یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۴:۳۵ - ۱۵ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۳۶۷۴
فیلم و سینمای ایران

لیندا کیانی، مهراوه شریفی نیا، آتنه فقیه نصیری و ...

دختران دم بخت در فیلم و سریال های ایرانی + عکس

به گزارش هفته نامه همشهری جوان، یک سوژه بامزه؛ چرا «دختر دم بخت» در سریال های تلویزیونی و فیلم های سینمایی، نقش ثابت چند بازیگر خاص است؟ با آن ها آشنا هستید؟

 

بازیگری از آن کارهای سخت روزگار است. یکی از مثال های این ماجرا این است که شما اگر به عنوان یک دختر جوان (و حتی نوجوان) وارد این حرفه بشوید، هر آینه ممکن است نقش دختری را بازی کنید که یا خواستگارها پاشنه در خانه تان را از جا کنده اند یا یک خواستگار سمج دارید یا در خوشبینانه ترین حالت وارد یک رابطه عاشقانه می شوید و در انتها ازدواج می کنید.

 

به خاطر این مثال فانتزی آخر، هر بازیگری دوست دارد برای یک بار هم که شده در آثار مختلف نقش دختر در شرف ازدواج را بازی کند، چون شاید این مهم در زندگی عادی حالا حالاها برایش پیش نیاید یا اگر هم بیاید به آن هیجان انگیزی که در سریال ها هست، نباشد اما بازی کردن نقش عروس و دختر دم بخت شاید برای خیلی ها یک آرزو باشد ولی هستند بازیگرانی که این مدل نقش ها دیگر برایشان خاطره است و زمانی که صحبت از این قبیل کاراکترها می شود، دقیقا نمی دانند از کدام سریال شان فکت بیاورند؛ بازیگرانی که از همان سال های ابتدایی حضورشان در حرفه بازیگری شروع به عروس بودن کردند و تا آن جا پوست شان اجازه می داد(!) این نقش ها را ادامه دادند.

 

البته پرواضح است که خود بازیگران در این میان بی تقصیرند و این طور نیست که شرط شان برای بازی در فلان سریال، عروس شدن باشد. بالاخره فیلمنامه ها این طور نوشته می شده و در آن برهه های حساس قدیم، این افراد بودند که توانایی بازی در این نقش ها را داشتند.

 

در این مطلب بازیگرانی که به وفور در سریال ها عروس شده اند یا گزینه ازدواج آقاپسرها بودند یا تازه ازدواج کرده بودند و روزهای ابتدایی زندگی مشترک را می گذرادند، زیر ذره بین ما قرار گرفتند. حیف که هیچ کدامشان راضی نشدند به مصاحبه، تا درباره این ماجرا نظر بدهند.

 

آتنه فقیه نصیری

سال تولد: ۱۳۴۷

اولین دم بختی: خاله سارا/ ۲۴ سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: نشانی/ ۴۰ سالگی

پارتنر: کوروش تهامی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامبد جوان در دو سریال «خانه سبز» و «کت جادویی» بازیگر مقابل فقیه نصیری بود. و در تلویزیون ما خیلی کم هستند بازیگرانی که در بیش از یک اثر زوج هم باشند اما این اتفاق برای این دو نفر افتاد. البته نکته جالب دیگر این است که فقیه نصیری سه سال از رامبد بزرگ تر است.

 

نکته: آتنه فقیه نصیری یکی از رکوردداران بازی در نقش دختران دم بخت است. او تا چهل سالگی در قالب این نقش ماند و از این قالب خارج نشد. اگرچه در بیشتر مواقع حضورش در این مدل نقش ها باورپذیر بود و اکثرا مخاطب را با خود همراه می کرد؛ از سریال «خانه سبز» بگیرید که با شوخی های سرخوشانه فرید جنگلبرد همراه می شد تا سریال «نشانی» که لهجه اش مورد توجه خیلی از علاقه مندان به سریال قرار گرفته بود.

 

لعیا زنگنه

سال تولد: ۱۳۴۴

اولین دم بختی: در پناه تو/ ۳۰ سالگی

پارتنر: رامین پرچمی و حسن جوهرچی

آخرین دم بختی: در قلب من/ ۳۲ سالگی

پارتنر: علی دهکردی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامین پرچمی در سریال در پناه تو که هشت سال از لعیا زنگنه کوچک تر بود، البته همسر دوم زنگنه در این سریال یعنی مرحوم جوهرچی هم سه سال از او کوچک تر بود. نکته جالب توجه این است که پارسا پیروزفر که در سریال در قلب من هم با زنگنه همبازی بود، هفت سال از او کوچک تر بود.

 

نکته: لعیا زنگنه به قدری دیر وارد دنیای بازیگر شد که در همان کارهای ابتدایی همه بازیگران مقابلش از او کوچک تر بودند. شاید همین مسئله باعث شد که او نقش دختر دم بخت زیاد دوام نیاورد و خیلی زود نقش خانم های شاغل و مادران خانه دار را ایفا کند و بعد از دو سریال که البته به فاصله کوتاه از هم پخش شدند، از این ژانر فاصله گرفت.

 

کمند امیرسلیمانی

سال تولد: ۱۳۵۲

اولین دم بختی: پدرسالار/ ۲۲ سالگی

پارتنر: ناصر هاشمی

آخرین دم بختی: رسم شیدایی/ ۳۱ سالگی

جالب ترین پارتنر: ناصر هاشمی/ متولد ۱۳۳۵ در سریال پدرسالار

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

نکته: کاراکتر آذر در سریال «پدرسالار» جزء پدرسوخته ترین(!) عروس ها در تاریخ سریال سازی ایران بود، شخصیتی که نام کمند امیرسلیمانی را در ذهن همه جا انداخت و هنوز هم خیلی ها او را با آن کاراکتر می شناسند، اگرچه امیرسلیمانی بعد از آن سریال در چندین اثر دیگر هم نقش دختر دم بخت را بازی کرد اما هیچ وقت بعد از آن چنین عروسی نشد تا آذر دیگر تکرار نشود. نکته جالب توجه دیگر، پارتنر او در این سریال بود، ناصر هاشمی زمانی که در این سریال بازی می کرد سی و نه ساله بود، یعنی اختلاف سن او با کمند امیرسلیمانی ۱۷ سال بود.

 

زیبا بروفه

سال تولد: ۱۳۵۴

اولین دم بختی: زیر گنبد کبود/ ۲۰سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: موج و صخره/ ۳۶ سالگی

پارتنر: مجید صالحی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: فرهاد جم در سریال پول کثیف نقش مقابل بروفه را بازی می کرد. اختلاف سنی این دو هم از نکات جالب ماجراست، جم نزدیک به ۱۰ سال از بروفه بزرگ تر است.

 

نکته: زیبا بروفه از آن دست بازیگرانی بود که بیشتر از این که نقش همسر یا عروس را بازی کند، نقش دختر خانه را بازی می کرد و در بیشتر آثاری که بازی می کرد، همیشه در چند قسمت در مورد خواستگار یا خواستگارهای او صحبت می شد و همیش گزینه دم دستی برای ازدواج بود. سریال موج و صخره که در سال ۹۰ از تلویزیون پخش شد، آخرین تجربه بروفه در نقش تازه عروس بود. او به عنوان یک دختر سی و شش ساله نقش عروسی را بازی می کرد که به همراه همسرش برای ماه عسل به کیش رفتند.

 

زهره فکور صبور

سال تولد: ۱۳۵۷

اولین دم بختی: روزگار جوانی/ ۲۰ سالگی

پارتنر: بهزاد خداویسی

آخرین دم بختی: پنچری ۳۹ سالگی

پارتنر: رضا داوودنژاد

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: بهزاد خداویسی از جالب ترین پارتنرهای است. اختلاف سنی این دو نفر هم نزدیک به ۱۴ سال است اما با این وجود در روزگار جوانی با هم همبازی بودند.

 

نکته: این بازیگر هم از آن دست افرادی است که ماندگاری زیادی در این مدل نقش ها داشته و یک جورهایی به صورت بالقوه دم بخت است! فکورصبور اگر تا یکی دو سال دیگر در این ژانر بماند و باز هم در سریال ها نقش دختر دم بخت را بازی کند، به راحتی رکورد فقیه نصیری را می شکند، چون او فاصله زیادی تا رسیدن به چهل سالگی ندارد. اگر سریال دردسرهای عظیم یک فصل دیگر هم ادامه داشته باشد، به قول جواد خیابانی باید اسم فکورصبور را در صدر فهرست دختران دم بخت بنویسیم، البته با خودکار نه، با مداد!

 

سحر ولدبیگی

سال تولد: ۱۳۵۶

اولین دم بختی: دختران/ ۲۳ سالگی

پارتنر: خواستگار معمولی!

آخرین دم بختی: باغ سرهنگ/ ۳۶ سالگی

پارتنر: قصد ادامه تحصیل دارد!

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جالب ترین پارتنر: رامین ناصرنصیر در سریال پشت کنکوری ها نقش همسر ولدبیگی را بازی می کرد، ترکیب این دو نفر در آن سریال جزء ترکیبات جذاب آن اثر از آب درآمده بود.

 

نکته: سحر ولدبیگی به دلیل جثه ریز و چهره ای که دارد از آن مدل بازیگران است که حالا حالاها می تواند در این مدل نقش ها باشد؛ یعنی خیلی برای مخاطب تلویزیون سخت است که او را در نقش مادری ببینند که مثلا در حال نصیحت کردن فرزندش است یا مثلا پسر یا دخترش را به مدرسه می برد. تفکر خیلی ها نسبت به ولدبیگی چیزی شبیه به تفکر سپهر در سریال پاورچین است، آن ها هنوز فکر می کنند سن او برای این حرف ها خیلی خیلی کم است

 

مهراوه شریفی نیا

سال تولد: ۱۳۶۰

اولین دم بختی: روز حسرت/ ۲۷ سالگی

پارتنر: پوریا پورسرخ

آخرین دم بختی: معمای شاه/ ۳۴ سالگی

پارتنر: حسین نورعلی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

به نقش مادر رسیده؟ بله، سریال های ساعت شنی، خداحافظ بچه و کیمیا.

 

نکته: مهراوه خیلی زود وارد دنیای بازیگری شد و از آن زودتر هم از مرحله دختر خانه بودن گذشت. او در سریال کیمیا که سال گذشته پخش شد، نقشش را به عنوان یک دختر دبیرستانی آغاز کرد، بعد دم بخت شد و به یک مثلث عشقی رسید، بعد از آن هم طی دو مرحله ازدواج کرد و بچه دار هم شد! همه این پکیج در کنار هم باعث شده مهراوه شریفی نیا را بتوان در همه دسته بندی های بازیگران زن قرار داد.

 

بازیگران دهه شصتی که فعلا روی دور کاراکترهای دم بختی هستند.

عروس های تازه نفس!

بالاخره در سینما و تلویزیون هم بودند کسانی که نسبت به این تکرارهای پی در پی غر زدند و اعتراض کردند و همین اعتراض ها باعث شده چهره های جدید پا به عرصه بگذارند. در بین بازیگران خانم دهه شصتی هم البته هستند بازیگرانی که در همین سال های اندک ورودشان به این عرصه، چند باری دم بخت بودن را تجربه کردند و فعلا روی دور عروس بازی هستند.

 

نفیسه روشن

سال تولد: ۱۳۶۱

اولین دم بختی: اغما/ ۲۶ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

او هم از آن بازیگرانی بود که در مدت حضورش در نقش های زیادی بازی کرد و تا مدت ها نقش دختر خوب و سر به زیر خانواده را بازی می کرد؛ دختری که با حفظ نجابت همیشه یک کیس خوب ازدواج برای آقاپسرها بود.

 

لیلا اوتادی

سال تولد: ۱۳۶۲

آخرین دم بختی: چرخ فلک/ ۳۳ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

این بازیگر پرحاشیه تلویزیون هم از آن دست بازیگرانی است که فعلا علاقه زیادی برای بازی در نقش مادر و زنان جاافتاده ندارد و هنوز هم ترجیح می دهد کاراکترهایی را به تصویر بکشد که دائم با نامزدش تلفنی پچ پچ می کند. اوتادی اگر با همین فرمان ادامه بدهد، می تواند رکورد آتنه فقیه نصیری را در این زمینه جا به جا کند.

 

بهاره افشاری

سال تولد: ۱۳۶۳

اولین دم بختی: او یک فرشته بود/ ۲۱ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

هنوز خیلی ها افشاری را با کاراکتر شیطان در سریال او یک فرشته بود می شناسند. بعد از این سریال هم تا توانست نقش دختران دم بخت را بازی کرد. او چند وقتی می شود که سعی می کند دختران عصیانگر را کمتر بازی کند.

 

الناز حبیبی

سال تولد: ۱۳۶۷

آخرین دم بختی: پرستاران/ ۲۹ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

جوان ترین عروس این فهرست پتانسیل به شدت بالایی برای ماندگار شدن در این مدل نقش ها دارد. او که در کارنامه اش نشان داده نقش دختران خوب و معقول را به خوبی به تصویر می کشد، گویا حالا حالاها قرار است در این نقش بماند.

 

لیندا کیانی

سال تولد: ۱۳۵۹

آخرین دم بختی: کشیک قلب/ ۳۶ سالگی

 

بازیگران سینمای ایران,اخبار فیلم و سینما,خبرهای فیلم و سینما,سینمای ایران

کیانی در کارنامه اش کاراکترهای زیادی را به تصویر کشیده که بیشتر آن ها یا در آستانه ازدواج بودند یا تازه به خانه بخت رفته بودند، البته او حالا چند وقتی می شود که بیشتر نقش دختران جاافتاده را بازی می کند.

 

جاافتاده ها

فهرست واقعی بازیگران زنی که سال ها نقش دختر دم بخت را بازی کرده اند بسیار طویل و طولانی است. برای همین قطعا تعداد زیادی از آن ها از قلم افتاده اند، مثل فریبا نادری، سحر زکریا یا آرام جعفری. این ها سال هاست که در چنین نقشی در سریال های مختلف بازی کرده اند.

 

محمدرضا کاظمی

 

 

  • 20
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش