دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۰۳ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۷۹۷
هنرهای تجسمی

درباره زاهاحدید/ نابغه و معمار برجسته جهان معاصر

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی
زاها حدید از تاثیرگذارترین معماران معاصر در شکل گیری جریان های فکری معماری امروز است. او توانست با منحنی‌های زیبا و منحصر به فرد خود انقلابی جدید در معماری نوین به وجود آورد و به عنوان نخستین بانو جایزه معماری پریتزکر را دریافت کند.

به گزارش ایرنا، معماری و طراحی سازه ها از گذشته تا امروز و در آینده، لحظه ای از زندگی روزمره آدمیان غایب نبوده و نخواهد بود. در واقع معماری به معنای تبدیل ذهنیت به کالبد عینی در قالب فرم، محتوا و عملکرد است. در زمینه معماری هرچند روش طراحی و آفرینش فرم، محوری ترین مساله است اما در ظاهر برای طراحی یک روش منحصر بفرد و مسیر واحد در فرآیند آن وجود ندارد. اهمیت بررسی آثار معماری از منظر تئوری و روش طراحی منجر به درک و فهم روندهای طراحی می شود. در این میان معماران برجسته جهان که آثار ماندگاری از خود برجای گذاشته اند می توان به زاها حدید معمار برجسته عراقی - بریتانیایی که از تاثیرگذارترین معماران معاصر در شکل گیری جریان های فکری معماری امروز است، اشاره کرد. 

پژوهشگر گروه اطلاع رسانی ایرنا در این جستار سعی دارد تا ضمن معرفی زاها محمدحدید معمار برجسته عراقی، چند تن از بانوان برجسته عرب را که در زمینه های مختلف سیاسی، ‌ اجتماعی و فرهنگی موفق بوده اند، معرفی کند.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

زاها محمد حدید، در ۳۱ اکتبر ۱۹۵۰  میلادی چشم به جهان گشود. او را به عنوان برجسته ترین معمار عراقی - انگلیسی و نخستین بانویی که توانست جایزه معماری پریتزکر را دریافت کند، ‌می شناسند. معتبرترین جایزه معماری بریتانیا یعنی جایزه‌ استرلینگ و نشان شوالیه‌ای Dame از دیگر افتخارات او هستند.

به بیان بسیاری از کارشناسان معماری، او هندسه‌ معماری را دگرگون کرده و هویتی جدید به آن داده است. روزنامه‌ گاردین، زاها حدید را ملکه انحناها نامیده است. از بزرگ‌ترین آثار به‌یادماندنی این بانوی معمار می‌توان به مرکز ورزش‌های آبی لندن برای المپیک ۲۰۱۲، موزه‌ هنر میشیگان در ایالات متحده‌ آمریکا و سالن اپرای گوانگژو در چین اشاره کرد. برخی از طراحی‌های او پس از درگذشت وی  در ۲۰۱۶ میلادی، ساخته شدند و برخی از آنها مانند استادیوم ال‌وکره در قطر هنوز در حال ساخت هستند.

نخستین طراحی‌های معمار مشهور عراقی-بریتانیایی در سال های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۵ میلادی به مرحله‌ ساخت رسیدند. در این سال‌ها، منحنی‌های زیبای طراحی‌شده به وسیله زاها حدید شکل واقعی به خود گرفتند و فعالان صنعت معماری متوجه ظرفیت بالای طراحی‌های او شدند. زاها حدید ایستگاه آتش نشانی ویترا را برای یکی از نخستین مشتریان رسمی‌اش یعنی رالف فلبام، صاحب شرکت تولید لوازم خانگی ویترا طراحی کرد. طراحی این ساختمان به گونه‌ای بود که خطوط تیز آن در مرکز به هم می‌رسیدند. طراحی و ساخت این ساختمان، سکوی پرتابی برای زاها حدید بود.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

طرح بعدی زاها در کوه‌های اتریش ساخته شد. این پروژه بازسازی یک سکوی پرش اسکی به همراه کافی‌شاپ کنار آن بود. حدید در انجام این پروژه باید با تفکرات سنتی و همچنین زمان مبارزه می‌کرد زیرا ساختمان سکو باید در مدت یک سال و پیش از مسابقات بین‌المللی به پایان می‌رسید. در نهایت ساختمان با طرحی ترکیبی از پل و برج در ارتفاع ۴۸ متری به پایان رسید.

در پایان دهه‌ ۱۹۹۰، فعالیت‌های کاری حدید افزایش پیدا کرده بود. او برای طراحی ساختمان موزه‌ هنرهای معاصر سین‌سیناتی وارد رقابت معماری شد. رقابتی که استاد خودش، رم کولهاس نیز در آن حضور داشت. حدید در این رقابت پیروز شد و نام خود را به‌ عنوان نخستین طراح زن موزه در ایالات متحده‌ آمریکا ثبت کرد.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

مرکز علوم فائنو، ساختمان جانبی موزه‌ اوردراپگارد، ساختمان مدیریتی بی‌ام‌و، پاویون پل زاراگوزا، پل شیخ زاید، موزه‌ ملی هنرهای قرن، سالن اپرای گوانگژو، موزه ساحلی گلاسگو، مرکز ورزش‌های آبی المپیک لندن و موزه‌ی جامع هنر میشیگان و...  از جمله آثار این بانوی برجسته به شمار می رود.

معتبرترین افتخاری که زاها حدید در زندگی خود دریافت کرد، نشان امپراطوری CBE و DBE انگلیس بوده است. زاها حدید در ۲۰۰۸ در لیست ۱۰۰ بانوی قدرتمند مجله فوربز، جایگاه ۶۹ را تصاحب کرد. در سال ۲۰۱۰، مجله New Statesman او را در لیست ۵۰ فرد تأثیرگذار سال ۲۰۱۰ قرار داد. او معتبرترین جایزه‌ معماری بریتانیا یعنی جایزه‌ استرلینگ را نیز ۲ بار دریافت کرد. سرانجام زاها حدید در ۲۰۱۶ میلادی، ‌ پس از اتمام ساخت پروژه‌ آنتورپ در بلژیک، چشم از دنیا فروبست. مسوولان این شهر به پاس طراحی او، میدان روبه‌رویی این ساختمان را میدان زاها حدید نام نهادند.

زاها حدید,اخبار هنرهای تجسمی,خبرهای هنرهای تجسمی,هنرهای تجسمی

پایگاه اطلاع‌رسانی عربین بیزینس در گزارشی ۱۰۰ زن قدرتمند جهان عرب را در ۲۰۱۲ میلادی معرفی کرد. در این رده‌بندی شیخا لبنا القسیمی نخستین زن وزیر در امارات برای دومین سال پیاپی به عنوان قدرتمندترین زن جهان عرب معرفی شد. او نه تنها نخستین زن وزیر در کشور امارات متحده عربی محسوب می‌شود، بلکه نقش کلیدی نیز در توسعه تجارت امارات با دیگر کشورهای جهان بازی کرده است. در رده دوم توکل کرمان فعال حقوق بشری یمن قرار گرفته که سال گذشته نیز موفق به دریافت جایزه صلح نوبل شد. او همچنین با تنها ۳۲ سال، جوان ترین فرد برنده جایزه صلح نوبل نیز به شمار می‌رود. او در جریان قیام مردم یمن علیه علی عبدالله صالح نقش کلیدی را در حمایت از مردم و آشکار کردن نقش دولت در نقض حقوق بشر در یمن داشت.

رده سوم نیز به لبنا اولایان مدیرعامل شرکت فاینانسینگ اولایان اختصاص یافت. او یکی از نیرومندترین زنان فعال اقتصادی در عربستان سعودی محسوب می‌شود. از دیگر چهره‌های معروف در میان فهرست ۱۰۰ زن قدرتمند جهان عرب در ۲۰۱۲ میلادی می‌توان به پرنسس آمراه ال تویل، نوال السعداوی (فمینیست و نویسنده مشهور) و اوکتاویا نصر (سردبیر پیشین سی. ان. ان) اشاره کرد.  همچنین می توان به آل مایاسا، دختر حمد بن خلیفه آل ثانی امیر قطر اشاره کرد که جزو یکی از تاثیرگذارترین افراد در حوزه هنری شناخته می شود. در این رده‌بندی زنانی از کشورهای امارات، عربستان، قطر، کویت، مصر، یمن، فلسطین، سوریه، لبنان، تونس، اردن، بحرین، مراکش و عمان حضور دارند. حدود نیمی از زنان قدرتمند جهان عرب در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

نازک صادق الملائکه

نازک صادق الملائکه یکی از پیشگامان شعر نو عرب است. عمده‌ علائق او زبان عربی، انگلیسی، تاریخ، موسیقی، ستاره‌شناسی، شیمی و ژنتیک بود. او را در کنار بدر شاکر السیاب و عبدالوهاب البیاتی یکی از بنیانگذاران شعر نو عربی می‌دانند. برخی شعر مشهور وی «کولیرا» (وبا) را نخستین شعر آزاد در ادبیات عربی عنوان کرده اند، اگر چه او خود بعدها در یکی از کتاب‌های خویش این مساله را رد کرد. نازک الملائکه در ایران از لحاظ ابداع شعر نو در برابر افرادی همچون نیما یوشیج و از نظر مضامین و احساسات شاعرانه در برابر فروغ فرخزاد قرار دارد.

از آثار او می‌توان دیوان عاشقه اللیل، دیوان شظایا و رماد، دیوان قرار الموجه و کتاب قضایا الشعر المعاصر را نام برد که این کتاب در موضوع نقد ادبی نگاشته شده و نازک الملائکه در آن از شعر نو عربی دفاع کرده است و شعر نو سرودن در شعر عربی را به عنوان یک روش خارجی و بیرونی نمی‌داند، بلکه در پندار وی، این روش سرودن شعر عربی، تلاشی از درون برای پیشرفت شعر عربی است که تغییرات تاریخی و مسایل دوران جدید، اقتضا می‌کند. در چاپ‌های نخستین این کتاب، نازک الملائکه ادعا می‌کرد که وی نخستین شاعر شعر جدید عربی محسوب می شود اما از چاپ پنچم به بعد از این نظر بازگشت و عراق را نخستین محل سرودن شعر آزاد عربی دانست.

ریما بنت بندر بن سلطان آل سعود

ریما دختر بندر بن سلطان آل سعود نخستین زن سفیر در عربستان است. ریما نخستین زنی بود که در تاریخ عربستان به مقام سفارت رسیده است. این شاهزاده خانم سعودی پیش از این هم در میان اشخاص و نهادهای بین المللی به شهرت رسیده بود. دوران کودکی ریما در آمریکا سپری شد. او توانست در مقطع کارشناسی در رشته «مطالعات موزه» از دانشگاه جرج واشنگتن فارغ التحصیل شود. حضور شاهزاده ریما در میتینگ‌های اجتماعی، باعث مطرح شدن نام او در رسانه‌های غربی شد. به طوری که این رسانه‌ها، ریما را کارآفرین، فعال اجتماعی و حقوق بشر خوانده اند.

ریما نماد تغییر چهره عربستان سنتی به کشوری رو به رشد و مدرن  است. همچنین ریما مدتی رییس بخش بانوان کمیته المپیک عربستان بود و بعد از ۱۲۰ سال توانست در ۲ نوبت زنان کشورش را راهی این مسابقات کند. ریما در عین حال، سعی دارد، چهره ای مردمی و فعال هم از خودش به نمایش بگذارد. او عضو کمپین مبارزه با سرطان و آگاهی زنان درباره سرطان سینه است. او همچنین در دیگر زمینه های فرهنگی و فعالیت های به اصطلاح بشر دوستانه فعالیت می کند.

مجله فوربس خاورمیانه شاهزاده ریما را در فهرست ۲۰۰ زن قوی عرب در ۲۰۱۴ میلادی قرار داد. عربستان از طریق چهره و جایگاه ریما سعی دارد به اهداف بین المللی خود برسد. به همین دلیل است که ریما حتی در اجلاس های اقتصادی و تخصصی به عنوان نماینده عربستان شرکت می‌کند. اجلاس جهانی اقتصاد در دافوس سوییس، شاهزاده ریما را با توجه به دستاوردهای توسعه ای و پرونده فعالیت هایش انتخاب کرد تا با این سازمان همکاری داشته باشد. این شاهزاده خانم جوان سعودی همچنین نمایندگی کشورش را در بسیاری از محافل جهانی از جمله اجلاس دافوس در اوایل سال جاری و سمینار مدیرعامل عربستان – آمریکا در شهر نیویورک برعهده داشت.

جنات الغزی

جنات الغزی فعال حقوق بشر و معاون مدیر سازمان آزادی زنان در عراق است. در ۲۰۱۷ میلادی وی جایزه بین‌المللی زنان شجاع را کسب کرد. جنات الغزی و سازمان آزادی زنان در عراق برای کمک به زنان برای رهایی از خشونت و حتی مرگ، روزانه خطرات بسیاری را تحمل می کنند و سرپناه، آموزش، حمایت و خدمات قانونی در اختیار آنها قرار می دهند. سازمان آزادی زنان با ارایه تحصیلات و آموزش مهارت های عملی مانند خیاطی، به این زنان فرصتی دوباره برای زندگی به آنها می دهد. جنات امروز امور رسانه ای سازمان آزادی زنان را مدیریت می کند و سردبیر روزنامه این سازمان با عنوان Equality یا برابری است. آرزوی او حمایت از حقوق بشر تمام زنانی است که در عراق قربانی خشونت بوده اند و این آرزو الهام بخش جنات در فعالیت هایش بوده است.

موزا بنت ناصر

موزا بنت ناصر نماینده ویژه یونسکو در امور آموزش پایه و پیشرفته و همچنین رییس بنیاد آموزش و علوم و توسعه مؤسسه قطر و موسسه صلتک است. موزا در رشته جامعه ‌شناسی از دانشگاه قطر فارغ ‌التحصیل شده و شهرتش بیشتر به خاطر مدیریت پروژه های بین المللی علمی، تحصیلی و اجتماعی است. او به عنوان یکی از مشهورترین و جذاب ترین زنان مسلمان در جهان شناخته می شود.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش