چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۲۰۱۱۱

درباره ی مراسم اسکار، بیشتر بدانید

اسکار,جایزه اسکار,مراسم اسکارمراسم اسکار یکی از شاخص‌ترین مراسم‌های اهدای جوایز در جهان است
در بین جوایز آکادمی، جایزه ای تحت عنوان اسکار قرار دارد. امیل یانینگز به عنوان نخستین برنده اسکار بهترین بازیگر مرد شناخته میشد که اسکار را به دلیل نقش آفرینی در فیلم های آخرین فرمان و راهی که همه میروند ، دریافت کرد.

مراسم اسکار

آکادمی علوم و هنرهای تصاویر متحرک در مراسم اعطای جوایز سالانه آمریکا به بهترین آثار صنعت سینما جهان، جوایزی را می دهد که به آن جایزه اسکار( Oscars) و یا جوایز آکادمی( Academy Awards) می گویند. از شاخص ترین مراسم های اهدای جوایز در جهان می توان به مراسم اسکار اشاره کرد که در بیش از ۱۰۰ کشور جهان در هر سال، به صورت زنده پخش می شود.

مجسمه اسکار

رئیس قسمت طراحی مؤسسه MGM یا کمپانی مترو گلدوین مایر به نام سدریک گیبونز، مجسمه اسکار را طراحی کرد. این مجسمه، شوالیه برهنه ایست که روی یک حلقه فیلم، شمشیری را نگه داشته است. این حلقه فیلم با داشتن پنج پره، نشانه پنج صنف اصلی آکادمی میباشد که از آن ها می توان به تهیه کنندگان، کارگردانان، بازیگران، تکنیسینها و نویسندگان اشاره کرد.

مجسمه اسکار به ارتفاع ۳۴ سانتیمتر و سه میلی متر، دارای ۳ کیلو و ۸۵۰ گرم وزن می باشد. جنس مجسمه های اسکار که به برنده ها در دوره جنگ جهانی دوم اعطا می کردند؛ به دلیل کمبود فلز و اولویت ساخت اسلحه، از گچ بود ولی به برنده ها پس از جنگ جهانی دوم، چنین گفتند که مجسمه های روکش طلا با ارزش واقعی را در ازای پس گرفتن مجسمه های فیک، دریافت نمایند.

خانم مارگارت، کتابدار وقت آکادمی اسکار می باشد. طبق گفته ی خانم مارگارت درباره ی چهره مجسمه اسکار، این مجسمه شبیه عمویش اسکار پیرس می باشد. این نام تا سال ۱۹۳۴ برای مجسمه اسکار، جا افتاد؛ با این که از سال ۱۹۳۹ برای این جایزه، از نام اسکار استفاده شد.

تاریخچه اسکار

در تاریخ ۱۶ می ۱۹۲۹ نخستین مراسم اسکار با حضور حدود ۲۷۰ تماشاگر در ناهاری اختصاصی در هتل روزولت هالیوود برگزار شد. ۵ دلار، بابت بهای بلیت مراسم بعدی اسکار در هتل میفر از تماشاچیان گرفتند. ۱۵ تندیس کوچک را در این مراسم اسکار برای گراميداشت فعالیت بازیگران، کارگردانان و دیگر عوامل صنعت فیلم سازی آن زمان در طول سالهای ۱۹۲۷- ۱۹۲۸ اهدا کردند.

 از سه ماه قبل، اسامی برنده های اسکار را اعلام می کردند که این رویه در سال ۱۹۳۰ در دومین مراسم اسکار تغيير کرد. از آن پس در ساعت ۱۱ شب برگزاری مراسم اسکار، اسامی برنده شدگان به روزنامه ها اعلام می شد. این شیوه ی اعلام اسامی برنده های اسکار تا زمانی ادامه یافت که پیش از شروع مراسم، نام برنده ها توسط لس آنجلس تایمز اعلام میشد. بنابراین، آکادمی به اعلام اسامی برندگان اسکار از سال ۱۹۴۱ در نامه ای مهر و موم شده پرداخت و مراسم از تئاتر کداک پخش می شد.

رای دهندگان

رقابت در آکادمی اسکار برای نامزدی عضویت، بسیار زیاد است( با این وجود، فرد نامزد باید دعوت شده باشد و یا این که یکی از اعضا او را معرفی کند). آکادمی اسکار بطور عمومی، نام اعضایش را آشکار نمی کند؛ با این که نام مدعوین برای عضویت در آکادمی در مطبوعات گذشته انتشار یافته بود. چنانچه کسی برای عضویت در بیش از یک بخش در طول یک سال، نامزد شده باشد؛ در زمان پذیرفتن عضویت باید بخش مورد نظرش را انتخاب کند.

تاریخچه اسکار,جوایز اسکار,طراح مجسمه اسکارعضویت در آکادمی اسکار تنها از راه دعوت امکان پذیر است

مراسم اهدای جوایز اسکار

رادیو در سال ۱۹۳۰ برای نخستین بار ، مراسم اهدای جوایز اسکار را پخش کرد و بیست و پنجمین مراسم اهدای جوایز سالانه آن در تلویزیون از سال ۱۹۵۳ برای نخستین بار ، اتفاق افتاد. جوایزی از جمله جوایز امی برای تلویزیون، جوایز تونی برای تئاتر و جوایز گرمی برای موسیقی از معادل های آن به شمار می رود. از زمان آغاز بکار ، ۳۱۴۰ تندیس اسکار در سال ۱۹۲۹ اهدا شده است که معتبرترین و مشهورترین جوایز می باشند.

حکاکی نام برندگان اسکار

هیچ نامی بر روی پلاک تندیس، حک نشده تا نام برندگان اسکار، افشا نشود؛ بنابراین پلاک های تندیس به صورت کامل، خالی هستند.

برندگان اسکار موظفند که تندیس ها را پس از اتمام مراسم بازگردانند و برای پس گرفتن تندیس بهمراه حکاکی نامشان بر روی پلاک بمدت چند هفته صبر کنند. این رویه تا حدودی در سال ۲۰۱۰ میلادی دچار تغییراتی شد. برندگان از حق انتخاب در یک برهه زمانی برخوردار بودند و می توانستند پس از پایان مراسم به محلی مشخص بروند تا نامشان بر روی پلاک تندیس، حکاکی شود.

سیاست آکادمی علوم و هنرهای سینما در حال حاضر ، متفاوت است. هدف از ساخت پلاک ها برای تمامی نامزدها میباشد و پلاک مربوطه پس از معرفی برنده، به وی متصل می شود. پلاک دیگر نامزدها هم از بین می روند.

مالکیت تندیس اسکار

برنده ها یا وارثانشان، طبق قانون سال ۱۹۵۰ نمیتوانند بدون این که به آکادمی، پیشنهاد فروش تندیس به قیمت ۱ دلار را بدهند؛ آن را بفروشند. آکادمی در صورت عدم پذیرش این شرایط توسط برنده، تندیس را نگه میدارد. در مزایده های عمومی و معاملات خصوصی، جوایز آکادمی را که تحت حمایت این توافق نامه نبوده اند، به قیمت های شش رقمی فروخته اند. زمانی که نوه مایکل تاد( تهیه کننده آمریکایی)، قصد فروش تندیس اسکار را داشت؛ فهمید که عده ای معتقد به این قانون نیستند. درواقع او تصمیم فروش تندیس به یک مجموعه دار را داشت که با برنده شدن آکادمی در دعوای حقوقی، جایزه را پس گرفت. تعدادی از خریداران با وجود موفق بودن معاملات فروش اسکار، تندیس ها را به جهت نگهداری در گنجینه به آکادمی برگرداندند.

نخستین برنده جایزه اسکار

امیل جنینز به دلیل نقش آفرینی در فیلم های The Last Command و The Way of All Flesh به عنوان نخستین برنده اسکار بهترین بازیگر در تاریخ شناخته میشد. قبل  از این که مراسم اسکار برگزار شود؛ او باید به اروپا برمیگشت. همین امر باعث شد تا آکادمی، جایزه را زودتر به او بدهد. تنها فیلمی( غیرمستندی) که در سال ۱۹۳۹ در نقش های اصلی، چهار برنده اسکار بهترین بازیگر( گری کوپر، ری میلاند، سوزان هیوارد، برودریک کرافورد) را در اختیار داشت؛ فیلم Beau Geste بود.

در ۲۷ مارس ۱۹۷۵ بخش انتخاب بهترین فیلم خارجی زبان، هم زمان با برگزاری بیست و نهمین مراسم اسکار، ایجاد شد.

قوانین جایزه اسکار

امروزه نمایش یک فیلم بر اساس قوانین ۲ و ۳ مجموعه قوانین رسمی جوایز آکادمی باید پیش از آغاز نیمه شب اول ژانویه تا پایان نیمه شب ۳۱ دسامبر در لس آنجلس، کالیفرنیا باشد تا بتواند شرکت کند( به استثنای بهترین فیلم خارجی زبان). به عنوان مثال در سال ۲۰۰۸ The Hurt Locker  ( برنده بهترین فیلم سال ۲۰۱۰)، پخش شد ولی مجوز نداشت که در اسکار ۲۰۰۹ شرکت کند بدین دلیل که از نیمه سال ۲۰۰۹ نمایش آن در لس آنجلس شروع شد و توانست در اسکار ۲۰۱۰ شرکت کند.

مراسم اسکار,عکس اسکار,قوانین جایزه اسکارآکادمی اسکار به هنگام تاسیسش در سال ۱۹۲۷ تنها ۳۷ عضو داشت

مدت زمان نمایش فیلم برطبق قانون دوم جوایز اسکار باید حداقل ۴۰ دقیقه باشد و وضوح آن باید از ۱۲۸۰×۷۲۰ بیشتر باشد. همچنین در نسخه ۳۵ یا ۷۰ میلیمتری و یا در فرمت دیجیتالی ۲۴ یا ۴۸ فریم تهیه شود. فهرست نامزدها در اواخر دسامبر برای حدودا ۶۰۰۰ عضو فعال ارسال میشود. اعضای گروه‌های مختلف برای انتخاب نامزد به سراغ افراد مربوط به حوزه خودشان میروند ( کارگردانان به کارگردانان رأی میدهند ، نویسندگان به نویسندگان، بازیگران به بازیگران و غیره) ؛ و صرفا کمیته ای خاص متشکل از اعضای تمام حوزه ها، فیلم های خارجی، مستند و انیمیشن را انتخاب می کنند.

تمامی اعضا در بخش خاص انتخاب بهترین فیلم، از صلاحیت انتخاب نامزدها برخوردارند. فیلم های خارجی باید بهمراه زیرنویس انگلیسی باشند و سالیانه هر کشور، صرفا مجوز پیشنهاد یک فیلم را دارد. اعضای گروه‌های مختلف، افرادی را بعنوان نامزد تعيين می کنند که با حوزه خودشان ارتباط دارد. در دور دوم رأی گیری، انتخاب بین برندگانیست که در آن تمامی اعضا در بیشتر گروه ها همچون بهترین فیلم، حق رای دارند.

برندگان و بازندگان اسکار

فیلم هایی که تاکنون توانسته اند ۱۱ جایزه اسکار را از آن خود کنند؛ شامل فیلم بن هور، تایتانیک و ارباب حلقه ها:بازگشت پادشاه می باشند. هر یک از فیلمهای همه چیز درباره ایو و تایتانیک، نامزد دریافت جایزه اسکار در ۱۴ رشته بودند که نوعی رکورد محسوب میشد. فیلمهای نقطه عطف و رنگ ارغوانی به عنوان نامزد اسکار در ۱۱ رشته به شمار میرفتند ولی یک اسکار هم به آن ها تعلق نگرفت.

از موفق ترین ستاره تاریخ اسکار می توان به کاترین هپبورن اشاره کرد. او هشت مرتبه نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین بازیگری در فاصله سالهای ۱۹۳۴ تا ۱۹۸۲ گردید و موفق به دریافت جایزه اسکار برای چهار مرتبه شد. مراسم اعطای جایزه اسکار در طی این سالها همراه با بحث و جنجال بوده است. یک دختر سرخپوست در سال ۱۹۷۳ توسط مارلون براندو به مراسم فرستاد شد تا اعلام کند که او مانع دریافت اسکار برای فیلم پدرخوانده میشود.

تام هنکس در سال ۱۹۹۴ گفت که مربی بازیگری اش همجنسگرا بوده است و در برابر دوربینهای تلویزیون، آن مربی  و حضار را غافلگیر کرد و در سال ۱۹۹۹ تصمیم به اعطای جایزه اسکاری به الیاکازان به خاطر یک عمر فعالیت سینمایی اش، با اعتراض کسانی مواجه شد که ادای شهادت او علیه چپگرایان دربرابر کمیته فعالیتهای ضد آمریکایی در دهه پنجاه میلادی را خوش نداشتند.

مجسمه اسکار,قوانین جایزه اسکار,مراسم اهدای جوایز اسکاربلندی مجسمه اسکار ۳۴ سانتی متر و سه میلی متر و وزن آن ۳ کیلو ۸۵۰ گرم است

گردآوری: بخش هنر و سینما سرپوش

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش