چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۵۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۰۸۷۹
چهره ها در سینما و تلویزیون

تصاویر/ مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی» در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س)

مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
سیروس گرجستانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون طی آیینی صبح امروز در بهشت زهرا (س) تشییع و در قطعه هنرمندان به خاک سپرده شد.

مراسم خاکسپاری سیروس گرجستانی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا( س) امروز ۱۴ تیر ماه در حال انجام است و پیکر این هنرمند با نماز میت که توسط حجت الاسلام فیضی در حال قرائت است، برای خاکسپاری آماده می شود.

به گزارش ایسنا، گروهی از مردم و هنرمندان با ماسک به علت شیوع کرونا (corona) در قطعه هنرمندان حاضر شدند تا پیکر سیروس گرجستانی هنرمند سینما، تئاتر و تلویزیون را به خاک بسپارند.

آرامگاه ای که برای سیروس گرجستانی در نظر گرفته شده است، کنار آرامگاه منوچهر حامدی است.

در این مراسم که اجرای آن را کامران ملکی عضو هیأت مدیره خانه سینما برعهده داشت؛ فاطمه معتمدآریا پیام داد و هنرمندانی مانند فاطمه گودرزی، ابوالفضل پورعرب و... صحبت کردند. دکتر سیروس گرجستانی هم سخنرانی کرد و سید محمد طباطبایی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت هم صحبت داشت.

کامران ملکی:گرجستانی گریه همراه با لبخند را به ما آموخت

کامران ملکی عضو هیأت مدیره خانه سینما در آغاز مراسم به خاک سپردن در سخنانی با ابراز تاسف از فوت سیروس گرجستانی، به انتشار فیلم های از آثار او که پس از درگذشتش در فضای مجازی دست به دست شده بود، اشاره کرد و گفت:بعد از درگذشت ایشان با دیدن بازی های ایشان در فضای مجازی در هنگامی که داشتیم به آثار بزرگ، ارزشمند و طنز او می خندیدم، چشمان مان اشکبار بود و گریه می کردیم. او گریه کردن با لبخند را به ما آموخت. همانطور که در زندگی اش تلاش کرد لبخند بر لب همه مردم بیاید و با تمام وجود کوشش می کرد در وضعیت بسیار تاسف بار و ناهنجار که همه مردم دچار مشکلاتی بودند، لبخند را به سهم و با بضاعت خود بر لبان مردم سرزمینش بنشاند تا قدری از اندوه آنان، کاسته شود.

او اضافه کرد:هنرمند بزرگی را بدرقه می کنیم. قرار نبود چنین مراسمی برگزار شود. مراسم اطلاع رسانی نشده بود. اگر قرار بود برای هنرمند بزرگی مثل او مراسم تشییع برگزار شود، این مراسمیا باید در خانه سینما، خانه هنرمندان یا در تالار وحدت اتفاق می افتاد ولی به خاطر وضعیت بحرانی کشور در بحران کرونا قرار شد مراسمی برگزار نشود.

ملکی با اشاره به حضور تعدادی از مردم در قطعه هنرمندان بهشت زهرا( س) افزود:موسسه هنرمندان پیشکسوت به احترام مردمی که خودشان را به قطعه هنرمندان رساندند، این گردهمایی را با تاخیر برگزار کرد و به احترام عزیزانی که خود را به قطعه هنرمندان رسانده اند، قرار شد چند تن از هنرمندان در بدرقه سیروس گرجستانی صحبت کنند.

ملکی از حضار خواست تا فاصله اجتماعی را رعایت کنند.

این مراسم با تاکید بر اینکه حاضران ماسک باید داشته باشند در حال برگزاری است و اگر کسی ماسک نداشته باشد به او ماسک می دهند و البته برخی ها که تعداد محدودی هستند، رعایت نمی کنند.

فاطمه گودرزی: هنرمندی مردمی بود که از کسی کینه به دل نمی‌گرفت

فاطمه گودرزی که با گرجستانی همکاری‌های داشته است در حالیکه بشدت متاثر بود، از طرف خانواده این هنرمند از حاضرانی که در شرایط کرونایی به این برنامه آمده بودند، قدردانی کرد و افزود: فکر نمی‌کردم روزی بالای سر آقای گرجستانی بایستم و درباره ایشان صحبت کنم. سیاوش عزیز پسر استاد از من خواستند صحبت کنم. دلیلش شاید این باشد که از دوستان خانوادگی ایشان هستیم و دیگر اینکه در آخرین کار ایشان، افتخار همکاری با آقای گرجستانی را داشتم. چه سعادتی که از ایشان کار یاد بگیرم و چه سعادتی داشتم که غیر از یاد گرفتن کار، از نظر اخلاقی هم توانستم از ایشان یاد بگیرم.

او با اشاره علاقه گرجستانی به خانواده‌اش افزود: ایشان عاشق خانوادهاش بود. روزی نبود که پشت صحنه صحبتی کنیم و ایشان صحبت‌مان را بهانه وصل به خانوده‌اش نکند و از عشقش به همسر و فرزندانش نگوید. صحبت کردن درباره پیشکسوتی که این همه کارهای زیبا کرده، خیلی سخت است و می‌دانم شما مردم عزیزمان چقدر قدرشناس هستید.

گودرزی از گرجستانی به عنوان هنرمندی مردمی یاد کرد و ادامه داد: چهل روز با ایشان کار کردم.هر جا و در هر شرایطی که بودیم، ایشان آنقدر مورد استقبال قرار می‌گرفتند و آنقدر دل مردم جای داشتند و مردمی بودند که باید رابطه ایشان را با مردم تماشا می‌کردیم.

این بازیگر اضافه کرد: آرزوی صبر می‌کنم برای همه هنرمندانی که با ایشان کار کردند.

گودرزی با قدردانی از مردمی که به این برنامه آمده بودند، گفت: همه ما این مسیر را طی خواهیم کرد. خوب است که قدرشناس هستیم و به هم احترام می‌گذاریم. از مردم خوب‌مان ممنونم که دوستدار هنرمندان هستند. می‌دانم چه شرایط سخت اقتصادی و وضعیت خیلی بد کرونایی را می‌گذرانند، شرایطی که بر زندگی همه تاثیر گذاشته ولی امیدوارم شرایط بهتر شود و روزهای بهتری را ببینیم.

او در پایان صحبتش آرزو کرد روح سیروس گرجستانی شاد باشد و از او به عنوان هنرمندی یاد کرد که همیشه آراسته بوده و می‌گفته دنیا گذراست و بهتر است از یکدیگر چیزی به دل نگیریم.

پورعرب: سال‌ها تاوان داد تا شما بخندید

ابوالفضل پورعرب دیگر هنرمند حاضر در این برنامه در سخنانی گفت: خیلی سخت است که در کنار دوست و رفیق سالیان دور و نزدیک در حالیکه بر زمین خفته از او تعریف کنیم. آنچه من باید بگویم، آنچه من باید تعریف کنم، شما در این سال‌ها دیده‌اید. در واقع تمام عمر تاوان داد برای دیدن لبخند شما. با شما گریست و با شما خندید.

پیام فاطمه معتمدآریا/ آرزوی روزهایی روشن در جهان غم‌زده امروز

فاطمه معتمد آریا رییس انجمن بازیگران سینمای ایران که به دلیل مشغله کاری نتوانسته بود در برنامه حاضر شود، پیامی داد که کامران ملکی مجری برنامه آن را خواند.

این بازیگر در پیام خود نوشته است: «با قلبی آکنده از اندوه و دیدگان اشکبار بازیگر و هنرمندی را زبدرقه می‌کنیم که نام نیکش پشتوانه و اعتبار حرفه و هنر بازیگری است. بازیگر بی بدیلی که سر زندگی و مهر پدرانه‌اش  او را نه تنها در میان همکاران که در دل تماشاگرانش نیز چهرهای دوست داشتنی ساخته بود. روزگار غریبی  است که نمی‌توانیم گرد هم آییم و غم از دست دادن عزیزانمان را با یکدیگر تقسیم کنیم امروز بزرگ مرد این حرفه سیروس  گرجستانی  را غریبان به خاک می‌سپاریم ،آن گونه که هزاران هم وطن ما در خلوت با عزیزانشان برای همیشه وداع می‌کنند . اما نام او ، نیک سرشت نیک رفتار،تا ابد در تاریخ این سرزمین و میان مردمانش خواهد ماند. ضمن تسلیت به بازماندگان محترم ایشان  و مردم هنر دوست ایران  آرزوی فرا رسیدن روزهای روشن،در فضای تاریک و غم زده جهان امروز را دارم روزهایی که بتوانیم در غم و شادی کنار هم و با عزیزانمان باشیم.»

پزشک درمانگر: با رعایت فاصله اجتماعی، خاطره بدی از این مراسم نسازیم

پزشک درمانگر سیروس گرجستانی هم درگذشت او را تسلیت گفت و افزود: از دست دادن ایشان برای همه ما فاجعه‌ای بزرگ بود. به عشق این انسان شریف و هنرمند عزیز تقریبا تمام کادر درمان عاشقانه تلاش کردند و تا قسمتی از برنامه که همزمان با کار ایشان بود، همه چیز به لطف خدا پیش رفت ولی از آنجاکه تقدیر به گونه‌ای دیگر رقم خورده بود، نتوانستیم بر سرنوشت غالب شویم.

او اضافه کرد: وظیفه خود می‌دانستیم در کنار این خانواده شریف باشیم چون به جز هنرمند بودن، شخصیتی خاص و بزرگوارانه در این خانواده دیده می‌شد که ما هم به عنوان کادر درمانی وظیفه خود دانستیم کنارشان باشیم.

این پزشک ادامه داد: او همیشه منشا خیر بود و همه عمرش را وقف این کرد که شادی را برای خانوده‌ها به ارمغان بیاورد.

او از حاضران خواهش کرد فاصله اجتماعی رعایت شود تا کسی از این مراسم خاطره بدی از بیماری با خود نبرد، چون این هنرمند و خانواده‌اش همیشه منشا شادی بوده‌اند.

محمد طباطبایی: سیروس گرجستانی را به منوچهر حامدی سپردیم

محمد طباطبایی مدیر عامل موسسه هنرمندان پیشکسوت نیز دیگر سخنران این برنامه بود و در صحبت‌هایی از حاضران خواست که فاصله اجتماعی را رعایت کنند و گفت: همه ما به احترام استاد سیروس گرجستانی اینجا هستیم. خواهش می‌کنم به احترام ایشان قدری با فاصله بایستید. ایشان حتی در شرایط غیر کرونایی هرگز نمی‌خواستند کسی به زحمت بیفتد. الان هم خواهش می‌کنم، رعایت کنیم که کسی به زحمت نیفتد و ایشان آزار نبیند.

او ادامه داد: ایشان عضو محترم موسسه هنرمندان پیشکوت در سه حوزه تئاتر، سینما و تلویزیون، هنرمند دارای جایگاه بودند. هنرمندی بودند که در سه حوزه دارای جایگاه بودند اگرچه خاستگاه ایشان، تئاتر بود و از گروه هنر ملی شروع کردند و گرچه حسرت بر دل نسل جدید ما باقی ماند که هنرنمایی ایشان را روی صحنه تئاتر ببینند. آخرین تئاتری که ایشان بازی کردند، بیش از ۲۰ سال پیش بود چقدر سعادتمندند،عده‌ای که ایشان را روی صحنه تئاتر دیدند و چقدر حسرت به دل دارند آنان که ایشان را فقط از قاب تلویزیون و پرده سینما می‌شناسند که البته اصلا کم نیست.

طباطبایی ادامه داد: استاد فقط یک بازیگر نبودند، هنرمند واقعی بودند. دلم نمی‌آید برای ایشان واژه زنده‌یاد را به کار ببرم. ایشان به معنای واقعی کلمه مردمی بودند. ادای مردمی بودن در نمی‌آورند و خانواده بزرگوارشان باید به این ویژگی ایشان افتخار کنند.

او با اشاره به اینکه گرجستانی در کنار منوچهر حامدی به خاک سپرده می‌شود، خطاب به حامدی گفت: ما امروز هنرمند بزرگی را به شما می‌سپاریم. آقای گرجستانی کم خنده به لب ما نیاوردند. امروز با شما هم‌خانه شدند برای ابد. مراقب شان باشید. حرف‌های زیادی با هم دارید که زمان می‌برد تا بگویید.

طباطبایی،  رفتن گرجستانی را ناباورانه‌ دانست و از خانواده او قدردانی کرد که به دلیل شرایط موجود راضی نشدند که کسی به زحمت بیفتد و مراسمی کوچک تدارک دیدند.

سیروس گرجستانی زاده سال ۱۳۲۳ در بندرانزلی بود که از اواخر دهه ۴۰ فعالیت خود را در تئاتر شروع کرد. او بیش از نیم قرن به فعالیت هنری پرداخت و در فیلم ها، سریال ها و تئاترهای زیادی کار کرده بود. فیلم سینمایی« ما همه با هم هستیم» آخرین حضور این بازیگر در سینما بود که سال ۹۷ به کارگردانی کمال تبریزی ساخته شد.« قانون مورفی»،« نهنگ عنبر ۲»،« پا تو کفش من نکن»،« شبکه»،« شکار خاموش»،« طوفان شن»،« آدم برفی»،« آپارتمان شماره ۱۳»،« زرد قناری»،« ساحره»،« یکی بود یکی نبود»،« تنوره دیو»،« دوران سربی»،« مسافر ری» و« آدمک ها» تعدادی از حدود ۴۵ فیلمی است که گرجستانی در سینما بازی کرده بود. وی همچنین در سریال های تلویزیونی هم حضور پررنگی داشت که« شاهرگ» جدیدترین کار او و تولید همین سال ۹۹ است.

از سایر اثرهای این هنرمند در تلویزیون به« آنام»،« محکومین»،« جاده چالوس»،« نوار زرد»،« کلاه پهلوی»،« گاو صندوق»،« زن بابا»،« خوش نشین ها»،« دختری به نام آهو»،« صاحبدلان»،« متهم گریخت»،« یادداشت های کودکی»،« پشت کنکوری ها»،« شلیک نهایی»،« همسران»،« کیف انگلیسی» و« هتل» می توان اشاره کرد که البته تعداد این مجموعه ها نیز قابل توجه است.

گرجستانی از دهه ۱۳۵۰ همچنین در تئاتر روی صحنه رفته بود و در نمایش های مختلفی مانند« آنتیگون» به کارگردانی جمشید ملک پور،« دکتر کنوک» به کارگردانی ایرج راد،« معرکه در معرکه» و« عشق آباد» و« دندون طلا» به کارگردانی داود میرباقری،« برگذر لوطی صالح»،« استر»،« محراب»،« دارالحکومه» به کارگردانی هادی اسلامی،« بکت» به کارگردانی مجید جعفری بازی کرده بود.

او ۱۲ تیر و در سن ۷۶ سالگی بر اثر سکته قلبی در بیمارستان شهید لواسانی تهران درگذشت.

مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران
مراسم تشییع پیکر مرحوم «سیروس گرجستانی»,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,اخبار بازیگران

  • 22
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش