دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳
۲۱:۳۳ - ۲۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۵۵۸۷
فستیوال ها و جشنواره های هنری

سهم سینماها از بلیت فروشی جشنواره فجر؛ عادلانه است؟!

جشنواره فجر,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,جشنواره
با نزدیک شدن به ایام برگزاری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر، همانند سال های گذشته سینماهایی برای میزبانی از بزرگ ترین رویداد سینمایی کشور آماده می شوند. این آماده سازی ها از سیستم های صوتی و تصویری گرفته تا نظافت سالن ها و تعویض صندلی ها همه در ایام باقی مانده تا جشنواره فجر در دستور کار قرار می گیرد. از طرفی این ایام فرصتی برای سینماها به شمار می رود تا خودی نشان بدهند و هر کدام خدمات بهتری در ایام جشن سالانه سینمای ایران در اختیار مخاطبان سینما قرار دهند.

طبق گفته های محمدرضا فرجی، مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر و مدیرکل سینمای حرفه‌ای سازمان امور سینمایی قرار است ۱۶ سینما در تهران در اختیار سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر قرار گیرد، البته تعدادی از آنها نیازمند بروزرسانی بودند که به آنها اطلاع داده شد و در حال حاضر درگیر بروزرسانی هستند. از آن جمله می توان به سینما راگا، کیان، یکی از سالن های سینما آزادی و سینما ماندانا اشاره کرد.

همچنین فرجی درباره چگونگی پرداخت مبلغ قرارداد سینماها در این دوره از جشنواره اعلام کرد با توجه به اینکه موسسه رسانه های تصویری طرف قرارداد سینماها در این بخش است، بعد از جشنواره مبالغ مورد نظر به سینماداران پرداخت می شود که این مبلغ شامل سهم ۵۰ درصدی از فروش بلیت ها است و این سهم ۵۰ درصدی، رقمی است که سال هاست تغییری نکرده و به گفته خود سینماداران منصفانه هم نیست.

 

با این تفاسیر امیدواریم در سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم فجر با وجود اینکه برگزار کنندگان آن کیفیت را بر کمیت در دستور کار خود قرار داده اند و نسبت به سال های گذشته تعداد آثار کمتری قرار است در جشنواره به رقابت بپردازند، شاهد رقابت آثار با کیفیت تر و استقبال بیشتری نسبت به سال های گذشته باشیم. در گزارش پیش رو با چند تن از مدیران سینماهایی که از سوی مدیر امور سینماهای سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر، در حال به روزرسانی اعلام شده بود، گفتگو کردیم و از روند به روزرسانی این سالن ها جویا شدیم.

 

محمد قاصداشرفی:سهم ۵۰ درصدی از بلیت فروشی جشنواره ظلم به سینماداران است

مدیر سینما ماندانا گفت: سال هاست که سهم سینما از بلیت فروشی جشنواره ۵۰ درصد است. البته ما چاره ای نداریم و تابع قانونیم، ولی این موضوع به نفع سینمادار نیست چون هزینه نگهداری سینما و تجهیزات و پرسنل آن بالاست.

 

محمد قاصداشرفی، رئیس هیأت مدیره انجمن سینماداران در خصوص به روز رسانی سینماها برای میزبانی جشنواره فیلم فجر به بانی فیلم گفت: هر سال با نزدیک شدن ایام برگزاری جشنواره، سینماهایی که در جدول نمایش فیلم های جشنواره هستند نوسازی می کنند. ما هم در سینما ماندانا سیستم های نمایشی را به روز کرده ایم، سیستم سالن های معمولی مان به صورت E Cinema  است. همچنین برای اولین بار است سالن اصلی سینما ماندانا که برای نمایش فیلم های جشنواره در نظر گرفته شده، به صورت D Cinema نمایش فیلم خواهد داشت. از نظر سیستم های نمایشی مشکلی نداریم.

 

وی افزود: کارهایی که برای آماده سازی لازم است را شروع کرده ایم. مثلا سالن انتظار و سرویس های بهداشتی را بازسازی کرده ایم. تا جایی که می دانم بقیه دوستان و همکاران ما هم در این ایام مشغول آماده سازی سالن ها هستند، چون جشنواره فجر، جشن سینماست و آن چیزی که لازم باشد- چه از لحاظ بازسازی و چه از لحاظ سیستم ها نمایشی و دکور- انجام می دهیم. البته اکثر سینماهایی که به عنوان سینماهای جشنواره تعیین می شوند، از نظر نمایش و موقعیت مکانی سینماهای آماده ای هستند.

 

این سینمادار در خصوص سهم ۵۰ درصدی سینماهای میزبان از بلیت فروشی جشنواره عنوان کرد: این ۵۰ درصد همیشه بوده است. هر فیلمی را که نمایش می دهیم- چه در جشنواره و چه غیر جشنواره -به این شکل است که سهم سینما ۵۰ درصد است. البته ما چاره ای نداریم و تابع قانونیم. در اصل این سهم ۵۰ درصدی به نفع سینمادار نیست، چون هزینه نگهداری سینما و تجهیزات و پرسنل آن بالاست. ما با مخاطب در ارتباط هستیم و نمی توانیم کم بگذاریم و حداکثر امکانات رفاهی را باید در اختیار مخاطب قرار دهیم. اصلی ترین موضوع برای ما مخاطب است و رضایت مخاطب برای ما در اولویت قرار دارد. این است که ما باید حتما رضایت آنها را تامین کنیم.در هر حال این معادله ۵۰ درصدی ظلمی در حق سینمادار است. چون سرمایه فیلم و سینما با هم برابری ندارد.

 

قاصد اشرفی ادامه داد: این جشن سینما ۳۵ سال است که برگزار می شود، مردم نیز علاقه ویژه ای به دیدن فیلم ها قبل از اکران عمومی دارند. از این رو جشنواره مخاطبین ویژه ای دارد. شاید در طول سال بسیاری از مردم به سینما نروند ولی در جشنواره برای دیدن فیلم های مورد علاقه شان می آیند و این موضوع به نفع سینماست. در واقع جشنواره تحولی در سینماست و فیلم هایی که در جشنواره به نمایش در می آیند مخاطبین جدیدی پیدا می کنند.

 

وی در مورد نقاط ضعف و قوت برگزاری جشنواره گفت: سال های سال است چه سینماداران و چه مسئولین برگزاری جشنواره در برگزاری تجربیاتی کسب کرده اند. هر سال شرایط تفاوت می کند و به سمت بهتر شدن می رود. به مرور مشکلات کمتر می شود و این تجربه ای است که هر سال افزوده می شود.

 

قاصد اشرفی در مورد فیلم های اعلام شده برای جشنواره سی و ششم نیز گفت: فعلا نمی توان ارزیابی درستی ارائه داد. امسال در بخش سودای سیمرغ علاوه بر فیلم های داستانی، مستند و انیمیشن و چند فیلم اولی داریم. لذا تا فیلم ها را نبینیم نمی توانیم ارزیابی درستی در مورد آنها داشته باشیم. امیدوارم که امسال هم همانند سال های گذشته استقبال خوبی از فیلم های جشنواره شود و شاهد جشنواره خوبی باشیم. پیشاپیش به مدیران و دست اندرکاران جشنواره فیلم فجر خدا قوت می گویم و برایشان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم.

 

رضا سعیدی پور:ضعف برگزاری جشنواره این است که دبیرخانه ثابت نداریم

رضا سعیدی پور، سینمادار گفت: دبیر جشنواره با توجه به ذائقه هایی که در هر دوره وجود دارد، می تواند تغییر کند ولی دبیرخانه جشنواره نباید هر سال تغییر کند. ضعف برگزاری جشنواره های ما این است که دبیرخانه واحد و متمرکز در یک جای ثابت نداریم.

 

رضا سعیدی پور، مدیر سینما آزادی، در خصوص به روز رسانی سینماها برای میزبانی جشنواره فیلم فجر به بانی فیلم گفت: با توجه به اینکه به روزهای برگزاری جشنواره فیلم فجر نزدیک می شویم، معمولا سیستم صوتی، پخش، تجهزیات صندلی و تهویه هوا را چک آپ کامل می کنیم و آن مواردی که ایراد دارد را جابه جا و تعمیر می کنیم. این تعمیرات و به روزرسانی ها بدون تعطیلی سینما، پس از اتمام آخرین سانس تا ۱۰ صبح روز بعد، انجام می شود. وی افزود: در حال حاضر سیستم صوتی، تجهزیات پخش و صندلی ها به غیر یکی از سالن ها همه به روز شده اند که آن یک سالن هم تا شروع جشنواره آماده خواهد شد.

 

این سینمادار در مورد سهم ۵۰ درصدی سینماهای میزبان از بلیت فروشی فجر گفت: معمولا در چند سال گذشته سهم سینماهای میزبان از بلیت فروشی فجر ۵۰ درصد بوده است. چون جشنواره به عنوان یکی از جشن های ملی ماست، به دنبال این نبوده ایم که بودجه را در ابتدای کار دریافت کنیم. معمولا پروسه ای طی و در وجه سینما چک هایی صادر و واریز می شود. البته در قرارداد معمولا ذکر می شود تا سه ماه بعد این بودجه ها واریز خواهد شد، ولی دوره هایی هم بوده که بیشتر از سه ماه این پرداخت ها طول کشیده باشد.

 

سعیدی پور، ادامه داد: تاکنون جشنواره در این سی و پنج دوره در بهمن ماه برگزار شده است و این تاریخ همواره ثابت بوده. معمولا بعد از جشنواره فصل اکران ها شروع می شود و تا ۶ ماه اول بهترین فیلم هایی که همه به دنبال آن هستند، اکران می شود و هر چه از ۶ ماه دوم بگذرد اکران ها به اتمام می رسند. با شروع شدن جشنواره در بهمن ماه مردم نفسی تازه می کنند و فیلم های جدیدی را در جشنواره می بینند. در این چند سال اخیر نیز توانسته ایم فیلم ها را بلافاصله بعد از جشنواره فجر روی پرده سینماها ببینیم و این برای مردم تازگی داشته است.

این سینمادار در مورد بهتر برگزار شدن جشنواره و نقاط ضعف و قوت برگزاری آن در دوره های گذشته یادآور شد: نمی خواهم بگویم که تغییر دبیر جشنواره در هر دوره یک ایراد است، دبیر جشنواره با توجه به ذائقه هایی که در هر دوره وجود دارد، می تواند تغییر کند، ولی فکر می کنم دبیرخانه جشنواره نباید هر سال تغییر کند. در دوره های پیش گاهی برای یکی از نامه هایمان که می خواستیم به آن رجوع کنیم، مجبور می شدیم سه سازمان را زیر و رو کنیم تا بتوانیم یک نامه از ایام جشنواره را به سازمان سینمایی اثبات کنیم. خواهش من از مسئولان محترم سازمان سینمایی این است که یک دبیرخانه دائمی در یک محل و ثابت  کارمندان در نظر بگیرند. در این صورت تغییر دبیر جشنواره اشکالی ندارد. حتی اگر هم تغییر کند بالاخره می دانیم کجا برویم و با چه کسی صحبت کنیم. ضعف برگزاری جشنواره های ما این است که دبیرخانه واحد و متمرکز در یک جای ثابت نداریم.

 

وی در مورد فیلم هایی که به جشنواره امسال راه پیدا کرده اند نیز گفت: با توجه به اسامی اعلام شده بخش سودای سیمرغ فکر می کنم چهار یا پنج فیلم از این لیست در سینما آزادی به سانس های فوق العاده برسد و مردم برای آنها تقاضای بیشتری داشته باشند. البته به نسبت سال های گذشته با توجه به اسامی فیلم ها فکر نمی کنم امسال جشنواره  با استقبال بیشتری روبرو باشد ولی اصولا جشنواره فیلم فجر یک جشن ملی و مهم ترین جشنواره کشور در موضوعات هنری است. تعداد بلیت های آن هم محدود است و متقاضی بسیار بیشتر از این تعداد است. همیشه جشنواره پرشوری در کشور خصوصا در سینماهای آزادی، کوروش و… داشتیم. امسال هم می تواند مثل سال های گذشته باشد، ولی چون تعداد فیلم ها کمتر شده و به نظر می رسد از این تعداد ۴-۵ فیلم یک سر و گردن از نظر گیشه بالاتر باشند، فکر می کنم آن تجمعی که سال های گذشته جلوی سینماها برای جشنواره می شد امسال کمتر باشد.

 

فرجام آژیر:پس از برگزاری جشنواره هم جلساتی برای انتقال تجربیات برگزار شود

یک سینمادار معتقد است پیش از برگزاری جشنواره فیلم فجر جلسات زیادی برگزار می شود،اما پس از پایان جشنواره فجر جلسه ای برگزار نمی شود تا تجربیات آن سال را به برگزار کنندگان سال های آتی منتقل کنند.

سید فرجام آژیر مدیر پردیس سینمایی راگا در خصوص به روز رسانی سینماها برای میزبانی جشنواره فیلم فجر به بانی فیلم گفت: غیر از بحث سیستم های صوتی و تصویری که باید به روز شوند، سالن های سینما ازهر نظر برای امور جشنواره آماده سازی می شود. در هر صورت جشنواره فیلم فجر برای سینماها همانند نوروز است و به نوعی خانه تکانی انجام می دهیم. صندلی های سینما در حال شستشو و دیوارها در حال نقاشی است.

 

وی افزود: درباره سیستم های صوتی و تصویری که اهم قضیه است،منتظر حمایت های موسسه سینما شهر در وزارت ارشاد هستیم. البته امیدواریم این حمایت ها قبل از جشنواره تحقق پیدا کند و لطفشان شامل حال سینماهایی مثل سینمای ما که در جنوب شهر تهران هستیم نیز شود تا بتوانیم از لحاظ امکانات تصویری با سینماهای تهران برابر باشیم.

 

این سینمادار با اشاره به اینکه ساختمان سینما راگا ساختمان به روزی است و تفاوتی با سینماهای دیگر شهر تهران ندارد، ادامه داد: رسالت شهرداری هم این بوده که در تمام نقاط تهران امکانات را در اختار کلیه مردم قرار دهند که خدمات شهری در سطح شهر تهران یکسان باشد. در حال حاضر در بحث سیستم های صوتی و تصویری منتظر حمایت های بیشتر هستیم که به روز رسانی شوند. سیستم های این سالن سه سال پیش دیجیتال شد، ولی با توجه به اینکه این سیستم ها فرسایش شان نسبت به آپارات ۳۵ میلی متری بیشتر است، اکنون زمانی رسیده که این تغییرات باید انجام شود. امیدواریم این تجهیزات تا پیش از جشنواره تکمیل شود تا شاهد ارائه خدمات بهتر به شهروندان مان در منطقه شهرری باشیم.

 

آژیر درباره اینکه برگزاری جشنواره فیلم فجر در بهمن ماه به نفع سینماداران است یا خیر، عنوان کرد: طبیعتا شروع سال جدید سینمایی ایران در دهه فجر و ۲۲ بهمن است، لذا برگزاری هر چه بهتر این مراسم تاثیرات بهتری برای سینما خواهد داشت. همه تلاش های سینماداران در این مدت دیده می شود و در طول سال به ثمره خواهد نشست. در دوره های گذشته هر سری تجربیات و خواسته های اجرایی متفاوتی دیده ایم. چیزی که همیشه فکرم را درگیر می کند این است که پیش از برگزاری جشنواره فجر جلساتی برگزار می شود و نظرات دبیر به برگزار کنندگان و سینماداران و بخش های مختلف ابلاغ می شود. نقص قضیه دراین است که پس از پایان جشنواره فجر جلسه ای برگزار نمی کنند. باید جلساتی برگزار کنند تا در آن جلسات، تمهیدات در نظر گرفته شده برای جشنواره و خروجی آنها را برای برگزار کنندگان دوره های بعد به عنوان نتیجه ابلاغ کنند. در دفتر جشنواره و وزارت ارشاد چیزی بابت این قضیه نداریم و فقط تجربه ذهنی برگزار کنندگان است.

 

وی تاکید کرد: باید از تجربیات گذشتگان هم استفاده کرد. پس از جشنواره غیر از آمار گیشه ها، باید نقاط نظری که برای بهبود روند برگزاری جشنواره متناسب با مدیریت وقت تصمیم گیری شده، آنالیز شود و نتیجه و بازخوردش را از طرف مردم ببینیم. ما فقط رای مردم، داوران و آمار فروش فیلم ها را می بینیم غیر این جشنواره فجر خروجی دیگری ندارد.

 

آژیر در مورد فیلم های راه یافته به جشنواره نیز گفت: هر سال چند فیلم خوب در جشنواره هستند که از آنها استقبال بیشتری می شود. الباقی فیلم ها در اکران احتمال موفقیت بیشتری خواهند داشت و در جشنواره فجر مخاطب چندانی ندارند. مخاطب جشنواره فیلم فجر با مخاطب جاری سینمای ایران متفاوت است. این چیزی که است که برای همه اهل هنر سینما محرز است. مخاطب جشنواره به تنهایی به سینما می رود در حالی که ممکن است مخاطب عادی در طول سال با خانواده به سینما بیاید. مخاطب جشنواره حتما باید همه فیلم ها را ببیند. ولی مخاطب عادی در طول سال فیلمش را در سینمای مورد نظرش انتخاب می کند و به اتفاق خانواده از آن بهره می برد. مخاطب جشنواره مخاطب فنی جشنواره است. لذا کیفیت و فیلم برایش بسیار مهم است. مسلما در هر دوره یک تعداد فیلم اولی هستند و تعدادی اساتید فیلمسازی هستند که از آنها در سینما انتظار بیشتری می رود.

 

وی اضافه کرد: هر چیزی که تهیه کننده و تولید کننده در طول سال انجام داده در طول جشنواره فجر به ثمره اکران قرار می گیرد. اکران های محدود در سالن های مد نظر جشنواره فجر نیز باید بازخورد خودش را در آنجا ببیند که مسلما بازخورد جشنواره فجر با بازخورد اکران های عادی سینما متفاوت است.

 

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش