر میگذارند.
اولین جایگاه تاثیرگذارترین اینفلوئنسرهای زیبایی در سطح جهانی را James Charles به خود اختصاص داده است.
جیمز چارلز به لطف کانال یوتوب خود که بالغ بر ۱۶ میلیون فالوئر دارد، توانسته با هنر آرایش خود به برترین فرد تاثیرگذار جهان در حوزه زیبایی تبدیل شود. این یوتیوبر، هنرمند آرایش و مدل اهل آمریکا در سال ۲۰۱۶ اولین مردی بود که عکسش روی جلد نشریه کاور گرل چاپ شد.
پس از جیمز چارلز، صدف بیوتی دومین اینفلوئنسر برتر جهان در حوزه زیبایی و لوازم آرایشی است.
«صدف مسائلی» علاوه بر این که تلاش می کند ویدئوهایی با کیفیت از آموزش تازهترین محصولات آرایشی و شیوه آرایش ارائه دهد، با سهیم کردن هواداران (یا به قول خودش «بچه بیوتیها») در زندگی خصوصیش و ارتباط صمیمانهای که با آنها دارد زنان و مردان زیادی را به صفحه خود جلب کرده است.
صدف بیوتی که در ایران جایگاه مهمی در حوزه آرایش و وسایل آرایشی دارد، بلاگری موفق است که در سالهای گذشته توانسته به واسطه انتشار ویدئوهای آموزشی در آرایش، ماسک صورت و وسایل آرایش جایگاه ویژهای در دنیا برای خود دستوپا کند.
صدف مسائلی که این روزها ساکن سنفرانسیسکو آمریکاست، در اینستاگرام و یوتوب فعالیت دارد. او متولد سال ۱۳۶۸ خورشیدی و دانشآموخته کارشناسی شیمی از دانشگاه آزاد اسلامی است.
همسر خانم مسائلی در بسیاری از ویدئوهای آموزشی او حضور دارد و بعضا هر دوی آنها به امتحان کردن ماسکهای مختلف پوستی میپردازند.
صدف بیوتی توانسته در مدت زمان کمتر از یک سال و بدون تبلیغات و تنها با انتشار ویدیوهای آموزشی، چیزی حدود ۱ میلیون و ۹۰۰ هزار فالوئر در پیج اینستاگرام خود پیدا کند. صفحهی رسمی این هنرمند آرایشی در اینستاگران تیک آبی دارد. خانم صدف با شرکت در رویدادهای برندهای مشهور زیبایی با صاحبان محصولات آرایشی بزرگ دنیا از جمله کیم کارداشیان، آناستازیا سور، و لورا مرسیه نیز از نزدیک آشنا شده است. او چندی پیش، همکاری با شرکت «سیگما بیوتی»، که یکی از بزرگترین تولید کنندههای براشهای آرایشی در دنیا است، را آغاز کرد.
صدف بیوتی همچنین یکی از برترین اینفلوئنسرهای وسایل آرایشی لوکس در جهان نیز بشمار میرود.
از دیگر افرادی که در این رتبهبندی در صدر ۱۰ نفر اول قرار دارند میتوان به نامهای زیر اشاره کرد:
۳- Tati Westbrook
۴- akeupby_elliee
۵- marimariamakeup
۶- grwrady
۷- mariale
۸- xthuyle
۹- NikkieTutorials
۱۰- lailaloves
اینفلوئنسرها چقدر از شبکههای اجتماعی درآمد دارند؟
کیت ریچاردسون، مدیر هنری آژانس بازاریابی چهرههای تأثیرگذار(WaR) میگوید که کاربران پیش از آنکه اصلا فکر درآمد را بکنند باید حداقل ده هزار فالور داشته باشند. برای چنین کاربرانی«سطح درآمد بسیار پایین» است، اما پس از این مرحله میتوانند خیلی سریع پیشرفت کنند. وقتی به ۳۰ هزار فالور رسیدید، برای پست مربوط به مد یا زیبایی، ممکن است بتوانید تا حدود هزار دلار درآمد داشته باشید.
روحان میدها، مدیر اجرایی آژانس تأثیرگذاران اجتماعی PMYB اضافه میکند که میکرو اینفلوئنسرها (افرادی با فالورهای کمتر) ممکن است محصولات رایگان دریافت کنند، در حالی که ماکرو اینفلوئنسرها (افرادی با فالورهای بیشتر) ممکن است «مبلغ شش رقمی» هم دریافت کنند.
ارتباط مداوم و پایدار میان برندهای تجاری و اینفلوئنسرها، برای هر دو طرف، بسیار مفیدتر از تک پستها در شبکههای اجتماعی است. تحقیقات نشان داده تک پستها نتایج قابل توجهی ندارند بهترین نتایج زمانی حاصل میشود که اینفلوئنسرها در بازهٔ زمانی طولانیتری نامهای تجاری را مطرح کنند”
- 21
- 3